Remington HC7130 Pro Power Titanium

Specificaties
Gebruikstijd
60 min
Toepassing
hoofd
Voeding
batterij/netstroom, netstroom, accu/batterij
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 83 reviews die zijn achtergelaten voor de Remington HC7130 Pro Power Titanium op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Keonrok Kim 16-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

geweldig trimmen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

10,0
In het begin gebruikte ik goedkope degenen zoals een product van TOMADO. Het werkte echter niet echt, dus ik veranderde naar HC7130 en nu werkt het prima!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Gino 28-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

De Tondeuse onder de tondeuses

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

10,0
Toen ik het productjes ontving vroeg ik me af wat dit apparaat mij meer zou kunnen bieden dan andere tondeuses.
Nu het antwoord is simpel,je kan het gewoon niet vergelijken.
De meeste tondeuses hebben massa's opzetstukjes en de kat vindt er op het lange laatste zelfs haar jongen niet meer tussen. Bij deze tondeuse zijn twee opzetstukjes die heel makkelijk verstelbaar zijn.
Je kan hem opladen via USB,dus dat is in dit tijdperk ook wel een handigheidje.
Oké,opladen gaat iets langer duren,maar dat weegt niet op tegen alle voordelen en bovendien is dat vaak zo met tondeuses. Wat vaak ook het geval is met de gemiddelde tondeuse,dat is het feit dat het soms niet alle haartje in één keer goed heeft gedaan,met een raffelig resultaat tot gevolg. Nu leek het net alsof onze zoontjes net van bij de kapper waren gekomen.

Pluspunten

  • Geen gedoe meer met een massa opzetstukjes
  • USB oplaadbaar
  • Lange batterijduur
  • Verstelbare kammen.

Minpunten

  • Vrij lange oplaadtijd,maar dat is meestal zo

Review criteria:

Slecht
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 18-01-2020
  • Product gekocht

Handig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

9,0
Ligt makkelijk in de hand is voorbeeld voor anderen.
Bijgeleverde assescoris zijn ideaal. Kan er voorlopig weer jaren mee vooruit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sabien 13-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Tondeuse

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

10,0
Heel makkelijk in gebruik, ligt licht in de hand, bescheiden geluid, en heel mooi resultaat.
Ik ben er alvast heem blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.H. 04-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima degelijke tondeuse

Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

8,0
Prima tondeuse, de vorige was ook van remington en deze is zo goed bevallen dat we er weer eentje hebben gekocht. Goede scherpe messen en een een goede accuduur.

Pluspunten

  • messen

Minpunten

  • maar 1 stand van snelheid

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Alain Bedert 04-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

goede accuduur, gebruiksvriendelijk en goede greep

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

8,0
zeer efficiënt, werkt perfect en een zeer mooie prijs kwaliteit verhouding. een toch wel zeer vertrouwd productnaam met hoge betrouwbaarheid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hc7130 propower titanium hair trimmer 17-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hair trimmer handig

Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

9,0
Goede prijs kwaliteit handig in gebruik. Niet duur en voldoende hulpstukken. Degelijk product in promotie

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Freddy Eeckhoudt 15-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remington HC7130

Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

9,0
het product is handig om te gebruiken, het is geluidsarm, het scheren is precies, het toestel glijd op de huid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christopve 10-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Titel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

8,0
Goed product. Gemakkelijk op te laden met mini USB, heel handig.
Kan er goed mee scheren en trimmen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dawid 03-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een prima tondeuse voor niet al te veel geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

10,0
Mooi klein, handzaam en draadloos model. Goede prijs, kwaliteit verhouding. Doet wat het moet doen in een mum van tijd!

Pluspunten

  • strak kapsel
  • makkelijk in stelbaar
  • heel fijn in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nic 31-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kleine handzame tondeuse

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

8,0
Oud bekend merk Remington, prijs en kwaliteit zijn optimaal. De tondeuse is qua vormgeving excellent.

Pluspunten

  • ligt goed in de hand
  • zal niet roesten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

van vliet 31-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede prijs kwaliteit

Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

8,0
Handig in gebruik, vooral handig dat het zowel met snoer kan gebruikt worden als opgeladen zonder snoer. Handleiding is duidelijk. Eerste scheerbeurt een succes.

Pluspunten

  • snoer + oplader
  • prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul 20-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

HC7130

Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

9,0
Zeer goede kwaliteit voor zijn geld. Eindelijk is mijn vrouw tevreden met mijn haardos. Ik beveel dit product aan.

Pluspunten

  • werkt uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mol 23-03-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

waardeloze tondeuse

Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

1,0
heb hem nu een jaar in huis maar wat een miskoop. Alle haren blijven tussen de kam in zitten waardoor je telkens de tondeuse moet stoppen en schoonmaken anders werkt scheert hij niet.
werkt alleen als je elke week er een mm af wilt halen maar niet als je elke 4 weken terug wil naar de 6 mm. krijg er een steeds grotere hekel aan.
Ook al een keer gehad dat tijdens het scheren de instelknop mees choof en er dus opeens een andere lengte geknipt werd.
Positief: batterij gaat lang mee.

Pluspunten

  • batterij gaat lang mee
  • scheert egaal

Minpunten

  • instelknop kan vrij makkelijk meeschuiven
  • haren zitten vast tussen kam en tonduese

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

H.d.G. 15-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

lichtgewicht, prettig vasthouden

Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

8,0
We hebben hem gekocht om het hoofd zo kort mogelijk te scheren. Dat doet hij goed. Het apparaat heeft een stille motor en is handzaam om te bedienen. Het nadeel is wel dat hij lang moet worden opgeladen. Als we dat hadden geweten hadden we liever de iets duurdere genomen, die met 4 uur al opgeladen is.

Pluspunten

  • makkelijk in de hand
  • scheert kort
  • stille motor

Minpunten

  • opladen duurt erg lang

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Srinivas 09-01-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Very Good

Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

10,0
Very Good and has very good functionality.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

henk 07-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

8,0
Werkt goed, naar verwacht. Goeie accu! Fijn apparaat, recent gekocht. Goed ingebruiks gemak, maakt de boel mooi glad

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

kimberly 05-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed in de handliggende tondeuse

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

9,0
de tondeuse is zeer handig en goed in gebruik wat een zaligheid voor deze te gebruiken heb ze 5/01/2019 gekocht en dan ook ineens uitgetest zalig gewoon.

Pluspunten

  • 2 kopstukken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 05-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Pro power titanium hc7130

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

8,0
Deze tondeuse is verkrijgbaar voor een goede prijs kwaliteit verhouding. Ondanks dat ik graag zou willen zien dat er een tondeuse verkrijgbaar zou zijn welke met een vast opzetstukje van 0,5 tot 5mm verstelbaar is.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Bert 03-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect scheer resultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

9,0
Scheert perfect prettige houvast ook is de hoogte met de houders perfect een ideale tondeuse voor een hele leuke prijs deze tondeuse is een must en een echte aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews