Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 10 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MGK5345 op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

w**k@g**l.com 29-07-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Door de vele extra's goed waar voor je geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MGK5345

Algemene score

10,0
Aan elk scheerapparaat moet je wennen, de ene keer langer dan de andere keer. Bij deze duurde het wat langer, maar nu is die heerlijk. Door de vele opzetstukken, 4 stuks met in totaal 13 lengtes is zo'n beetje elke lengte mogelijk. Handig voor alle delen van je lichaam. Ook als iemand anders thuiskapper is, kun je met dit apparaat goed uit de voeten.
De batterij gaat lang mee. Echter heb je wel eens dat in de ochtend de batterij toch leeg is. Nu kan deze trimmer 5 minuutjes aan het sap en je hebt genoeg voor een scheerbeurt.

Pluspunten

  • Veel opzetstukken
  • Compleet
  • Net resultaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen Appel 29-07-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Goede trimmer voor een goedkope prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MGK5345

Algemene score

8,0
Goede trimmer voor een nette prijs, laadt erg snel op voor een volledige scheer of trimbeurt.
Dankzij de vele verschillende opzetstukken kun je, indien je wenst, je volle lichaam scheren en trimmen op verschillende lengtes. Tijdens het testen ben ik ervan overtuigd dat deze Braum trimmer voldoet aan de wensen van menig persoon die opzoek is naar een trimmer dankzij de lage prijs en hoog scheer en trim comfort.
Ligt prettig in de hand, trimt zonder te trekken en zorgt voor een strakke afwerking.

Pluspunten

  • Snel
  • Goedkoop
  • Veel accesoires

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

djerooontje 29-07-2022
  • Product getest

Algemene score

8,0
Goede trimmer voor een nette prijs, laadt erg snel op voor een volledige scheer of trimbeurt.
Dankzij de vele verschillende opzetstukken kun je, indien je wenst, je volle lichaam scheren en trimmen op verschillende lengtes. Tijdens het testen ben ik ervan overtuigd dat deze Braum trimmer voldoet aan de wensen van menig persoon die opzoek is naar een trimmer dankzij de lage prijs en hoog scheer en trim comfort.
Ligt prettig in de hand, trimt zonder te trekken en zorgt voor een strakke afwerking.

Reageer

edwins 29-07-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Prima trimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MGK5345

Algemene score

8,0
Deze all-in-one trimmer werkt boven verwachting en is redelijk geruisloos. Na een korte oplaad periode kun je al aan de gang. Vele accessoires waardoor je altijd de juiste lengte kunt realiseren. Helaas zit er geen reis etui bij. Ik heb dit product mogen testen en zal het zeker blijven gebruiken. Ik kan deze set dan ook zeker aanraden.

Pluspunten

  • Volledige set
  • Goede vorm
  • Gemakkelijk in gebruik

Minpunten

  • Geen reisetui

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

edwins 29-07-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Prima trimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MGK5345

Algemene score

8,0
Deze all-in-one trimmer werkt boven verwachting en is redelijk geruisloos. Na een korte oplaad periode kun je al aan de gang. Vele accessoires waardoor je altijd de juiste lengte kunt realiseren. Helaas zit er geen reis etui bij. Ik heb dit product mogen testen en zal het zeker blijven gebruiken. Ik kan deze set dan ook zeker aanraden.

Pluspunten

  • Volledige set
  • Makkelijk in gebruik
  • Goede vorm

Minpunten

  • Geen reisetui

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

RogierW 29-07-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Een echte alleskunner

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MGK5345

Algemene score

10,0
Aan elk scheerapparaat moet je wennen, de ene keer langer dan de andere keer. Bij deze duurde het wat langer. Maar nu is die heerlijk. Door de vele opzetstukken, 4 stuks met in totaal 13 lengtes is zo'n beetje elke lengte mogelijk. Handig voor alle delen van je lichaam. Ook als iemand anders thuiskapper is, kun je met dit apparaat goed uit de voeten.
De batterij gaat lang mee. Echter heb je wel eens dat in de ochtend de batterij toch leeg is. Nu kan deze trimmer 5 minuutjes aan het sap en je hebt genoeg voor een scheerbeurt.

Pluspunten

  • Veel opzetstukken
  • Compleet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

n**1@g**l.com 24-07-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MGK5345

Algemene score

9,0
Dit product voldoet aan de verwachtingen. Ik heb dit product ontvangen van Roamler om te testen voor Braun en tot de conclusie gekomen dat dit een fantastisch product is met diverse mogelijkheden. Hij is zeer divers en trimt erg secuur. Ik ben er zeer tevreden over. De bijgeleverde accessoires zijn weg makkelijk te verwisselen en prettig in gebruik. Kortom ik beveel dit product van harte aan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

i**o@s**s.info 23-07-2022
  • Product getest

Algemene score

9,0
Ik heb deze prettige Braun all in one trimmer mogen testen.
er zijn maar weinig trimmers die doen wat ze beloven in deze prijsklasse. Deze is echter super makkelijk in gebruik en een lange accu duur.
ook het feit dat er veel opzet stukken bij zijn, maakt het apparaat zeer veelzijdig

Reageer

l**p@g**l.com 22-07-2022
  • Product getest

Algemene score

9,0
Ik ben sinds enige tijd in het bezit van deze  mooie Braun trimmer.
Het apparaat  is heel makkelijk om schoon te maken., nauwkeurig en heel erg stil.
Het heeft een zeer snelle oplaad tijd .
Dit is een van de betere apparaten die ik ooit heb gehad. Echt een aanrader.

Reageer

Marcel B 21-07-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Blij met deze trimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MGK5345

Algemene score

9,0
Ik ben erg blij met dit apparaat. Je kunt er heel nauwkeurig mee werken, omdat het is uitgerust met een precisietrimmer. Het toestel is relatief stil, er zitten veel opzetstukken bij die het geschikt maken voor verschillende doeleinden (baard, hoofdhaar, bakkebaarden) en de batterij is al in 1 uur volledig opgeladen.

Pluspunten

  • Stil
  • Snel opgeladen
  • Veel opzetstukken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer