• Test panel 8.3 jan 2024
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 30 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de AEG AS52AB18BN op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ilikestofzuigersandicannotlie 13-02-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Superzuiger

Geschreven voor: AEG AS52AB18BN

Algemene score

8,0
Met de AEG AS52AB18BN Animal Steelstofzuiger heb je een handige partner in de strijd tegen stof en kattenharen. Hij is echt gemakkelijk in gebruik en komt overal bij dankzij zijn flexibiliteit. Die ingebouwde LED-verlichting is gewoon superhandig, vooral als je die kattenharen op donkere plekken moet vinden. Perfect voor kleinere woningen, want hij past echt overal in. En die kruimeldief is gewoon top voor snel opruimwerk. Maar ja, het opladen duurt soms wel even, dus als je een groot huis hebt, moet je daar wel rekening mee houden. Al met al maakt deze steelstofzuiger het schoonmaken echt een stuk makkelijker.

Pluspunten

  • LED lamp is handig
  • kruimeldief super

Minpunten

  • opladen kan lang duren
  • wellicht niet geschikt voor villas

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Huub 09-02-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Voor huisdier haren zeker een aanrader

Geschreven voor: AEG AS52AB18BN

Algemene score

8,0
Ik heb deze AEG stofzuiger gekocht en getest en het geeft echt een goede zuigkwaliteit. Hij is wendbaar en het lampje is top, zodat je goed zietwaar je nog moet zijn. Ik heb een hond die soms in de rui is met korte haartjes en die pakt hij goed mee.

De kruimeldief is makkelijk met de losse kop om bijv de stoelen en bank mee te doen. Hij is ook best makkelijk te legen. Opladen kan in een uur, maar geen idee hoe lang het duurt omdat ik hem alleen beneden gebruik en dat makkelijk haal met 1 accu lading.

Pluspunten

  • perfect voor huisdier haren
  • staand oplaadbaar
  • wendbaar
  • zuigkracht

Minpunten

  • zuigmond los?

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

R**************@o********** 23-01-2024
  • Product getest
Geschreven voor: AEG AS52AB18BN

Algemene score

8,0
Een mooie steelstofzuiger. Doet zijn werk... De borstel kan zichzelf reinigen dat is erg handig. Ook 2 standen. De stofzuiger heeft genoeg kracht. De borstel voor dieren haren is ook erg fijn en werkt snel en snel alles schoon! Min puntjes voor mij zijn : ik kan net op een volle accu de beneden verdieping doen (gemiddeld woonhuis) wel of hoogste stand. Had van mij nog iets langer mogen zijn want nu moet je hem snel bij laden en daar gaat wat tijd inzitten. Het inslikken van de hulpstukken vind ik wat moeizaam gaan ( echt goed doordrukken) maar al met al wel echt tevreden

Reageer

r***********@h********** 19-01-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

fijn voor mensen met huisdieren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG AS52AB18BN

Algemene score

8,0
ik heb deze stofzuiger gekozen omdat ik getriggerd werd door huisdieren.
deze ontvangen en in elkaar gezet naar onze mening ziet er niet erg stevig uit. het in elkaar zetten was zo gebeurd mis alleen dat we hem niet kunnen ophangen.
de voet is erg flexibel wat ons betreft eigenlijk TE flexibel op harde vloeren waardoor je meerdere keren over dezelfde plek moet om het goed weg te zuigen. wat wel erg fijn is is het lampje op de voet waardoor je goed in donkere ruimtes kunt zien waar je gebleven ben en waar nog wat ligt. geluid is wel hard en in vol vermogen is de accu snel leeg.
het is een lichtgewicht waardoor erg prettig in gebruik
het zuigen van de honden haren waren wel zo weg waardoor het voor ons ook een fijne stofzuiger is/

Pluspunten

  • lampje op voet
  • lichtgewicht

Minpunten

  • harde geluid
  • TE flexibel op harde vloeren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

t*********@o********** 19-01-2024
  • Product gekocht
Geschreven voor: AEG AS52AB18BN

Algemene score

8,0
Na een vlotte bestelling, kreeg ik deze steelstofzuiger toe. Het in elkaar zetten was een snel gefixt en super gemakkelijk. Er zitten 2 opzetstukjes bij, 1 kan je bevestigen aan de kruimeldief gedeelte en 1 borstel zit er los bij. Met de borstel kan je stoffen meubels stofzuigen. Er zit een rubber aan de borstel die haren uit de stof meetrekt. Voor onze situatie, is dat niet meteen nodig maar het is sowieso handig voor zetel, bed, autostoel, stoelen… De stofzuiger is te bedienen in 2 standen, de 1ste is mild, de 2de heeft een sterke zuigkracht maar maakt ook wel wat lawaai. Dit is onze tweede steelstofzuiger (elk verdiep een). We gebruiken deze op de begane grond en komen toe met de batterij om heel deze oppervlakte te stofzuigen (ongeveer 20 minuten). Ik vind deze stofzuiger wel wat zwaarder in de hand. Als je even wil stoppen, kan u het gewoon rechtop zetten. Zo plug je het toestel ook in de oplader. Er is geen voetstuk om op te laden. Over het algemeen content van deze steelstofzuiger.

Reageer

pietemir 04-01-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Huisdier haren verdwijnen lekker snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG AS52AB18BN

Algemene score

8,0
Door de optie "huisdieren" werd ik direct getriggerd door deze stofzuiger. Er lopen hier drie (lang) harige katten rond en hoe vaak ik ook stofzuig, in de matten en op de vloerkleden blijven haren zitten.

De eerste indruk van de AEG is wat dubbel, bij het in elkaar zetten lijkt deze erg broos en verwacht ik dat deze snel gaat afbreken. Toch, met hulp van de gebruiksaanwijzing, alles in elkaar gezet. Opladen gaat eenvoudig, je hoeft hem niet in de muur vast te zetten want de stofzuiger blijft staan tijdens het opladen, scheelt weer een gat in de muur!

Omdat ik erg nieuwsgierig ben naar de huisdieren-test heb ik de mat in de hal even een dag laten liggen, er zit nu voldoende haar op. De zuiger maakt een flinke herrie maar het haar verdwijnt direct in de opvangbak en binnen no-time is de mat haarvrij, dan neem ik de extra herrie er graag bij (de katten niet trouwens)

Uiteraard is er meer te zuigen dan alleen de matten. We doen het hele huis, harde vloeren, en ook dit gaat prima. Hier merk ik wel dat de zuiger zwabbert en dit vind ik niet altijd prettig.

Het legen van de opvangbak gaat eenvoudig.

Conclusie, een handige toevoeging voor haar en tapijt, niet direct een eerste keus voor harde vloeren.

Pluspunten

  • huisdier haren verdwijnen
  • staand oplaadbaar

Minpunten

  • oogt niet heel sterk
  • zwabbert op harde vloeren

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

EV 03-01-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wendbare goede stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG AS52AB18BN

Algemene score

8,0
De stofzuiger werkt zeer goed. Het lampje is heel erg behulpzaam bij het zien van de hoeveelheid stof die er ligt. De stofzuiger is erg wendbaar wat het gebruik makkelijker maakt.

Pluspunten

  • zeer wendbaar
  • goede zuigkracht

Minpunten

  • hard geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Linneke 75 02-01-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Hele fijne stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG AS52AB18BN

Algemene score

9,0
Hele fijne stofzuiger! Heel wendbaar en een lampje voorop waardoor je alles goed ziet liggen. Heel confronterend. Ik heb een hond en hij zuigt de haren goed op en blijven niet steken tussen de borstels. De kleine kop voor de bank is ook fijn laad best snel op en ik kan er makkelijk de benedenverdieping mee zuigen voordat hij leeg is.

Pluspunten

  • Wendbaar
  • Lampje
  • Blijven geen haren achter in borstel
  • Makkelijk te legen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

s***********@g******** 20-12-2023
  • Product getest
Geschreven voor: AEG AS52AB18BN

Algemene score

8,0
Nadat ik de doos open had gemaakt was er een duidelijke beschrijving hoe de stofzuiger in elkaar te zetten.
Ook de gebruikshandleiding is duidelijk met behulp van afbeeldingen.
De stofzuiger is licht van gewicht en ligt fijn in de hand. Je hebt maar 1 hand nodig om te stofzuigen, want het apparaat is zeer wendbaar.
De eerste keer in gebruik stond de stofzuiger op maximale stand en dan is het apparaat met 13 minuten leeg. De volgende keer op eco stand gebruikt en ook dan zuigt hij nog alles op en kan ik het 45 minuten gebruiken voordat de accu leeg is.
Het heeft een krachtige motor en alles wordt opgezogen.
Bij de zuigmond zit een ledlamp wat het stofzuigen op donkere plekken makkelijk maakt. Die lamp mistte ik bij de kleinere zuigmond.
Voor het gebruik van de kruimelzuiger zijn er 2 opzetstukken. Eentje die ik gebruikte voor de trap (de kleine zuigmond) en een opzetstuk voor tussen de bank en plinten.
Het reservoir heeft een kleine ingang waardoor het gebeurde dat hij nog wel eens verstopt raakte.
Het reservoir begint met een spiraalvormige opening waardoor de kluwen hondenharen blijven zitten en niet goed in het reservoir zelf terecht komen.
Het reservoir loskoppelen om te legen gaat makkelijk , maar om echt de haren te verwijderen moet je wel met je vingers erbij.
Om te weten of het tijd is om te legen zou een indicator erg makkelijk zijn wat nu ontbreekt.
Dit apparaat wordt geleverd met een muurbevestiging zodat de stofzuiger goed blijft staan.
Het oplaadpunt zit aan de achterkant. Hierdoor moet je eerst het apparaat van de muur halen om het aan de lader te zetten. Het oplaadpunt aan de zijkant/voorkant was makkelijker geweest.
Ik heb dit product gekregen om te testen en heb gemerkt dat de positieve punten overheersend aanwezig zijn. Een mooi handig en gebruiksvriendelijk apparaat.

Reageer

Aardbeibloem 16-12-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prima product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG AS52AB18BN

Algemene score

8,0
Ik heb dit product mogen testen en was verbaasd hoe goed hij reinigt. Wij hebben 2 katten en de haren geven geen probleem voor het apparaat. Nadeel is wel dat reservoir (te) klein is. En als je met stofzuiger onder een meubel wilt komen is het een stuk lastiger ivm de "dikte" van het apparaat. Omdat hij in één keer alles goed opzuigt is het geen punt dat batterij duur kort is.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Lichtgewicht

Minpunten

  • Kleine reservoir
  • Lastig onder meubels komen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert_1982 15-12-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Hooggeprijsde veredelde kruimeldief

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG AS52AB18BN

Algemene score

7,0
De AEG stofzuiger heb ik met een cashback mogen kopen via reviewclub. Ondanks dat ik de stofzuiger voor een lagere prijs heb kunnen kopen, is de review hierdoor niet beïnvloed. Ik zie dit als een stofzuiger van meer dan 200 euro. En daar schuurt het toch een beetje.
De stofzuiger zuigt niet echt. Je kunt het vergelijken met een kruimeldief aan een stok. De zuigmond heeft kleine borsteltjes die snel ronddraaien en zo de kruimels, stof en hondenharen naar binnen 'schuiven'. De kruimeldief (die je ook los kunt klikken als zodanig kunt gebruiken) zuigt met alles wat 'ie kan deze naar binnen geschoven rommel op.
Het reservoir is niet al te groot, de hondenharen komen als een tornade rondgewikkeld vast te zitten rondom de ingang en de batterij is in no-time leeg. De enige reden dat er een tweestandenschakelaar op zit (de tweede stand zuigt amper/niet), is waarschijnlijk om te kunnen adverteren met een megalange batterijduur (werkelijk ongeveer 15-20 minuten).
Het ontwerp is mooi en ligt goed in de hand, het ziet er prachtig uit en het lampje op de zuigmond is een mooie aanvulling om te zien of alles weg is.
Het is een prima stofzuiger 'voor erbij', maar een echt alternatief vind ik het persoonlijk niet.

Pluspunten

  • Ontwerp
  • Werkt verrassend goed
  • relatief stil

Minpunten

  • Prijs
  • batterijduur
  • arbeidsintensief schoonmaken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

l*********@h********** 29-11-2023
  • Product gekocht
Geschreven voor: AEG AS52AB18BN

Algemene score

8,0
Deze AEG stofzuiger is een sterke stofzuiger in een mooi jasje. Wel moet je wat voorzichtig zijn bij het legen van de opvangbak. De eerste keer was het bij mij een stofwolk. De stofzuiger zuigt goed en met de lampjes in de zuigmond kan je goed zien waar je nog moet zuigen. De kruimeldief die uitneembaar is heeft ook een paar handige opzet stukken voor het zuigen. En handig voor voor de haren van de hond nog een speciale zuigmond voor dieren haren. Wel vind ik de knop voor hard of zacht wat minder. Het is een druk knop ipv een schuifje niet mijn voorkeur maar is misschien gewoon wennen.

Reageer

Chakkachoozel 22-11-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima, maar niet voor huishouden met huisdieren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG AS52AB18BN

Algemene score

7,0
Lekker licht, voldoende zuigkracht, prima geprijsd en batterijduur prima. Op zich nix mis mee….

Enkel, dat stukje animal mogen ze wel weg laten.
Deze trok juist mijn aandacht omdat ik een hond en kind heb en een schoon huis belangrijk vind. Maar een dier groter dan de kat op de reclame foto is waarschijnlijk al een te grote uitdaging. Min. Hond is geen langharige, maar heeft een stokharige vacht en verhaard nu net. . Stofzuiger zit dus continue verstopt, zuigkracht staat default op maximaal en ik snap waarom, anders veeg je echt de jaren alleen heen en weer. Op de gietvloer is het lampje fijn, op tapijt het draaiende borsteltje ook echt noodzakelijk.

Prima stofzuiger voor een huishouden zonder huisdieren (en kinderen)

Pluspunten

  • Prima batterij duur
  • Degelijk

Minpunten

  • Te klein opvang reservoir
  • Te snel verstopt met opzuigen haar

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

a**********@g******** 14-11-2023
  • Product getest
Geschreven voor: AEG AS52AB18BN

Algemene score

8,0
Ontzettend tevreden met de steelstofzuiger hij zuigt ontzettend goed waardoor hij snel gevuld is en je hem weer moet legen maar zo weet je wel dat ie elk stofje heeft gepakt ook de mondstukken zijn top vooral als je kleine kinderen hebt die laten nog wel eens wat vallen. Ik heb echt het idee dat ie ontzettend goed zuigt. Enige nadeel is dat hij direct op de harde stand begint dit had ik toch liever andersom gewild

Reageer

Ziezaa 19-10-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Geen aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG AS52AB18BN

Algemene score

4,0
Ik had veel meer verwacht van deze stofzuiger. Het laden duurt lang, dus snel even iets stofzuigen zit er niet in. Op zich zou dit niet heel erg zijn, maar de batterijduur is ook al laag, waardoor het gemis van een snoer heel erg aanwezig is. Ook de zuigkracht is veel lager dan ik gewend ben. Mijn vorige stofzuiger was 1/3e van de prijs, maar had veel en veel meer zuigkracht. De stofzuiger is stil en ziet er mooi uit, en verder heeft het een ledlampje op de zuigmond. Punten waar ik niet veel waarde aan hecht, want ik had liever een goede dan een mooie stofzuiger gehad.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Stil

Minpunten

  • Weinig zuigkracht
  • Laga batterijduur
  • Opladen duurt lang

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

SlokkerK 12-10-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Heerlijke stofzuiger voor er bij

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG AS52AB18BN

Algemene score

8,0
Ik heb de Animal Steelstofzuiger nu ongeveer 3 weken in huis en ben zeer tevreden over de kwaliteit. Het speciale mondstuk voor dierenharen werkt super, waardoor binnen no time de katten haren van de meubels en kleding af heb. Daarnaast heeft de stofzuiger een krachtige batterij waardoor ik precies heel het huis kan stofzuigen. De stofzuiger is gemakkelijk schoon te maken, en het filter schoonmaken is een kleine moeite. Ook is het licht dat de stofzuiger geeft erg fijn, zo zie je goed alle stofdeeltjes liggen.

Pluspunten

  • Accu duur
  • Makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

mathijs94 11-10-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Stofzuiger voor de kleine klusjes

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG AS52AB18BN

Algemene score

8,0
Met twee jonge kinderen in huis waren we opzoek naar een stofzuiger die je er even snel bij kunt pakken. In de specificaties staat duidelijk dat de stofzuiger op de hoge stand max 15 minuten te gebruiken is. Wat mij betreft is het ook een stofzuiger om zeker niet langer dan 15 minuten te gebruiken. Door de relatief kleine stofzuigermond en het grote woonoppervlak dat wij hebben, moet je er ook nog wel een stofzuiger naast hebben. Voor het doel dat wij hem hebben aangeschaft werkt hij prima, gemakkelijk in het gebruik en de kruimeldief kun je er eventueel uithalen. Wanneer hij helemaal leeg is heeft hij ruim 4 uur de tijd nodig om op te laden. Kortom zoek je een stofzuiger die je er even snel bij kunt pakken en voor de kleine klusjes wilt gebruiken dan is deze AEG stofzuiger zeker aan te raden!

Pluspunten

  • kruimeldief kan eruit gehaald worden
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • oplaadtijd
  • accuduur in de hoge stand

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

a**r@h**l.com 10-10-2023
  • Product gekocht
Geschreven voor: AEG AS52AB18BN

Algemene score

8,0
De AEG AS52AB18BN is een hele fijne steelstofzuiger voor beginners. Als je nog nooit een steelstofzuiger hebt gebruikt, dan is dit het perfecte formaat. De stofzuiger is erg krachtig en toch licht in gewicht. Het fijne aan deze steelstofzuiger is vooral dat het een uitneembare kruimeldief heeft. Hierdoor kun je kleine hoeveelheden gemakkelijk opzuigen. De batterijduur is wisselend. Op de hoogte stand gaat de accu, zoals verwacht, minder lang mee dan op een lagere stand. Gelukkig merk je geen verandering in de kwaliteit. Je huis wordt vooralsnog stofvrij als je de steelstofzuiger op de laagste stand gebruikt. Ook de bijgeleverde kleine stofzuigerkop is ideaal als er dierenharen op de bank zitten. Met gemak haal je de kruimeldief, met daarop de kleine kop aangesloten, over je gestoffeerde bank en weg zijn de haren!

Reageer

m**e@h**l.com 09-10-2023
  • Product gekocht

Fijne lichte stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG AS52AB18BN

Algemene score

7,0
de eerste indruk van de stofzuiger; compact en licht.
Ook valt het gelijk op dat er een handige kruimeldief “op” zit die je er makkelijk uit kan halen.
Het is echt een fijne lichte stofzuiger met een lichtje, dus ook de kleine kruimels en stofjes worden zo zichtbaar.
Er zitten verschillende opzetstukken bij, dus kleine ruimtes is ook geen probleem, was ook erg fijn voor het stofzuigen van de auto!

Ook de bank en het vloerkleed is geen probleem door het fijne stof opzetstuk.

Wat ik wel jammer vind, is dat hij een kwartier kan stofzuigen. Dus een goede grondige stofzuigbeurt zit er niet in, maar voor de kleine rondes is dit echt perfect!

Pluspunten

  • Licht van gewicht
  • Soepel in gebruik

Minpunten

  • Kort stofzuigen, lang opladen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

s**i@i**d.com 04-10-2023
  • Product getest
Geschreven voor: AEG AS52AB18BN

Algemene score

8,0
Ik ben echt helemaal fan van de AEG AS52AB18BN Animal steelstofzuiger! Hij zuigt echt geweldig en laat geen enkel vuiltje achter. Het gebruiksgemak is ook fantastisch, super eenvoudig in gebruik. De batterij gaat ook lang genoeg mee om het hele huis grondig schoon te maken. En het beste van alles is dat je geen gedoe hebt met stofzakken, gewoon even legen en klaar! Ik kan deze stofzuiger absoluut aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een krachtige en gebruiksvriendelijke stofzuiger!

Reageer

s**k@g**l.com 04-10-2023
  • Product gekocht

Ideaal voor tussendoor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG AS52AB18BN

Algemene score

7,0
We hebben al een tijdje deze steelstofzuiger in gebruik en zijn algemeen tevreden over de aankoop. Door de aanwezigheid van 2 hondjes in huis kunnen we nu veel sneller tussendoor eens stofzuigen. Verwacht niet dat je met deze stofzuiger het hele huis kan doen want hier schiet de AEG in mijn ogen wat te kort. In theorie zou je tot 45min gebruiksduur kunnen halen, maar dit is enkel in de laagste stand en laat deze stand nu onvoldoende zijn met huisdieren in huis. Wij kwamen ongeveer op een 20 tal minuten gebruiksduur uit, waarna de steelstofzuiger in batterijbesparende modus valt zodat je toch nog even kan verder doen. Dit vinden we een goede feature. Het geluid van de stofzuiger is ook zeer aanvaardbaar. De honden blijven rustig liggen terwijl we stofzuigen dus dat is een goed signaal. De meegeleverde accessoires zijn van goede kwaliteit, alleen missen we een smal opzetstuk om tussen de kieren van de zetel te kunnen stofzuigen. Dit zou voor ons een meerwaarde zijn.

Pluspunten

  • Gewicht
  • Geluid

Minpunten

  • Batterijduur
  • Ontbreken van smal opzetstuk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

stijniboy98 02-10-2023
  • Product getest

AEG AS52AB18BN - Animal 5000 - Steelstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG AS52AB18BN

Algemene score

8,0
AEG Steelstofzuiger

Na het hebben van een kat als huisdier was het veel moeite om steeds
de bedraden stofzuiger te pakken om snel de troep op te ruimen die de kat
maakt na het gebruiken van de kattenbak. Deze stofzuiger geeft de optie om snel in 30 seconden
de woonkamer te stofzuigen van stof, kattenbak grind en andere viezigheden. De zuigkracht van de stofzuiger had wel meer gemogen en was het fijn geweest als de batterij duur langer was. Al met al zou ik deze stofzuiger aanraden aan vrienden en familie om mij heen.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • 2 in 1 stofzuiger
  • Makkelijk te legen

Minpunten

  • Batterij
  • Zuigkracht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

c**t@z**t.nl 02-10-2023
  • Product gekocht

Handig voor een snel en toch grondig rondje stofzuigen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG AS52AB18BN

Algemene score

8,0
Gekocht omdat deze steelstofzuiger speciaal voor het verwijderen van haren en vuil van huisdieren is.
De stofzuiger is makkelijk te hanteren en zuigt grondig alle hondenharen en vuil op. Wat ik zelf prettig vind is dat ik de borstels met een klik uit de zuigmonden kan halen en de lange haren van de hond ( en ook van m’n dochters) die erin zijn gedraaid, kan verwijderen. Hierdoor blijven de borstels goed hun werk doen.Een nadeel vind ik dat ik niet volledig onder de bank kan komen, ook niet met de andere hulpmiddelen.
Het is voor mij een handige stofzuiger en kruimeldief voor een snel en toch grondig dagelijks rondje.

Pluspunten

  • Zuigt grondig
  • Goed hanteerbaar
  • Uitneembare borstels

Minpunten

  • Kan niet volledig onder de banken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

m**r@g**l.com 09-09-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

AEG AS52AB18BN - Animal 5000 - Steelstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG AS52AB18BN

Algemene score

7,0
Ik het het geluk gehad om deze stofzuiger te mogen testen voor een testpanel.
Deze stofzuiger is in mijn ogen helemaal top! De stofzuiger is krachtig, licht en zeer gemakkelijk in het gebruik. Omdat deze zo gemakkelijk te gebruiken is merk ik dat ik (en mijn man) de stofzuiger veel sneller pakken. Even uit de kelderkast pakken, stofzuigen en klaar. Geen gedoe meer met een stekker die je iedere keer van kamer tot kamer moet versteken, om nog maar niet te spreken over de trap en verdiepingen. De stofzuiger gaat lang genoeg mee om een grote woonkamer en trap schoon te maken. Ik ben zeer tevreden!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

m**5@h**l.com 06-09-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

perfect product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG AS52AB18BN

Algemene score

8,0
Erg blij met de aanschaf van dit product. Hij is erg handzaam, en zeker niet zwaar. Het er uit kunnen halen van de kruimelzuiger is heel erg fijn. Daarnaast hadden we ons geen beter product kunnen wensen met de hondharen die hier in huis rondvliegen. deze zuigt hij met de speciale zuigmond perfect op!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews