Rowenta City Space Cyclonic stofzuiger zonder zak RO2727 wit, blauw

Specificaties
Vermogen
750 watt
Stofopvang
zakloos
Energieklasse
A energieklasse
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 23 reviews die zijn achtergelaten voor de Rowenta City Space Cyclonic stofzuiger zonder zak RO2727 wit, blauw op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,4

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Truus krekel 09-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Compacte kleine stofzuiger

Geschreven voor: Rowenta City Space Cyclonic stofzuiger zonder zak RO2727 wit, blauw

Algemene score

6,0
Het is een kleine compacte stofzuiger. Fijn in gebruik met voornamelijk de verschillende opzet stukken. Voornamelijk de het borsteltje dat al vast zit aan de slang dus ook niet te verliezen is. Stofzuiger grote borstel zijn de haartjes van te kort waardoor hij zich zelf vast zuigt op de vloer. De zuigkracht is super voor zo'n kleine stofzuiger. Helaas kan je hem niet in zuigkracht stellen. Prima stofzuiger voor appartement zonder huisdieren.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Voormaat
  • Opzet stukken

Minpunten

  • De borstel
  • Zuigkracht kan niet worden versteld
  • Geen stofzuiger voor als je huisdieren hebt

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Joost 09-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Te veel zuigkracht

Geschreven voor: Rowenta City Space Cyclonic stofzuiger zonder zak RO2727 wit, blauw

Algemene score

3,0
Met twee kleine kinderen thuis wordt de stofzuiger behoorlijk intensief, bijna dagelijks, gebruikt. De rowenta city space CYCLONIC RO2727 dient bij ons thuis als tweede stofzuiger voor de bovenverdieping. Het is een lekker handzaam model, in vergelijking met andere stofzuigers weegt het niet veel en de draaicircel is heel prettig.
Toch zijn wij helaas niet tevreden over deze stofzuiger. De stofzuiger heeft een sterke zuigkracht die niet echt te reguleren is. Door deze hoge zuigkracht is het gebruik niet prettig en kost het onnodig veel moeite om de stofzuiger fatsoenlijk te gebruiken. Daarnaast zijn het zuigstuk en de bijgevoegde hulpstukken erg plastic en zien er niet echt duurzaam uit. Voor het schoonmaken moet je ook meer handelingen uitvoeren dan bij andere merken stofzuigers. Filtertje, klepje, klein borsteltje, niet echt gebruiksvriendelijk allemaal
Alles bij elkaar is de rownta city space cyclonic niet direct een aanrader, voor dit geld zijn er betere stofzuigers op de markt.

Pluspunten

  • licht gewicht

Minpunten

  • te veel zuigkracht
  • kwaliteit zuigstuk en hulpstukken
  • lastig schoonmaken

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

SUZ 16-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Lichte stofzuiger met goede zuigkracht

Geschreven voor: Rowenta City Space Cyclonic stofzuiger zonder zak RO2727 wit, blauw

Algemene score

9,0
Deze stofzuiger heeft een fantastische zuigkracht. Hij is echt superlicht dus ik kan 'm makkelijk door het hele huis meenemen. Moet dan wel steeds van stopcontact wisselen maar dat is niet zo'n probleem. Ik vind het handig dat deze stofzuiger zonder zak is, want je hoeft 'm alleen maar even boven de prullenbak te houden en je bent al klaar. De hulpstukken die erbij zitten zijn ideaal!

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Hulpstukken
  • Superlicht
  • Geen zak

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

lies92 08-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Simpele krachtige stofzuiger

Geschreven voor: Rowenta City Space Cyclonic stofzuiger zonder zak RO2727 wit, blauw

Algemene score

5,0
Product enkele maanden gebruikt. Zeer krachtig waardoor tapijten onmogelijk zijn te zuigen. Stofzuigerslang gaat snel los van het bovenstuk.

Pluspunten

  • erg krachtig
  • veel opzetstukken

Minpunten

  • Niet handig voor tapijt en kleed
  • stofzuigerslang laat snel los

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Kassa 08-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Compact model

Geschreven voor: Rowenta City Space Cyclonic stofzuiger zonder zak RO2727 wit, blauw

Algemene score

5,0
Ik zou deze stofzuiger alleen adviseren voor personen met een kamer als woning of als stofzuiger voor het uitzuigen van de auto. De actieradius van deze stofzuiger is namelijk erg kort. Verder functioneert het apparaatje prima, maar een heel huis is teveel gevraagd. Het is echt een budget-model. De opzetstukken zijn ook van een matige kwaliteit. Ook de stang is te kort voor een persoon boven de 1.75

Pluspunten

  • Licht in gebruik
  • Doet z'n werk

Minpunten

  • Kwaliteit
  • Actieradius

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Britte 30-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Lichtgewichte stofzuiger

Geschreven voor: Rowenta City Space Cyclonic stofzuiger zonder zak RO2727 wit, blauw

Algemene score

8,0
Hele fijne stofzuiger. Voorzien van veel tools en een vertelbaar borsteltje op de kop. Het is een kleine stofzuiger en hij is heel licht. Veel gebruiksgemak.

Pluspunten

  • Goede zuigkracht
  • Lichtgewicht

Minpunten

  • Kleine stofruimte

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

QuintaDanisha 28-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Getest bij Reviewclub

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Rowenta City Space Cyclonic stofzuiger zonder zak RO2727 wit, blauw

Algemene score

9,0
Hele fijne stofzuiger. Zeker een aanrader voor mensen die opzoek zijn naar een nieuwe. Hij is licht en heel makkelijk in gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost 28-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Klein maar krachtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Rowenta City Space Cyclonic stofzuiger zonder zak RO2727 wit, blauw

Algemene score

8,0
Rowenta City Space Cyclonic RO2727
Deze stofzuiger is klein maar heeft zeker de zuigkracht van de grotere broertjes.
Hij is gemakkelijk in gebruik, en zeker een aanrader wanneer je een boven verdieping hebt. Hij is namelijk licht van gewicht, en zeer wendbaar.
De kwaliteit van het materiaal is in order net als het design.
Bovendien is dit een stofzuiger zonder stof zak, en de stof bak is eenvoudig te legen.
Er zitten 3 handige tools bij, 2 van de tools kunnen niet in de stofzuiger opgeborgen worden. De borstel kan men aan de steel laten zitten.

Pluspunten

  • klein
  • krachtig
  • prijs kwaliteit goed
  • gewicht

Minpunten

  • kort snoer
  • opvangbak stof klein

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tinus 27-09-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Goede stofzuiger veel kracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Rowenta City Space Cyclonic stofzuiger zonder zak RO2727 wit, blauw

Algemene score

8,0
Ik heb de afgelopen maand deze stofzuiger getest. Ik woon in een studentenhuis en het is niet altijd even netjes. Daarnaast hebben wij een kat en liggen er dus veel haren. De stofzuiger is ligt in formaat en makkelijk in elkaar te zetten. De gebruiksaanwijzing is makkelijk te volgen en het gebruik spreekt voor zich. De stofzuiger zuigt alles op en ons huis is nog nooit zo schoon geweest. Enige nadeel is dat niet aangegeven staat welke stand voer tapijten is en welke voor de normale vloer.

Pluspunten

  • Geen zak
  • Zuigkracht perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roos 25-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Heel licht, compact. Ligt fijn in de hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Rowenta City Space Cyclonic stofzuiger zonder zak RO2727 wit, blauw

Algemene score

8,0
Deze stofzuiger bevalt mij uitstekend, hij is totaal anders dan wat ik gewend ben. Hij is niet zwaar, lichtste stofzuiger die ik heb gehad, erg compact en een goede grip dus ligt fijn in de hand. Hij is geruislozer dan wat ik tot nu toe heb ervaren bij mijn vorige stofzuigers. Hij heeft goede zuigkracht. Zowel op harde vloeren als op hoogpolig tapijt gebruikt. Hij heeft geen stofzak, eindelijk geen vieze stinkende stofzak meer, stofzuigen en legen! Echt ideaal. Voldoende fijne hulpstukken erbij, vooral het borsteltje wat aan de handvat van de stofzuigersteel zit. Geen gezoek meer naar de hulpstukken, mooi bij de hand. Borsteltje schuif je uit en weer terug, klaar. Had ik maar veel eerder voor zo een compacte gekozen. Hij doet je versteld staan, klein maar erg fijn. Zelfs mijn kinderen vinden het nu leuk om te stofzuigen, dus dat zegt heel wat :) Ik ben blij dat ik voor deze heb gekozen!

Pluspunten

  • Compact, klein
  • Ingebouwde borstel in handvat
  • Geen stofzak, makkelijk te legen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeanine 21-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prima zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Rowenta City Space Cyclonic stofzuiger zonder zak RO2727 wit, blauw

Algemene score

8,0
Goed apparaat, wel even wennen. Mooi design, licht in gewicht, makkelijk opbergbaar.
Groot voordeel is dat je nooit meer stofzuigzakken hoeft te kopen. Ik schoot wel in de lach toen ik het volgende las in de gebruiksaanwijzing: "Als u een stofzuiger zonder zak hebt, stofzuig dan nooit zonder zak..."

Pluspunten

  • prima zuigkracht
  • geen zak nodig
  • praktisch inbouw-borsteltje

Minpunten

  • vrij kort snoer
  • in elkaar zetten is even wennen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Willemijne 20-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Compact en klein

Geschreven voor: Rowenta City Space Cyclonic stofzuiger zonder zak RO2727 wit, blauw

Algemene score

7,0
Hey is een prettig kleine stofzuiger. Heel licht en kan zich zeer soepel bewegen. Hij is heel makkelijk schoon te maken en leg te gooien. Hij weegt zowat niets en ziet er ook nog leuk uit.

Hij heeft een mini snoer helaas een ook de stofzuiger buis is erg klein, waardoor je echt wel moet bukken. Voor een klein via een prima apparaat, anders wel lastig doordat je steeds naar een ander stopcontact moet verhuizen en je een zere rug krijgt.

Pluspunten

  • Compact
  • Licht in gewicht

Minpunten

  • Mini snoer
  • Te korte buis

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

StefanPH 19-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Prima stofzuiger

Geschreven voor: Rowenta City Space Cyclonic stofzuiger zonder zak RO2727 wit, blauw

Algemene score

8,0
We gebruiken deze stofzuiger voor in de winkel, en bevalt prima tot nu toe.
Snoer is lang genoeg, voldoende zuigkracht en makkelijk te ledigen.

Pluspunten

  • Snoer
  • Zuigkracht

Minpunten

  • snel vol

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

ManonV 17-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima, compact & lichtgewicht

Geschreven voor: Rowenta City Space Cyclonic stofzuiger zonder zak RO2727 wit, blauw

Algemene score

8,0
Ik heb deze stofzuiger nu een maand in bezit en ben er tevreden mee, zeker in vergelijking met mijn oude grote zware stofzuiger.
Hij is compact dus ik kan hem makkelijk opbergen in mijn kleine appartementje. Er zitten een aantal extra assecoires bij zodat je ook bv. makkelijk je bank en kleinere hoekjes kunt schoonmaken. Hij is erg licht en ook door het extra wieltje sleep je hem makkelijk achter je aan. Dit is zeker goed voor mensen met verschillende pijnklachten, waar ik mee werk, omdat stofzuigen vaak een erg zware taak is. Met deze kleine lichtgewicht stofzuiger maak je het stofzuigen al wat aangenamer.
Klein minpunt is het snoer; bij mijn oude stofzuiger kon ik makkelijk alles zuigen zonder de stekker in een ander stopcontact te hoeven steken maar met deze moest ik wel eenmaal wisselen. Kortom, ik zou hem aanraden aan anderen die een kleine lichtgewicht stofzuiger zoeken!

Pluspunten

  • Compact
  • Lichtgewicht
  • Prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Korter snoer dan gewend

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

dejim 17-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Lekker compact, doet prima z'n werk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Rowenta City Space Cyclonic stofzuiger zonder zak RO2727 wit, blauw

Algemene score

8,0
Deze stofzuiger van Rowenta doet prima zijn werk in mijn kleine appartementje. Hij is zo klein dat 'ie in mijn voorraadkast past, waardoor ik 'm er altijd even snel bij kan pakken, wat heel handig is. Omdat 'ie zo klein en licht is, moet je wel echt de stofzuiger vasthouden om het snoer eruit te trekken. Het snoer is aan de korte kant, maar ik ben het wel gewend om een paar keer van stopcontact te wisselen, dus dat is niet zo erg. Ik ben al met al, op een paar puntjes na, goed te spreken over deze stofzuiger. :)

Pluspunten

  • Compact
  • Prima zuigkracht
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Snoer te kort
  • Te licht

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hendrika 14-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kleine krachtpatser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Rowenta City Space Cyclonic stofzuiger zonder zak RO2727 wit, blauw

Algemene score

9,0
Heb de Rowenta gekocht omdat ik met m’n artrose een lichte, goede handteerbare stofzuiger wilde. Nou dat is gelukt. Een super licht ding, makkelijk en prettig vast te houden. De stofzuiger heeft een enorme zuigkracht waardoor in het begin de kleden aan de stofzuiger bleven vastzitten. Geen knop om te minderen pff, gelukkig kan je met een schuifje de zuigkracht toch regelen en nu vlieg ik met die kleine krachtpatser het huis door. Mis wel een klein zuigmondje bijvoorbeeld voor de trap en de kleine klusjes. Misschien een tip voor Rowenta om deze alsnog er bij te gaan doen?

Pluspunten

  • Grote zuigkracht
  • Licht van gewicht

Minpunten

  • Geen klein accessoire voor trap etc.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 11-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Compact stofzuiger met veel accessoires

Geschreven voor: Rowenta City Space Cyclonic stofzuiger zonder zak RO2727 wit, blauw

Algemene score

5,0
Ik mocht deze product testen omdat ik graag een kleinere stofzuiger wilden hebben.
De stofzuiger is kleiner dan de gemiddelde, dit zorgt gelijk voor 2 nadelen.
Opvangbak is kleiner, waardoor je hem vaker moet leeg maken, voor mij is dat geen probleem. Echt doordat hij kleiner is, zit er ook een kortere snoer aan. Dit vond ik echt wel een probleem. Snoer is 5 meter lang, dit is echt niet handig.

Verder zit er veel accessoires bij, waarvan 2 losse dingen die je maar ergens moet bewaren. Dat er veel accessoires bij zit is echt wel een pluspunt.
Zuigkracht regel je met schuif op de handvat die vasthoud. Daar zit trouwen ook een borstel verwerkt die je makkelijk kan uitschuiven.
Zuigkracht is goed.

Pluspunten

  • Compact
  • Veel accessoires
  • Sterke zuigkracht

Minpunten

  • Te korte snoer
  • opvangbakjes is lastig te legen

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

Hendrika 11-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kleine krachtpatser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Rowenta City Space Cyclonic stofzuiger zonder zak RO2727 wit, blauw

Algemene score

9,0
Heb de Rowenta gekocht omdat ik met m’n artrose een lichte, goede handteerbare stofzuiger wilde. Nou dat is gelukt. Een super licht ding, makkelijk en prettig vast te houden. De stofzuiger heeft een enorme zuigkracht waardoor in het begin de kleden aan de stofzuiger bleven vastzitten. Geen knop om te minderen pff, gelukkig kan je met een schuifje de zuigkracht toch regelen en nu vlieg ik met die kleine krachtpatser het huis door. Mis wel een klein zuigmondje bijvoorbeeld voor de trap en de kleine klusjes. Misschien een tip voor Rowenta om deze alsnog er bij te gaan doen?

Pluspunten

  • Grote zuigkracht
  • Licht van gewicht

Minpunten

  • Geen klein accessoire voor trap etc.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevrouw Jansen 10-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Compacte stofzuiger met zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Rowenta City Space Cyclonic stofzuiger zonder zak RO2727 wit, blauw

Algemene score

7,0
De stofzuiger heeft een handig plekje achter in waar de hulpstukken in kunnen. Zoeken naar een zuigmond voor de plinten is dus verleden tijd.
De zuigkracht is zeer sterk, jammer genoeg is deze niet goed te regelen. Op de buis is een 2 standen schuifknop.
Mijn etage is 35m2, na 1 x zuigen was de opvangbakje voor de helft gevuld. ( Geen stofzuiger zakken) Dus je moet deze regelmatig leeg maken en wellicht ook schoonmaken

Pluspunten

  • Compact,
  • Sterke zuigkracht
  • Geen stofzuigerzakken

Minpunten

  • Zuigkracht slecht te regelen
  • Vaak opvang compartiment legen
  • Niet geschikt voor houten vloer

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Leo 09-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Rownta stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Rowenta City Space Cyclonic stofzuiger zonder zak RO2727 wit, blauw

Algemene score

8,0
Wij hebben de stofzuiger nu 2 weken getest het is een handzame stofzuiger maar maakt wel veel lawaai. Heeft een sterke zuigkracht hoewel hij niet regelbaar is dient hij als tweede stofzuiger perfect. Ook het vuil compartiment is vrij klein door het model, maar daardoor niet storend.
Hij is snel en wendbaar met de juiste hulpstukken erbij kan je op alle onmogelijke plekken komen. Waar je met een andere stofzuiger niet bij zou komen.
Wij gebruiken de stofzuiger alleen maar op de bovenste verdieping.

Pluspunten

  • Handzaam
  • Makkelijk van stof te ontdoen
  • Korte draai
  • Makkelijk schoon te maken filter

Minpunten

  • Teveel zuigkracht
  • Niet regelbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews