Philips PerfectCare Expert GC9231/02 - Reviews

8,6 Lees 68 reviews
Specificaties
Inhoud
2 liter
Continu navulbaar
Ja
Gebruiksklaar in
2 min.
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 68 reviews

8,6

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nv 11-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Prima generator voor passende prijs. Strijken wordt eenvoudiger. Opwarmen gaat snel. Fijn geen temperatuur meer zelf instellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Yolanda Boelens 08-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
perfecte strijkijzer vooral de afneembare waterreservoir en dat je de temperatuur niet meer hoeft in te stellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Giedo 06-12-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

5,3
Wat een miskoop. Apparaat nu ruim een half jaar in gebruik, maar er blijft (bruin)water uit de stoomgaatjes komen. Dus overhemden kunnen meteen weer in de was. Strijkbout houdt niet fijn vast, maar dat is een persoonlijke voorkeur. Ik dacht dat de automatische temperatuurinstelling fijn zou zijn, maar wat een ellende. Gewoon zelf temp instellen blijft het best. Ik zou het liefst deze koop ongedaan maken, Philips bedanken voor haar klantvriendelijkheid ;) en n nieuwe uitkiezen .

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende
Yvette 11-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Deze stoomgenerator is erg gebruiksvriendelijk. Super dat deze zelf de temperatuur bepaald dus werkt op elk oppervlak. Werkt erg goed ook als je de was iets langer laat liggen ;)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Sil73 29-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

1,7
Gekocht bij Wehkamp met kortingsactie. Ik had al ervaring met een Philips stoomgenerator van inmiddels 10 jaar oud. Die doet het nog goed alleen een nadeel was dat ik het tussentijds niet kon bijvullen met water.
Dus deze besteld; wat een teleurstelling; na 2 keer te hebben gebruikt begon het ijzer te lekken, ook zonder dat de stoomknop werd gebruikt. En wat al direct erg hinderlijk was, is het enorme geluid als het water in de slang wordt gepompt. Maar vooral het lekken veroorzaakte flinke kringen waardoor ik mijn was weer opnieuw in de wasmachine kon doen. Je verwacht met zo'n prijs toch wel een hoogstandje maar dit viel erg tegen. Ook het niet meer kunnen instellen van de temperatuur vind ik niet handig bij bijvoorbeeld strakke vouwen die je wilt strijken in een overhemd; hij wordt niet heet genoeg.
Nu mijn oude Philips weer in gebruik en wat een vertrouwd gevoel toch. Misschien ga ik op zoek naar een ander maar ik ben voorlopig even afgeschrikt door de nieuwe generatie stoomgenerators...

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
nes60 19-05-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,7
We hebben de overstap gemaakt van een gewone strijkijzer naar deze stoomstrijkijzer. Dit apparaat werkt veel makkelijker en strijkt ook veel sneller. Met de extra stoomstoot kunnen de hardnekkigste kreuken gladgestreken worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Bernardo46 14-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Eerste strijkbeurt gedaan en dit was gelijk een feest! Wat een heerlijk apparaat.
Het gaat allemaal als vanzelf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
jhk-1 13-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Strijkt heerlijk licht en snel. Voorheen altijd een normaal stoomstrijkijzer gebruikt, maar dit werkt toch echt wel heel veel beter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Casper1975 12-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Ik heb er pas 1 keer mee gestreken, maar het werkt perfect!
Het water was zo heet, dus je kan gauw gaan strijken.
Het viel beslist niet tegen.

Review criteria:

Goed
Goed
vlely 12-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
fijn product, snelle levering, handig in gebruik, makkelijk vulbaar,doet wat het beloofd, niet te groot.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
singaraja 11-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Na 2 keer een Tefal die beiden binnen 3 jaar de geest gaven ( defecte stoomgenerator )nu maar eens een Philips proberen. Deze is lichter, ligt lekkerder in de hand en is door het sensorsysteem (Textielsoort en stoomhoeveelheid) gemakkelijker in gebruik en ook veiliger. Al met al een veelbelovend apparaat.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
S. Steel 11-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Dit stoomsysteem is zeer gemakkelijk in gebruik.
niet je temp. alsmaar veranderen maar gewoon de hele mand achter elkaar door strijken maakt niet uit welke stof je vast hebt ideaal!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Wim Rutten 10-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
Prima strijkijzer. Enkele dagen in bezit. Het snoer rolt niet automatisch op, dat is wel jammer. Verder voldoet het apparaat prima.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
tevreden strijker 10-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Zeer handig in gebruik door onder andere dat er geen temperatuur meer ingesteld dient te worden en dat het waterreservoir tijdens gebruik bijgevuld kan worden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Happy strijker 07-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Van een ouderwets strijkijzer naar deze state-of-art exemplaar is als een T-Ford naar een Tesla. De klus is zo geklaard door praktisch één strijk over de stoffen.

De man van een gelukkige huisvrouw.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Adriaantje69 07-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Mijn tweede stoomgenerator van philips.
Vorige helaas zelf laten vallen.
Deze nieuwe werkt perfect.
Verbazend goed werkt het niet hoeven instellen van de temperatuur.
Goede en hoge stoomproductie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
M.christenhuis 06-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Strijkijzer direct in gebruik genomen. Strijken gaat nu zoveel sneller en soepeler dan met de oude tefal. Philips maakt waar, wat het belooft. Ben zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Yuroon 02-05-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Prima apparaat. Strijken is geen vervelende klus meer.. Warmt snel op en strijkt perfect en makkelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Val1979 29-04-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Deze stoomgenerator maakt strijken leuk.
Nadenken is geheel overbodig, glijdt over de kleding en zorgt voor een mooi resultaat. Ik ben er blij mee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
deloor 29-04-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Het is een mooi, degelijk en gemakkelijk toestel, dat het strijken veel aangenamer maakt.Hopelijk hebben we er nog jaren plezier en gemak van.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews