Profoon PDX-8420 WT/GS - Reviews

Specificaties
Nummerherkenning
Ja
Technologie
DECT
Aantal handsets (max.)
2
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 10 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ben w 29-04-2017 Product paar maanden in bezit

ziet er strak uit

Algemene score

5,0
Kontakten komen niet automatisch in het 2e toestel .Savonds of in donker is het display bijna niet te zien wat er op staat .

Pluspunten

  • prijs

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Eduard 20-03-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi modern toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een mooi en modern toestel wat in ons interieur past, heeft een luide en duidelijke beltoon, duidelijke display en handsfree bellen waar we juist op zoek naar waren.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny 03-07-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie DECT telefoon

Algemene score

9,2
Zeer mooie en gemakkelijk te bedienen telefoonset.
Ook het programmeren van het telefoonboek is simpel.
We waren op zoek naar een nieuwe telefoon en kwamen deze tegen bij de praxis.
Afgelopen zaterdag had je daar 21% korting, ook dat was weer mooi meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 30-06-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie telefoon

Algemene score

8,2
Mooie telefoon en een goede handzame bediening.
We hadden een nieuwe telefoon nodig en kwamen deze tegen.
Hij heeft ook een mooie melodie die luidt en duidelijk is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Ton 30-06-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie telefoon

Algemene score

7,8
We waren opzoek naar een handzame gebruiksvriendelijke telefoon.
Nou dat is deze,hij heeft ook een mooi geluid en heeft een mooi design.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Rebecca 03-05-2016 Product paar dagen in bezit

Prima telefoon!

Algemene score

7,8
Gekocht bij de kijkshop voor een prima prijs! Wij zijn heel tevreden met zowel het uiterlijk als de vormgeving. Ook de handsfree functie is erg handig. Makkelijk in gebruik en ziet er stevig en degelijk uit.
Wij zijn tot nog toe erg tevreden!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marga Hoogenboom 17-03-2016 Product paar dagen in bezit

profoon pdx8420

Algemene score

8,2
mooie telefoon, handzaam, makkelijk in gebruik.
De uitleg in de handleiding is duidelijk, vormgeving is mooi en ligt goed in de hand.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Carine 12-03-2016 Product paar dagen in bezit

Goede prijs kwaliteit verhouding

Algemene score

7,0
Is mijn 2de aankoop van dit product als kado voor mijn schoonmoeder !!! Dus zeker een kwalitatief geschenk anders zou ik het niet durven geven !!!

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Carine 12-03-2016 Product paar dagen in bezit

Prijs kwaliteit goede foon

Algemene score

7,2
Mooie vormgeving , niet te duur , gebruiksvriendelijk, alleen jammer dat er geen alarm (wekker) mogelijkheid is .

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

suze 12-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,4
mooie vormgeving, heel gebruiksvriendelijk. alleen jammer dat er maar 20 nummers opgeslagen kunnen worden

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer