Braun MQ 700 Soup

Specificaties
Vermogen
750 watt
Fabrikant kleur(en)
zwart
Type/soort
blender
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 111 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 700 Soup op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Martin Post Heerenveen 30-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie staafmixer van Braun

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Algemene score

9,0
Na 13 jaar trouwe dienst nieuwe staafmixer aangeschaft. Al de accessoires passen op de nieuwe staafmixer, top product.

Pluspunten

  • Degelijk produkt
  • Werkt makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacob 07-09-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Robuuste staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Algemene score

10,0
Dit apparaat is mooi vormgegeven en voelt robuust aan. Bij gebruik spat hij niet. Ook is hij snel en makkelijk schoon te maken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 08-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stevige Design Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Algemene score

8,0
Stevige en goede design staafmixer. Vooral om grotere en grovere, hardere stukken fruit of groenten mee te pureren. Makkelijk te bedienen en te gebruiken.

Pluspunten

  • Stevig
  • Mooi design
  • Werkt ook op grovere groenten

Minpunten

  • (Nog) niet ontdekt

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Celine 02-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik met diverse accesoires

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Algemene score

8,0
Ik had deze staafmixer al eerder. Hij is doorgebrand. Nieuwe gekocht zodat ik alle accessoires nog kon gebruiken.

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Accessoires zijn te hergebruiken

Minpunten

  • Kan doorbranden als hij vast loopt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marjolein 23-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne krachtige staafmixer, spettert niet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Algemene score

8,0
Fijne staafmixer, ik had deze al eerder aangeschaft met meerdere accessoires erbij zodat ie ook als keukenmachine te gebruiken is en je niet twee apparaten nodig hebt. Helaas begaf de motor het wel vrij snel, ik hoop dat dit nieuwe exemplaar langer meegaat, want het is een fijn apparaat om mee te werken.

Pluspunten

  • spettert niet
  • veel mogelijkheden met accessoires

Minpunten

  • niet draadloos
  • kinderbeveiliging: continu knop ingedrukt houden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Een koper 11-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Losse staafmixer voet makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Algemene score

10,0
Ik heb dit product gekocht, vanwege de goede referentie van de consumentenbond. De losse staafmixer voet is een groot pluspunt, makkelijk schoon te maken. Kan in de vaatwasser

Pluspunten

  • Losse staafmixer voet
  • Makkelijk schoon te maken in de vaatwasser

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. 30-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Solide staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Algemene score

8,0
Prima, functioneel en robuust. Goede prijs kwaliteit verhouding en makkelijk uit te breiden met andere onderdelen.

Pluspunten

  • makkelijk schoon te maken
  • kwaliteit

Minpunten

  • steeds opnieuw aanzetten (beveiliging)
  • rustig vastklikken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kuepers 28-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer Braun MQ700

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Algemene score

7,0
Simpel contructie van metaal. Dus geen problemen met het afbreken van stuktjes. Ook zeer krachtige motor die zonder problemen alles pureert. Is wel redelijk lang (voor als hij in een kastje moet passen)

Pluspunten

  • Sterke motor
  • Traploos regelbare snelheid
  • Veiligheids knop
  • Pureer gedeelte kan los gereinigd worden

Minpunten

  • Erg lang
  • Alleen mengbeker meegeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roelie 21-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

veel wattage

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Algemene score

8,0
Ik wilde graag een staafmixer met hoog wattage om bv pesto te maken en dat kan deze uitstekend...ziet er ook heel mooi uit en stevig

Pluspunten

  • veel wattage

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Aidyl 23-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stil, gemakkelijk in gebruik

Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Algemene score

9,0
De Braun staafmixer MQ700 is een handzame, en bijna geruisloze staafmixer. De staafmixer is erg handig in gebruik, zonder spatten en met het kinderslot, dat eenvoudig is te hanteren, is het zeer veilig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 04-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Doet wat hij moet doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Algemene score

8,0
Sterke staafmixer. Degelijk, goede kwaliteit. Krachtig. Mooie vormgeving. Doet wat hij moet doen. Mooie prijs voor goede kwaliteit.

Pluspunten

  • Stevig
  • Krachtig
  • Kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Do 01-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Algemene score

5,0
Zocht niet heel dure krachtige goede staafmixer. Gevonden !!
Extraatje, ziet er goed uit .
Deze 2 zinnen zeggen alles wat ik wil zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gitte 01-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Algemene score

10,0
Fijn in gebruik, spettert niet. Blend makkelijk en grove stukken tot een fijn geheel.
Door de smartspeed knop kun je zelf de dikte bepalen. Super!

Pluspunten

  • Smartspeed knop
  • Beveiligingsknop
  • Fijn model
  • Te gebruiken in een warme pan

Minpunten

  • Kan niet in de vaatwasser

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hanna Janssen 31-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eerlijk en degelijk product. Gaat bijna levenslang mee.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Algemene score

9,0
Ik ben genoodzaakt om mijn staafmixer elke dag te gebruiken en daarom heb ik gekozen voor kwaliteit. Ik heb voorheen ook een Braun staafmixer gekocht die het lang heeft volgehouden, maar deze is nog een slag degelijker en sterker.

Pluspunten

  • eenvoudig
  • betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Twanner73 21-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Algemene score

8,0
Super fine staafmixer. Nadat mijn vorige Braun het had begeven, deze meteen gekocht. Traploos regelbaar en veiligheidsknop werken goed.

Pluspunten

  • traploos regelbaar
  • veilig
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • spettert bij te vlak aan het oppervlak blenden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

pdlc 02-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

afneembare compacte staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Algemene score

8,0
net binnen gekregen. maar verwacht dat het mijn oude staafmixer evenaard of overstijgt Ga er soepen mee pureren. beslag mixen en ijs volgens het cadeau pakket

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

Klok 30-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Algemene score

7,0
Hele fijne staafmixer oa omdat je zelf de snelheid kan regelen, makkelijk schoon te maken. Daarnaast mooi design.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Margriet Wassen 29-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed werkende staafmixer. Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Algemene score

8,0
Wij waren op zoek naar een nieuwe staafmixer.
De beoordeling van de consumentenbond heeft ons geholpen met de keuze voor de Braun MQ 700 Soup. We zijn zeer tevreden met de aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

AS 27-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Algemene score

9,0
Deze staafmixer werkt uitstekend. Heel handig dat onderstuk los kan en in de vaatwasser kan.
Prima voor soepen en smooties te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. 22-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige Smart Speed knop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Algemene score

9,0
Dit is een staafmixer met een makkelijke werking en een sterke motor. Dat de onderdelen vaatwasmachine bestendig zijn is een plus. De prijs/kwaliteit verhouding is meer dan prima.

Pluspunten

  • Smart Speed knop
  • Makelijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews