Philips HAIRCLIPPER Series 7000 HC7450 - Reviews

Best Reviewed okt 2016 Philips HAIRCLIPPER Series 7000 HC7450
Best Reviewed oktober 2016
Specificaties
Oplaadbaar
Ja
Opzetkammen
baard
Scheren op lichtnet
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 211 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rob 28-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
De tondeuse doet wat hij moet doen, gaat snel door het haar zonder te happen dankzij de scherpe messen. De lengte is veelzijdig instelbaar en is in 1 uur opgeladen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 21-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Laad binnen een uur volledig op. Zeer makkelijk in gebruik. Gebruik 'm zelf om mijn eigen haar op 12 mm te scheren en de zijkanten op 8 en 10 mm. Met de makkelijke draaiknop hoef je geen opzet stukken te wisselen, maar alleen maar met het draaiwiel op de juiste stand te zetten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berend50 30-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Meerdere tondeuses gehad. Deze is erg makkelijk in gebruik. Voelt lekker aan. Geen wisseling van kammen voor de verschillende lengtes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 21-11-2016 Product paar dagen in bezit

Prima Tondeuse

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk hanteerbaar apparaat, goed te bedienen en goed resultaat. Accu heeft vrij lange levensduur, ook na 6 weken ongebruikt te zijn geweest.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Boom 16-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Alles ziet er gewoon goed uit!
Zelfs het eindresultaat!
Laad snel op, scheert goed, mooi opbergkoffertje.
Gewoon een goed product!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

tatalsma 08-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
De Tondeuse bevalt me erg goed. Heb de tondeuse 1x gebruikt en werkt goed ligt goed in de hand en ziet er erg degelijk uit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

bruijn1953 01-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Werkt prima, lengte goed instelbaar.Met en zonder snoer te gebruiken. Voelt wel licht aan, over degelijkheid nog niets te zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Francisco13 01-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Ik heb de Tondeuse gisteren gebruikt en ben zeer tevreden. Snel geladen, goed in te stelen met de draai wiel, vrij stil en netjes resultaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoes24 29-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Gebruik na eerste gebruik:

Ik heb nog nooit mijn eigen hoofd geschoren. Ik ging altijd naar de kapper om geld te besparen, heb ik dit product aangeschaft.

Verrassend genoeg, ging het eerste scheerproces snel en gemakkelijk.

Scheert erg kort en je hoeft amper druk te zetten of meerdere malen over dezelfde plaats scheren. Ik heb echter wel heel zacht haar, ik weet niet of het voor andere ook het geval is.

Eerste indruk is; goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Samantha82 13-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,0
Omdat ik de tondeuse pas een paar dagen in mij bezit heb en ik nog geen klanten heb gehad kan ik helaas geen reviews plaatsen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

BlueLover 06-01-2017

prima product

Algemene score

10,0
Hairclipper tondeuse HC7450 nu bijna een jaar in gebruik. Werkt uitstekend, vooral de turboknop bevalt goed. Draadloos gebruik meer dan voldoende stroom. Heeft amper een uur nodig om volledig op te laden. Ben super tevreden over dit apparaat.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Jeroen 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

Draadloos fijn

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eindelijk een lekker draadloze en een goed werkende tondeuse. Werkt fijn en ligt goed in de hand. Komt ook nog eens in een mooi koffertje.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter bos 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

ligt goed in de hand,

Algemene score

9,0
een fijn tondeuse, ligt goed in de hand en makkelijk schoon te houden , en de lengtes is uitgebreid van 0,5mm/23 mm een fijn product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corine 23-11-2016 Product paar dagen in bezit

prima apparaat kan geen minpunt bedenken

Algemene score

10,0
Werkt prima en lekker snel met de turbostand; weinig lawaai en makkelijk schoonmaken. Ook geen gedoe met olie e.d. gewoon de kop afspoelen en klaar. Heb hem opgeladen, ruim een uur gebruikt en is nog niet leeg, niets te klagen over de accu!

Pluspunten

  • stil
  • geen olie nodig
  • makkelijk schoonmaken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Parry 23-11-2016 Product paar dagen in bezit

beste prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Hij is zeer snel en licht gewicht en toch gaat de accu veel langer dan andere merken! Er zit ook een schaar in de meegeleverde doos.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jan 20-11-2016 Product paar dagen in bezit

makkelijk bedienbaar en doet wat hij moet doen

Algemene score

7,0
Apparaat is makkelijk in gebruik en heeft een snelle oplaadtijd. Het scheer resultaat voldoet aan de verwachtingen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hrt 18-11-2016 Product paar dagen in bezit

Knipt super genoeg power mooi resultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Light goed in je hand ik gebruik de baard kam voor mijn baard en ook voor mijn haar werkt prima, en de power je hoort niet dat de motor moeite heeft met knippen .

Pluspunten

  • Kracht
  • Resultaat

Minpunten

  • In de hoeken van het mes hoopt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

D 15-11-2016

Fijn produckt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Trimt en scheert fijn zoals het hoort, is licht en laadsnel op en kunt dat 120 min ermee bezig zijn ideaal voor onderweg ook

Reageer

Benni 13-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie tondeuse

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie vorm ligt goed in de hand en werkt super makkelijk.
Goed schoon te maken en is snel op te laden daarna lang plezier ervan.

Pluspunten

  • 1h laden is 2h trimmen
  • Ligt goed in de hand
  • Makkelijk lengte instellen

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fred Fraza 11-11-2016 Product paar dagen in bezit

Ligt lekker in de hand

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een gebruiksvriendelijk apparat wear an de batterij lekker Lang mee gaat. Ha dig en degelijk apparaat.

Pluspunten

  • Ligt goed in de hand
  • Batterij gaat Lang mee

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews