• Best Reviewed 4 keer okt 2023
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 184 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum ST306RZA zwart, rood op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Samenvatting

Deze sledestofzuiger met stofzak is een prima aanschaf. De stofzuiger doet het goed op zowel vloer als tapijt. Met de lage prijs is dit een zeer interessant product. Het is daardoor wel een wel iets minder uitgebreide stofzuiger. Zo mist het verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld een mondstuk voor harde vloeren of haren. Het apparaat is vrij zwaar en de lage inhoud van de stofzak van 3L laat nog al te wensen over. De stofzuiger presteert echter wel goed en is makkelijk te gebruiken dankzij de lange telescoopbuis van 90 centimeter. Met A als energielabel is deze stofzuiger vrij zuinig te noemen. Het apparaat maakt ten op zichtte van andere stofzuigers weinig geluid.

Pluspunten

Minpunten

+ Goed resultaat op zowel vloer als tapijt

+ Relatief weinig geluid

+ Prijs

- Stofzak maar 3L

- Vrij zwaar

- Mist een mondstuk voor harde vloeren

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Monique 16-02-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top stofzuiger

Algemene score

9,0
Top stofzuiger, de mijne ging stuk begon te stinken. Hij werkt super, met huisdieren in huis moet je een goede stofzuiger hebben en dat is deze👍👍zuigkracht oke mooi apparaat.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

v************@g******** 09-02-2024
  • Product gekocht

Algemene score

10,0
Goede zuigkracht, wielen van zowel de stofzuiger als de zuigmond lopen soepel waardoor je minder snel krassen krijgt, verder mooi apparaat en netjes afgewerkt

Reageer

T Duijvesteijn 06-02-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een fijne stofzuiger, die doet wat je er van verwacht.

Algemene score

9,0
Een goed verrijdbare niet te zware stofzuiger met een heerlijk lang snoer, zodat je de hele verdieping in één keer kunt zuigen zonder dat je van stopcontact moet wisselen. Hij zuigt goed, maakt weinig geluid, heeft een HEPAfilter die de uitgestoten lucht nog eens extra reinigt en diverse accessoires voor de bank, je gordijnen, de gleuven in je stoel en om je meubels af te zuigen.
Daarnaast ziet hij er ook nog eens prachtig uit in rood en zwart en voor een prima prijs.

Pluspunten

  • zuigt goed
  • lekker lang snoer
  • niet te zwaar en goed verrijdbaar
  • extra accessoires plus HEPAfilter
  • maakt weinig geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

v********@h********** 01-02-2024
  • Product gekocht

Algemene score

9,0
Zeer krachtige stofzuiger, zeker gezien prijs/kwaliteit.
Tip mijnerzijds zal wel zijn er een parketborstel a 10€ op de site van inventum bij te kopen.
Standaard zuigmond trekt door de grote zuigkracht snel vacuüm op een harde vloer.

Reageer

i***********@h********** 02-01-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

inventum stofzuiger bevalt erg goed.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
goede prijs en mooie stofzuiger, is stil en lange snoer.
doet het prima.
sterke zuigkracht zeker kopen is een top stofzuiger.

Pluspunten

  • prijs
  • zuigkracht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 30-12-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Helemaal blij mee, goede aanschaf.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima zuigkracht, lang snoer, goeie prijs.
Aanrader dussss.
Heb er al heel wat gehad, maar ik ben er blij mee.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Lang snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

c****************@k********* 16-12-2023
  • Product gekocht

Algemene score

8,0
Een geweldige stofzuiger, compact, stil en handige accessoires. Heel fijn in gebruik.

Reageer

m**************@g******** 25-11-2023
  • Product gekocht

Super stofzuiger

Algemene score

10,0
De prijs stond mij zeer aan .
En is inderdaad een geweldig product
Hopelijk gaat hij jaren mee en de 5 jaar garantie is ook heel netjes

Reageer

m**********@z******* 08-11-2023
  • Product gekocht

Algemene score

9,0
fijne compacte stofzuiger werkt fijn zonder poespas en makkelijk handteerbaar

Reageer

Jessica 30-10-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Absolute aanrader! Veel kwaliteit voor weinig geld. Sterke zuigkracht, goed handelbaar en niet te lawaaierig. Super tevreden mee!

Pluspunten

  • Sterke zuigkracht
  • Goed handelbaar
  • Niet te lawaaierig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnold 20-10-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Doet wat ie moet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar lichtgewicht stofzuiger die niet zoveel lawaai maakt, en daar voldoet het apparaat meer dan goed aan. Geweldige prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Gewicht
  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

d**k@t**t.nl 11-10-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Beste stofzuiger tot nu toe!!!!!!!!!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Gewoon gekocht voor de juiste prijs/kwaliteitverhouding. De stofzuiger werkt echt perfect en geschikt voor alle vloeren

Pluspunten

  • werkt perfect
  • zuigkracht voldoende

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r**2@z**o.nl 23-09-2023
  • Product gekocht

Mijn nieuwe BFF!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Enorm tevreden met deze aankoop. Grote zuigkracht zelfs op lagere stand en geluidsarm. Je hoort 'm bijna niet. En voor een nette prijs. We hebben er gelijk nog 1 gekocht voor onze zoon!! 😃

Pluspunten

  • Geluidsarm
  • Grote zuigkracht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

g**s@g**l.com 21-09-2023
  • Product gekocht

Krachtige schoonheid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer goede stofzuiger met een ongelofelijke zuigkracht en een schoonheid.

Menig duurdere stofzuiger legt het af tegen deze Inventum ST306RZA

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Compact
  • Radius
  • Uiterlijk

Minpunten

  • Waarom niet eerder gekocht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

j**r@h**l.com 17-09-2023
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Top stofzuiger. Verschillende standen. Stang lang genoeg. En meerdere dingen meegeleverd voor o.a. meubels zuigen

Reageer

0**s@g**l.com 13-09-2023
  • Product gekocht

Algemene score

10,0
Top product. Vorige model van Inventum ook gehad voor werk. Stukadoor. Dus veel stof. 7 jaar meegegaan. Echt aanrader

Reageer

t**1@g**l.com 10-09-2023
  • Product gekocht

stilte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super stofzuiger voor een super prijs die doet wat Inventum belooft en meer

Pluspunten

  • sterk
  • stil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

t**9@l**e.nl 07-09-2023
  • Product gekocht

Stofzuiger inventum

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na het lezen van veel reviews ben ik volr deze gegaan! Geen spijt van! Dit is een erg goeie stofzuiger waar je aardig wat uit kunt halen! Goeie zuigkracht en maakt niet al te veel lawaai! Ook ziet hij er aardig mooi uit! Al en al ben ik erg tevreden met deze aanschaf!

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Makkelijk te gebruiken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anouk 30-08-2023
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Drama stofzuiger!!!

Algemene score

1,0
De prijs kwaliteitverhouding is mega slecht! €100 betalen voor een stofzuiger die je na 2 jaar kan weggooien of extra mag bijbetalen voor reparatie! Doei Inventum!!!!!

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

j*************@g******** 28-08-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De prijs..zuigkracht , hepa filter en 5 jaar garantie hebben mij besloten om deze aan te kopen..paar dagen in bezit maar voldoet precies aan mijn verwachtingen..

Pluspunten

  • zuigkacht..filter..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pLUT0 03-08-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

prima stofzuiger, zonder fratsen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
deze stofzuiger doet precies waar hij voor bedoeld is!
Eenvoudig en simpel te bedienen, geen rare fratsen maar een degelijk en goed apparaat. gemakkelijk in gebruik, stille motor en goede (instelbare) zuigkracht.
Prijs/kwaliteit verhouding super!!

Pluspunten

  • prijs
  • gebruiksgemak
  • weinig herrie

Minpunten

  • buis, mag wel iets langer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

B********@g******** 16-07-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Goede start

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Krachtig en weinig geluid.
Goede omvang en mooi design.
Eerste indruk dus zeer goed.
Hopen op lang fijn gebruik

Pluspunten

  • Krachtig
  • Weinig geluid

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

wendy_weyenbarg@hotmail.com 11-07-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Geweldig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geweldig kopen niet twijvelen jij en je huisdieren worden hier blij van bijna geruisloos goede zuigkracht

Pluspunten

  • Geweldig

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r*********@g******** 04-07-2023
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Wat een prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een fantastische stofzuiger met prima zuigkracht en vooral lekker stil, helemaal top gewoon.
Dit is onze derde de anderen hebben we met een wisseltruc aan zoon en dochter gegeven dus inmiddels zijn er drie kleuren in de familie.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • lekker stil

Minpunten

  • eigenlijk geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

p*********************@g******** 02-07-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Top stofzuiger!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een fijne stofzuiger!!

De fijne kenmerken zijn

Een lekker lang snoer
Een Hepa filter
Laag in wattage minder energie verbruik
Sterkte zuigkracht ondanks de lage wattage
Verstelbare zuigkracht
Weinig geluid (decibel) tijdens gebruik
In hoogte verstelbare stofzuigerstang/steel
De vacuüm lucht is af te stellen met het schuifje op de slang
Compact model
Laag in gewicht wat erg handig is op de trap
Verschillende opzetstukken waarvan er in elk geval 1 heel handig is op de traptreden
Een houder voor de opzetstukken

Al met al een fijne stofzuiger dat de stofzuiger zak niet zo groot is wat inhoud betreft vind ik niet erg zo zit je niet lang met een "vieze"zak . overigens hebben wij er ook stofzuigerzakken bij gekocht welke ook antigeur zijn.

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Lage decibels in geluid
  • Verstelbare stofzuigerstang
  • weinig wattages dus weinig energie verbruik
  • krachtige stofzuiger

Minpunten

  • kleine stofzuigerzak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews