Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Samsung Galaxy Tab S wit / 16 GB

9,2 Lees 272 reviews

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 272 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

USSNHIllbil 01-05-2016
  • Product half jaar in bezit

Uitstekende tablet met lange accuduur

Algemene score

8,7
Ik heb de Samsung galaxy tab S nu ruim 6 maanden in mijn bezit en hij bevalt uitstekend, hij gaat met redelijk intensief dagelijks gebruik ongeveer 4 dagen mee. Bij het spelen van spelletjes is de accuduur beduidend minder. Video kwaliteit is extreem goed. Bij direct zonlicht op het scherm is de leesbaarheid minder goed dan verwacht ondanks het amulet scherm. maar desondanks zeker een aanrader.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

woekie 06-09-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
Ter vervanging van mijn oude Asus tab deze gekocht, beeld super,alleen jammer van de Samsung schil over de Loliepop versie, maar een hoop apps waar ik niet op zit te wachten.
Voor mensen die deze tab willen kopen en er een ChromeCast(om films op je tv draadloos te willen kijken), is dit geen goede keuze, dit werkt niet op deze tab,van wegen die Samsung Android versie.
Voor de rest werkt hij prima met een vloeiend beeld tijden het scrollen.
Prijs is niet verkeerd, €399 minus de cashback €349,-

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
BertF 21-09-2015

Bij mij werkt de Chromecast prima.
Artikelen over deze tablet op http://bit.ly/winstap

Reageer

ForteanOrg 22-01-2015
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,7
Snel, perfect beeld, robuust. In mijn gezin word er vrijwel constant wel door iemand mee gewerkt. Hangt nooit. We zijn zeer tevreden, elke cent waard die ik er voor heb betaald.

Enige minpunt was dat ik een al betaalde SD kaart via een bureautje moest claimen. Moest ik mijn halve doopceel voor lichten, nog een barcode er bij in en dan opsturen en maar hopen dat je wat krijgt. Duurde al met al weken voor ik het ding in huis had. Dat moet maar eens bij wet verboden worden vindt ik: als je op een doos zet "met gratis 32 Mb SD kaart" dan wil ik dat ding IN DE DOOS vinden.

Maar daar wordt die tablet niet minder om :-).

PS: ik zie hier regelmatig dezelfde meneer of mevrouw voorbijkomen die weer een zurig stukje nonsense schrijft ten faveure van de firma Apple. Mensen, laat je de kop niet gek maken: Apple is veel te duur betaalde poeha die maar matigjes presteert ten opzichte van de Samsung. Ugh.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

P.sodaar 29-08-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

defect in 2 jaar en 1 maand geen coulance samsung

Algemene score

2,0
Hoewel ik met mijn tab s 8.4 ruim 2 met tevredenheid gewerkt heb.
Is hij stuk gegaan. Reparatie kosten 285 euro. Mogelijk alleen de accu stuk.
Echter deze kan niet alleen vervangen worden. Alles zit van binnen aan elkaar vast.
Geen coulance bij Samsung . Waardeloos dus een afschrijving van 375 euro in 2 jaar en 1 maand.
Maar een Lenovo terug gekocht. Heb het even gehad met samsung

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Slecht

Reageer

Cindy1976 09-08-2015
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

9,7
Van een Galaxy Tab (ja, de eerste...) naar de Tab S gegaan. Twijfelde tussen 8.4 en 10.5, uiteindelijk voor de grote gekozen. Geen spijt van gehad, mooi helder scherm, start snel op, goed geluid.

Echter... sinds begin deze week valt de tablet spontaan uit. Ik dacht eerst dat het aan de Facebook app lag, dus deze verwijderd. Dit bleek niet te helpen, nog steeds valt het (onregelmatig) uit. Er zit geen logica in wat ik op dat moment aan het doen ben, gewoon wat surfen, een bericht typen; zomaar spontaan POEF uit.
De ene keer gaat hij vanzelf weer aan en moet ik mijn toegangscode ingeven, de andere keer moet ik hem zelf weer inschakelen. In dat laatste geval krijg ik een zwart scherm met alleen bovenin de icoontjes van tijd, percentage accu, wifi.
Tevens plaatst de tekstinvoer soms woorden die ik niet wil gebruiken. Zomaar midden in een zin een woord met een hoofdletter, omdat dit in de woordenlijst staat. Ik kan nergens vinden hoe ik bij de woordenlijst kom om woorden te verwijderen.

Dit alles maakt dat ik toch sneller mijn laptop pak en dat vind ik op zijn zachtst gezegd zonde.

Een bericht naar Samsung is verstuurd, ik wacht nog op antwoord. Wellicht dat een reset de oplossing is, maar daar wil ik nog even mee wachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
lady 2009 10-08-2015

Hallo Cindy , ik heb sinds vorig jaar september een galaxy tab s een geweldig tablet nog nooit problemen mee gehad , je hebt van Samsung 2 jaar garantie dan komen ze hem ophalen en weer terug brengen dus BEL naar Samsung en vraag wanneer ze hem komen halen

Groetjes Magda

Martin 24-10-2015

Ik ben van plan dit tablet te kopen mits er een hdmi hierop aanwezig is. Kan ik nl. niet vinden bij de specificaties

Reageer

Shadow2020 10-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Ideaal voor onderweg. Films kijken geeft je een andere beleving, de kleuren zijn geweldig en heeft een snelle processor de 4G verbinding geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hendrikus1949 09-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Werkt goed en snel. Mooi overzichtelijk en helder beeld; start snel op en is handig in gebruikersvriendelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

E2901 08-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Geweldige tablet, mooie kleuren, veel mogelijkheden. Duur van de accu kan ik nog niet echt beoordelen heb hem nog maar een paar dagen.tot nu zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

laurent.cagnac 01-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
de tab s wil ik sind 12 maanden . Ik ben nu echt overtuigd van de beeldkwaliteit van deze tablet. Het groot scherm biedt veel comfort inzake het lezen van boeken op de tablet en films kijken op de tablet is ook heel ontspannend voor de ogen. Ik ben helemaal overtuigd van mijn aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

danny231 31-05-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
ik vind het een mooie tab maar vind het wel jammer dat je voor een goud kleur meer moet betalen en ook mis ik de 3g en of 4g functie.voor de rest is het een fijne tab

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Risa44 19-09-2015

Ha, het is een tablet en geen telefoon

Reageer

Megan D. 30-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Het is mooie en handig tablet. Je kunt je gegevens goed beveiligen. Het is alleen jammer dat er geen handleiding bij zit. Maar verder is het een mooie tablet met een prima formaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Risa44 19-09-2015

Handleiding is 204 pagina's en online te downloaden..dat lijkt me handiger dan een boekwerk van 204 pagina's.

Reageer

GGI 28-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Opletten: Niet geschickt voor WHATSAPP!!!!

Om de voorwaarden te begrijpen is meer of minder een rechtenstudium vereist!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Stonehills 25-06-2015

Uiteraard is deze niet geschikt voor WhatsApp, daarvoor heb je namelijk een telefoonnummer en dus een simkaart nodig. Dat weet je dus van tevoren als je goed de mogelijkheden van dit apparaat leest.

Reageer

JWG62 23-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Prachtige kleuren en zeer scherp beeld. Start vrij snel op en is makkeelijk en handzaam in de omgang, met zeer veel mogelijkheden. Bewuste keus geweest. Ben er zeer tevreden over!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Peter van Nierop 20-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Werkelijk een prachtige weergave en vele nieuwe mogelijkheden tot nu toe zeer verrast en hoop er langdurig plezier van te hebben

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

LadyVC 18-05-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,3
Ik twijfelde tussen de Tab S en Tab4. Maar het haarscherpe beeld van de Tab S heeft me overtuigd! Makkelijk in gebruik en uren plezier!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Boven 16-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
De telefoon houdt het goed vol en wordt niet te warm. Ook is deze makkelijk in gebruik en ligt deze goed in de hand. De vinger afdruk unlockscreen werkt ook goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Stonehills 25-06-2015

Dit is geen telefoon.

Reageer

lelietjevandalen 13-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,7
Super mooi beeld, ik kan nu meer genieten van foto's en films. Handzaam formaat. Accu is snel opgeladen en gaat lang mee. Nu nog een mooie beschermhoes vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Risa44 19-09-2015

Amazon uk leuk adresje en niet te duur!

Reageer

Opaalcatamarud 12-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Wat een geweldig beeldscherm fantastisch gewoon
en helemaal titanium, een super lichtgewicht tablet!
Je kan met een mini SD card het geheugen vergroten,zodat alle foto's en video's je tablet niet belasten.
Pas een paar dagen in mijn bezit, voorheen een iPad 3, maar dit overtreft echt alles, een werknemer van Samsung,(stond tijdens de Samsung-dagen in de Mediamarkt)
en heeft mij echt overgehaald om deze te kopen.

En......ik ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
keistamper 24-09-2015

Goede review ... hier heb ik wat aan! Twijfel tussen de IPad en deze Samsung S!

Reageer

whkhenry 07-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Heb de Tab net binnen maar ben nu al enthousiast. Heb ook het bijbehorende keyboard. Helemaal geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carolientje2405 07-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
briljant machientje, zegt genoeg denk ik, scherm werkgeheugen bediening en de snelheid zijn zoals hierboven al vermeld briljant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews