Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Tefal GV 7450

7,5 Lees 8 reviews

Vergelijkbare producten

Braun CareStyle 3 IS 3041 WH

Inhoud
2 liter
Continu navulbaar
Ja
Gebruiksklaar in
2 min.
Braun CareStyle 3 IS 3041 WH
8,5 (4)

Philips FastCare GC7705/30

Inhoud
2 liter
Continu navulbaar
Ja
Gebruiksklaar in
2 min.
Philips FastCare GC7705/30
8,6 (19)

Braun CareStyle 3 IS 3042 WH

Inhoud
2 liter
Continu navulbaar
Ja
Gebruiksklaar in
2 min.
Braun CareStyle 3 IS 3042 WH
8,7 (4)

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews

7,5

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Pacific2 04-12-2014 Product half jaar in bezit

Algemene score

6,0
De stoomgenerator strijkt kreukels makkelijker weg dan mijn oude stoomstrijkijzer. Hij glijdt ook licht over alle stoffen.

Ontkalken is zo gedaan staafje eruit schoonmaken met een beetje azijn en weer plaatsen.

Ik gebruik hem 2 keer in de week om een flinke was (5 pers) weg te strijken. Ik hoef het water niet bij te vullen wat ik wel moest doen bij me oude strijkijzer. De hoeveelheid stoom afgifte is soms lastig af te stellen.

Helaas na een half jaar heeft hij het ineens begeven hij wordt wel warm en ik hoor dat de stoomgenerator druk op bouwt. Als ik de stoomknop indruk komt er geen stoom meer uit. Hij is opgestuurd naar de reparatie bedrijf e-care in duiven.

Heb me (6 jaar) oude strijkijzer weer van de plank gehaald en die stoomt nog steeds dus degelijkheid is iets lager omdat hij snel stuk is gegaan mocht ik hem gemaakt terug krijgen en daarna een lange tijd weer strijken zal ik me waardering aanpassen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Slecht
Christ71 27-06-2014 Product maand in bezit

Algemene score

9,0
De strijkijzer is snel opgewarmd, strijkt heel glad en heeft een hele goede stoomopwekking. Het waterreservoir heeft tevens een goede inhoud.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
monieqske 20-03-2013 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,7
Super, wat een strijkgemak.
Strijkt soepel, niet te zwaar en makkelijk met bijvullen.
Is z'n geld zeker waard.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
strijkhulp 19-03-2013 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,3
had ik maar eerder een stoomgenerator gekocht!!
het is zoveel makkelijker strijken ,en dat voor 5 personen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
karin1122 21-02-2013 Product kwartaal in bezit

Algemene score

5,7
Deze strijkbout ruim 2 maanden in gebruik. Apparaat werkt prettig alleen al 2x last gehad van onnodig veel stoom en bruin water uit de zool van strijkbout. Advies van Tefal gekregen om 50% gedestilleerd water en 50% leidingwater te gebruiken en aan het eind van de strijksessie het laatste water leeg te stomen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
karin1122 20-02-2013 Product kwartaal in bezit

Algemene score

6,7
Deze strijkbout ruim 2 maanden in gebruik. Apparaat werkt prettig alleen al 2x last gehad van onnodig veel stoom en bruin water(roest?) uit de zool van strijkbout. Advies van Tefal gekregen om 50% gedestilleerd water en 50% leidingwater te gebruiken en aan het eind van elke strijksessie het laatste water leeg te stomen.

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
sannie1105 04-02-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,0
Was blij dat ik hem 90 dagen uit mocht proberen,want na 10 dagen was hij weer terug bij Tefal.
Had me er meer bij voorgesteld.
Eigenlijk ben je al verplicht,om er een speciale strijkplank bij te kopen.(ook al heb ik een grote strijkplank.....een bijpassende is een pré.
Dan het strijken zelf.....spijkerbroeken,theedoeken ed prima,maar voor shirts enz vind ik hem niet sneller/beter strijken dan mijn vorige Philips azur.

Dus deze terug,en gewoon weer een philips azur gekocht.
Strijkt voor mij net zo makkelijk,maar is wel 100,00 goedkoper!!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Leentje Martens 17-05-2012 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Vind het een geweldig apparaat.Zo is stijken erg plezierig ook al is dit niet mijn hobby.Mijn vriendin heeft er vandaag twee gekocht voor haar twee dochters!Dat zegt toch genoeg! GroetLeentje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend