Fysic FX-5700 - Reviews

Specificaties
Antwoordapparaat
Ja
Nummerherkenning
Ja
Technologie
DECT
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 23 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

HereIsTom 03-02-2017 Product paar weken in bezit

Makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na dat ons vorig toestel er mee op was gehouden op zoek naar een nieuwe.
Deze leek ons handig al zijn we nog geen senioren, is het toch fijn om duidelijk te zien wat er gebeurd.
Geluid is ook perfect en handig lampje om te zien of er gebeld wordt.
En de prijs is ook nog eens zeer gunstig, daar kunnen de duurdere apparaten niet tegenop!

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Duidelijk scherm
  • Grote toetsen
  • Duidelijk geluid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 31-01-2017 Product paar dagen in bezit

Makkelijke telefoon voor senioren

Algemene score

8,0
Eenvoudig en snel te gebruiken door ouderen.
Qa prijs perfect is bij de media markt nu voor € 32,- te verkrijgen.
Dus ben je op zoek naar een betaalbare senioren telefoon neem deze.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 10-05-2017 Product paar dagen in bezit

Duidelijke toetsen, maar niet gemakkelijk in gebruik

Algemene score

5,0
FX-5700 gekocht om te koppelen aan FX-5725. Helaas lukt dat zelfs met assistentie van de service afdeling van Fysic niet. Men weet niet, waarom het niet lukt. Toetsen aan de voorkant zijn heel groot en dus gemakkelijk te bedienen. Knoppen aan zijkant zijn klein. Opzoeken van telefoonnummer uit telefoonboek is daardoor moeizaam en ook verwijderen van onbeantwoorde telefoontjes ook.

Pluspunten

  • grote toetsen aan voorkant
  • duidelijke display

Minpunten

  • toetsen aan zijkant
  • als extra unit niet te gebruiken

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Theo 31-03-2017 Product paar dagen in bezit

duidelijke toetsen en een handig telefoonboek.

Algemene score

7,0
Toestel met goede geluids kwaliteit en handig formaat. Ik wilde een toestel dat in de speakerstand een duidelijk geluid gaf met handige toetsen om te bedienen. De gebruikers handleiding had wel wat eenvoudiger gemogen en de toets opzij is moeilijk te bedienen.

Pluspunten

  • goed geluid

Minpunten

  • ingewikkelde handleiding
  • te kleine toets voor telefoonboek

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

W.v.d.Heijden 12-01-2017 Product paar dagen in bezit

Mijn aankoop bij mediamarkt betreft een FX 5500.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Allereerst voor de duidelijkheid van de toetsen en dat deze verlicht zijn bij gebruik.
Ook is de beltoon goed hoorbaar. Ziet er goed uit.

Pluspunten

  • Perfect voor ouderen
  • Grote verlichte toetsen

Minpunten

  • electa en telefoonsnoer te kort

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Mantelzorger 18-10-2016 Product paar dagen in bezit

Telefoon voor ouderen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijke telefoon voor oudere mensen. Grote toetsen, telefoonboek en twee geheugentoetsen om direct de familie te kunnen bellen in geval van nood. Ik heb hem gekocht voor mijn vader die al op leeftijd is. Ik raad dit product aan.

Pluspunten

  • hard geluid als er gebeld wordt (instelbaar)
  • telefoonboek
  • 2 geheugentoetsen

Minpunten

  • knoppen zijkant niet duidelijk in omschrijving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

eddie 30-06-2016 Product paar dagen in bezit

prima toestel

Algemene score

8,8
De meegeleverde handleiding is zeer duidelijk. Het toestel zelf ligt goed in de hand en is makkelijk te bedienen. De verschillende mogelijkheden zijn makkelijk in te stellen. De geluidssterkte van zowel de verschillende beltonen als de gesprekken is ook zeer goed instelbaar volgens eigen behoefte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

cris 18-06-2016 Product paar dagen in bezit

cristian smits

Algemene score

8,0
Erg fijn toestel. Makkelijk in gebruik en een zeer helder display. De grote toetsen ervaar ik als erg gemakkelijk in het gebruik. Het geluid is erg helder en duidelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
tweetweeties 20-06-2016

een klein nadeel na een tijdje gebruiken opviel, is dat als je het toestal van het station oppakt deze doorgaat met "rinkelen" en dat heel luid en vlak bij je oor.....

Reageer

tweetweeties 06-05-2016 Product paar dagen in bezit

lekker duidelijk

Algemene score

8,5
gewoon een prima, eenvoudig en duidelijk toestel.
hele goede geluidkwaliteit wat handig is in een kantooromgeving.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Nina is nieuw hier 05-05-2016 Product paar weken in bezit

gebruiksvriendelijk en makkelijk

Algemene score

8,2
Makkelijk in gebruik met heel veel mogelijkheden. Wij hebben zelf niet veel nodig, maar de telefoon werkt ook prima zonder de mogelijkheden door te nemen /in te stellen en is ook prima te gebruiken zonder de gebruiksaanwijzing helemaal door te spitten.
Makkelijk te bedienen, vrij grote toetsen en geluid is van goede kwaliteit en sterkte.
Zeer geschikt als huistelefoon.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jotiko 06-04-2016 Product paar dagen in bezit

Een mooi toestel dat redelijk handig is in het gebruik.

Algemene score

9,0
Deze telefoon heb ik gekocht voor mijn moeder. Zij is niet opgegroeid met technologie dus eenvoudig in het gebruik was een belangrijk argument voor de aankoop.
Dat is gedeeltelijk gelukt: de basisfuncties zijn makkelijk uit te voeren. Maar als je bijvoorbeeld een telefoonnummer in het ingebouwde telefoonboek wilt zetten dan zijn daar behoorlijk wat handelingen voor nodig die voor veel mensen van 80+ denk ik niet zo makkelijk uitvoerbaar zijn. De geluidskwaliteit is wel goed en het toestel oogt modern.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Janna55 22-03-2016 Product paar dagen in bezit

Mijn telefoon.

Algemene score

8,5
Prima telefoon met duidelijke toetsen. En goed zichtbaar scherm. Het duurde even voor we in de gaten hadden waar de toetsen zaten om tel. boek in te stellen. Maar dat is nu goed gelukt. Hopelijk kunnen we hier weer lang mee vooruit! Investering voor de toekomst😜( 60 plussers)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Janna55 22-03-2016

En trouwens ik heb bij Scheer en Foppen niet €49,95 betaald maar €44,95.

Reageer

Jacob 04-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Diverse merken bekeken en uitgeprobeerd. Toch een Fysic gekocht. Duidelijke tekens, helder display en zeer gebruiksvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annelies 20-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,4
Aangeschaft voor mijn vader ( 89 jr.), grote toetsen,
duidelijk display.
De zijknoppen zijn klein en zeker niet bedoeld voor iets dikkere en kromme vingers vanwege reuma.
Andere oplossing: deze knoppen op front zetten

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

anke47 08-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Gebruiksvriendelijk ,vooral voor slechthorende we hebben wat andere telefoons gehad,maar deze bevalt goed

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

piet.warnier 06-10-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,4
een prima telefoon voor senioren,grote toetsen en groot display.
echter een nadeel: de bediening van het telefoonboek zit aan de zijkant. Heel lastig in te drukken voor mensen met een vorm van reuma in de vingers.

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

Hend Vd 06-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Mooi toestel. Voldoet aan alle eisen die we stelden

Vooral omdat er zo,n goed geluid inzit

En vooral de ringtonen zijn bijzonder.

Werd door wehkamp keurig thuisbezorgd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jan.ria 19-08-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
de telefoon gekocht voor mijn vrouw, mede omdat die slechtziende is en slecht gehoor heeft.
De telefoon voldoet aan al de eisen die ik verlang en het gemak ervan, mede omdat er 2 m toetsen op zitten
Prima

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mevr. van Aken 22-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Ik heb dit toestel gekocht voor een echtpaar van in de tachtig.
De letters en cijfers zijn groot genoeg voor hun. Ook het geluid voldoet prima. Maar de toetsen aan de zijkant zijn niet handig. En over de duurzaamheid kan nog niets gezegd worden aangezien het toestel gisteren pas is aangeschaft.
Mevr. van Aken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

pannonhalma 12-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
het produkt is oke, alleen de bedieningsknopjes zitten aan de linkerzijde, zeer ongemakkelijk!! Geluid en zo prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews
>