Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch BGS4330

8,2 Lees 60 reviews

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Stofzuigers

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 60 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dirk 29-09-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Goede reclame slechte storfzuiger

Algemene score

5,0
Gezin met 2 kids en hond (korthaar)
Houtenvloeren geen voerbedekking
Eerste tijd zuigt hij goed maar al snel lopen de filters vol en kun je om de haverklap de stofzuiger open maken een leeghalen
Je kan net 1 kamer zuigen voordat je weer naar buiten moet om hem leeg te halen
Hondenhaar blijft voor de inloot van de stofopvang zitten en regelmatig moet je de hele stofzuiger uit elkaar halen om deze schoon te maken
eens per jaar een filter pakket kopen wil tijdelijk wel even helpen

Pluspunten

  • geluid

Minpunten

  • kleine opvangbak
  • snel vol
  • filters snel vervuild
  • nieuw filters kopen is duur
Geschreven voor: Bosch BGS4330

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Marvin 10-07-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Waardeloos

Algemene score

2,0
Waardeloze stofzuiger, zuigkracht is zeer slecht, constant filters legen/schoonmaken, maar dan nog ben je een uur bezig om een beetje behoorlijk te stofzuigen, geen hele goedkope stofzuiger, maar nog nooit zo'n slechte gehad. Helaas enorme miskoop en zal nu toch echt een andere moeten kopen, want dit is geen doen.

Pluspunten

  • mooi design

Minpunten

  • zuigt niet voldoende
  • niet erg wendbaar
Geschreven voor: Bosch BGS4330

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Goed
Slecht

Reageer

Eline 20-07-2016
  • Product half jaar in bezit

Zuigkracht valt al snel tegen

Algemene score

4,5
In eerste instantie heel blij met de stofuizger, maar hij vervuilt snel en filters moeten vaak gereinigd worden en de zuigkracht neemt gewoon te snel af en is niet meer op het niveau van begin te krijgen.
Teleurgesteld
Geschreven voor: Bosch BGS4330

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Bastiaan 30-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

prima stofzuiger

Algemene score

8,8
veel zuigkracht en stil. Kortom alles wat je verwacht van een goede stofzuiger. ook is de hij gemakkelijk te legen!
Geschreven voor: Bosch BGS4330

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lina Plagge 21-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Bosch stofzuiger

Algemene score

8,0
Handige stofzuiger zuigt prima, besparing van sof-zuigerzakken, achter grote wielen.
Goede kwaliteit stofzuiger voor aantrekkelijke prijs.
Geschreven voor: Bosch BGS4330

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Bosch BGS4330 20-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Bosch stofzuiger

Algemene score

8,0
Het is een compacte en makkelijke stofzuiger,
maakt weinig geluid en heeft heel veel zuigkracht
het heeft ook een makkelijke snoer oprolsysteem en heeft een power van 800 wat
Geschreven voor: Bosch BGS4330

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

marvin de kaper 13-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Fijne stofzuiger

Algemene score

7,3
Fijne stofzuiger, wel een beetje zwaar in gebruik, voelt wel degelijk aan, makkelijk te legen. Duurzaamheid weet ik nog niet.
Geschreven voor: Bosch BGS4330

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Rotterdam 03-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Compact Super product

Algemene score

9,0
De BGS4330 is compact, stil, heeft een mooie vormgeving en is fijn in gebruik. Goede aankoop geweest. Wij gebruiken de stofzuiger nu ruim een week.
Geschreven voor: Bosch BGS4330

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

helga/hans 02-06-2016
  • Product half jaar in bezit

bosch stofzuiger BSG4330

Algemene score

5,3
Een groot nadeel is dat de filters zeer vaak gereinigd moeten worden en bij een beetje vervuiling veel zuigkracht verlies.
groet Hans.
Geschreven voor: Bosch BGS4330

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

anne 31-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Blij met onze Bosch BGS4330 stofzuigereinde

Algemene score

8,7
Eindelijk een stofzuiger met groot bereik,een zeer stille maar krachtige motor en zeer behendig in het gebruik.Ook de prijs,kwaliteit verhouding is prima.Een echte aanrader dus.
Geschreven voor: Bosch BGS4330

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sylvia 29-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Een hele fijne stofzuiger met weinig geluid en zonder stofzak.
Mooi design en ik kan zeker zeggen dat hij op de hoogste stand weinig geluid maakt.
Geschreven voor: Bosch BGS4330

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Conny Wagner 01-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Een hele fijne stofzuiger met weinig geluid en zonder stofzak. Hij heeft een goede zuigkracht die op kracht te regelen is en een lang snoer wat makkelijk is voor het gebruik.
Geschreven voor: Bosch BGS4330

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Faik Koysuren 29-10-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
stofzuiger net gekocht en nu al extreem blij. De zuigkracht is echt fenominaal. Alles voelt heel degelijk aan en ziet er erg modern uit. Als test eerst het kleed heel nauwkeurig uitgezogen met mijn oude stofzuiger en vervolgens met mijn nieuwe Bosch. Ik schrok ervan hoeveel stof er in het bakje zat. Daarbuiten hoef ik maar overal 1 keer langs in tegenstelling tot mijn vorige stofzuiger. Ook een kabel tekort is verleden tijd ik kan met de 15 meter alle kanten op zonder elke keer om te prikken.Ik ben erg blij met deze stofzuiger en hoop dat deze een lange tijd mee kan gaan.
Geschreven voor: Bosch BGS4330

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eelco5 23-06-2015
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,0
Wij zochten een stofzuiger zonder stofzak en vanwege oorproblemen een stofzuiger met een laag geluidsniveau.
Deze Bosch stofzuiger voldeed aan beide voorwaarden en is op bovengenoemde terreinen ook voldoende.
Als nadeel van het door ons (in 2015) gekochte model stofzuiger vind ik dat er geen regelbare opening in de zuigsteel zit waardoor de zuigkracht niet makkelijk even tijdens het stofzuigen verminderd kan worden (niet anders dan met de draaiknop op de stofzuiger zelf waar je moeilijker 'even' naartoe kan bewegen tijdens het zuigen).
Geschreven voor: Bosch BGS4330

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GC1953 19-04-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Voelt en ziet er gedegen uit. Hebben de stofzuiger nu een paar dagen in gebruik en merken dat deze stofzuiger redelijk stil is en zuigt geweldig is makkelijk te legen een echt Top apparaat
Geschreven voor: Bosch BGS4330

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjanne25 15-04-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Zeer stille compacte stofzuiger met een goede zuigkracht. Jammer dat het klemmetje voor de extra zuigmondjes niet wordt bijgeleverd.
Geschreven voor: Bosch BGS4330

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Judith444 14-04-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,5
Dag,

De stofzuiger die we hebben aangeschaft valt een beetje tegen als het gaat om zuigkracht. Hij laat toch regelmatig wat liggen of schuift kruimeltjes vooruit over de vloer.
Dat had ik echt niet verwacht van dit apparaat van Bosch.

Groet
Geschreven voor: Bosch BGS4330

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Johan vd S 12-04-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Makkelijk in gebruik, mooi design en vooral erg stil. perfect voor als de kinderen al in bed liggen.
Geschreven voor: Bosch BGS4330

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ine53 11-04-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Heb de stofzuiger nog maar heel kort, maar ik kan zeker zeggen dat hij op de hoogste stand weinig geluid maakt.
Ook zuigt hij goed op de lage stand. De stofbak laat zich makkelijk legen en weer terug plaatsen. Wel jammer dat de losse zuigmondjes niet in of aan de stofzuiger zitten. De duurzaamheid moet ik nog ondervinden.
Geschreven voor: Bosch BGS4330

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hanss100 08-04-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Goede zuigkracht. Helaas zit er geen washable fema filter in. Daar baal ik nou weer van. Zou in alle stofzuigers moeten zitten.
Geschreven voor: Bosch BGS4330

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews