Braun Base Baardtrimmer BT5040, Baardtrimmer En Tondeuse

Specificaties
tile-gebruikstijd
100 min gebruikstijd
Toepassing
baard
Voeding
accu
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun Base Baardtrimmer BT5040, Baardtrimmer En Tondeuse op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jeroen B 26-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooi apparaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Base Baardtrimmer BT5040, Baardtrimmer En Tondeuse

Algemene score

9,0
De Braun BT 5040 baardtrimmer wordt geleverd met 2 stuks opzetstukjes voor baard en haar. Voor 1-20 mm en 11-20 mm. Ook zit er een scheermes bij met 2 reservemesjes. De trimmer is draadloos, de accu gaat lang mee en laadt snel op. Scheerapparaat is erg licht van gewicht en voelt goed aan qua grip. Aangezien de trimmer waterdicht is, is ie ook goed te reinigen. De meegeleverde Fusion 5 Proglide scheermesjes vind ik niet de beste die ik ken. Ik heb de trimmer een maand getest en Ik ben er erg tevreden over. Dit product heb ik gratis mogen testen, maar ik had deze met deze kwaliteit zelf ook aangeschaft.

Pluspunten

  • Licht
  • Goed te reinigen

Minpunten

  • Wordt wat warm

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

WesleyWouden 04-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Complete scheer en trim set

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Base Baardtrimmer BT5040, Baardtrimmer En Tondeuse

Algemene score

9,0
De Braun BT 5040 baardtrimmer is verpakt in een stevige doos met daarin meerdere losse onderdelen, o.a. 2 stuks opzetstukjes, scheerapparaat, laadsnoer, scheermes, handleiding, schoonmaakborstel & 2 stuks reserve scheermesjes. Enig minpuntje hieraan, in het kader van milie, is dat elk onderdeel in folie is verpakt. Bij het aansluiten van de oplader is er uit de trimmer een korte pieptoon de horen dat deze goed is aangesloten. Wat erg handig is is dat het groene ledje blijft knipperen totdat de accu vol is. Groot pluspunt is overigens de "5-min quick charge", de normale stand heeft een laadduur van 1 uur. Accu gaat lang mee en ook wanneer deze bijna leeg is blijft de trimmer goed zijn werk doen. Scheerapparaat is erg licht van gewicht en ligt zeer prettig en stevig in de hand. Aan de achterzijde heb je een extra "handgrip", dit is heel erg fijn wanneer je handen nat zijn tijdens het trimmen/scheren. De mesjes zijn goed scherp en de opzetstukken zijn makkelijk te verwijderen/opzetten. Op de meegeleverde Fusion 5 Proglide scheermes heb je een goede stevige grip. Ook hiervan zijn de mesjes vlijmscherp en blijven dat ook voor meerdere scheerbeurten. Voor mij zijn de bt5040 & Gilette Proglide zeker een toegevoegde waarde, al helemaal in de ochtend wanneer ik vergeten ben te scheren de avond vooraf. Dit product heb ik overigens gratis mogen ontvangen om te testen, desondanks moet ik zeggen dat deze box absoluut een aanrader is!

Pluspunten

  • 5-min Quick Charge
  • Waterdicht
  • Lange accuduur
  • Meerdere opzetstukken

Minpunten

  • Wordt na enige tijd behoorlijk heet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Romeo M 01-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijn apparaat

Geschreven voor: Braun Base Baardtrimmer BT5040, Baardtrimmer En Tondeuse

Algemene score

8,0
AL een tijdje heb ik de Braun baardtrimmer BT5040 in gebruik. Het is draadloos en ligt lekker in de hand. Het fijne vind ik dat je dit apparaat onder de kraan kan afspoelen en dat de accu lang mee gaat en snel wordt opgeladen. Ik heb het apparaat ook gebruikt voor het scheren van mijn hoofdhaar. Dit ging prima, maar omdat de scheerkop relatief small is, zorgt dit ervoor dat het meer geschikt is voor baartrimmen. Het trimmen van mijn baard gaat in principe hetzelfde als ander scheerapparaat dat ik hiervoor heb gebruikt. Dit apparaat heb ik gratis ontvangen om deze te kunnen testen. Het fijna aan dit apparaat is dat er 21 trimlengtes kunnen worden ingesteld.

Pluspunten

  • Afspoelmogelijkheid
  • Goede accu

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Martijn 30-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Prettig product, erg compleet!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Base Baardtrimmer BT5040, Baardtrimmer En Tondeuse

Algemene score

8,0
Ik heb deze geweldige baardtrimmer sinds enkele weken in huis. Het apparaat is zeer gemakkelijk in gebruik. De hulpstukken die erbij zitten zijn voor mij minder relevant, maar met een kam erbij merk ik dat de trimmer soepel scheert en weinig haren vergeet. Ook trim ik de korte hoofdharen van mijn zoon ermee. De trimmer is stil en krachtig. De mogelijkheid om een lengteinstelling vast te zetten ontbreekt helaas, echter is me nog niet overkomen dat de lengteinstelling tijdens gebruik veranderde. Hopelijk blijft dit zo. Ik heb dit product kosteloos ontvangen om het uit te proberen. Dit product bevalt zeker beter dan mijn vorige trimmer, ik zal niet meer teruggaan naar mijn oude trimmer. Super product!

Pluspunten

  • Laadt snel op
  • Veel lengtestanden

Minpunten

  • Geen lengtevergrendeling mogelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sebstiaang 29-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Ligt lekker in de hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Base Baardtrimmer BT5040, Baardtrimmer En Tondeuse

Algemene score

9,0
Ik heb de Braun Beard trimmer nu 3 weken in gebruik en ik ben er erg enthousiast over.
Mijn baard is vol maar mij ziet er altijd netjes en verzorgd, zeker nu in de Braun baard trimmer gebruik ziet mijn baard er strakker uit dan ooit.
Ik mocht het product gratis proberen maar ik zou hem zeker ook zelf kopen en iedereen aanraden.
Je kan perfecte strakke lijnen maken met de baart trimmer en je kan de haartjes op de gewenste lengte trimmen.
De baart trimmer kan je zowel gebruiken met batterij alsmede opladen via netstroom.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Edwin vd Rol 29-04-2019
  • Product getest

nauwkeurigheid ten top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Base Baardtrimmer BT5040, Baardtrimmer En Tondeuse

Algemene score

9,0
Sinds een paar weken heb ik de Braun 5040 gratis mogen ontvangen om hem uit te proberen en ik ben hier heel tevreden over. De verschillende opzetstukken maken het makkelijk om mijn baard of haar bij te werken. De messen zijn heel scherp en glijden over je lichaam heen. De bijgeleverde Gilette proglide zorgt ervoor dat ik mijn nek superglad kan krijgen. Schoonmaken is ook zo gedaan en ondanks dat ik voorheen altijd een mesje gebruikte ga ik voortaan dit apparaat gebruiken. Ik krijg geen irritatie en ben er heel tevreden over.

Pluspunten

  • heel nauwkeurig
  • ligt goed in de hand

Reageer

Kiran VU 28-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Handige baardtrimmer, zeker met bijgeleverd mesje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Base Baardtrimmer BT5040, Baardtrimmer En Tondeuse

Algemene score

8,0
Een tijdje geleden ontving ik de Braun BT5042! Leuk, zo een toestel. Ik heb zelf niet zo een volle baard, dus het bijgeleverd mesje (Gilette Fusion 5 Proglide) is wel handig wanneer je af en toe glad geschoren wil zijn. Het toestel wordt geleverd met twee kopstukken, die ik nog niet heb kunnen gebruiken. Bij het gebruik ligt het goed in de hand en is het lekker wendbaar. Ik heb het toestel gratis gekregen om te testen dus kan niet veel opmerkingen geven over de prijs.

Pluspunten

  • Bijgeleverd mesje
  • ligt goed in de hand

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sietse V 25-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Top kwaliteit scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Base Baardtrimmer BT5040, Baardtrimmer En Tondeuse

Algemene score

9,0
Dit is echt een super fijn scheerapparaat. Ik kan al mijn oude apparaten weg gooien ik kan met dit scheerapparaat mijn hoofdhaar, mijn ringbaard bijwerken en lichaamshaar verwijderen. Ik heb dit apparaat gekregen en ben er superblij mee. Dit product is zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Scheermes erbij
  • Fijn in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steven 25-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

handige trimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Base Baardtrimmer BT5040, Baardtrimmer En Tondeuse

Algemene score

8,0
Deze trimmer doet wat het moet doen: snel en degelijk trimmen. Het ligt zeer goed in de hand, het is licht en je kan het zeer gemakkelijk gebruiken. Er zijn 2 opzetstukken bij zodat je van 1mm tot 2cm kan trimmen. Het toestel is snel opgeladen, maar je kan ook kiezen om met de elektriciteitskabel te werken tijdens het trimmen. Qua geluid is het zeer aangenaam, een zacht gezoem dat niet storen is. Ik heb dit toestel gratis mogen testen en ben er uiteraard zeer blij mee. Maar ik zou het voor deze prijs zeker ook aanraden.

Pluspunten

  • ligt goed in de hand
  • geluidsarm

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny M 25-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Aanrader

Geschreven voor: Braun Base Baardtrimmer BT5040, Baardtrimmer En Tondeuse

Algemene score

9,0
Ik vind mijn uiterlijk belangrijk en dan vooral mijn baard. Ik hou er niet van als mijn baard er onverzorgd uit ziet. Tijdje geleden kreeg ik deze Braun baardtrimmer cadeau. Wat een geweldig apparaat! Doordat er verschillende opzetstukken bij zetten én omdat je de scheerkop kan verstellen, kan ik zelf bepalen in welke lengte ik mijn baard wil trimmen. Aanrader!

Pluspunten

  • Waterdicht
  • Lange accu

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kevin K 24-04-2019
  • Product getest

Erg tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Base Baardtrimmer BT5040, Baardtrimmer En Tondeuse

Algemene score

8,0
Sinds enige tijd heb ik de nieuwe Braun BT5040 baardtrimmer in huis. Omdat ik al vele trimmers gebruikt heb was ik erg benieuwd naar de, voor mij, nieuwe functies van dit apparaat. Wat mij direct aansprak is de snelle oplaadtijd (slechts 5 minuten voor een scheerbeurt), de vele mogelijkheden in lengte en de mogelijkheid om de trimmer onder de kraan om te spoelen. Doordat hij nat mag worden is hij toch makkelijker schoon te maken en door de snelle oplaadtijd hoef je hem niet van te voren op te laden of met een snoer te gebruiken wat erg handig is. Met de twee opzetstukken heb je veel keus in lengte en met de draaiknop is dit eenvoudig in te stellen zonder dat je hem per ongeluk verschuift. Hij is klein van formaat en ligt fijn in de hand. Voor mijn baard werkt hij ideaal, voor mijn haar ben ik op zich tevreden al heeft hij ook een nadeel. Door het formaat van de scheerkop duurt het namelijk langer voordat ik klaar ben met scheren dan met mijn reguliere haartrimmer met een grotere scheerkop. Daarentegen heeft dit apparaat mesjes die levenslang scherp zouden blijven, wat zeker een voordeel is. Ik heb deze baardtrimmer ontvangen om gratis te testen en ben zeker tevreden met het resultaat voor, met name, het scheren van mijn baard.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer