Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Nilfisk GM 80

8,0 Lees 9 reviews

Vergelijkbare producten

Rowenta RO3731 EA

Vermogen
2000 watt
Energielabel
A
Nat en/of droog
droog
Rowenta RO3731 EA

Miele Blizzard CX1 Excellence EcoLine

Vermogen
900 watt
Energielabel
A
Draadloos
Nee
Miele Blizzard CX1 Excellence EcoLine

Nilfisk GM80

Vermogen
1300 watt
Energielabel
D
Nat en/of droog
droog
Nilfisk GM80

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews

8,0

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

joep071 06-08-2013 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
naar heel veel gedoe met verschillende merken rade mijn schoonmoeder nilfisk aan zij hebben deze uitvoering al jaren hij is wel prijzig maar erg robuust en een erg lang snoeren ik vind hem erg krachtig het enige wat jammer is dat je geen hulpstukken er in kan op bergen van de stofzuiger

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
MN66 03-10-2012 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

4,2
4 Jaar geleden mezelf getracteerd op een degelijke stofzuiger, dacht ik. Na vier jaar stevig gebruik ben ik helemaal Nilfisk af. Ok: stofzak is groot, maar ik ben gelijk na aankoop teruggeweest voor een nieuw wielonderstel..Deze is nu al weer een half jaar kapot, want eenzelfde nieuw onderstel kopen is 99 euro( zoud e derde zijn) Een betere kost 199 euro. MMM meer dan de helft van de aanschafprijs.
Vandaag is de aansluiting van de slang op het koppelstuk aan de slang opengescheurd. Het schuifknopje op dit koppelstuk is allang met tape afgeplakt. Tijdens het zuigen vanochtend ging een keer of drie de hele motor uit: de stekker op het apparaat maakte ff geen contact. Vastschroeven had geen zin: allemaal lam. Vormgeving bepaalt duurzaamheid dus beiden een 1! Dat is de kwaliteit van een moderne Nilfisk.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Slecht
Slecht
jesseverhoef 02-05-2012 Product half jaar in bezit

Algemene score

9,2
je ik ben als kind opgegroeid met het merk nilfisk en deze uitvoering ik heb helaas na 40 jaar dienst een nieuwe moeten kopen ik ben er heel erg tevreden over de zuig kwaliteit de stofzuiger is geruislozer en heeft een langer snoer het enige nadeel is dat je de hulpstukken niet op kan bergen in de stofzuiger verder is er een goede service van uit nilfisk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
kekdnl 09-01-2011 Product half jaar in bezit

Algemene score

8,5
Na vele jaren getob met diverse mooie design Dyson stofzuigers zonder stofzuigerzak wilde wij een echte goede STOF zuiger kopen. Wij hebben een hond(en) in een groot huis en hebben kantoor aan huis. We zochten een stille en robuuste stofzuiger die ook echt doet wat men in de winkel beloofd. Deze Nilfisk is stoer en zuigt geweldig. Hij is stil in het gebruik heeft een lang snoer en de dure stofzuigerzakken gaan super lang. Er komt bijna geen geur van de stofzuiger vandaan. De onderdelen zaten helaas los maar....die onderdelen oplossing hebben we van de Dyson gepikt en op de slang van de Nilfisk geplaatst en dat past : ).
Wij zijn zeer tevreden misschien wat duurder maar zeeer duurzaam.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
janus2 05-11-2006 Product maand in bezit

Algemene score

9,8
Na 25 jaar heeft ons oud beestje het begeven
nu maar weer dezelfde gekocht. Alle hulpstukken kunnen dus ook weer gebruikt
worden. De nieuwe heeft meer zuigkracht een nog langer snoer en is ook nog
geruislozer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jan Wijnja 22-12-2003 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,2
Machtig ding. Maar let op: Geen oprolsnoer, geen stofzakvol-indicator, geen
opbergvak voor de hulpstukken. Maar wel: Prachtig robuust 60er jaren
design-apparaat. Zuigt als de beste o.a. door zijn verticale opbouw en grote
stofzak. Al met al: doet wat ie doen moet, is erg mooi en gaat volgens mij
nooit weer kapot.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Peter182 26-11-2003 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

6,5
Wij hebben destijds een nilfisk GS90 gekocht om dat ze zo duuraam zouden zijn.
Niets blijkt wat het is. De eerste motor was kapot na 3 jaar huishoudelijk
gebruik. Nu 9 jaar later heeft de tweede moter de geest gegeven.
Toch maar eens naar de ingewanden gekeken en het is de motor niet maar de
schoepen van de ventilator( zeer goedkoop spul)welke loskomen en zich overal
doorgeen boren. De onderdelen zijn niet los verkrijgbaar, dus een nieuwe moter
= 150€ (te veel). volgens een technieker van nilfisk zijn er honderden op
gelijkaardige wijze kapot gegaan. Hij noemde het wegwerpmotoren

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Slecht
monique 13-08-2002 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,2
dit is mijn tweede nilfisk, ik heb nu al 29 jaar nilfisk gebruikt en vind het
werkelijk de topper onder de stofzuiger, een minpunt is ; ik heb nu een rubber
slang en deze gaat nu al wat stuk bij het metalen bochtstuk, dit had ik niet
verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
O. ten Broek 08-08-2002 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,5
De machine is absoluut onverwoestbaar - de mijne is 52 jaar oud (type G70).
Alle onderdelen zijn nog prima te krijgen. Zuigkracht is niet bijzonder, toch
maakt hij goed schoon. Veel accessoires. Weinig geluid. Hij valt gauw om door
zijn topzware ontwerp.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend