Philips PowerPro Compact FC8477 - Reviews

Laagste prijzen
Specificaties
Vermogen
750 watt
Energielabel
B
Draadloos
Nee
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 11 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

2,4

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Slecht
  • Slecht
  • Onvoldoende
  • Slecht

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Krista 18-03-2017 Product half jaar of langer in bezit

Waardeloze stofzuiger

Algemene score

1,0
Lengte snoer is stuk minder lang dan volgens de specificaties op bol.com.
Na een jaar heeft de stofzuiger geen zuigkracht meer, volgens Philips hadden we de filters vaker schoon moeten maken en valt het niet binnen de garantie. Je moet de stofzuiger dus na elke beurt zo'n beetje uit elkaar halen om normaal te kunnen stofzuigen... Niet kopen dus!

Minpunten

  • Zuigkracht
  • Lengte snoer

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Rob 26-11-2016 Product half jaar of langer in bezit

Waardeloos, verspild geld en ergenis

Algemene score

1,0
De powerpro zou een milieuvriendelijke stofzuiger moeten zijn. Helaas... wij hebben deze nu 2 jaar, en de zuigkracht is echt nul. Je bent meer bezig de stofzuiger uit elkaar te halen en een smerig werkje uit te voeren om er alsjeblieft maar weer mee te kunnen werken. Nooit kopen.

Minpunten

  • Zuigkracht ontbreekt
  • Meer bezig de stofzuiger schoon te maken

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Henny1 21-08-2016

Slechte zuigkracht

Algemene score

2,0
Van deze stofzuiger had ik meer verwacht, wat een slechte zuigkracht. Op laminaat zelfs niet, echt een waardeloos ding. De zak legen gaat idd prima, maar ja..het is ook fijn als een stofzuiger het vuil gemakkelijk wegzuigt maar je moet echt vlak naast / over een kruimel oid gaan om dit op te zuigen. Zelfs het stof uit de rand van de zuigmond krijgt deze stofzuiger moeilijk weg..
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

Anne101 16-04-2016

goed product

Algemene score

8,0
De stofzuiger werkt prima. Echter, het snoer is veel te kort! En het oprolsysteem voor het snoer voelt niet zo degelijk aan.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

Cath49 25-03-2016

prima met een kleine tekortkoming

Algemene score

8,0
Philips PowerPro Compact Stofzuiger zonder stofzak FC8477/91 is een prima stofzuiger die doet wat je van een stofzuiger verwacht. Onze kat is een rommelmaker graaft zijn kattebakkorrels nogal riant uit de bak. Maar daar heeft de stofzuiger geen probleem mee. Zoom zoom en weg korrels. Makkelijk te legen reservoir. Kortom een prima hulp in de huishouding. Alleen het snoer zou wat langer mogen. Maar sois je kan niet alles hebben voor die prijs.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

Ingeborg 13-02-2016 Product kwartaal in bezit

Algemene score

3,2
Idd waardeloos apparaat, totaal geen zuigkracht en het snoer is veel te kort. Had ik maar eerder een beoordeling gelezen. Zonde van het geld. NIET kopen.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Anne 31-01-2016 Product maand in bezit

Algemene score

3,5
WAARDELOOS! Niet kopen. Geen zuigkracht. Te kort snoer. Stopt constant met zuigen, zuigmond springt er om de haverklap af. Echt niks goeds aan deze stofzuiger. Stofzuigen was al niet mijn hobby maar dankzij deze stofzuiger word ik er chagrijnig van!

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

wilt84 29-07-2015

goed..

Algemene score

8,0
Gisteren de stofzuiger ontvangen.
Daarna meteen getest en goed bevonden.
Mooi design, lekker compact.
Ik had wat mindere beoordelingen gelezen over de zuigkracht.
Deze is prima in orde, zeer sterk zelfs.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

DonGouda 14-04-2015 Product maand in bezit

Algemene score

3,5
Het is een mooi ding met een handige zuigmond en een relatief lage prijs maar dat is het dan ook.

Ik ben erg teleurgesteld in deze stofzuiger. Hij zuigt voor geen meter! Ik heb kruimeldieven gehad die veel harder zogen... Als je wat zwaarder materiaal wil opzuigen dan lukt dat ook echt niet. Dan maar weer het stoffer en het blik erbij. Ik heb twee katten waarvan 1 langharig, zodra er wat haar opgezogen wordt zit steeds de steel verstopt en als ik de stofzuiger uitzet valt er altijd nog wat vuil uit de steel terug op de vloer.

Het komt bij weinig weinig voor maar dit is echt een miskoop geweest. Ik ga weer op zoek naar een vervanging.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende
Slecht

Reageer

Famous 31-12-2014

Goede stofzuiger voor een goede prijs

Algemene score

8,0
De stofzuiger zuigt prima. Zowel laminaat/plavuizen als kleden/vloerbedekking.
Een groot pluspunt zijn de kleine openingen aan de zuigmond waardoor je vuil niet alleen veegt maar ook direct op zuigt.
De mondstukken die erbij geleverd zijn, zijn erg handig. Lees wel de handleiding betreft het schuifje dat je of dicht, half open of geheel open moet zetten gezien je anders vacuüm zuigt.
Enig puntje van kritiek is dat het eindstuk van de zuigstang wat aan de dikke kant is. Met een beetje draaien kom je overal als nog bij.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

rikkie1981 02-10-2014

Mooie en goede stofzuiger!

Algemene score

10,0
De stofzuiger is stevig, makkelijk te legen en heeft een lang snoer wat super praktisch is! Daarnaast ziet de stofzuiger er ook nog eens mooi uit! Top ding!
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer