Philips NOSETRIMMER Series 3000 NT3160

Specificaties
Toepassing
oor, snor, wenkbrauw, bakkebaard
Type/soort
precisietrimmer
Kleur(en)
zwart, grijs

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 18 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips NOSETRIMMER Series 3000 NT3160 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gruben 24-05-2016
  • Product paar weken in bezit

Geweldig.

Geschreven voor: Philips NOSETRIMMER Series 3000 NT3160

Algemene score

9,0
Heb hem nu twee keer gebruikt ik moet zeggen de eerste keer eng hoor maar een woord gweldig kan hem iedereen aan bevelen.
Doet wat hij moet doen en zonder angst voor blijven hangen in de neus knippen of dat soort gein. Erg blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HenkM-nh 22-08-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,2
Neus- en oorhaar trimmen is met dit apparaat een fluitje van een cent. Het apparaat doet snel en netjes wat het moet doen en nog pijnloos ook. Groot pluspunt vind ik bovendien dat de batterij lang meegaat. Het bijgeleverde bewaarzakje is een knullig artikel en had wat mij betreft achterwege gelaten kunnen worden.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

RogerThat 07-08-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Ik gebruik de Philips Nosetrimmer voornamelijk om de haartjes op mijn oren bij te werken. Voorheen deed ik dat met een wat klein uitgevallen "normale" tondeuse maar met de Philips Nosetrimmer gaat het stukken beter. Heel fijn apparaat, gemakkelijk in gebruik, veroorzaakt geen wondjes en kan overal bij!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

grn.verkoper 30-07-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Prima appaaraat, doet precies wat ie moet doen.
Werkt volledig pijnloos, wat niet bij alle merken zo is...

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

highfive86 29-07-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,5
Kan nu pijnloos trimmen en het is een pre dat je dit kunt afspoelen met water. Ook de opzetstukjes zijn een ideale toevoeging.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

computerf 21-12-2019

PHILIPS 5000 SERIE NOSETRIMMER NT5180/15

Geschreven voor: Philips NOSETRIMMER Series 3000 NT3160

Algemene score

2,0
De Philips NT5180/15-neushaartrimmer wordt geleverd met een reisetui met ook twee wenkbrauwkammen, beschermkap, AA-batterij, schaar, pincet en nagelknipper.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Anoniem 17-12-2019

Zeer fijn product

Geschreven voor: Philips NOSETRIMMER Series 3000 NT3160

Algemene score

10,0
Perfecte neustrimmer!
Pijnloos en in een mooie etui incl accessoires.
Ik beveel dit artikel aan [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

L. Huffman 17-12-2019

Deze neustrimmer werkt prima.

Geschreven voor: Philips NOSETRIMMER Series 3000 NT3160

Algemene score

8,0
Deze neustrimmer werkt prima, ook onder de douche. De haartjes worden snel en pijnloos bijgewerkt. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Gijs1992 10-12-2019

Geweldig product!

Geschreven voor: Philips NOSETRIMMER Series 3000 NT3160

Algemene score

10,0
De trimmer van Philips werkt perfect. Ik kon pijnloos en snel de neus haren verwijderen. Ik zou dit product zeker aanbevelen! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Anoniem 03-12-2019

Doet zoals je zou verwachten

Geschreven voor: Philips NOSETRIMMER Series 3000 NT3160

Algemene score

8,0
Erg handig en compact apparaat, die zijn werk doet zoals je verwacht. Niets fancy, het is een heel makkelijk apparaat (maar de prijs doet daar ook aan toe). Ik weet alleen niet of ik het mechanisme van het draaien om aan en uit te krijgen erg handig vind. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

vd Ven 03-12-2019

Fijne multifunctionele trimmer

Geschreven voor: Philips NOSETRIMMER Series 3000 NT3160

Algemene score

8,0
Ik heb dit product als producttester van Philips mogen testen. Een compleet product met een nosetrimmer, nagelschaartje, pincet, schaartje en twee opzetstukjes om je wenkbrauwen. Makkelijk op te bergen in de etui. Gebruik van trimmer voor de neus- en oorharen is makkelijk en pijnloos. Ook de opzetstukjes voor de wenkbrauwen zijn erg handig. Ik ben er zeer tevreden over. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Anoniem 02-12-2019

Phillips Nosetrimmer NT5180/15

Geschreven voor: Philips NOSETRIMMER Series 3000 NT3160

Algemene score

10,0
De trimmer werkt zoals je zou verwachten van een neushaar trimmer. Het is pijnloos en werkt snel en prettig. Vooral de extra stukjes voor je wenkbrauwen zijn heel makkelijk. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Martin Kapitein 17-10-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Snel defect

Geschreven voor: Philips NOSETRIMMER Series 3000 NT3160

Algemene score

2,0
Als het apparaat werkt, prima. Beetje vervelend dat je elke keer de batterij er uit moet halen als je het apparaat niet gebruikt. Het apparaat past trouwens niet in het bijgeleverde etui. Na 2 maanden echter al defect. Niet kopen!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Ronald 10-09-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Opzetkammetjes snel stuk en niet na te bestellen

Geschreven voor: Philips NOSETRIMMER Series 3000 NT3160

Algemene score

5,0
Trimmer werkt prima. Maar de opzetkammetjes zijn van breekbaar plastic en gaan snel stuk. Dat zou geen probleem zijn als er reservekammetjes bijgeleverd zouden worden en als je zou kunnen bijbestellen.

Vandaag met de klantenservice van Philips gechat en die zeggen dat je niet kunt bijbestellen en een nieuw apparaat kunt kopen.

Belachelijk en totaal niet duurzaam dat je een elektrisch apparaat moet weggooien omdat er een piepklein plastic opzetstukje kapot is.

Pluspunten

  • Werkt goed

Minpunten

  • Niet duurzaam

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Slecht

Reageer

Jokamo64 04-06-2019

Doet wat hij moet doen, bijknippen

Geschreven voor: Philips NOSETRIMMER Series 3000 NT3160

Algemene score

8,0
Prima apparaatje. Met de acc ook handig om de wenkbrauwen bij te knippen en verder handzaam.Kan itt sommige andere soortgelijke app. eenvoudig vertikaal weggezet worden. Batterij gaat ook lang mee.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Peter 23-05-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Houdt er zo maar mee op

Geschreven voor: Philips NOSETRIMMER Series 3000 NT3160

Algemene score

3,0
De eerste maanden doet dit apparaat het erg goed. Maar dan geeft het ineens de geest. Doet niets meer !!Ik kon de aankoop bon niet meer vinden, dus nieuwe gekocht. Na een half jaar precies hetzelfde euvel

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Maurice 12-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Handig apparaat, maar erg snel defect

Geschreven voor: Philips NOSETRIMMER Series 3000 NT3160

Algemene score

3,0
Het is een handig apparaat wat neusharen beter verwijderde dan mijn oude neustrimmer. Binnen een half jaar werkte het motortje echter niet meer en kon ik hem weggooien.

Pluspunten

  • Verwijdert neushaar effectief

Minpunten

  • Snel defect
  • Werkt uitsluitend op batterijen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Slecht

Reageer

Wouter44 11-03-2019

Doet wat het moet

Geschreven voor: Philips NOSETRIMMER Series 3000 NT3160

Algemene score

10,0
Over de jaren heen heb ik al heel wat neus en oor trimmers uitgeprobeerd. De meesten werken niet naar behoren. Het laatste toestel werd zelfs gloeiend heet. Dus was ik op zoek naar een model dat ik in het verleden had en goed werkte. Dit model van Philips voldoet aan deze verwachtingen. Pijnloos, onderhoudsvrij en knipt de haren kort af. Ik ben tevreden.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Redouane 13-01-2019

Een neustrimmer die esthetisch en kwalitatief goed is!

Geschreven voor: Philips NOSETRIMMER Series 3000 NT3160

Algemene score

10,0
Prijs/kwaliteitvan: deze neus- en oortrimmer is erg goed. Je krijgt een heel goed werkend product voor een zeer mooie prijs. Ik ben zeer tevreden!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Bubblebee 13-12-2018

Prima neus- en oortrimmer

Geschreven voor: Philips NOSETRIMMER Series 3000 NT3160

Algemene score

10,0
Deze neustrimmer is ook te gebruiken als oortrimmer. Trekt niet en is gemakkelijk te gebruiken.
Nog geen ervaring met wenkbrauwen
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Toon meer reviews