Braun MQ 700 Soup - Reviews

Specificaties
Materiaal voet
rvs
Afneembare voet
Ja
Variabele snelheid
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 23 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Geraldine 18-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun MQ 700 soup

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wat een mooi aparaat. Power zelf te regelen met de powerknop. Goed te bedienen. Gebruiksvriendelijk. Goede prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

bert 16-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

braun mq 700

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
deze heeft basic accessoires alleen mengbeker voor ons genoeg en heeft een rokje aan de mixer tegen spatten en is gemakkelijk te bedienen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Berdien 15-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mq700 soup

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een mooi aparaat. Maalt alles heel erg fijn. Power zelf te regelen met de powerknop. Goed te bedienen. Lang genoeg snoor. Erg gebruiksvriendelijk. Eerst even vergredelen, handig voot gebruik met kleine kinderen! Robuust exemplaar, voelt mooi stevig en zeer makkelijk schoon te maken en kan in de vaatwasser.

Pluspunten

  • Maalt fijn
  • Kinderslot
  • Gebruiksvriendelijk
  • Robuust
  • Makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. P. Harmeling 11-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sterke snijmolen

Algemene score

8,0
Een handig apparaat voor in de keuken. Ik kan er de meest uiteenlopende ingrediënten mee bewerken om mijn gerechten mee te maken.

Pluspunten

  • Niet te zwaar in gebruik.
  • Degelijk apparaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 07-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prettig in gebruik, maakt niet veel herrie en is makkelijk schoon te maken. Geen onnodige extra accessoires.

Pluspunten

  • pureert goed
  • maakt mooie mayonaise

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

john 04-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat

Algemene score

8,0
Ligt goed in de hand , krachtige motor.
keurig afgewerkt , goede snoer lengte, maakt makkelijk schoon en kan in de vaatwasser.

Pluspunten

  • solide

Minpunten

  • zwaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 28-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima tool voor het fijn maken van eten voor onze zoon. Hij houd, net als zn mamma, niet van stukjes in het eten en dit apparaat maakt er een goede smurrie van.
Vooral mijn zoontje is er dus erg blij mee.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Handige beveiliging

Minpunten

  • Lege kamers aan de binnenkant, blijft het schoon?

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Werner 28-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer handelbaar. (Ook in kleinere handen)

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Absolute aanrader!!
Stabiele staafmixer, eenvoudige reiniging en "kinderslot".
De variabele snelheid is een uitkomst.
Kortom: veel goeds voor niet te veel!

Pluspunten

  • Variabele snelheid
  • Eenvoudig te reinigen
  • "kinderslot"

Minpunten

  • Kort snoer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

de Waal 28-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit

Algemene score

9,0
Degelijk apparaat met sterke motor. Hierdoor is hij stil. Makkelijke bediening en een stalen voet voor makkelijk schoonmaken.

Pluspunten

  • Sterke motor
  • stil
  • Stalen voet

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GeJe 19-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Degelijke kwaliteit, makkelijk in gebruik, wel wat zwaar.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Nadat mijn oude staafmixer de geest had gegeven, heb ik uiteindelijk deze Braun gekocht. Nog geen moment spijt van gehad. In vergelijking met de vorige is de Multiquick een stuk stiller, makkelijker schoon te maken en voelt ook een stuk degelijker aan. Het apparaat is wel aan de zware kant, maar dat kan ook met de degelijkheid te maken hebben. Prima aankoop!

Pluspunten

  • Degelijke constructie
  • Makkelijk schoon te maken
  • Weinig geluid

Minpunten

  • Aan de zware kant

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

M. Bakuwel 19-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prachtige staafmixer. Goed schoon te maken in vaatwasser.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een staafmixer. De medewerker gaf goed uitleg dat deze MQ7000 ook juist voor warme produkten te gebruiken is. Ik dacht dat de kunststof staafmixers ook gebruikt mochten worden voor warme produkten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sandra Budel 13-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooi design, makkelijk in gebruik, staat altijd paraat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
In een handomdraai heb je heerlijke smeersels voor op brood, en lekkere soepen! Makkelijk in gebruik en door het mooie design staat het prachtig op mijn aanrech.t

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anna 13-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Braun MQ700

Algemene score

7,0
Een goede staafmixer met handig kliksysteem en makkelijk te reguleren snelheden. Minpunt is unlock-knop bovenop.

Pluspunten

  • Handig kliksysteem
  • Makkelijk te reguleren snelheden

Minpunten

  • Het eerst moeten unlocken met knop bovenop.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Manja 11-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fijne staafmixer

Algemene score

8,0
Het product werkt zoals je verwachten mag. Jammer genoeg ging de vorige net buiten de garantieperiode kapot. Omdat alle accessoires nog goed zijn heb ik weer dezelfde serie gekocht. Hopelijk gaat deze langer mee.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Onvoldoende

Reageer

Dirk 05-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Nieuwste generatie staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Beste op dit moment te koop - vorige staafmixer ook van Braun en meer dan 10 jaar meegegaan dus vandaar keuze voor Braun dgelijkheid/ betrouwbaar

Pluspunten

  • traploze variabele snelheid
  • beveiliging tegen ongewenst starten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Frank 26-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie mixer

Algemene score

10,0
Deze staafmixer kwam als beste uit de test van de consumentenbond, en het roestvrijstalen deel lijkt me degelijk.

Pluspunten

  • handig in gebruik
  • soepel de variabele snelheid te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paulk 10-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mijn Q735 was doorgebrand, dus nieuwe besteld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
wij hadden een Q735 die na 2 jaar plots was doorgebrand, viel niet onder garantie dus is reparatie duurder dan nieuw aanschaf, erg jammer dat het zo snel kapot gaat en de reparatie zo duur is, helaas is het de mixer erg handig en hebben met tegen zin een nieuwe besteld

Pluspunten

  • handig
  • krachtig

Minpunten

  • duur
  • snel door gebrand

Review criteria:

Voldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

DD 22-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

degelijke staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
de staatmixer doet precies wat hij moet doen, ligt lekker in de hand. Zeer handig schoon te maken, even wat warm water met afwasmiddel in de beker en staafmixer erin.

Pluspunten

  • ligt lekker in de hand

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sandeep 22-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Krachtige motor en toch stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede staafmixer voor soepen en sausmixjes. De krachtige motor zorgt in een recordtijd voor het beste resultaat. Zeer tevreden mee!

Pluspunten

  • Krachtig
  • Stille motor

Minpunten

  • wat prijziger dan andere merken

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Staafmixer Multiquick 7 MQ700 Soup 21-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Handig

Algemene score

8,0
Heel handige krachtige mixer! Zeer tevreden. Aanrader vr iedereen! Vooral vr soep, fruitpapjes, enz.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews