Remington PG6150 - Reviews

Best Reviewed jun 2018 Remington PG6150
Best Reviewed juni 2018
Specificaties
Oplaadbaar
Ja
Opzetkammen
hoofd, baard, snor, bakkebaard, oor, neus
Bedrijfstijd
60 min.

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 27 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

M. Smit 06-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geen irritatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden met mijn scheerapparaat van Remington. Hij past perfect bij mijn wensen, en veroorzaakt geen huidirritatie (ik merk zelfs verbetering). In verhouding met zijn concurrenten bied de Remington groomkit plus meer mogelijkheden voor de zelfde prijs. Daarnaast is het product van goede kwaliteit, en makkelijk in gebruik. Ik beveel het merk en product zeker aan!

Pluspunten

  • Geen irritatie
  • Makkelijk in gebruik
Geschreven voor: Remington PG6150

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coen 26-08-2016
  • Product paar weken in bezit

Goede mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb verschillende apparaten bekeken, omdat ik een baard heb laten groeien. Dit apparaat gekozen, omdat het meerdere opzetstukken mee levert. Is geschikt voor gladscheren tot 20mm baard. Niet geschikt voor onder de douche. (was ik ook niet naar op zoek)
Ziet er verder heel stylish uit, met een tray om alle opzetstukjes in te zetten.
Als je het product binnen 28 dagen registreert dan krijg een jaar extra garantie.

Pluspunten

  • Opladen micro-USB kabel
  • verstelbare kam
  • batterij indicatie
  • 4 jaar garantie
Geschreven voor: Remington PG6150

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Simon 27-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Multigroom

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Handzaam veel accesoires krachtige motor, handige houder zodat alles bij elkaar is en niets kwijt kunt raken.

Pluspunten

  • Compact
  • Accesoires genoeg

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Remington PG6150

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 26-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede alles in één

Algemene score

9,0
Goede all arounder met precisietrimmer voor nauwkeurige bijwerkingen.
Handige neus en oortrimmer.
Gemakkelijk omdat hij draadloos is.

Pluspunten

  • draadloos
  • alles in één
  • precisietrimmer
  • neus- en oortrimmer
Geschreven voor: Remington PG6150

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luca 22-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

groomer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
een geweldige groomer die mijn verwachting overtrof en voor die prijs ! ongekend goed dus een absolute aanrader

Pluspunten

  • super glad
  • stoppelbaard op de juiste lengte

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Remington PG6150

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Milo 16-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Egaal en soepel scheren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik had een Remington van mijn broer geleend die erg goed scheerde. Nu zelf een aangeschaft en ben zeer tevreden! Kan hem iedereen aanraden.
Geschreven voor: Remington PG6150

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Nachones 16-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima groom set, zeker voor op reis

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb om drie redenen gekozen voor de Remington PG6150. Allereerst omdat deze via USB oplaadbaar is, wat bijzonder praktisch is als je regelmatig onderweg bent. Ten tweede is het een bijzonder complete multigroom set inclusief o.a. neus/oortrimmer, scheeropzetstuk, en zowel een verstelbare als enkele vaste opzetkammen. Tot slot is de prijs zeer redelijk voor wat je allemaal krijgt. Het ontwerp voelt weliswaar wat goedkoop/plastic aan, maar voor deze prijs is dat ook niet anders te verwachten. Het ontwerp is dan ook niet onder de douche te gebruiken, wat voor mij echter geen punt is. Wel zou het fijn zijn geweest als algemene trimblad iets breder zou zijn geweest, zeker als je ook je hoofdhaar zou willen doen.

Pluspunten

  • Zeer compleet
  • USB oplaadbaar
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Niet te gebruiken onder de douche
  • Trilblad vrij smal
Geschreven voor: Remington PG6150

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

mike 26-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

werkt prima

Algemene score

8,0
apparaat werkt prima en doet wat het moet doen. helaas is de cashback een wat moelijker verhaal.... foto van bon ingescand alles netjes ingevuld etc. nu voor de derde keer inzenden omdat ik de datum niet invul.. ik weet zeker dat ik dat de tweede keer wel heb gedaan. daarbij staat de aankoopdatum ook op de bon. ik voldoe overal dus hou op met dat moelijke gedoe.
Geschreven voor: Remington PG6150

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Remington 30-01-2018

Beste Mike, vervelend om te horen dat het niet in 1 keer is gelukt om de cashback te claimen. We hebben dit nog eens verder uitgezocht, en het blijkt dat we op dit moment op de bon de aankoopdatum niet kunnen lezen. Het kan zijn dat dit op de foto net wegvalt, of dat het om een andere reden niet leesbaar is. Ons service team zal daarom nogmaals contact met u opnemen om ervoor te zorgen dat we het tot een positief einde kunnen brengen. Hopelijk heeft u al wel veel plezier gehad van ons Remington product. Met vriendelijke groet, Team Remington

Reageer

Leonie 15-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer precies en makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijn apparaat voor het hele lichaam. Makkelijk te gebruiken. Haarlengte mooi gelijk overal. Accu prima.
Geschreven voor: Remington PG6150

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sjakiezo 08-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bodytrimmer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gemakkelijk en rustig apparaat, eenvoudig om van scheersysteem te wisselen. Het apparaat ligt goed in de hand en simpel te bedienen.
Geschreven voor: Remington PG6150

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Knolly 07-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gekocht bij media markt met cashback actie (10 euro)

Algemene score

1,0
Product ziet er goed uit en zal zijn werk vast goed doen.
Mijn cijfer heeft betrekking op de cashback actie die helemaal niet soepel loopt
Het lijkt zo simpel maar ik ben er al heel wat tijd en moeite voor kwijt maar geen 10 euro terug.
Dit omdat het product niet gespecificeerd is op de bon
Geschreven voor: Remington PG6150

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Officiele reactie van Remington 08-01-2018

Beste Knolly, wat vervelend om te horen dat het aanvragen van de cashback actie niet voorspoedig gaat. Uiteraard hebben we een aankoopbewijs nodig om te kunnen achterhalen welk Remington product u gekocht heeft. Vervelend dat dit niet goed genoeg gespecificeerd is waardoor u niet zonder verdere communicatie de cashback ontvangt. Dat is normaliter wel de werkwijze. Neem graag nogmaals contact op met ons team via remington@consumercare.info voor de verdere afhandeling. Excuses voor de vertraging die u oploopt. We hopen van u te horen. Met vriendelijke groet, Team Remington

Reageer

RwnDk 07-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zocht voor het baard trimmen een beter apparaat dan het apparaat dat ik had. Deze werkt goed, precies en mesjes zijn ook nog eens goed scherp. Blijft zeer lang op accu goed werken
Geschreven voor: Remington PG6150

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Stefan 01-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn in de hand lekker licht scheert perfect top product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik zocht een licht product waar ik makkelijk mee kunnen nemen perfecte accu makkelijk schoon temaken alleen wat ik mis is een borsteltje om schoon temaken
Geschreven voor: Remington PG6150

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sa 26-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Accuraat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Heb al jaren Remington scheerapparaten. Goede kwaliteit wat betreft gebruiksgemak en gebruiksduur. Kwaliteit/prijsverhouding is goed

Pluspunten

  • Accuraat
  • Betrouwbaar
Geschreven voor: Remington PG6150

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Baard4life 26-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtig resultaat

Algemene score

9,0
De verschillende opzetstukken geven een perfect resultaat, van glad (precisie trimmer) tot een getrimde baard. Super product, voelt duurzaam aan en werkt goed.

Pluspunten

  • Resultaat beter dan verwacht
  • Goede prijs
Geschreven voor: Remington PG6150

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

cas 23-12-2017
  • Product gekocht

handzaam model

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
heel gemakkelijk zeer aan te bevelen vooral door het handzame formaat en de vele mogelijkheden en veel opzetstukken
een woord super
Geschreven voor: Remington PG6150

Reageer

Dries 22-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top aankoop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Dit product is van super kwaliteit, en werk perfect. Alles is goed kort geschoren en doet geen pijn top dus!
Ook de extra stukken doen het prima

Pluspunten

  • werkt top
  • snel en pijnloos

Minpunten

  • spijtig geen anti slip handgreep
Geschreven voor: Remington PG6150

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Al 20-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handzaam en stille baardtrimmer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Solide en stijlvol ontwerp. Mooi precisie Remington apparaat. Handzaam formaat met verschillende opzet stukken is scherp en ligt goed in de hand.
Geschreven voor: Remington PG6150

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Amerigo Forte 17-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende trimmer zoals ik gewend ben van Remington

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik gebruik al ruim 15 jaar de trimmers van Remington. Mijn vorige trimmer de BT2000 was inmiddels aan vervanging toe. Nu gekozen voor de 6150 Groomkit Plus. Top apparaatje. Geen haar blijft te lang! En wat ik ook een pluspunt vindt is dat deze d.m.v. micro usb is op te laden. Hij kan dus gewoon aan de lader van je telefoon! Ook erg handig op reis.

Pluspunten

  • Opladen via micro usb
  • Goede kwaliteit

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Remington PG6150

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Oudbier 11-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Multifunctioneel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het grote voordeel is dat dit apparaat alles kan. Daarnaast is het prettig dat het apparaat zowel op een accu als op stroom kan. Ik heb zojuist mijn baard getrimd en dat ging prima.

Pluspunten

  • Zowel stekker als accu
  • Verschillende koppen voor verschillende functies
Geschreven voor: Remington PG6150

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews