Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Samsung Galaxy Tab S2 32 GB / wit

8,9 Lees 164 reviews
Samsung Galaxy Tab S2 32 GB / wit Best Reviewed jun 2016

Vergelijkbare producten

Huawei MediaPad M3 32 GB / zilver

  • Opslag 32 GB opslag
  • Resolutie 2560 x 1600 pixels
  • Schermgrootte 8,4 inch scherm
Huawei MediaPad M3 32 GB / zilver

Samsung Galaxy Tab S3 32 GB / zwart

  • Opslag 32 GB opslag
  • Resolutie 2048 x 1536 pixels
  • Schermgrootte 9,7 inch scherm
Samsung Galaxy Tab S3 32 GB / zwart Best Reviewed mei 2017
8,7 (111)

Samsung Galaxy Tab S3 32 GB / zilver

  • Opslag 32 GB opslag
  • Resolutie 2048 x 1536 pixels
  • Schermgrootte 9,7 inch scherm
Samsung Galaxy Tab S3 32 GB / zilver Best Reviewed mei 2017
8,7 (111)

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 162 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

wishmeluck 05-04-2016 Product maand in bezit

Super tablet maar 2 maanden accu problemen

Algemene score

6,3
Na twee maanden in bezit, accu probleem. 2 dagen opladen en nog niet vol Tablet is erg mooi. Niet te zwaar in de hand. Nu tablet maar opsturen naar Media markt. gekocht via Media Markt online. Ik hou mijn hart vast of hij wel uberhaubt terug komt en gerepareerd is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Slecht

Reageer

ro.es 06-03-2016 Product half jaar in bezit

Algemene score

9,7
Na maanden gebruik ben ik nog steeds tevreden met de Tablet. Het Amoled beeldscherm is beslist mooi en gaat de batterij makkelijk een paar dagen mee bij dagelijks enkele uurtjes gebruik. Er zijn handige micro USB adaptors te koop waarmee je de tablet via HDMI op een TV kan aansluiten. De adaptor accepteert ook USB sticks en SSD cards. Handig dus mee op reis ook vanwege het lichte gewicht en de slanke vormgeving van deze Tablet.

Alleen zou Samsung sneller met zijn Android updates moeten komen voor hun telefoons en tablets in het topsigment van de markt. Als we voor iedere nieuwe Android update een nieuwe tablet moeten aanschaffen, schiet niet echt op. Sony is daar veel sneller mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
benjy 04-04-2016

welke zijn die adapters waarmee je de tablet op een tv kunt aansluiten en waar zijn ze verkrijgbaar?

Reageer

ro.es 17-04-2016 Product half jaar in bezit

Probleemloze tablet.

Algemene score

10,0
Gebruik de tablet dagelijks en neem deze naast de laptop altijd mee op vakantie. Na maanden gebruik ben ik nog steeds tevreden. Beeldscherm is erg goed en is de accuduur prima. Menu navigatie werkt ook lekker snel. Gewoon een goede tablet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 30-05-2016 Product paar dagen in bezit

Een prima vervanger

Algemene score

8,7
Na vier jaar een Apple Ipad2 gebruikt te hebben, raakte deze door een val onbruikbaar. In eerste instantie ging ik voor een nieuwe Ipad naar de winkel. Na de Ipad en de Samsung een tijdje naast elkaar bekeken te hebben, ging de voorkeur toch naar de Samsung. Het beeldscherm is kristalhelder, hij is aanzienlijk sneller en er past een microSD-kaartje in. Kijk dan ook naar het prijsverschil en de keuze is snel gemaakt. Als IOS-gebruiker is de overstap naar Android in deze versie vrij eenvoudig. Dat valt alleszins mee. Ook voor de meeste apps zijn gelijkwaardige of soms zelfs prettiger versies verkrijgbaar. Kortom, dik tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Dennis 22-01-2016 Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Na twee jaar met de tab 8.0, was het tijd voor een update en upgrade. De tablet ziet er fantastisch uit, zelfs als deze uit staat: dun, strak en mooi afgewerkt. De s2 8.0 ligt lekker in de hand door de rubberachtige achterkant, al is deze net iets breder dan mijn vorige tablet. Heeft vast met de gewijzigde beeldverhouding te maken. Het beeldscherm is echt wow! Geen andere woorden voor. Goed leesbaar en de kleuren spatten er vanaf. Ik kan me voorstellen dat mensen die graag video's bekijken aan de nieuwe beeldverhouding moeten wennen. Ik gebruik de s2 echter vooral als e-reader en verder voor apps/websites: daarvoor is de verhouding juist veel fijner. De Samsung Android laag touchwiz heeft er nog nooit zo strak uitgezien, al zou ik een 'kale' Android versie (plus snelle updates) nog meer waarderen. De tablet is snel, loopt tot nu toe niet vast en de vingerafdrukscanner maakt alles nog makkelijker. Kortom, een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fransje 22-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

4,3
Zoals alle Samsung apparaten is de accu het struikelblok. Bij aanschaf lijkt hij eindeloos mee te gaan en al gauw zit het ding bijna permanent in de oplader.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht
wishmeluck 05-04-2016

Precies als bij de mijne. Ga hem vandaag opsturen Media markt online. Ben benieuwd of hij terug komt en gerepareerd zal zijn.

Reageer

Yusuf 16-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,7
Prima toestel en ligt ook lekker in de hand. Het is bijna een grote telefoon. Ook een prachtige camera (voor een tablet). Helaas lukt het mij niet om te whatsappen op de tablet. Dat vind ik het enige nadeel.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
T.J. 02-08-2016

In de Appstore kun je WhatsTablet downloaden, deze app synchroniseerd heel eenvoudig WhatsApp op je telefoon met je Tablet. Je hoeft alleen even een barcode te scannen met je telefoon en je kunt gewoon whatsappen op je tablet. Werkt heel goed.

Reageer

Jan Willem1 31-05-2016 Product paar weken in bezit

Goede aankoop

Algemene score

10,0
Glas helder scherm, razend snel en doet absoluut niet onder voor een iPad en is het geld meer dan waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia 22-01-2016 Product half jaar in bezit

Algemene score

10,0
We zijn heel erg tevreden over deze tablet en ik zeg we omdat ik bijna moer vechten om de tablet in handen te krijgen omdat hij zo gewild is. Wij hebben ook 2 tablets van een ander merk , maar deze is sneller met het laden van site en heeft dezelfde apps als de telefoonsituatie dus makkelijker in gebruik. Mooi plat enmooi vormgegeven lichtgewicht model.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SM77 07-01-2016 Product maand in bezit

Algemene score

7,7
Razendsnelle en lichte tablet. Scherm is jammer genoeg wel wat kleiner als zijn voorganger. Speaker had ook wat luider mogen zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

pieter 04-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,7
Geweldig scherm, matige accuduur, erg dun en licht. Vingerafdrukscanner reageert soms slecht. Erg snelle tablet. Erg tevreden mee.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Patrick 25-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,7
Ik heb dit product nu +/- een week en ben echt onder de indruk. super ligt en heerlijk om je favoriete boek mee te lezen, maar ook andere media zoals; games, films en muziek met geluid wat ik aan mijn gehoor aan kon passen en dan heb ik het nog niet eens gehad over het scherm! SUPER TABLET!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anoniem 16-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
een hele goede tablet lichtgewicht goede aankoop super snel helder beeld veel geheugen een perfecte tablet voor mij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ik 06-10-2016 Product paar weken in bezit

geweldig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Snel, handig in gebruik, dun, fijn scherm, kortom ik ben er blij mee.
Mijn laptop gebruik ik bijna niet meer.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Remco 03-10-2016 Product paar dagen in bezit

mooi ontwerp, super snel erg blij mee

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na een oude tablet te hebben gebruikt is dit een verademing. Scherm is erg mooi. bediening gaat zoals je dat van Samsung gewacht.

Pluspunten

  • kan het geheugen uitbreiden met SD kaart
  • lange batterij duur
  • strak ontwerp

Minpunten

  • USB aansluiting voor het laden is niet handig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

DONKA 03-10-2016 Product paar dagen in bezit

Helder beeldscherm, doet eigenlijk alles wat je wilt!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb hem pas een paar dagen. Maar wat een verademing...mijn oude laptop gaat stof happen. Deze tablet doet alles wat je wilt.En prachtige heldere kleuren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

durpee 01-10-2016 Product paar dagen in bezit

mooi scherm, beetje spijt van de kleur

Algemene score

9,0
heb het product gekozen vanwege zijn scherm en afmetingen (mooi licht). hier ook helemaal geen spijt van, de kleuren spatten van het scherm, helemaal top!
helaas oogt het wit toch wat goedkoop, had ik wat meer high-end verwacht (vooral de achterkant sluit ook niet mooi aan).
verder hoop ik dat het opvolgend model weer een 16:9 scherm wordt, veel beter bij het consumeren van media.

Pluspunten

  • scherm
  • gewicht

Minpunten

  • goedkope bouw
  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

unica 28-09-2016 Product paar dagen in bezit

Geweldige uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Bij het uitpakken voelde ik al hoe geweldig hij te hanteren is. Alles goed doorgelopen ging hij al als een speer. Wat is hij snel het is fijner op de S2 te surfen dan met de laptop. Het beeld is super. Nu kun je goed je foto's bekijken. Ik ben er heel blij mee.

Pluspunten

  • Helder beeld
  • Snelheid
  • Uitstraling

Minpunten

  • Wennen aan de afmeting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 28-09-2016 Product paar dagen in bezit

Samsung tablet S2

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geweldig tablet, heldere kleuren en erg snel!! Zou dit zeker aanraden om te kopen. Het scherm is mooi groot en de scherpte is ruim voldoende!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pascale 28-09-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi scherm, snelle tablet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prettige tablet. Heel erg mooi en dun, Lichtgewicht.
Hij is snel en heeft een mooi scherm.
Ik ben erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews