Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch BCH6255N1

9,2 Lees 8 reviews

Vergelijkbare producten

Bosch Readyy’y BBH22042

Model stofzuiger
steel
Draadloos
Ja
Nat en/of droog
droog
Bosch Readyy’y BBH22042 Best Reviewed 4 keer jul 2016
8,9 (22)

Dyson DC62 animal

Vermogen
350 watt
Draadloos
Ja
Nat en/of droog
droog
Dyson DC62 animal
7,4 (5)

Dyson DC62 Extra

Vermogen
350 watt
Draadloos
Ja
Nat en/of droog
droog
Dyson DC62 Extra
6,7 (3)

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews

9,2

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ria 28-06-2016 Product paar dagen in bezit

Handig product. Makkelijk in gebruik

Algemene score

8,0
Goede zuigkracht. Makkelijk in gebruik. Ziet er mooi uit. Goede vormgeving. Zuig op alle ondergronden goed en krachtig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
John 25-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Apparaat in het afgelopen weekeinde bij onze dochter in Duitsland gebruikt, zeer tevreden met het resultaat en met het verrassende gebruiksgemak, vooral doordat het snoerloos is. Daarom direct zelf ook aangeschaft.
Onze dochter is overigens ook zeer tevreden !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Boomsma123 02-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Apparaat net binnen en direct het huis gedaan. Hij zuigt echt alles op. Hij ziet er geweldig uit (voor een stofzuiger). Wel is de accu na 15 min leeg als je hem gebruikt op de hoogste stand. Dit is echter lang n iet altijd nodig. en dus kan je 30 min makkelijk halen. met de extra accessoires heb ik straks nog meer mogelijkheden. conclusie: top apparaat en geen snoeren meer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Iske 22-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Perfect product. Staat gebruiksklaar, waardoor je deze makkelijk pakt. Geen last van snoeren. Lange gebruiksduur, accuduur. Ik kan het hele huis zonder dat de accu leeg is. Superhandig!!!
Een minpuntje is dat hij niet perfect in de hoeken komt. Maar dat vind ik geen probleem want gebruik deze stofzuiger voornamelijk voor tussendoor stofzuigbeurten. De gewone stofzuiger komt bijna niet meer uit de kast.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Iske 22-06-2015 Product maand in bezit

Algemene score

10,0
Fantastisch apparaat! Staat standaard in een hoek van ons kantoor, zo blijft deze altijd schoon! Zelfs mijn man pakt deze nu automatisch ter hand. Geen snoeren die in de weg zitten. Niet moeten bukken zoals met een kruimelzuiger. Heel makkelijk leeg te maken en borstel is superhandig schoon te maken (de lange haren die erin draaien kan je zo losknippen, perfect) Lange accuduur, ik kom zelfs bijna hele huis rond in snelle tussendoor-stofzuigbeurt. De gewone stofzuiger komt bijna niet meer uit de kast. Enigste kleine minpunt is dat hij niet perfect in de hoekjes kan komen...Over de duurzaamheid kan ik nog niks zeggen. Ik heb deze nog maar een maand en hoop dat er nog vele volgen!
Perfect product!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Peter uit Zuid-Holland 19-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Ik heb meerdere accu stofzuigers bekeken op internet en in de winkel. Ik heb gekozen voor deze Bosch Athlet 25.2V vanwege de combinatie van mogelijkheden, gebruiksgemak, vormgeving en duurzaamheid.

Mogelijkheden: In ons huis hebben wij een combinatie van tegelvloeren, tapijtvloeren, matten en tapijten. De Bosch Athlet kent drie standen voor zuigkracht, waardoor ik de tegelvloeren in de laagste stand rustig kan zuigen, het laagpolig tapijt in stand 2 en een hoogpolig kleed in de hoogste stand.

Gebruiksgemak: Wij hebben meerdere trappen die met laagpolig tapijt bekleed zijn. Met de extra kit kan ik van mijn handstofzuiger met vloerenmondstuk een draagbare stofzuiger met slang en trapmondstuk maken, precies wat ik zocht.

Vormgeving: Door in de winkel te testen, wij hadden een stofzuiger met 220V aansluiting, kwam ik er achter dat ik geen steelstofzuiger wens met een motor unit dicht bij het handvat. Steelstofzuigers met motor bij het handvat liggen zwaar in de hand en ik wil niet stofzuigen met een zwaar gewicht in mijn hand. Deze Athlet heeft de motor onderaan de steel, waardoor hij voldoende licht in de hand ligt. Het stofcompartiment is eenvoudig los te maken en gemakkelijk en schoon te legen. Daarbij zorgt het licht kunnen sturen van de zuigmond er voor dat je gemakkelijk overal bij komt en is de borstel in de zuigmond zo ontworpen dat je hem er eenvoudig uit haalt en eenvoudig kunt reinigen.

Duurzaamheid: De 25.2V Athlet heeft een krachtige accu waardoor je er voldoende lang mee kunt stofzuigen en ik 135 vierkante meter huis in een keer schoon krijg zonder dat ik tussentijds hoef op te laden. Hij is gemaakt van stevig kunststof dat op de juiste plaatsen enigzins meeveert en soepel aanvoelt.

Kortom: Ik ben tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
mirelle14 19-10-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Heb de stofzuiger net gekocht en eerste ervaring is echt top. Hij zuigt prima alles op en is gemakkelijk in gebruik. Het opladen ging erg snel en ik kon het hele huis er gemakkelijk mee stofzuiger. Super handig voor dagelijks gebruik!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
arjen kruize 15-10-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
helemaal super. zeer licht en wendbaar. erg goeie zuigkracht. wij hebben het apparaat gekocht omdat we een baby hebben die erg veel rotzooi maakt met eten. dit apparaat is ideaal.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend