Samsung Galaxy Tab A 2016 zwart - Reviews

8,8 Lees 12 reviews
Specificaties
opslag
16 GB opslag
resolutie
1920 x 1200 pixels
schermgrootte
10,1 inch scherm
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 12 reviews

8,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Benjamin Leassa 15-09-2016 Product paar weken in bezit

Prettig produkt om mee te werken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goed produkt groote scherm en makkelijk in de bediening ervan
Uibreidbaar en genoeg opslag ruimte
Zeker een aanrader

Pluspunten

  • Scherm
  • Bediening
  • Applicaties
  • Snelheid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerwin Vos 09-09-2016 Product paar dagen in bezit

zeer goede tablet zeer goede kwaliteit, en zeer snel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
hij werkt na behoren, zelfs sneller dan ik dacht, echt een aanrader. vooral de grootte is fijn. ik zou deze aanraden.

Pluspunten

  • grote
  • snel

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Frans Schmitz 03-09-2016 Product paar dagen in bezit

Groot scherm en prachtige kleuren. Duidelijk beeld.

Algemene score

8,0
Ik ben zeer tevreden met dit tablet. Gemakkelijk in gebruik. Vele toepassingen mogelijk. Ligt niet te zwaar in de hand en is beslist niet te dik. Voor mij persoonlijk de ideale afmeting.

Pluspunten

  • Dun
  • Makkelijk te hanteren
  • Veel toepassingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

PACO 25-09-2016 Product paar dagen in bezit

GEEN

Algemene score

8,0
JA, IK ZOU DIT PRODUCT AANBEVELEN,GROOT SCHERM,GOEDE ACCUDUUR,PRIMA SUPER,AANKOOP
IK AANBEVELEN,DAT PRIMA PRODUCT TE KOPEN

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

T. 18-09-2016 Product paar dagen in bezit

Zeer veelzijdig, Scherp beeld en handig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Tab ziet er goed uit is duidelijk, veelzijdig, heeft veel handige functies. Goed zichtbaar en goede kleuren. Voor mij een topproduct

Pluspunten

  • goed formaat
  • Helder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maantje 30-08-2016 Product paar dagen in bezit

Groot formaat, mooie exemplaar!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De levensduur van deze Samsung kan ik nog niet goed beoordelen omdat ik deze pas sinds gisteren in huis heb maar het tablet ziet er mooi, stevig en chique uit. Het scherm is erg groot en duidelijk. Het 4 G internet werkt heel erg snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jb 24-08-2016 Product paar dagen in bezit

Hoge resolutie/Scherp beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heb alles van Samsung. In verband met prijs/kwaliteit. Eenvoudig bedieningsgemak, garantie en levensduur

Pluspunten

  • prijs
  • kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

serkan 16-08-2016 Product paar dagen in bezit

perfecte tablet voor hele gezin.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
doet alles wat je van een tablet verwacht.
perfecte camera met flits ook nog.
snelle processor, met uitbreidbare geheugen. Als sim plaats ben je ook nog overal ter wereld bereikbaar.

Pluspunten

  • groot
  • snel

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

HuubVanM 21-07-2016 Product paar dagen in bezit

Redelijke oplossing voor Telfort-probleem

Algemene score

7,3
Een all-in abonnement van Telfort geeft de mogelijkheid van ITV-online : het TV kijken op o.a. je tablet. De desbetreffende (KPN)-app deugt niet dus je hebt een vertekend beeld dat niet is om aan te gluren !
Bij dit tablet met dit beeldformaat valt de vertekening van het beeld mee.
Natuurlijk zou het beter zijn als Telfort-KPN de app zou aanpassen !

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Patricia 01-09-2016 Product paar dagen in bezit

goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
super tablet snel en mooi beeld!
Werkt super en simpel in gebruik
ideaal voor netflix en spelletjes

Pluspunten

  • snel
  • mooi design

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudolf 23-07-2016 Product paar dagen in bezit

Samsung Galaxy Tab-A SM-T580N Zwart

Algemene score

10,0
Geweldige beeldkwaliteit, start snel op en is razendsnel, eenvoudige in gebruik. kortom super tevreden over deze Tab

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 05-09-2016 Product paar dagen in bezit

Prima value for money

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi apparaat. Snel en mooi scherm. Helaas geen NFC. Belachelijk dure orginele Samsunghoes...........:-(

Pluspunten

  • Lange batterijduur
  • Snel

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer