Bestron Ecosenzo - Reviews

Laagste prijzen
Specificaties
Vermogen
1400 watt
Energieklasse
B
Type/soort
stofzuiger
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

1,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Slecht
  • Slecht
  • Slecht
  • Slecht

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Els Floor 19-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Slechtste stofzuiger ooit

Algemene score

1,0
Ik wilde voor de 2 e verdieping een kleine handzame stofzuiger en kwam op dit product.
Na 5 min zuigen is het filter verstopt en de zuigkracht is totaal weg.hij moet dan uit elkaar gehaald worden filter onder de kraan,gaatjes schoon en weer 5 minuten zuigen.
Ik begrijp werkelijk niet welke ,,knappe kop"dit bedacht heeft.ik vind het een schande en ik gooi m weg scheelt een hoop frustratie.mijn vertrouwen in andere artikelen van dit merk is ook weg

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Slecht

Reageer

Pieter V 10-04-2016
  • Product jaar of meer in bezit

Elektronische Swiffer

Algemene score

1,0
Product stuur ik nu voor de tweede keer retour naar Bestron. Keer op keer dien je de cilinder met vuil te legen. Daarbij zuigt de stofzuiger nauwelijks, stang is veel te kort voor iemand van 190 cm. Voor mij NOOIT meer een Bestron, als bezem of dweil voldoet hij wel.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Bil1978 03-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

1,0
Rommel met een hoofdletter R, opvangbak/zak valt er aldoor af, snoer rolt vanzelf op, je hebt maar 1.5 meter snoer en je moet na elke stofzuigbeurt de bak legen

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Lommer 16-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De slechtste stofzuiger ooit

Algemene score

1,0
De stofzuiger ziet er mooi en modern uit , maar laat je niet misleiden door zijn uiterlijk! Deze stofzuiger is voor 1 week gebruik daarna beginnen de problemen met verstopte filter, geen zuigkracht en geluid dat gevaarlijk voor je oren is . Is troep troep troep meteen weggegooid en zonde van mijn geld.

Pluspunten

  • Geen
  • Geen

Minpunten

  • Alles
  • Alles

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Frans 09-12-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Niet al te beste stofzuiger

Algemene score

1,0
Eerste stofzuigbeurten waren goed. Moest zelfs de zuigkracht handmatig verlagen omdat mijn vloer opgezogen werd. Later ging de automatische snoerroller kapot. Geen zin in terug sturen dus dan maar een knoop erin en handmatig wikkelen. Enkele maanden later vielen er onderdelen uit het kopstuk en werd de zuigkracht minder. Na iedere stofzuigbeurt legen en schoonmaken. Nu bijna helemaal geen zuigkracht meer terwijl de tank schoon is. De tank sluit blijkbaar niet mer goed aan aan de motor. Voor 55 euro gekocht 2 jaar geleden maar helaas nu niet meer bruikbaar. Ik raad het product niet aan.

Pluspunten

  • Goede stofzuiger voor de eerste paar beurten

Minpunten

  • Zuigkracht neemt snel af
  • Stofzuiger valt langzaam uit elkaar
  • Vaak schoonmaken

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Henry 22-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Zuigkracht weg na 1 keer gebruiken

Algemene score

1,0
Ik heb de stofzuiger letterlijk maar 1 keer goed gebruikt. Daarna is de zuigkracht weg en is het apparaat onbruikbaar.

Minpunten

  • Geen zuigkracht

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

marjoleintje 13-03-2017
  • Product paar weken in bezit

waardeloze stofzuiger

Algemene score

1,0
Dit is echt een waardeloze stofzuiger. Zuigt niet goed piept als je de voet op tilt.Is nog door een ongeinteresseerde winkelmedewerker geprobeerd dit te verhelpen tot 2 x toe de chaggerijn droop van der gezicht af . De slechtste stofzuiger allertijden een kruimeldief heeft nog meer power.

Minpunten

  • zuigkracht van een mier
  • piept
  • zit snel verstopt ondanks dat er amper stof in zit

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende
Slecht

Reageer

sharonsmith 29-08-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

1,5
Dit lightgewichte stofzuiger heeft wel het beloofde zuigkracht maar de 4-delige filtersysteem is een ramp. Binnen geen tijd raken alle 4 verstopt. Er moet een tweede stofzuiger in gebruik komen wil je hun zonder al te veel stofwolken verschonen. De enige manier om hun echt schoon te krijgen is wassen en wchten tot zij droog zijn om verder te gaan.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer