Philips Performer Expert FC8721 - Reviews

Specificaties
Vermogen
650 watt
Stofopvang
stofzak
Energieklasse
A energieklasse

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 41 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sylvia-1987 04-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fijne stofzuiger voor weinig geld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een goede stofzuiger met veel zuigkracht. Na wat adviezen in de winkel kwam deze Philips als het meest geschikt naar voren. Eenmaal thuis heb ik hem meteen in elkaar gezet, wat ontzettend makkelijk ging. Ik kon hem meteen gebruiken en ik was blij verrast door de zuigkracht. Hij zuigt gigantisch en de zuigkracht is instelbaar op de stofzuiger (meubels, tapijt, harde vloer). Ook op de erg lange slang/handvat kun je de zuigkracht ook instellen op deze drie standen.

Wat ik ook fijn vind is het lange handvat/zuigmond en dan in combinatie met het kleine zuigmondje met afneembare borstel waar mijn bank weer super schoon mee wordt. De lange zuigmond zorgt ervoor dat je niet te ver hoeft te bukken om een bijv. een bank te zuigen.

De stofzuiger ziet er mooi en degelijk uit. En degelijk is hij. Hij rolt fijn achter je aan terwijl je hem gebruikt. De slang kan 360 graden draaien wat echt fijn is. Hierdoor is de stofzuiger erg wendbaar.

De stofzuiger heeft een grote actie radius van 11 meter waardoor ik de stekker niet meer hoef te verwisselen tijdens het stofzuigen ( wat heerlijk).

De stofzuiger is erg licht wat ideaal is tijdens het zuigen van de trap.

Het enige minpuntje vind ik dat de zuigmond iets te hoog is om onder de kast te zuigen. Gelukkig zit er nog een parketborstel bij waarmee dat wel kan. Wel kan ik erg goed onder de bank zuigen doordat de zuigmond erg plat kab tijdens het gebruik.

Lang verhaal/kort verhaal. Het is een fijne stofzuiger met een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Pluspunten

  • Groot actieradius
  • Goede zuigkracht
  • Veel zuigmondjes meegeleverd
  • Wendbaar
  • Mooi uiterlijk

Minpunten

  • Zuigmond iets te groot om onder een kast te zuigen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Benno Bussemaker 28-09-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Eerste indruk is goed. we hebben hem een dag gelijk in gebruik genomen. zuigt goed maakgt niet veel lawaai en ziet er goed uit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

jur 25-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Grote zuigkracht en bescheiden geluid
Zuinig in gebruik en goede beoordeling
Mooie stofzuiger om te zien

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Goed merk
  • Weinig lawaai
  • Zuinig met stroom

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DootjeDo 24-10-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,8
Deze stofzuiger hebben we nu drie weken, het is een krachtige zuiger, maakt vrij weinig geluid. Heeft een lang snoer en is makkelijk wendbaar.
Het apparaat is vrij groot en zet niet makkelijk weg, neemt veel ruimte.
Stofzuigermond is aan de dikke kant, kan niet onder onze bank door.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Emceee 22-10-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,5
Dit is een prima stofzuiger in deze prijscategorie! In ons huishouden (2 volwassenen 2 kinderen) volstaat hij prima. Het grootste pluspunt van de stofzuiger is wel dat hij borstels op de hoeken van de zuigmond heeft, waardoor hij veel meer stof meepakt tijdens het zuigen dan een conventionele zuigmond. Hierbij is de stofzuiger ook nog eens energiezuinig. Kortom, een prima koop.

Grote pluspunten van de stofzuiger:
- maakt zeer weinig geluid
- de borstels aan de voor-/zijkant zorgen ervoor dat je veel beter kunt zuigen
- de stofzuiger heeft een lang snoer en is makkelijk wendbaar.

Er zijn ook een paar kleine minpuntjes:
- het bevestigen van de hulpstukken op de plek waar die horen (onderaan de steel) is onhandig. Zodra je met de stofzuiger gaat lopen / draaien schieten ze eraf
- de zuigmond is vrij hoog en past niet onder alle meubelstukken (in vergelijking met andere stofzuigers)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

magoo 07-10-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
Fijne stofzuiger met handige mond voor zowel tegels als hout.
Maakt weinig geluid en heeft goede zuigkracht zodat alles prima schoon wordt. Heb hem nog niet lang maar tot nu toe alles fijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Railroadx11 09-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Ideale stofzuiger

Algemene score

9,0
Stofzuigen was en is niet mijn hobby en zal het met deze ook niet worden. Maar een stofzuiger zal je toch regelmatig moeten gebruiken en met deze Philips hem je wel een goed stuk gereedschap in handen. Een hele goed regelbare zuigkracht, lekker lang snoer zodat je niet om de paar meter moet stoppen. Wat vooral voor mij belangrijk is, een lange stang zodat je redelijk rechtop kunt blijven staan met zuigen en zo je rug kunt sparen. Doordachte zuigmond die het vuil ook aan de voorkant opzuigt wat zeer handig is zodat het vuil niet tegen de plint geduwd word en blijft liggen. De stofzuiger volgt goed.
Enige minpuntje was dat de draaitop op de stofzuiger waar de slang aan bevestigd is niet soepel ronddraaide. Daar heb ik een paar druppeltjes dunne olie op gesmeerd en nu draait het perfect.
De duurzaamheid kan ik nog niet beoordelen. Ik heb het apparaat pas twee maanden.

Pluspunten

  • Goede zuigkracht
  • Groot bereik
  • Lange slang en zuigbuis
  • Goede prijs/kwaliteits verhouding
  • Voor zijn vermogen toch nog redelijk compact

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 01-03-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Zuinig en toch veel zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mijn vorige stofzuiger was een AEG met 1800 watt verbruik (vermogen vind ik een wat vreemde term als het over verbruik gaat, bij een auto zeggen we toch ook niet dat die een vermogen heeft van 1 op 12...). Deze Philips zuigt zeker twee maal zo hard als mijn vorige en maakt heel wat minder lawaai. Sterker nog, op vloerbedekking moet ik de zuigkracht wel beperken (wat heel gemakkelijk gaat met de draaiknop) want anders zuigt hij zich zo hard vast dat de stofzuigermond zich bijkans vastzuigt op de ondergrond. Ook in vergelijking met de Nilfisk King 520 zuigt deze Philips harder, al is de Nilfisk nog wel wat stiller. Ook is het handig dat deze stofzuiger twee handgrepen heeft, zowel voorop als bovenop. Mijn buurvrouw met een Henry stofzuiger leent zelfs geregeld mijn Philips, omdat ze die zo prettig vind. Kortom, ik vind deze stofzuiger een aanrader! Enige wat ik wat minder vind is dat de stofzuiger wel eens net een andere kant op gaat dan ik wil.

Pluspunten

  • zuinig
  • krachtig
  • stil
  • gemakkelijk regelbare kracht
  • Nederlands product

Minpunten

  • volgt iets mionder goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aad 15-01-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product getest

Philips stofzuiger valt deze keer tegen

Algemene score

5,0
Heb deze stofzuiger ruim een half jaar in gebruik en vind de snoerlengte te kort en wat ik heel droevig vind dat het pistool naar de zuigbuis veel te lang is daar ik veel met een stofborstel op het pistool werk is wordt er een veel hogere druk op mijn pols uitgeoefend en daardoor al veel last van mijn pols heb

Pluspunten

  • handvat bovenop

Minpunten

  • snoerlente te kort
  • pistoolhangreep te lang

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

pusk 01-11-2017

geweldig

Algemene score

10,0
een stofzuiger die zijn prijs meer dan waard is een prima product zoals ik van Philips kan verwachten
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Arrow54 30-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Krachtig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Krachtige motor, ruim voldoende zuigkracht, voldoende hulpstukken en met een reikwijdte van 11 meter vrijwel overal te komen, zonder van stopcontact te hoeven wisselen.

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Lekker lang snoer
  • Voldoende hulpstukken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JanBC 12-06-2017

Prima keuze!

Algemene score

10,0
Goede. príma werkend product. Misschien wat zwaar als je fysiek iets mankeert maar anders tot op je 80 ste érg goed hanteerbaar.
Als 't je iets mag kosten, dan héb je ook wat!!
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

A zwarts v Hees 10-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

perfecte zuigkracht!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Licht,lang snoer,perfecte zuigkracht,anti allergie,super zuinig! Heerlijke stofzuiger voor eerlijke prijs!

Pluspunten

  • verstelbare zuigkracht
  • lekker licht en wendbaarheid

Minpunten

  • hulpstukken kun je niet opbergen in stofzuiger

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Lantarenpaal 22-02-2017

Dit is slechte stofzuiger die ooit gekocht heeft van Philips

Algemene score

6,0
De slang is te kort
De de draai op de stofzuiger gaat niet soepel de losse
Onderdelen kunnen niet worden opgeborgen in de stofzuiger en als op de slang zitten worden er van gestoten .
Dit is de miskoop van Philips van de stofzuiger.
We dachten dat in het jaar 2016 wel met alle nieuwe technieken dat het beter zal gaan .
Maar helaas zonde van het geld
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Badme8 13-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Super zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We hebben deze zuiger nu een paar weken in gebruik,huishouden van 4 volwassenen met hond,en hij doet wat van hem verwacht word, ondanks zijn lage wattage een Super sterke zuigkracht !
* Nadeel ~ de combi zuigmond, ik heb na de klantenservice geschreven, op gladde vloeren werkt hij perfect ,maar op vloerbedekking stuitert hij als je m terug na je toe trekt ,ook is deze combi zuigmond te dik waardoor hij niet fatsoenlijk onder de kast /bank kan komen . ANTWOORD van philips was dat iedereen die negatieve ervaring heeft met de combi zuigmond ,A.u.b. Een melding maken,hoe meer mensen zich melden,des te sneller gaan ze er iets aan doen !!

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Zuigkracht
  • Niet te zwaar
  • Goed wendbaar
  • Lang handvat

Minpunten

  • Losse onderdelen kunnen niet in de zuiger
  • CombiZuigmond te dik/werk slecht op vloerbedekking

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

sjorz 28-06-2016

Voldoet beter dan verwacht

Algemene score

10,0
De stofzuiger voldoet beter dan verwacht. De behuizing is stevig en makkelijk wendbaar. De twee verschillende mondstukken hebben beide hun voor en nadelen. Grootste voordeel is dat de triactive borstel het goed doet op parket, maar dat als ik over een kleedje of mat ga, ik dan niet de borstels hoef in te trekken. Dat moest bij mijn vorige stofzuiger wel. Dus voor parket met een kleedje of deurmat werkt het heel goed. Er zit ook een speciale parketborstel bij en een borstel voor het opzuigen van grote stukken. Dat werkt, maar ik gebruik meestal één borstel. Ook fijn dat er standaard zakken worden gebruikt (S-Bag) die door meerdere merken gebruikt worden. Het is makkelijk om een grootverpakking te krijgen. Ik gebruik geen extra grote zakken, heb liever een standaard zak. Zuigkracht blijft goed.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

GdeBoer 28-03-2016

Slechte ervaring in gebruik

Algemene score

2,0
Een té korte flexibele slang beperkt de wendbaarheid van de stofzuiger en rolt de stofzuiger dicht achter je aan.
Het Het TriActiveMax-mondstuk werkt absoluut niet op harde vloeren. zelfs stof heeft de zuiger moeite mee. Daarnaast maakt de machine veel lawaai. Geen aanrader deze keer
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Rudolph58 06-02-2016

Prima stofzuiger!!

Algemene score

10,0
Fijne stofzuiger, licht van gewicht en hij zuigt uitstekend op alle typen vloeren (wel goed instellen)
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Peter83 08-01-2016

Goed in gebruik

Algemene score

10,0
De stofzuiger heeft een goede zuigkracht.
Hij is handig in gebruik, kan overal komen.
En is eenvoudig in elkaar te zetten.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Wytse45 22-10-2015

Deze stofzuiger werkt voortreffelijk

Algemene score

8,0
Het is een erg goed zuigende stofzuiger. Het enige waar ik aan moet wennen is het gewicht van de stang. Hier moet ik echt 2 handen gebruiken.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Toon meer reviews