Philips SoClear XL3901S/22 - Reviews

7,6 Lees 9 reviews
Best Reviewed nov 2012 Philips SoClear XL3901S/22
Best Reviewed november 2012
Laagste prijzen
Specificaties
Antwoordapparaat
Nee
Nummerherkenning
Ja
Technologie
DECT
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews

7,6

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Pva47 29-08-2013 Product half jaar in bezit

Algemene score

5,0
Deze telefoon heeft de onhebbelijke eigenschap dat hij ergewoon mee ophoudt. Geen melding van batterij bijna op maar plots een doodse stilte. Vooral als je net een gesprek wilt aannemen stopt alles. Voor mij een absolute miskoop.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Slecht
eta ya 19-01-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Telefoon gekocht bij Mediamarkt en gelijk geínstalleerd bij m`n moeder. Voor slecht horenden een goede telefoon en zeer gebruikersvriendelijk. Ligt goed in de hand, is iets groter dan de doorsnee telefoon. Belvolume goed en beltoon naar wens in te stellen. Goed product!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
calmpjes 16-12-2012 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Het is een prima toestel. Het zit lekker in de hand en de geluidskwaliteit is heel goed, zeker als je op de T-stand van de gehoorapparaat aanzet. De display is heel duidelijk en overzichtelijk en het zoeken in de telefoonboek is heel simpel.
Eén minpuntje is dat de hoorn te losjes op de lader staat zodat het de neiging heeft om om te vallen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Yvesss 12-12-2012 Product paar dagen in bezit

Algemene score

3,4
Op zich een leuk toestel, ook voor niet-senioren. Het volume kan heel hard, maar dat hoeft niet. Echter 1 groot struikelblok: het is een echt toestel voor de vaste kpn lijn. Nummerweergave gaat via het dtmf protocol daar waar voip bellen zoals in mijn geval ziggo via het fsk protocol gaat. Dus altijd krijgt de door jou gebelde persoon privé nummer in beeld. Zelf neem ik die nummers nooit op. Ik moet dan eerst mobiel gaan bellen met de aankondiging dat ik vast ga bellen. Van eventueel terugbellen kan nooit sprake zijn, ze hebben immers je nummer niet. Ik neem het mezelf haast kwalijk dat ik deze telefoon gekocht heb, maar bewuste specs vind je alleen op productdetails van de fabrikant. Gelijk in de prullenbak is ook wat overdreven, maar ik ken ook niemand die ik er een plezier mee kan doen. Dat wil zeggen iemand met een vaste lijn. Overigens werkt nummermelding wél als je gebeld wordt. Voor mij een waardeloos toestel, heb je echter een kpn lijn dan is er absoluut niets mis mee.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht
Voldoende
Slecht
Dymphi.B 07-11-2012 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Ik heb sinds 4 weken de Philips XL3901 in gebruik en ben er zeer tevreden over. Een mooie vormgeving en kleur, zeer comfortabel en makkelijk in gebruik. Goed leesbaar display en grote bedienbare knoppen. Ideaal voor slechthorenden en voor de prijs hoef je het niet te laten. Een echte aanrader!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
sonjahendriks 17-10-2012 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
Sinds 2 weken in bezit van de xl3901S. Fijne telefoon. Ik heb deze speciaal aangeschaft doordat ik slechthorend ben. De luidsprekerspoel in de hoorn werkt voortreffelijk. Mijn oorapparaten (phonaks) schakelen automatisch naar de T-stand. Het geluid is behoorlijk hard te zetten en waar de siemens te kort schiet bij zijn speciaal voor slechthorende ontworpen toestel, maakt Philips het ruimschoots goed. Bij siemens was er een hindelijke brom te horen, en hier absoluut niet!! Het bedieningspaneel is duidelijk en ook het koppelen van de telefoon aan een bestaande dect van een ander merk is pièce of cake. Je hoeft enkel de aanwijzingen op het display te volgen en voilà! Kortom een echte aanwinst in het Philips assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
nous 12-10-2012 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
sinds een paar dagen in gebruik het gemak en comfort is zeer goed.de display is helder met goede verlichting ook de bedieningsknoppen zijn duidelijk leesbaar
de verdere mogelijkheden zoals het telefoonboek is goed.
het geluid is voor mensen met hoorproblemen duidelijk.De ingebruikname en installatie gaat probleemloos kortom een prima aankoop

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Peterrrr 02-10-2012 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Mooi design perfect geluid en gemakkelijk in gebruik een prima product ook het telefoonboek is heel gemakkelijk in te vullen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Petra57 07-09-2012 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Deze telefoon heb ik gekocht voor mijn 79-jarige moeder. Zij wil graag een eenvoudige telefoon zonder veel toeters en bellen. Deze telefoon is makkelijk in gebruik, ziet er mooi uit. Display is goed leesbaar en ook de toetsen zijn duidelijk. Mijn moeder gebruikt voicemail om berichten te beluisteren en heeft geen probleem met de bediening van deze Philips XL3901S. Met deze telefoon kan ze weer jaren vooruit!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed