Braun MultiQuick 5 MQ 5060 WH Fit

Specificaties
Vermogen
750 watt
Inhoud mengbeker
1,25 liter
Fabrikant kleur(en)
blauw, wit
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 19 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MultiQuick 5 MQ 5060 WH Fit op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jim 05-12-2019
  • Product gekocht

Compact en handig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 5060 WH Fit

Algemene score

8,0
De MutiQuick staafmixer is compact en handig. Braun is een vertrouwd merk. We hebben er goede ervaring mee.

Pluspunten

  • compact
  • handig

Reageer

Anoniem 04-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kwalitatief veelzijdige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 5060 WH Fit

Algemene score

9,0
Gekocht ter vervanging van mijn oude Braun die na zo'n 15 jaar trouwe dienst het helaas heeft begeven. Deze nieuwe Braun is qua kleur niet helemaal fantastisch, maar qua vermogen, veelzijdigheid precies wat ik zocht. Daarnaast ook nog heel makkelijk schoon te maken. Helaas zit er geen garde bij, maar gelukkig werkt de garde van mijn oude Braun ook op de nieuwe.

Pluspunten

  • Veelzijdigheid in gebruik
  • Groot bereik in snelheidsstanden
  • Compact
  • Goed schoon te maken

Minpunten

  • Kleur
  • Geen garde
  • Geen opbergruimte voor de losse onderdelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marieke29 30-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit, mooie kleur, stevig materiaal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 5060 WH Fit

Algemene score

8,0
Deze staafmixer is van goede kwaliteit/stevig materiaal en werkt dan ook prettig. Als staafmixer op zichzelf is hij fijn, en ook de mogelijkheden voor spiraal snijden vind ik erg handig!

Pluspunten

  • mooie uitstraling
  • spiraalsnijder
  • stevig materiaal

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

MixerMan 29-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima en veelzijdig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 5060 WH Fit

Algemene score

8,0
Product voldoet volledig aan de verwachting.
Vooral de wat grotere kom is erg fijn. Ik ben dat gepruts met die kleine hakmolentjes zo zat.

Pluspunten

  • grote kom
  • goede snelheid regeling
  • voelt degelijk

Minpunten

  • geen garde

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ton 26-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Meer dan een staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 5060 WH Fit

Algemene score

8,0
De stevige kan, de extra messen en extra crushed-ice mes waren doorslaggevend voor aanschaf van dit apparaat

Pluspunten

  • extra messen

Minpunten

  • geen slagroomklopper

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wilma 17-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ziet er goed uit, nu nog uitvonden hoe alles werkt.

Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 5060 WH Fit

Algemene score

7,0
Ik heb nu nog nauwelijks ervaring met deze Braun, maar omdat ik erg tevreden was met mijn vorige Braun staafmixer, verwacht ik van dit apparaat ook veel plezier zal hebben. Het voelt in elk geval allemaal degelijk aan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

PH 04-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdig compleet product

Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 5060 WH Fit

Algemene score

8,0
Veelzijdig te gebruiken met diverse mogelijkheden door verschillende opzetstukken en kommen. Gewoon super handig

Pluspunten

  • compleet
  • verschillende opzetstukken

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ben van Liempd 04-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat !

Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 5060 WH Fit

Algemene score

9,0
Door de bijgevoegde accessoires in dit pakket veel mogelijkheden, alles is zeer makkelijk te reiningen ! Braun is wat mij betreft een koploper in dit soort keukenmachines in vergelijking tot sommige andere merken die ik in het verleden heb gekocht.

Pluspunten

  • mogelijkheden door bijgevoegde accessoires
  • makkelijk te reinigen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marga 05-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

diverse mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 5060 WH Fit

Algemene score

7,0
prima apparaat. voldoet aan de verwachtingen de kleur keuze zou wat mooier kunnen. het is een geschikt voor allerlei werkzaamheden

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Gerda 01-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 5060 WH Fit

Algemene score

8,0
onlangs de staafmixer bij de blokker in Groningen gekocht. Ik was al een poos op zoek totdat ik deze staafmixer tegen kwam. Het design is mooi, functioneert goed, is redelijk stil.

Pluspunten

  • stil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan Vliegen 13-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer MQ 5137

Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 5060 WH Fit

Algemene score

8,0
heeft een krachtige 750 watt motor met een goede snelheidsregeling. en accessoires zijn snel te verwisselen.

Pluspunten

  • spat niet
  • goede hakmolen

Minpunten

  • garde iets aan de zwakke kant

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Johanna 28-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 5060 WH Fit

Algemene score

8,0
Een fijne staafmixer, zoals de vorige van Braun, ik miste enkel dat ik het deksel met een draaibeweging 'vast' kan zetten, maar er zit geen schroefdraad op. Bij het hakken van groenten geen probleem maar als de inhoud iets vloeibaarder is moet ik hard op de deksel drukken anders komt er vloeistof uit de mengbeker gelekt langs de deksel...

Pluspunten

  • kracht

Minpunten

  • deksel kun je niet vastdraaien

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

cobie 28-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

krachtpatser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 5060 WH Fit

Algemene score

9,0
apperaat is enorm snel en heeft een krachtige motors. uitgebreide accesoire set bij dit type inbegrepen.de vorige staafmixer begaf het na 30 jaar ook een braun.dus voor het zelfde merk gekozen!

Pluspunten

  • snel
  • sterk
  • accesoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Berg 28-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

voldoet goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 5060 WH Fit

Algemene score

8,0
Doet goed wat hij moet doen.
Maakt beduidend minder lawaai dan mijn vorige Braun die trouwens ook prima voldeed.

Pluspunten

  • Veelzijdig
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Braun staafmixer 23-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Braun staafmixe

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 5060 WH Fit

Algemene score

9,0
Perfecte staafmixer met een krachtige motor.
Groot voordeel : meerdere snelheden
moderne zwarte kleur

Pluspunten

  • meerdere snelheden
  • zwarte kleur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Aoulad 20-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 5060 WH Fit

Algemene score

10,0
Ik heb dit product gekocht voor moederdag omdat mijn moeder een nieuwe staafmixer wou hebben. Mijn moeder heeft alles qua keukenmachines in het zwart. wij thuis zijn altijd erg tevreden over de Braun producten vandaar dat mijn keus naar de zwarte Braun staafmixer set is gegaan

Pluspunten

  • simpel
  • mooi zwart
  • werkt goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke Lilly 17-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gaat lang mee, neemt winig ruimte in beslag

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 5060 WH Fit

Algemene score

10,0
gaat lang mee, krachtig neemt weinig ruimte in beslag. heb net na tien jaar weer een nieuwe gekocht omdat hij het zo goed doet

Pluspunten

  • klein
  • krachtig

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 09-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie complete set, staafmixers heeft wel 21 standen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 5060 WH Fit

Algemene score

7,0
Tot nu toe bevalt deze staafmixer prima. Hij ziet er mooi uit, is zeer compleet uitgerust. Door de vele standen is hij zeer geschikt om te gebruiken bij diverse bereidingen van eten in de keuken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ronald 04-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 5060 WH Fit

Algemene score

8,0
Handig door alle extras die erbij geleverd worden in de doos. Voelt solide aan. Gekocht bij blokker Tilburg.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer