Bosch BGLS4SIL2 zwart, wit

Beste deals -11% prijsdaling
Specificaties
Stofopvang
stofzak
Type/soort
stofzuiger
Type
algemeen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BGLS4SIL2 zwart, wit op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 21-09-2020

zeer krachtig en wendbaar

Geschreven voor: Bosch BGLS4SIL2 zwart, wit

Algemene score

8,0
Apparaat is zeer wendbaar en zeer licht in gewicht. Makkelijk bij het naar boven tillen. De zuigkracht is zeer sterk! echter, van de overgang naar een houten vloer of laminaat naar een tapijt is deze echt te sterk. Je dient op tapijt de zuigkracht echt te verlagen! Het snoer vind ik persoonlijk net iets te kort. Had 10 meter moeten zijn. Natuurlijk is het apparaat erg stil. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Disseldorp 21-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Zeer wendbaar en krachtig zuigend apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGLS4SIL2 zwart, wit

Algemene score

9,0
Het apparaat is zeer wendbaar! De zuigkracht op houten vloeren en laminaat is uitstekend. Echter, de overgang naar tapijt is slecht. Te krachtig waardoor de mond vastgezogen wordt op het tapijt. Je dient echt de zuigkrachtkop te verlagen! Het snoer vind ik persoonlijk te kort. Had 10 meter moeten zijn. Het apparaat is zeer licht wat het tillen naar boven zeer makkelijk maakt. Alleen daarom is het een goede koop. Bijgeleverde mondstukken zijn rijkelijk meegeleverd.

Pluspunten

  • zeer licht
  • zeer goede zuigkracht
  • zeer wendbaar

Minpunten

  • te kort snoer
  • zuigkracht te intens op tapijt gaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

A 20-09-2020
  • Product getest

Stille stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGLS4SIL2 zwart, wit

Algemene score

8,0
Mooie stofzuiger van Bosch! Hij is erg stil in gebruik maar heeft nog altijd een sterke zuigkracht.
Ik heb voornamelijk de parketborstel gebruikt voor onze vloer. Deze is erg fijn en werkt zelfs op onze kortharige tapijten.
De snoerlengte is ook erg fijn en lang.
Echt een aanrader deze stofzuiger!

Pluspunten

  • Stil
  • Lang snoer
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Matij 20-09-2020
  • Product getest

Lichtgewicht krachtige stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGLS4SIL2 zwart, wit

Algemene score

7,0
Fijn, klein en lichtgewicht! Je tilt hem zo het hele huis door. Fijn dat de stofzuiger een sterke zuigkracht heeft want dat zie je niet aan het formaat. Hij is erg stil in gebruik! De hond blijft lekker liggen als ik stofzuig, dat is wel is anders geweest.
Het zuigstuk is wat loch maar door de andere accessoires is dit geen probleem en kom je toch overal bij. Het snoer rolt niet altijd even goed in dus dat is vervelend. Echte minpunt, de stofzuigerzak zit snel vol.

Verder een fijne krachtige stofzuiger met een mooi design.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Gewicht
  • Opzetstukken
  • Geluid

Minpunten

  • Snoer
  • Inhoud stofzuigerzak

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Marij 20-09-2020

Stille sterke stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGLS4SIL2 zwart, wit

Algemene score

8,0
Al een aantal weken dit pareltje in huis. Erg klein en super licht dus makkelijk in gebruik. Je tilt hem zo het hele huis door.
Het zuigstuk is super stil, niet even wendbaar in alle hoekjes. Maar doormiddel van de opzetstukken is dat geen probleem. Het snoer is lang zat voor de woonkamer. Af en toe rolt hij niet automatisch in maar dat heb je zo door. Enige minpunt vind ik dat de stofzuigerzak te snel vol is.
Verder een fijne, kleine, sterke stofzuiger voor een mooie prijs. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Judith 19-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Licht, wendbaar en niet al te veel geluid

Geschreven voor: Bosch BGLS4SIL2 zwart, wit

Algemene score

7,0
We hebben deze Bosch nu een maand en zijn dik tevreden. De stofzuiger heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding. Wat ons het meest bevalt, is dat hij zo licht is: hij is wendbaar en je trekt hem zo mee over de vloer. Verder vinden wij het geluid dat hij uitstoot inderdaad stiller dan we gewend zijn van stofzuigers. Dat is erg prettig. De zuigkracht is voldoende. en er zitten verschillende makkelijke opzetstukken bij. Jammer dat de opzetstukken niet in het apparaat verborgen kunnen worden. Je klikt ze op de stang, maar ze vallen er daar ook redelijk makkelijk weer vanaf of zitten in de weg als je de steel langer wilt maken of als je even alleen met de buis wil zuigen zonder opzetstuk.
Als minpuntje ervaren wij de steel als iets te kort waardoor je met iets kromme rug stofzuigt. En het uiterlijk doet wat goedkoop en plastick aan, maar daar is de prijs dan ook naar.

Pluspunten

  • wendbaar
  • siller in geluid
  • zuigkracht goed
  • verschillende opzetstukken

Minpunten

  • uiterlijk
  • opzetstukken los

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

marrel 18-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Stille stofzuiger met goede zuigkracht

Geschreven voor: Bosch BGLS4SIL2 zwart, wit

Algemene score

8,0
Super stille stofzuiger, wat vooral mijn kinderen kunnen waarderen. Ze klagen niet meer als ik de stofzuiger aanzet terwijl zij aan het spelen zijn of televisie aan het kijken zijn. De zuigkracht is goed, zelfs een paar cm rond de stofzuigermond wordt het stof en vuil opgezogen. Zowel op harde vloeren als op vloerkleden en tapijt zuigt de stofzuiger prima. Voor het tapijt is het wel nodig om de zuigkracht wat minder te zetten, anders is zuigt deze te sterk en kun je de stofzuiger bijna niet op en neer bewegen. Dat geeft wel aan dat de zuigkracht prima is! Het enige minpuntje vind ik de lengte van de snoer. De 9 meter lijkt lang, maar mijn vorige stofzuiger had een paar meter langer en deze mis ik soms wel. Nu moet ik vaker wisselen van stopcontact. Maar verder ben ik zeer tevreden over deze stille kracht in huis.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • stil
  • verschillende standen van de zuigkracht
  • lichtgewicht

Minpunten

  • lengte snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

chantal 18-09-2020

Heel fijne stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGLS4SIL2 zwart, wit

Algemene score

10,0
Heel fijne stofzuiger heb paar weken al in huis werk fantastisch [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Renate ritskes 18-09-2020
  • Product getest

Zuigt goed en is erg stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGLS4SIL2 zwart, wit

Algemene score

7,0
De prosilence doet zijn naam eer aan, de zuigkracht is fantastisch en hij rolt lekker makkelijk met je mee. Een wat simpele stofzuiger die vooral zijn werk goed doet. Hij zuigt niet alleen de korrels of pluizen in de mond op, maar ook een paar cm ernaast. Handig voor randjes met kruimels eronder. De zuigkracht kan aangepast worden en met hoge zuigkracht, is ons kleed een flinke workout! Vervelend is wel dat de kop een heel vervelend piepend geluid maakt. De wieltjes ... IEeeK. De zuigstang kan verrassend ver worden uitgetrokken, zodat je zelfs bij ons hoge plafond, Bijna 3 meter, makkelijk de hoekjes kan pakken. De extra borstel met haar is goed voor de ventilatiesleuven en de kleine randjes. Vriendelijk in gebruik. De mond voor veilig speelgoed opzuigen is overbodig. Te klein om gewoon te gebruiken, en als je toch al speelgoed neigt op te zuigen, zie je het liggen en pak je t op. Prima stofzuiger al met al, ik kan niet goed overweg met het inrollen van het snoer. Er zit geen logica in. Zuigt stil en geweldig en dat is heel belangrijk.

Pluspunten

  • Zeer wendbaar en licht
  • Stil
  • Zuigt prima

Minpunten

  • Kan niet klein worden weggezet
  • Zuigkop piept

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Twan 15-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

voordeel van de twijfel

Geschreven voor: Bosch BGLS4SIL2 zwart, wit

Algemene score

7,0
Enthousiast begon ik de stofzuiger in elkaar te zetten om 'm maar meteen te gaan gebruiken. Bij het in elkaar zetten vond ik 'm al erg licht overkomen. Een beetje....fragiel misschien ook wel? Ik ging 'm proberen en mijn vermoeden werd wel een beetje bevestigd. De stofzuiger is erg licht en super wendbaar, maar ook wel een beetje té lichtgewicht voor mij. Ik vind het lekker om af en toe snel door de kamer te gaan, maar ik had het gevoel dat ik heel erg voorzichtig met dit apparaat te werk moest gaan. Oke, hij zuigt prima, en er zitten prima borstels bij (welke overigens niet eenvoudig op te bergen zijn), maar een topaankoop wil ik het niet noemen. Gewoon goed...

Pluspunten

  • licht gewicht
  • wendbaar
  • goede zuigkracht

Minpunten

  • oogt fragiel
  • accescoires niet goed op te bergen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Zonnie 15-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne stille stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGLS4SIL2 zwart, wit

Algemene score

8,0
Mooie fijne stofzuiger. Erg wendbaar zonder om te vallen. Erg stil, wat fijn is. Met verschillende hulpstukken om bv makkelijk de bank te zuigen. De steel lengte is aan te passen, en ook fijn als je lang bent. Makkelijk in gebruik. Lang snoer en indicatie als de stofzuigerzak vol is. De stofzuigervoet is wel minder wendbaar dan onze vorige stofzuiger. Maar dat is even wennen.

Pluspunten

  • stil
  • lang snoer
  • wendbaar
  • lange stang
  • Hulpstukken

Minpunten

  • Geen luchtgat in steel (om vacuüm te voorkomen)
  • stofzuigervoet is minder wendbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

romana88888 15-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Krachtige kattenproof stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGLS4SIL2 zwart, wit

Algemene score

9,0
De stofzuiger zuigt erg goed en krachtig. Erg handig dat je kan kiezen voor verschillende zuigstanden. Er worden 5 handige opzetstukken bij geleverd, geschikt voor hoekjes, tapijt, meubels en vele andere situaties. Erg makkelijk in gebruik en licht qua gewicht. Maakt weinig geluid, mijn kat schrikt er niet van en rent niet meer weg. Enige nadeel vind ik dat er een ouderwetse stofzuigerzak in moet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ciel82 14-09-2020
  • Product getest

Krachtige, stille stofzuiger -ideaal voor lange mensen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGLS4SIL2 zwart, wit

Algemene score

9,0
Ik heb de Bosch ProSilence Serie | 4 - BGLS4SIL2 nu een aantal weken in huis! En hij en ik zijn sinds dag 1 een perfecte match!
Goede zuigkracht, maakt minder geluid dan soortgelijke stofzuigers en waar ik vooral erg tevreden mee ben, is de lange steel. Met mijn 1.85m heb ik nogal vaak rugpijn na het stofzuigen, maar door steellengte hoef je niet meer veel te bukken.
De stofzuiger is licht in gebruik, mooi compact en heeft een frisse uitstraling.
Al met al, een goede stofzuiger voor een mooie prijs!

Pluspunten

  • Perfecte zuigkracht
  • Maakt minder geluid dan andere stofzuigers
  • Compact
  • Lange steel, dus ideaal als je wat langer bent

Minpunten

  • Stofzuiger soms te licht dat ie makkelijk omvalt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Schaapforlife 14-09-2020
  • Product getest

Fijn geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGLS4SIL2 zwart, wit

Algemene score

8,0
Ik vind de stofzuiger echt verrassend fijn in gebruik. Het geluid is erg prettig aan je oren, je kunt de ander tenminste blijven verstaan, iets wat met een oudere stofzuiger echt onmogelijk is. Daarnaast is de stofzuiger erg licht. Dit is qua gemak erg prettig als je hem wilt opbergen. Ik gebruik de stofzuiger met name voor dagelijks gebruik. Ik pak hem sneller, omdat ik merk dat m'n huis echt weer stofvrij wordt gemaakt. Qua prijs weet ik niet of ik dit een juiste prijs vind, omdat de stofzuiger tegenwoordig zakloze zijn en dat is hier niet het geval. Toch ben ik er erg blij mee en raad hem ook zeker aan!

Pluspunten

  • geruisloos
  • Mooi design
  • lichtgewicht

Minpunten

  • Prijs
  • met zak

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

schaapforlife 14-09-2020

Geruisloze stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGLS4SIL2 zwart, wit

Algemene score

8,0
Wat een prettig geluid komt er uit deze stofzuiger. Je kunt een gesprek blijven voeren, omdat je elkaar blijft verstaan. Daarnaast is de stofzuiger erg licht, wat erg gemakkelijk is tijdens het verplaatsen ervan. De stofzuiger bevalt mij dan ook erg goed, wat ik vooraf niet had verwacht. De kleur vind ik ook erg mooi, blauw met wit, omdat het erg opvalt en toch net even weer wat anders is. Ik raad de stofzuiger ook zeker aan voor mensen die niet van het harde geluid van een stofzuiger houden, maar ook om het design en het gemak in het gebruik. Ik gebruik de stofzuiger met name voor de vloer in de kamer en keuken. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Amy1982 12-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lichte, stille en krachtige stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGLS4SIL2 zwart, wit

Algemene score

9,0
Ik ben blij met deze stofzuiger omdat deze erg licht is en weinig lawaai maakt. Op het tapijt is de zuigkracht erg goed, soms iets teveel misschien omdat het niet zo soepel gaat. Er zijn vier verschillende standen. Het stofzuigen op de bank gaat goed, wel met het opzetstukje, anders vind ik de opening van de steel iets te smal om daarmee te stofzuigen.
Ik heb nog nooit zo'n stille stofzuiger gehad en dat vind ik (en de kinderen als ze tv kijken) een erg groot voordeel. De stofzuiger is erg licht en gemakkelijk naar boven te brengen de trap op. Soms iets te licht, omdat hij gemakkelijk omvalt als je het naar voren trekt. Hij is erg flexibel en zeker niet log in gebruik.
Al met al een goede aankoop, de prijs-kwaliteit verhouding is prima en ik ben tevreden met de stofzuiger.

Pluspunten

  • licht
  • stil
  • Flexibel
  • krachtig

Minpunten

  • valt snel om

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Debora 11-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Opvallend stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGLS4SIL2 zwart, wit

Algemene score

8,0
Het eerste wat opvalt, opvallend stil. Hij voldoet verder naar verwachting, zuigkracht vind ik prima. Wat ik lastiger vind is het tapijt stofzuigen, hij trekt snel het tapijt mee. Maar al met al, een prima krachtige stofzuiger, die zeer stil is.

Pluspunten

  • stil
  • krachtig
  • uiterllijk

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Debby 02-09-2020

Stiller dan verwacht.

Geschreven voor: Bosch BGLS4SIL2 zwart, wit

Algemene score

8,0
Voldoet, hij is vrij stil. doet wat hij moet doen. Wel vind ik het tapijt gedeelte wat zwaar gaan. Maar al met al een prima stofzuiger, voor een redelijke prijs. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer