Philips PowerPro Ultimate FC9922 - Reviews

Specificaties
Model stofzuiger
slede
Vermogen
650 watt
Energielabel
A
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

cte64 07-05-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,8
Na de deceptie van de dyson (na 5,5 jaar diverse onderdelen stuk!!) lijkt dit apparaat een aanzienlijke verbetering. Niet alleen wordt de lucht naar achteren weggeblazen en niet opzij (als je langs de haard reed lag je kamer weer vol met as), de zuigkracht is beter (de dyson schoof veel troep voor de zuigmond uit), het apparaat heeft meer gebruiksgemak en toebehoren, en het belangrijkste: het lijkt bovendien veel degelijker en steviger dan de Dyson (wat meer marketing is dan echte kwaliteit).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Clara1 09-11-2016

Verbazend wekkend wat hij opzuigd aan stof

Algemene score

10,0
Heb hem pas twee dagen was even zoeken hoe het apparaat in elkaar moest en hoe het allemaal werkte zat geen Nederlandse beschrijving bij maar uit eindelijk was het gelukt.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

ElsyV 30-08-2016

Geweldige stofzuiger en mooi design

Algemene score

10,0
Ons oude model de FC9226 is nog niet kapot maar de slang en het ronde stoffilter moesten vervangen worden. Omdat dit nogal prijzig was en onze stofzuiger al 10 jaar meegaat hebben we toch besloten om een nieuwe aan te schaffen.

Het is een erg mooie stofzuiger en zeker 1 kilo lichter dan onze vorige en dat merk je heel goed. De buizen zijn ook lichter. Wat een verbetering ten opzichte van onze oude dat er geen papieren rond stoffilter meer in zit. Deze bak kiep je zo leeg en bij de oude zat dat filter helemaal vol stof en kreeg je er nauwelijks uit.
De afstandbediening op het handvat is fijn maar ik moet er in het begin erg op letten dat ik er niet per ongeluk op druk. De houder voor de kleine onderdelen zat er bij de oude stofzuiger ook op maar die brak al snel af. Hopelijk gaat deze wat langer mee.

De trap stofzuigen gaat ook prima. Ik zet hem altijd voor me neer op zijn achterkant en dat werkt goed.

De extra stang met kleine zuigmond vind ik persoonlijk niet handig op de trap waar hij oa voor bedoelt is. Dan gebruik ik liever het kleine mondstuk direct op de houder.

Wat ideaal is is de kleiner houder met een afschuifbaar gedeelte met borstelharen. Hier kan ik heel goed de kattenmanden mee zuigen, werkt perfect.

Het mondstuk voor laminaat gebruik ik eigenlijk niet.

Het mondstuk voor het tapijt werkt ook heel goed maar dat was ik al gewend van het oude model.

De stofzuiger zelf is veel stiller dan onze oude, heerlijk. En een stuk lichter. Hij rolt daardoor heel gemakkelijk achter je aan. Het snoeroprolsysteem werkt ook erg goed. En ik vind het fijn dat hij weer grote rubberen wielen heeft.

Hij zuigt erg veel stof op. Je denkt dat je huis niet zo vies is maar als je kijkt wat er opgezogen wordt dan verbaast je dat toch nog.

Kortom ik ben er erg blij mee.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

Malika 05-08-2016 Product paar dagen in bezit

Perfecte stofzuiger

Algemene score

8,0
Ik vind het een mooie en fijne stofzuiger. De zuigkracht is prima, hij rijdt makkelijk, maakt geen lawaai. Hij zuigt boven verwachting. Dit is beste stofzuiger ooit. Het feit dat hij geen zak heeft is super handig. De stofzuiger is licht van gewicht en de hulpstukken op de handvat is super handig. Ik ben er erg blij mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dave1970 03-06-2016

De FC9922 maakt stofzuigen weer leuk !

Algemene score

8,0
De FC9922 is erg makkelijk in gebruik , licht van gewicht en heeft een groot bereik .
Enige echte nadeel is dat de wielkasten iets uitsteken waardoor de zuiger regelmatig aan de deurkozijn en tafel/stoelpoten blijft haken .
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

Sapphh 26-05-2016

Echt een super stofzuiger!!!

Algemene score

10,0
Phillps maakt het zeker waar, na jaren een Philips marathon te hebben gehad, nu deze aangeschaft, de verwachtingen deden ons doen geloven dat kan niet waar zijn.
Maar het is echt waar, een top stofzuiger, sterke zuigkracht! En voordeel tov de marathon nu geen vervelend filter in de stofvergaarbak,.
Product belooft veel maar komt het ook zeker na.!!
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

Gijsje62 07-03-2016

Aanrader

Algemene score

8,0
Wat een verademing na mijn vorige stofzuiger, ook een A merk. Je staat versteld van de hoeveelheid stof en hondenharen die blijkbaar zijn blijven liggen. De stofzuiger zuigt alles goed op, zowel op gladde vloeren en tapijt ( zeker met de speciale zuigmond) Het lange opzetstuk met borstel is erg handig om bijv. boven op een kast te stofzuigen. Hij is wat geluid betreft erg stil (hond blaft niet meer)
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

Vanellus 06-09-2015

Prima!

Algemene score

10,0
Erg fijne stofzuiger. Is inderdaad lekker stil en de afstandbediening op de handgreep gebruiken we meer dan verwacht. Zuigkracht is ook perfect en goed te doseren dmv de afstandbediening. Ik geloof niet dat ik al eerder zo'n fijne machine heb gehad. (en daar zaten meerdere A-merken bij!)
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

>