Nikon D5600 + AF-S DX 18-140mm G ED VR zwart

Specificaties
Megapixel
24,2 megapixel
Schermgrootte
1.3 inch scherm
HD type
Full HD
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Nikon D5600 + AF-S DX 18-140mm G ED VR zwart op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fup 22-03-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Nikon D5600

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D5600 + AF-S DX 18-140mm G ED VR zwart

Algemene score

10,0
Geweldige camera. Na vele jaren plezierig te hebben gefotografeerd met de Nikon D60 heb ik wederom gekozen voor Nikon. De camera voldoet aan all mijn wensen en biedt voldoende instellingen die gebruiksvriendelijk zijn te wijzigen.
De nieuwe camera is een stuk compacter, lichter, heeft een groot scherm, goede autofocus en maakt prima foto's. Ik ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Havik 07-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

topcamera voor de prijs

Geschreven voor: Nikon D5600 + AF-S DX 18-140mm G ED VR zwart

Algemene score

9,0
Na ruim 17 jaar met plezier de Nikon D50 te hebben gebruikt was het tijd voor een opvolger. De D5600 voldoet aan alle eisen die ik stel. Oude lenzen, balgapparaat (nog uit het analoge tijdperk), alles kan worden gebruikt (uiteraard niet automatisch). Complete camera met een zeer goed objectief voor een scherpe prijs.

Pluspunten

  • zeer goede prijs/kwaliteit verhouding
  • zeer goed objectief
  • compleet

Minpunten

  • Nikon levert geen zonnekap mee

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fup 28-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruikersvriendelijke en goede camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D5600 + AF-S DX 18-140mm G ED VR zwart

Algemene score

10,0
Zeer handzame en goede camera. De camera heeft een goede grip, veel mogelijkheden, een duidelijke menustructuur en maakt kwalitatief uitstekende foto's.

Pluspunten

  • Kwaliteit foto's in RAW en JPG
  • Licht in gewicht en handzaam
  • Gebruikersvriendelijk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dré 18-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie foto's

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D5600 + AF-S DX 18-140mm G ED VR zwart

Algemene score

8,0
Camera gekocht als opvolger van de D5300. Zeer tevreden met de functionaliteit en maakt mooie foto's.

Pluspunten

  • zeer gebruiksvriendelijk
  • mooie foto's

Minpunten

  • geen full frame

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

VV 27-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D5600 + AF-S DX 18-140mm G ED VR zwart

Algemene score

9,0
Na lang nadenken toch besloten om een spiegelreflexcamera aan te schaffen. De keuze is uiteindelijk gevallen op de Nikon D5600 met de AF-S Nikkor 18-140mm lens. De camera ligt prettig in de hand, heeft veel gebruiksmogelijkheden en een kantelbaar touchscreen . Kortom, ik ben helemaal blij met mijn aanschaf.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • mogelijkheden
  • kantelbaar touchscreen

Minpunten

  • tot nu toe niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

annelies 31-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ook voor een beginner makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D5600 + AF-S DX 18-140mm G ED VR zwart

Algemene score

9,0
na veel vergelijkingssites en informatie inwinnen bij vrienden die inmiddels allemaal al met een spiegelreflex fotograferen deze camera uitgekozen. er zitten veel automatische opties op, maar je kan ook 'zelf' de instellingen bepalen. het objectief uitgekozen op kwaliteit en breed gebruik. zeer tevreden met beiden. in de toekomst komt er waarschijnlijk nog een macro-lens bij. dankzij de tips van de mensen van kamera express meteen al mooie plaatjes geschoten

Pluspunten

  • makkelijk bedienbaar
  • veel opties
  • objectief makkelijk te wisselen
  • als kit mooie prijs

Minpunten

  • veel opties

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ingrid 01-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie toestel, ligt goed in de hand. Overzichtelijk.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D5600 + AF-S DX 18-140mm G ED VR zwart

Algemene score

9,0
Na lang zoeken en vergelijken uiteindelijk gekozen voor de Nikon D5600 met lens 18 - 140mm lens. Mooi toestel met overzichtelijke bediening, makkelijk door touchscreen. Door deze lens zijn er direct zeer veel mogelijkheden voor het maken van foto's zowel binnen als buiten.
Zeer fijn en makkelijk om foto's direct over te zetten naar smartpfone of andere media via SnapBridge.

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Makkelijk te bedienen
  • Kantelbaar touchscreen
  • Toestel ligt goed in de hand

Minpunten

  • Nog geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 14-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Groot scherm. Fijn in de hand en zeer uitgebreide camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D5600 + AF-S DX 18-140mm G ED VR zwart

Algemene score

9,0
Na lang twijfelen tussen de diverse toestellen bleven uiteindelijk de Nikon D5300 en de D5600 over. Uiteindelijk gekozen voor de D5600. Nieuwste software en met Bluetooth. Zeer tevreden en maakt super mooie foto's.

Pluspunten

  • Bluetooth. Foto's gelijk op je telefoon.
  • Groot scherm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer