Samsung Galaxy Tab A zwart - Reviews

8,6 Lees 91 reviews
Best Reviewed dec 2016 Samsung Galaxy Tab A zwart
Best Reviewed december 2016
Specificaties
Opslag
8 GB opslag
Resolutie
1280 x 720 pixels
Schermgrootte
7 inch scherm
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 91 reviews

8,6

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lauraaaa 14-01-2017 Product half jaar of langer in bezit

Goede Aankoop!

Algemene score

9,0
Ik heb hiervoor een andere tablet gehad, maar wat ben ik blij met deze ! Ik heb hem nu denk ik een jaar ongeveer. Het is een goed formaat, hij is lekker snel, loopt niet vast (en als ie dat wel doet is het mijn wifi) en werkt gewoon heel fijn! Daarnaast kan ik ook met deze tablet in de tuin zitten. Ik kan het scherm dan nog redelijk goed zien.
Toen ik de tablet kocht vond ik alleen de prijs erg hoog. Maar nu denk ik dat dat kwa kwaliteit wel klopt !

Pluspunten

  • Schermformaat
  • Snelheid
  • Accu
  • Scherm in tuin

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Karin 10-01-2017 Product paar maanden in bezit

Groot scherm en werkt snel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is mijn tweede Samsung tablet. Start snel op en raakt niet snel oververhit. Wordt veel gebruikt, gemiddeld 3,5 uur per dag. Door mijzelf en de kleinkinderen. Volgende tablet wordt zeker weer een Samsung, gezien prijs en mogelijkheden.

Pluspunten

  • Genoeg werkgeheugen
  • Accu gaat lang mee

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Otis 08-01-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie en goede tablet!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik zocht een goede en niet te grote tablet waarop ik kon vertrouwen. Men adviseerde mij in elk geval Samsung, omdat dit een betrouwbare tablet was. Ik heb die dus gekocht en ben er zeer tevreden mee. Heel handig en gemakkelijk te bedienen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Norbert 27-12-2016 Product paar dagen in bezit

Goed product voor een mooie prijs

Algemene score

10,0
Tablet gekocht voor diverse doeleinden. Snel apparaat. Mooi en scherp beeld. Handzaam model.
Ook de batterijduur voldoet prima (meerdere dagen bij gemiddeld gebruik).

Pluspunten

  • Snel apparaat
  • Scherp beeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toets 11-12-2016 Product half jaar of langer in bezit

Perfecte tablet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Dit is mijn 2e tablet en gebruik deze nu ruim een half jaar. Hij is snel, super beeld en een geweldig lange accu duur. Wat mij betreft een voor mijn behoeftes en perfecte tablet.

Minpunten

  • Korte oplaad snoer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisa 02-12-2016 Product paar weken in bezit

Mooie, grote tablet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik was al vrij lang op zoek naar een betaalbare tablet. Omdat ik goede ervaringen heb met Samsung (mobiel) besloot ik voor dit merk te gaan. Na de vele positieve reviews te hebben gelezen over de galaxy tab A, ben ik hiervoor gegaan. Een redelijke prijs, mooie tablet, makkelijk in gebruik en lekker groot. Door de grootte erg geschikt om series op te kijken en e-books op te lezen. De accu gaat ook lang mee. Ben erg blij met mijn aankoop.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sander 01-12-2016 Product paar maanden in bezit

Goed beeld kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een mooi duurzaam tablet 2016 4g zeer lange accu duur. Daarnaast goed in gebruik in beide modus. Goed afleesbaar voor mensen met gezicht beperking. Het tablet is snel met laden voor een midden klasse tablet. De mee geleverde software is gemakkelijk in om gang. Een praktische voordeel hij ligt lekker in de hand

Pluspunten

  • Scherm grote vergeleken met de oude 10.1
  • Praktische bediening
  • Beeld kwaliteit net zo goed als ambilight tab

Minpunten

  • Oplade duurt wat lang maar dan heb je wat
  • Na deel het korte snoertje

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

DJV 18-10-2016 Product paar weken in bezit

mooi formaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne tablet. Ligt prima in de had. Handig op ge laden met usb lader. Nadeel is wel dat het interne geheugen met een aantal geïnstalleerde apps snel vol staat.
De kinderstand wordt veel gebruikt en zo wordt het geaccepteerd dat de tablet na een half uurtje uitmoet.

Pluspunten

  • snel
  • goede accuduur

Minpunten

  • geheugen is beperkt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan Dijkstra 13-10-2016 Product paar weken in bezit

Tablet Samsung Galaxy Tab a

Algemene score

9,0
Het tablet heeft een uitstekende snelheid, beeld , maar vooral lage accu- oplaadcyclus. Voordien had ik een TAB 3, waar ik niet over tevreden was. Daarna een Chinees gekocht met windows en androit. Deze werkete goed, maar ondanks de aanprijzingen van fabricant, was de accu in standby al na 12 uur leeg.
Dus toch weer terug naar Samsung met bovenstaand resultaat. Weer een verandeming, oo in vergelijking met de Tab 3. Deze heb ik nog via Marktplats verkocht: vraagprijs € 100,- De mensen overboden tot € 120.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

linnepin 11-10-2016 Product paar weken in bezit

Fijn

Algemene score

8,0
Batterij gaat lang mee. Hele scherpe camera. Kun je goede, scherpe foto's mee maken. Groot geheugen. Hele fijne tablet!!!

Pluspunten

  • Camera
  • Batterij

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

b 06-10-2016 Product paar dagen in bezit

super apparaat.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
prijs kwaliteit is super.
Voldoet aan de eisen waar ik hem voor ik hem heb gekocht.
gemakkelijk mee te nemen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mr.Space Star 05-10-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi product voldoet prima

Algemene score

8,0
Mooie tablet, alleen jammer levertijd op de order bon niet overeen kwam met de daadwerkelijke
levering.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

kjeld 05-10-2016 Product paar dagen in bezit

mooi helder beeld

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze tablet gekozen voor mijn partner om online films te bekijken. Toen ze hem kreeg heb ik gelijk een andere voor mijzelf besteld. Fijn scherm, lekker vlot, goede prijs kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • prestatie vs prijs
  • scherm
  • uitbreidbaar geheugen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cor 03-10-2016 Product paar dagen in bezit

Prima Aankoop Galaxy tablet

Algemene score

9,0
Prima aankoop Galaxy tablet A - Direct on the internet en zelfs op onze nieuwe tv meteen Google Cast (dwz vanaf de tablet apps afspelen op tv-draadloos) / Galaxy Samsung, DAT hadden we veel eerder moeten doen; genieten MET Samsung is nu niet zo'n kunst meer !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EH Groen 01-10-2016 Product paar weken in bezit

Fantastisch apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
mooie vormgeving
mooi helder beeld
veel opties
gratis microsoft pakket
ik ben heel erg tevreden over dit product! en ik beveel hem zeker aan

Pluspunten

  • mooi helder beeld
  • mooie vormgeving
  • makkelijke besturing
  • goede camera
  • snelheid is fantastisch

Minpunten

  • beetje duur(vind ik)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bianca 01-10-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi scherp beeld, maar zwaar

Algemene score

8,0
Mooi apparaat en werkt net als alle andere Samsungs, dus je hoeft niet opnieuw uit te vinden hoe iets werkt. De enige nadeel dat ik tot nu toe ervaren heb is dat de tablet vrij zwaar is.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Mooi en helder beeld

Minpunten

  • Gewicht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

ger 29-09-2016 Product paar dagen in bezit

geweldig tab

Algemene score

9,0
deze tab werk gewoon uitstekend en mooie kleuren en gebruiksvriendelijk en ligt makkelijk in de hand

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mariet 29-09-2016 Product paar dagen in bezit

Compact en handig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
prima prijs-kwaliteit verhouding.
tabletje werkte meteen goed na simpele installatie.
Mooi beeld snelle toegang tot mail, internet etc.
Kortom: doet waarvoor het gekocht is.

Pluspunten

  • fijn formaat
  • goed scherm

Minpunten

  • nog niet ontdekt
  • nu nog passende cover/toetsenbord in white

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Annita 29-09-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie tablet.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Anderen hadden de voorganger van deze tablet, ik zag dat die zeer goed was. Daarom heb ik voor de nieuwste versie gekozen, ik vertrouw erop dat ik een goede keuze heb gemaakt, de eerste indrukken zijn positief.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ronald 29-09-2016

super tablet

Algemene score

8,0
super fijne tablet!
,goede accuduur,super snel en erg mooi beeld bij bv films.
enige nadeel vind ik de boxen aan de zijkant en het volume.

voor de rest een top ding

Pluspunten

  • scherm
  • accuduur
  • hd beeld
  • super snel

Minpunten

  • boxen aan zijkant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews