Bosch MSM88190 - Reviews

8,9 Lees 174 reviews
Best Reviewed jul 2016 Bosch MSM88190
Best Reviewed juli 2016
Specificaties
Materiaal voet
rvs
Afneembare voet
Ja
Variabele snelheid
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 174 reviews

8,9

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bob 08-07-2016 Product paar weken in bezit

Super apparaat met vele mogelijkheiden

Algemene score

9,0
Voelt solide aan, werkt prettig en met de vele accessoires kun je veel doen.

De kracht is makkelijk in te stelen en de turbo knop helpt bij het fijn haken van BV ui en knoflook.

Geen 10/10 want de mijne had kleine cosmetische krasjes op de pianolak en rubber onderdelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
mevrouw uit Gelderland 35 03-07-2016 Product paar weken in bezit

ALLES KUNNER ONMISBAAR IN DE KEUKEN

Algemene score

8,0
De staafmixer en alle opties die erbij zitten is een genot in de keuken. ALLES wat je wilt of moet doen kan, en even snel tussendoor, je hoeft voor kleiner hoeveelheden niet je grote keukenapparaten te pakken.
Super !
Klein aandachtspuntje, sommige groeven wat lastiger schoon te maken. en de staafmixer zelf is wat zwaar in de hand, en de snoer had nog iets langer gemogen, kwa degelijkheid, iets te veel onderdelen van plastic mi. maar voor deze prijs is de verhouding meer dan goed voor wat je er voor krijgt en de concessie, dat hij wsch na een tijdje vervangen moet worden bij intensief gebruikt.
Conclusie toppertje van een apparaat en alleskunnen. wou dat ik hem eerder had gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende
LD 25-06-2016 Product paar dagen in bezit

bosch msm88190

Algemene score

9,0
Multifunctionele alleskunner, echt een top apparaat.
Veel keuze qua opzetstukken en vele onderdelen zijn bij Bosch altijd na te bestellen, ik heb ook de aardappelpureerder erbij besteld werkt top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ingrid 25-06-2016 Product maand in bezit

Super staafmixer, blender en slagroomklopper!

Algemene score

10,0
De Bosch maxomixx gekocht omdat ik veel soepen pureer, daarvoor is ie ook super handig in gebruik. Snelheid instelbaar, goed schoon te maken (ook in vaatwasser), zeer degelijk apparaat. Onze zoon van 14 gebruikt 'm echter het meest; hij maakt er smoothies mee, klopt er slagroom mee en hakt uien (voor frikandellen speciaal als we zelf frietjes bakken). Voor iedereen een aanrader dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Flo 24-06-2016 Product paar dagen in bezit

Prachtig complete staafmixer

Algemene score

9,0
Alls wat wr nodig zit erbij, de messen snijden snel en probleemloos. Makkelijk schoon te maken. De staaf voelt degelijk en 'goed' zwaar aan. De bvestgnspunten zijn stevig. Blij met de aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
C floore 24-06-2016 Product paar weken in bezit

super apparaat

Algemene score

9,0
mooi degelijk apparaat. handig in gebruik, snel en makkelijk onderdelen koppelen, en door de vele attributen kan je het voor alles gebruiken. Makkelijk schoonmaken in de vaatwasser, geluidsvriendelijk, en een stevige motor. Nu een paar weken in gebruik, ik ben tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Rene 21-06-2016 Product paar dagen in bezit

zeer complete staafmixer

Algemene score

8,0
stille en mooi afgewerkte staafmixer. Erg uitgebreide set accessoires voor allerlei mogelijkheden. design is mooi en strak.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
SuzanneS77 19-06-2016 Product paar dagen in bezit

Alles in 1!

Algemene score

7,7
Ik zocht een staafmixer waar ik ook smoothies mee zou kunnen maken en noten mee kan malen. Dat is gelukt! Veel onderdelen maar goed op te bergen bij elkaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Marco 12-06-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi solide staafmixer

Algemene score

7,3
De staafmixer ziet er mooi uit en voelt kwalitatief goed aan. De verschillende snelheidsstanden zijn erg handig voor verschillende bereidingen. De accessoires voelen wel wat minder kwalitatief aan vanwege de plastic behuizing en kommen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Hilma 10-06-2016 Product maand in bezit

staafmixer prima aankoop

Algemene score

8,0
Eindelijk een staafmixer die sterk is en handig in gebruik. Makkelijk met de kleine en de grote mix kom. Ik vind de kleur zwart heel fijn. En het draaisnoer is echt handig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Joyce 10-06-2016 Product paar dagen in bezit

de keukenmachine voor normale porties

Algemene score

9,7
Na lang twijfelen, omdat ik al een keukenmachine heb, heb ik toch deze machine aangeschaft. Deze machine is ideaal voor de normale, kleinere porties. Zo kun je ook bijvoorbeeld kleine taartjes maken of porties voor 2 personen. De staafmixer is zo krachtig. Alles is binnen een mum, en relatief stil, klaar. Ik ben echt tevreden en de accesoires zijn enorm, waardoor je uitgebreid kunt koken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Birgit 09-06-2016 Product paar dagen in bezit

Good design and comfortable

Algemene score

9,5
Really nice machine and some parts are dishwasher friendly which makes cleaning really easy. However, when chopping onions you might need to do double work to make all the pieces equal. Otherwise, comfortable to hold and quick. It has all necessary parts for chopping and blending different types of foods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Compacte sterke keukenmachine 08-06-2016 Product paar weken in bezit

Compact maar krachtig

Algemene score

8,0
Compacte degelijke veelzijdig keukenmachine.
Snijden prima. Hakken prima. Slagroom kloppen gaat ook goed. Slagroom zakt niet meer in. Cakedeeg nog niet uitgeprobeerd. Jammer dat er geen opbergsysteem bij is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Marjan 08-06-2016 Product paar dagen in bezit

Uitgebreide staafmixer

Algemene score

9,7
Tot nu toe zeer tevreden. Hij is makkelijk in gebruik, heeft veel accessoires, mixt goed fijn en hij heeft veel power.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Cora Schepers 07-06-2016 Product paar dagen in bezit

Moderne staafmixer

Algemene score

9,3
Mooi design en veel uitgebreide mogelijkheden om te kneden, crushen, schaven. Kortom: een scal van mogelijkheden voor de moderne mens.
Zeker een aanwinst voor je keuken!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Menno 06-06-2016 Product paar weken in bezit

Zeer tevreden!!

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden met de Bosch MSM88190.
Met de vele opties kun je lekkere gerechten maken. Omdat hij zo degelijk is kun je er jaren mee vooruit!
Het bespaart tijd, zeer gemakkelijk in gebruik. Je kan ermee hakken en je kan sauzen, soepen, tapenades en smoothies maken.

Een zeer tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Marien 06-06-2016 Product paar dagen in bezit

aanwinst in de keuken

Algemene score

10,0
In de avonden hebben we hebben de foodprocessor al meerdere keren gebruikt om cocktails te maken en hebben gebruikt gemaakt van de ijsstamper! Wat een genot. Tevens al verschillende heerlijke soepen gemaakt met de staafmixer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Staafmixer 05-06-2016 Product paar weken in bezit

Fijn apparaat

Algemene score

8,0
Is een soort mini-keukenmachine door alle (best degelijke) accessoires. Alleen de staafmixer blijft niet makkelijk rechtstaan, het krulsnoer trekt hem makkelijk om

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Ctmanic 05-06-2016 Product paar dagen in bezit

Another nice and sturdy product from bosch

Algemene score

9,7
Yea, this is going to be an addition to our kitchen for a long time. Quality product, works really well. Cord is nice, no need for batteries. So far best mixer we have had yet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
BOUCHRIS 04-06-2016 Product paar dagen in bezit

Bosch MSM88190

Algemene score

9,0
Erg fijne staafmixer met veel mogelijkheden en toepassingen. Ideaal met een kleine in huis!
Eten bereiden was nog nooit zo makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews