Remington PG6150 - Reviews

Specificaties
Bedrijfstijd
60 min.
Oplaadtijd
16 uur
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 10 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

M. Smit 06-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geen irritatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden met mijn scheerapparaat van Remington. Hij past perfect bij mijn wensen, en veroorzaakt geen huidirritatie (ik merk zelfs verbetering). In verhouding met zijn concurrenten bied de Remington groomkit plus meer mogelijkheden voor de zelfde prijs. Daarnaast is het product van goede kwaliteit, en makkelijk in gebruik. Ik beveel het merk en product zeker aan!

Pluspunten

  • Geen irritatie
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coen 26-08-2016
  • Product paar weken in bezit

Goede mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb verschillende apparaten bekeken, omdat ik een baard heb laten groeien. Dit apparaat gekozen, omdat het meerdere opzetstukken mee levert. Is geschikt voor gladscheren tot 20mm baard. Niet geschikt voor onder de douche. (was ik ook niet naar op zoek)
Ziet er verder heel stylish uit, met een tray om alle opzetstukjes in te zetten.
Als je het product binnen 28 dagen registreert dan krijg een jaar extra garantie.

Pluspunten

  • Opladen micro-USB kabel
  • verstelbare kam
  • batterij indicatie
  • 4 jaar garantie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Oudbier 11-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Multifunctioneel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het grote voordeel is dat dit apparaat alles kan. Daarnaast is het prettig dat het apparaat zowel op een accu als op stroom kan. Ik heb zojuist mijn baard getrimd en dat ging prima.

Pluspunten

  • Zowel stekker als accu
  • Verschillende koppen voor verschillende functies

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

anoniem 07-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima

Algemene score

7,0
Goed product. scheert prima. Veel verschillende koppen voor verschillende resultaten. Prima prijs kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Ena 07-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Redelijk product voor deze prijsklasse

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Het product heeft genoeg standjes en is voor zowel baard als haar bruikbaar.
Daarnaast beschikt het over een goede accuduur en dus zit het qua prijs / kwaliteitverhouding wel goed wat mij betreft.

Pluspunten

  • Accuduur
  • Aantal standen
  • flexibel toepasbaar

Minpunten

  • te veel bochten wringen voor een cashback

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Jan 17-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

handig formaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
DE tondeuse werkt goed, het is een handig formaat met veel mogelijkheden en veel opzetstukjes. Ook de bijgeleverde handleiding is duidelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeanette 12-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

ergonomisch ,handzaam, draadloos + nodige hulpstukken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ergonomisch design, mooi handzaam, vijf met water afspoelbare koppen /zetstukken en draadloos te gebruiken lange accu tijd

Pluspunten

  • handzaam
  • ergonomisch
  • 5 handige hulpstukken
  • lange accu gebruik tijd
  • vijf afspoelbare hulpstukken

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Silvio Neves 12-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remington Groomkit plus

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Great grooming machine for daily use and great value for the money.
I recommend to all men that want a complete grooming kit without have to borrow money to buy one.

Pluspunten

  • Complete with all accessories
  • Support base
  • Value for the money

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bilal Zamani 10-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Absolute aanrader

Algemene score

10,0
Perfect apparaat voor een gladde scheerbeurt. Na veel zoeken en vergelijkingen is mijn keuze op dit apparaat gevallen. Ik gebruik het nu voor de zoveelste keer en ben er nog steeds heel tevreden mee. Accu gaat best lang mee, is licht van gewicht, compact en goede prijs - kwaliteitverhouding.

Pluspunten

  • Licht
  • Lange accu duur
  • Goed resultaat
  • Waterproof
  • Zowel bedraad als draadloos te gebruiken.

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ewald 06-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede houvast, prettig met alle verschillende accesoires

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ideal voor groomen en scheren, het apparaat heeft een goede houvast en het is prettig dat er veel losse opzetstukken bij zitten. Dit apparaat is geschikt voor modelleren en voor bijwerken.

Pluspunten

  • Goede houvast
  • Veel accesoires

Minpunten

  • Het bewaarbakje is een beetje te plastic

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer