Braun MultiQuick 5 MQ 523 Baby

Specificaties
Vermogen
600 watt
Inhoud mengbeker
0,6 liter
Fabrikant kleur(en)
grijs, wit
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 44 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MultiQuick 5 MQ 523 Baby op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jacky 24-12-2019
  • Product gekocht

Teleurstelling

Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 523 Baby

Algemene score

3,0
Vee te klein. Er passen 3 augurken in de “hakmolen” dan maakt hij alleen de onderste centimeter fijn de rest wat daarboven zit maakt ie niet fijn. En ik heb m zeker nog niet half vol gestopt.
Ik mis nu al mijn oude van een heel goedkoop merk wat 10 jaar is meegegaan. 😭 ik dacht ik ga nu voor een duurder merk, want dat moet dan nog beter zijn. Het is dat ik m net heb gebruikt anders bracht ik m terug.

Minpunten

  • Te klein
  • Vermogen vind ik teleurstellend

Reageer

ywang 18-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Good product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 523 Baby

Algemene score

10,0
I bought this product for making baby food. It works well. The result puree was soft and fine. We are happy with it.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

F.Ritchi 04-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima staafmixer

Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 523 Baby

Algemene score

10,0
Fijn apparaat.
Niks mis mee,
doet wat hij moet doen.
Veel waar voor je geld.
voor meerdere doeleinden te gebruiken.
Fijn compleet apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boss 31-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

handig in gebruik, goede kwaliteit.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 523 Baby

Algemene score

8,0
makkelijk in gebruik en makkelijk af te wassen.
mooi apparaat met een goede prijs voor de kwaliteit die je krijgt.
ik heb geen spijt van mijn aankoop.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • makkelijk af te wassen

Minpunten

  • snoer mag langer
  • mooie opberg box erbij zou fijn zijn

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ivo schuppert 28-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

veel acessoires

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 523 Baby

Algemene score

8,0
goed prodcut, werkt naar verwachting , veel acessoires, het is ook mooi compact zodat het perfect in de keuken kan

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

AndreHuygen 27-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 523 Baby

Algemene score

8,0
Goede prijs / kwaliteitverhouding. Het apparaat ligt prettig in de hand en is eenvoudig te bedienen en schoon te maken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Esther 20-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 523 Baby

Algemene score

8,0
Kan alles aan, wat je er ook maar mee wilt maken. Braun laat je nooit in de steek, degelijk en mooi.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Coby 19-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 523 Baby

Algemene score

8,0
Kliksysteem van motor op hulpstukken is ideaal
Ook lage toeren instelling voor de slagroomklopper is perfect

Pluspunten

  • Mooi ontwerp
  • Goede prijs prestatie verhouding

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

bas 17-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 523 Baby

Algemene score

7,0
goede prijs kwaliteitverhouding bovendien handig met een extra bakje om te hakken en een mixer om te mixen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Albert 13-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed degelijk product.

Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 523 Baby

Algemene score

9,0
Heb hem net aangeschaft en een paar keer gebruikt. Hij doet wat hij moet doen, verder is het een degelijk product en is hij het geld meer dan waard.

Pluspunten

  • Sterke motor
  • Hulpstukken

Minpunten

  • Nog geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 11-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Werkt prima, redelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 523 Baby

Algemene score

8,0
Goed prijs-kwaliteit. Doet wat hij moet doen - voor mij is dat voornamelijk soep pureren. Handig dat er een garde bij zit!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Lianne 11-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handzame staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 523 Baby

Algemene score

8,0
Deze staafmixer ligt prettig in de hand en heeft mooie hulpstukken.
Goede prijs/kwaliteitverhouding en goede recencies.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tirza Misu 07-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi, handig en gebruiksvriendelijk!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 523 Baby

Algemene score

8,0
Fijne staafmixer, werkt goed en ligt stevig in de hand. Echt een aanrader!

Bijvoorbeeld voor het maken van soepen, pesto, humus etc. zeer geschikt.

Pluspunten

  • mooi ontwerp
  • gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Patricia 01-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig en effectief

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 523 Baby

Algemene score

8,0
De xxxxx Multiquick is een praktische en eenvoudig te gebruikende mixer. Hij is effectief, snel inzetbaar en makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • eenvoudig in gebruik
  • praktisch
  • makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Roos 25-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede accessoires

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 523 Baby

Algemene score

8,0
Werkt goed en bijbehorende accessoires zijn handig.
Enige is dat het maar met 1 type mesje geleverd wordt.

Pluspunten

  • Accessoires
  • Formaat

Minpunten

  • Mesje (maar 1)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Greetje 22-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig te gebruiken met krachtige motor

Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 523 Baby

Algemene score

8,0
Een goed product die met gemak de ingrediënten hakt, verfijnt en pureert. Vrijwel geen geluid. Nadat mijn oude staafmixer het begeven heeft en ik daar gedurende de gebruiksjaren zeer tevreden over dit product was, heb ik nu weer voor een Braun gekozen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Braun 15-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Staafmikser

Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 523 Baby

Algemene score

7,0
Prima staafmikser die je kunt gebruiken om te miksen, bijvoorbeeld saus en soep en pasta. Bonensoepm vind ik heel lekker

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

A C Oorebeek 13-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compleet en handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 523 Baby

Algemene score

8,0
Dit apparaat zag er in de folder al goed uit. In het gebruik blijkt dit ook te kloppen.
De bediening is heel eenvoudig en het wisselen van de onderdelen is heel gemakkelijk

Pluspunten

  • gebruiks- gemak
  • goed schoon te maken

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

J. van Ginhoven-Rijke 12-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 523 Baby

Algemene score

9,0
Zocht dit en hij heeft 600watt, ben zeer tevreden. Heeft erg veel mogelijkheden, wat mij heel erg uitkomt. Materiaal prima in orde. Hoop dat dit genoeg is.

Pluspunten

  • Goed materiaal

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed

Reageer

Soep123 11-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handzaam en praktisch

Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 523 Baby

Algemene score

8,0
Deze handmixer gekocht voor het pureren van soep, maar door de verschillende opzetstukken die erbij zitten is het voor veel toepassingen geschikt. Handzaam formaat. Er zit een beveiliging op de aan en uit knoppen: wanneer je deze loslaat, stopt het apparaat. Handig ter voorkoming van ongelukjes die veel opruimwerk vragen.

Pluspunten

  • Handzaam
  • Praktisch

Minpunten

  • Electriciteitssnoer is wat aan de korte kant

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews