Philips HAIRCLIPPER Series 7000 HC7450/80 - Reviews

8,3 Lees 186 reviews
Best Reviewed okt 2016 Philips HAIRCLIPPER Series 7000 HC7450/80
Best Reviewed oktober 2016
Specificaties
Oplaadbaar
Ja
Opzetkammen
baard
Scheren op lichtnet
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 185 reviews

8,3

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jeroen 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

Draadloos fijn

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eindelijk een lekker draadloze en een goed werkende tondeuse. Werkt fijn en ligt goed in de hand. Komt ook nog eens in een mooi koffertje.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Peter bos 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

ligt goed in de hand,

Algemene score

9,0
een fijn tondeuse, ligt goed in de hand en makkelijk schoon te houden , en de lengtes is uitgebreid van 0,5mm/23 mm een fijn product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Corine 23-11-2016 Product paar dagen in bezit

prima apparaat kan geen minpunt bedenken

Algemene score

10,0
Werkt prima en lekker snel met de turbostand; weinig lawaai en makkelijk schoonmaken. Ook geen gedoe met olie e.d. gewoon de kop afspoelen en klaar. Heb hem opgeladen, ruim een uur gebruikt en is nog niet leeg, niets te klagen over de accu!

Pluspunten

  • stil
  • geen olie nodig
  • makkelijk schoonmaken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Parry 23-11-2016 Product paar dagen in bezit

beste prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Hij is zeer snel en licht gewicht en toch gaat de accu veel langer dan andere merken! Er zit ook een schaar in de meegeleverde doos.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Kees 21-11-2016 Product paar dagen in bezit

Prima Tondeuse

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk hanteerbaar apparaat, goed te bedienen en goed resultaat. Accu heeft vrij lange levensduur, ook na 6 weken ongebruikt te zijn geweest.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
jan 20-11-2016 Product paar dagen in bezit

makkelijk bedienbaar en doet wat hij moet doen

Algemene score

7,0
Apparaat is makkelijk in gebruik en heeft een snelle oplaadtijd. Het scheer resultaat voldoet aan de verwachtingen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Hrt 18-11-2016 Product paar dagen in bezit

Knipt super genoeg power mooi resultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Light goed in je hand ik gebruik de baard kam voor mijn baard en ook voor mijn haar werkt prima, en de power je hoort niet dat de motor moeite heeft met knippen .

Pluspunten

  • Kracht
  • Resultaat

Minpunten

  • In de hoeken van het mes hoopt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
D 15-11-2016

Fijn produckt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Trimt en scheert fijn zoals het hoort, is licht en laadsnel op en kunt dat 120 min ermee bezig zijn ideaal voor onderweg ook
Benni 13-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie tondeuse

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie vorm ligt goed in de hand en werkt super makkelijk.
Goed schoon te maken en is snel op te laden daarna lang plezier ervan.

Pluspunten

  • 1h laden is 2h trimmen
  • Ligt goed in de hand
  • Makkelijk lengte instellen

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Fred Fraza 11-11-2016 Product paar dagen in bezit

Ligt lekker in de hand

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een gebruiksvriendelijk apparat wear an de batterij lekker Lang mee gaat. Ha dig en degelijk apparaat.

Pluspunten

  • Ligt goed in de hand
  • Batterij gaat Lang mee

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Baard man 09-11-2016 Product paar dagen in bezit

Goede accu

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Pas een maal gebruikt lijkt mij fijn apparaat.
Ligt lekker in de hand en makkelijk in gebruik na 1x gebruikt te hebben.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Anoniem 06-11-2016 Product paar dagen in bezit

Goede snelheid

Algemene score

6,0
Op de verpakking staat dat hij heel snel is, maar valt tegen. Vandaag gebruikt en ging even snel als een 20 jaar oude tondeuse.

Pluspunten

  • Netjes
  • Kabelloos

Minpunten

  • Niet zo snel als verwacht
  • Niet zo overzichtelijk tijdens gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Michel 06-11-2016 Product paar weken in bezit

Prettig in gebruik

Algemene score

10,0
Blijft goed op kracht, fijne brede kop voor snel resultaat & scheert goed kort zodat ik niet zo vaak hoef te scheren.

Pluspunten

  • Brede scheerkop

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
zhou 31-10-2016

goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik gebruik nu al enkele weken de trimmer series 7000.
Wat een prachtige machine, het doet wat het belooft, een echte aanrader! In 1 beweging zijn alle haartjes weg en opgezogen, door de vlijmscherpe messen en het vacuümsysteem.
Het toestel ligt gemakkelijk in de hand en de accu gaat lang mee.
(oplaadtijd van de accu: 1u en je kan hem 1u gebruiken)
Goede opties op het apparaat, zoals het afstellen van gewenste lengte.
De kortste stand is 0,5 mm, de trimmer is dus ook geschikt indien je een heel korte stoppelbaard wil.
De trimmer is echter niet bruikbaar onder de douche en mag ook niet volledig afgespoeld worden onder de kraan.
Ik ben alleszins heel tevreden, voor mij is het de ideale trimmer!
Peeters 26-10-2016

Prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gewoon een goede tondeuze! Handig in gebruik en goed resultaat, ik zou dit apparaat aan iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Ben 26-10-2016 Product paar dagen in bezit

Handig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Handig in gebruik, laad snel op. Ook kan je hem snoer loos en met snoer gebruiken. Vindt ik heel prettig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
imkerij de blije bij natuurvoeding en bestuiving w 21-03-2016 Product paar dagen in bezit

Tondeuse philips

Algemene score

9,0
Mooi model, ligt goed in de hand, veel mogelijkheden, oplaadbaar met 2 opzet borstels voor haar en baard, voelt goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Rob 28-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
De tondeuse doet wat hij moet doen, gaat snel door het haar zonder te happen dankzij de scherpe messen. De lengte is veelzijdig instelbaar en is in 1 uur opgeladen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Rene 21-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Laad binnen een uur volledig op. Zeer makkelijk in gebruik. Gebruik 'm zelf om mijn eigen haar op 12 mm te scheren en de zijkanten op 8 en 10 mm. Met de makkelijke draaiknop hoef je geen opzet stukken te wisselen, maar alleen maar met het draaiwiel op de juiste stand te zetten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Tea 10-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,5
Goed in de hand liggend en compact, goed schoon te houden, makkelijk te bedienen gunstige prijs-kwaliteitsverhouding

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Toon meer reviews