Sony Cyber-shot DSC-HX300 - Bridge Camera - 20.4MP - 50x Optical Zoom - Black

Sony Cyber-shot DSC-HX300 - Bridge Camera - 20.4MP - 50x Optical Zoom - Black

Gemiddelde beoordeling
8.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 569 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Sony Cyber-shot DSC-HX300 - Bridge Camera - 20.4MP - 50x Optical Zoom - Black op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Schrijf een review
Tjokske04-08-2014
8.0
DIK TEVREDEN MET DEZE AANKOOP? HET TOESTEL IS NIET ALLEEN VOOR GEVORDERDE MAAR IS GOED VOOR EEN BEGINNER ZOALS IK EN
vsp04-08-2014
8.0
Zeer fijn toestel met voldoende instelmogelijkheden. Gemakkelijke bediening en een goede kwaliteit van foto's in automatische stand. Tot heden zeer tevreden over het toestel.
Vonckers04-08-2014
8.0
Gekocht voor onze dochter van 12jaar.Zeer licht en handig toestel. Idiaal om mee te nemen op een uitstap of vakantie als je graag mooie foto's mee naar huis wil nemen om nadien af te printen. Prijs/kwaliteit zeer goed. Doet wat wij verwacht hadden.
boxerke00704-08-2014
8.0
Ik heb het toestel nog maar een maand,en ik ben blij dat ik dit toestel gekocht heb,ben zeer tevreden van het inzoomen,was verrast,het toestel voldoet aan mijn eisen,zeker een aanrader voor prijs - kwaliteit
Theaatje04-08-2014
9.0
Dit is een zeer gemakkelijk toestel met een hoog kwaliteitsniveau, zonder dat men er veel van afweet. Vooral het zoombereik is heel groot en nog een goede kwaliteit, het is een toestel voor iemand die op een eenvoudige manier kwaliteits foto's kan nemen. Dit is voor dat geld een heel goed fototoestel.
Christa 56704-08-2014
8.0
Ik heb dit toestel aangeschaft omdat je voor deze prijs een gemakkelijk te hanteren camera hebt met veel mogelijkheden. Vooral de macro instellingen en het kunnen inzoomen op insecten is een groot pluspunt. Door de 50x optische zoom is het mogelijk om vogels van op een grote afstand te fotograferen.
Xvdbx04-08-2014
9.0
Prachtig toestel en uitstekende zoom. Zelfs bij trillen toch perfecte foto's. Enig nadeel tot nu toe is dat lensafsluitkapje niet kan vastgemaakt worden via een draadje aan het toestel.
Julie Piessen04-08-2014
8.0
Het toestel heeft veel functies, waardoor het wat tijd vraagt om er mee te leren werken. Wanneer je de belangrijkste functies echter doorhebt, werkt het toestel zeer aangenaam! Veelzijdig toestel, mooie foto's en dat voor een relatief lage prijs. Ook de zoom-capaciteit is voor deze prijs ongezien.
SamL04-08-2014
9.0
De Sony DSC-HX300 is een zeer mooi degelijk fototoestel die foto's maakt als een reflexcamera met het gebruiksgemak van een compacttoestel! Het toestel ligt goed in de hand en de vele functies maken het mogelijk om in alle situaties (zonder kennis van fotografie) mooie foto's vast te leggen. Kortom degelijk en goed fototoestel voor de amateurfotograaf!
Devos V03-08-2014
9.0
Ligt zeer gemakkelijk in de hand. Trekt mooie foto's ook als je eens geen tijd hebt om alles juist in te stellen (op automatische modus zetten is dan voldoende om mooie foto's te bekomen.)
Beusen Melissa03-08-2014
9.0
Schitterend fototoestel! Absolute kwaliteit, prachtige foto's. De zoom aan de lens is ontzettend handig. Ook bij het zoomen zeer goede kwaliteit. Beste aankoop ooit!
Foto Marc01-08-2014
9.0
De Sony HX300 zeer handig, een sterke zoom met zeer weinig(dit bij 50 maal zoom zonder statief)kwaliteit verlies . Een lichtsterke lens. Over de foto's, zeer goed, scherp en ware kleuren . Kan gemakkelijk manueel werken zoals een spiegelreflex en een goede vertaling in het nederlands in het toestel. Het filmen werk het uitstekend . DE Sony HX300 benaderd een spiegelreflex, is iets trager van verwerking maar voor mij zijn de foto's en de mogelijkheden het voornaamste. Toestel en prijskwaliteit een zeer goed toestel.
sandratje198231-07-2014
9.0
een goed toestel dat makkelijk is in gebruik met veel mogelijkheden . enigste minpuntje is dat het lenskapje geen touwtje heeft waardoor je dit vlug kwijt speelt .
Freddy4429-07-2014
8.0
De kwaliteit van de foto's zijn zeer goed. Ik heb nu een 500 tal foto's genomen en ze zijn allemmaal van goede kwaliteit. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Het toestel ligt goed in de hand en is niet te zwaar. De bedieningsknoppen zijn duidelijk en geven een goed overzicht op je display.
André193327-07-2014
8.0
Het is reeds mijn 3e Sony, ze waren alle drie goed maar deze heeft de beste foto kwaliteit. Gemakkelijk in gebruik en dus zeer tevreden van deze camera. Er komen wel snel beschadigingen in het scherm.
Sandra C.26-07-2014
8.0
Wij hebben de het fototoestel nog niet lang in ons bezit, maar hebben het wel al regelmatig gebruikt. Wij zijn slechts (beginnende) amateurfotografen, maar de tot nu toe gebruikte functionaliteiten zijn zeer gebruiksvriendelijk, en de kwaliteit van de foto's is zeer goed. Het toestel wijst zichzelf uit, zodat je niet eerst een ingewikkelde handleiding moet doorworstelen.
annemoon 126-07-2014
8.0
Dit is echt voor amateurs een supergemakkelijk toestel. Ik had totaal geen ervaring met een bridgetoestel. Een spiegelreflexcamera zag ik niet zitten en dit toestel geeft met de superzoomfunctie toch het gevoel van een spiegelreflex zonder dat je verschillende lenzen nodig hebt. Alle functies worden heel goed uitgelegd op het scherm wat een groot pluspunt is voor het gebruiksgemak. Er zijn heel veel mogelijkheden waardoor ik ze nog niet allemaal heb kunnen uitproberen maar tot nu toe ben ik heel tevreden. Heb de sportfunctie al uitgeprobeerd bij een wielerwedstrijd en dit geeft hele mooie resultaten. Een aanrader.
frank dawyndt26-07-2014
9.0
prijs kwaliteit prima, zowel voor foto's als voor videoopnames, enkel jammer dat het afdekkapje niet vast zit
wdo8025-07-2014
8.0
een leuk, handig apparaat dat niet te ingewikkeld is. meer dan voldoende voor de meeste hobby fotograaf
Marijke Cleys25-07-2014
9.0
Ikzelf ben helemaal nieuw in het gebruik van een reflexcamera, en met deze Sony heb ik snel alles gevonden wat ik nodig had. Hij is makkelijk te gebruiken, de extra handleidingen op het toestel zelf zijn heel degelijk en helpen je om snel mee te zijn met alle snufjes die het toestel te bieden heeft. Voor de rest is het zelf ontdekken wat het beste is voor welke situatie, en wat je nog allemaal kan doen met het toestel, wat erg leuk is om te doen Ik ben er erg tevreden mee, en raadt het dan ook zeker aan voor andere mensen die willen beginnen met een reflexcamera.
LegoFun25-07-2014
9.0
Ik heb al Sony-nex3, maar ik wilde grotere zoom. Er was leuke functie zoals "trimmen" in mijn oude camera DCS-H55, en bij Sony Cyber-shot DSC-HX300 is die ook aanwezig. Maar ook veel andere interessante functies die ik nog moet leren. "The money was good spent".
Jgel24-07-2014
8.0
Dit toestel aangekocht om degelijke familie-,en vakantiefoto's mee te maken. Gekozen vanwege zijn goede beoordelingen en prijs/kwaliteit. Dit toestel voldoet zeer ruim aan onze verwachtingen. Uitstekende 50x zoom. Heel degelijke kwaliteit en resultaat van de foto's zelfs indien sterk ingezoomd. Zeer gebruiksvriendelijk en goed in de hand liggend. Kantelbaar scherm is zeer praktisch en al vaak gebruikt. Enorm veel mogelijkheden en functies. Elke keer dat we het toestel gebruiken ontdekken we weer wat nieuwe, leuke functies. Enig minpunt: een koordje aan de lenskap om aan het toestel te bevestigen zou handiger zijn geweest Conclusie: zeer tevreden van dit toestel en heel goede prijs/kwaliteit
mohamed ali24-07-2014
9.0
ik weet niet veel over fototoestellen,maar het kwaliteit van DSC-HX300 is super.als ik foto's neem met dit fototoestel,voelt ik me een professionele fotograaf.
321koen24-07-2014
8.0
Een camera met heel wat mogelijkheden voor zijn prijs. De snelheid voor actiefoto's is behoorlijk, en de sterke zoom is een meerwaarde
Picolien24-07-2014
8.0
Super fototoestel ... Heel veel mogelijkheden, niet moeilijk te gebruiken. Zou het iedereen aanraden ...