Sony Cyber-shot DSC-HX300 - Bridge Camera - 20.4MP - 50x Optical Zoom - Black

Sony Cyber-shot DSC-HX300 - Bridge Camera - 20.4MP - 50x Optical Zoom - Black

8.7(569)
Gemiddelde beoordeling
8.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 569 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Sony Cyber-shot DSC-HX300 - Bridge Camera - 20.4MP - 50x Optical Zoom - Black op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Schrijf een review
dimitrigalle04-09-2014
9.0
ik heb altijd al een sony fototoestel gehad , dit is nu mijn 3de toestel en je moet geen handycam meer kopen want als je filmt met dit toestel heb je direct hd beeld wat je vroeger niet had
moechie02-09-2014
9.0
Kwaliteit van de foto's.... super ! Mogelijkheden.... enorm veel We zullen dit fototoestel aan iedereen aanbevelen . Een geweldige aankoop !!!
amitavasaha10102-09-2014
9.0
The camera has served my requirement. I do not like lot of adjustments before a photo shot. It captures the best photo I can imagine of. Even my six year old child could take photo of me and my wife and the clarity was great.
Stijn230601-09-2014
8.0
- Ligt goed in de hand - Ideaal voor mensen die geen ervaring hebben met foto's nemen (zoals ik) - Fenomenaal hoever je kan inzoomen!
Geert DS30-08-2014
8.0
Ik ben zeer tevreden over de Sony Cyber-shot en ik zou het iedereen aanbevelen. Het is een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.
Driw29-08-2014
9.0
Prachtig fototoestel: Heel eenvoudig in gebruik en met veel mogelijkheden. De 50x zoom is echt fantastisch, je kan er mooie natuurfoto's gemaakt. Erg handig is de '?'= helptoets op het toestel, via deze toets kan je onmiddellijk de handleiding consulteren als je met een probleem/vraag zit. Prijs/kwaliteit SUPER
Carol8728-08-2014
9.0
Totnogtoe zeer tevreden van mijn nieuwe fototoestel: zeer handig in gebruik (gemakkelijke grip voor de hand). De mogelijkheid om zowel voorgeprogrammeerd als volledig zelf ingesteld foto's te nemen. Fantastische zoom!
Driw28-08-2014
9.0
Prachtig fototoestel: Heel eenvoudig in gebruik en met veel mogelijkheden. De 50x zoom is echt fantastisch -> mooie natuurfoto's gemaakt. Prijs/kwaliteit SUPER
Claudine6027-08-2014
8.0
Net voor we op reis vertrokken nog dit toestel gekocht aan een fantastische prijs. We wilden graag ons compact fototoestel en tevens de videocamera vervangen en zo met deze Sony Cyber-shot DSC-HX300 twee vliegen in één klap slaan. Dit was precies wat dit toestel deed, mooie foto's nemen en dan héél gemakkelijk overschakelen op video stand zodat we ook konden filmen. De prachtige natuur in IJsland en de roadtrip in de USA werden héél mooi in beeld gebracht. Het was vooral gemakkelijk om de automatische instellingen te gebruiken zeker omdat het een nieuw toestel was. Nu we terug thuis zijn ga ik me zeker verdiepen in de manuele instellingen. Alvast een tevreden klant bij!
numb1326-08-2014
9.0
Ik zocht naar een fotoapparaat dat iets meer te bieden had dan een gewoon compact toestel. Dit toestel is het helemaal alle mogelijkheden met 1 toets te bedienen. Eenvoud en goede Kwaliteit. Zeer Leuk Toestel aan een aangename prijs.
Agnes7626-08-2014
8.0
Ik heb de Sony DSC-HX300 nu een kleine maand. Ik had tot nu toe altijd een vergelijkbare camera van Panasonic. Ik heb gekozen voor de Sony omdat hij beter zou zijn voor het nemen van foto's binnen. Ik ben er heel tevreden over: prachtige foto's buiten ook van verre afstand en binnen. Een heel kwaliteitsvolle lens. Veel verschillende mogelijkheden zowel met de automatische instellingen als bij manuele instelling. Ook het filmen gaat heel vlot. Heel gebruiksvriendelijk. Het toestel is iets zwaarder dan mijn vorig, maar dit word je vlug gewoon. Als enige minpunt vind ik het jammer dat je de dop om de lens af te sluiten niet met een touwtje kan vastmaken aan het toestel waardoor je dit heel gemakkelijk kan verliezen. Een leuk extra is het foto opslag- en bewerkingsprogramma van Sony waarbij je ook heel gemakkelijk foto's online met anderen kan delen. Kortom: een aanrader!
Julia Van Bellingen26-08-2014
8.0
De kwaliteit van de foto's (20,4 MP) is uitmuntend. Je kan de kwaliteit zelf instellen indien je dat wenst. De zoomfunctie is ronduit fantastisch. Je kan de camera instellen voor allerlei omgevingen: Panorama, close-up, binnen, ... De camera is heel eenvoudig te bedienen via de knoppen (geen touchscreen). Het fototoestel ligt heel goed in de hand en heeft een mooi design. Je krijgt er ook een handig lint bij om de camera rond je nek te kunnen dragen. Het enige minpuntje dat ik kan bedenken is dat het soms moeilijk is om de focus te krijgen als je iets van heel dichtbij wil fotograferen. Bvb. een insect ofzo.
romane Bulif26-08-2014
7.0
Ik ben heel tevreden met deze Sony Cyber-shot ! Ik adviseer iedereen dat te kiezen want voor minder dan 300€ maakt jij wel heel mooi foto's ! Het is heel gemakkelijk om te gebruiken ! Dank u Sony voor deze uitvinding :D !
Hauri26-08-2014
9.0
Ik heb de Sony Cybershot DSC-HX300 nu enkele maanden in mijn bezit en ben er uiterst tevreden over! Was voor onze eindreis op school op zoek naar een goed fototoestel waarmee ik als amateur fotografe toch gemakkelijk kwaliteitsvolle foto's mee zou kunnen nemen. Een ander vereiste was dat ik er goed mee zou kunnen inzoomen. Na eventjes zoeken kwam ik uit op deze Sony ik heb sinds mijn aankoop geen moment spijt gehad van dit toestel! Het heeft enorm veel mogelijkheden (ken ze zelf nog niet eens allemaal fatsoenlijk), het ligt goed in de hand, de kwaliteit van de foto's is prachtig en ook filmen doet hij goed! Wat het zoomen betreft zijn zowel ik als mijn vrienden erg onder de indruk! De 50x zoom is een plezier om te hebben en de scherpte van de foto's die steeds wordt behouden blijft mij verbazen. Kortom, een echte aanrader!
Bartuchedu26-08-2014
8.0
Zeer goede zoom en gemakkelijk in gebruik. Zelfs als amateurfotograaf kan je er fantastische foto's mee maken.
Julia Van Bellingen25-08-2014
8.0
Het fototoestel ligt heel goed in de hand en heeft een mooi design. De kwaliteit van de foto's is uitmuntend. Je kan de kwaliteit zelf instellen indien je dat wenst. De zoomfunctie is ronduit fantastisch. Het enige minpuntje dat ik kan bedenken is dat het soms moeilijk is om de focus te krijgen als je iets van heel dichtbij wil fotograferen. Bvb. een insect ofzo.
streverke124-08-2014
9.0
Jarenlang had ik een gewoon fototoestel. Nu en dan liet die het afweten. Daarom ben ik online op zoek gegaan naar een degelijke camera omdat dit toch al enige tijd op mijn verlanglijstje stond. Na heel wat vergelijkingen kwam ik op de Sony Cyber-shot uit. Mijn aankoop volgde snel. Prijs-kwaliteit! Dat is wat telde. Wat een verschil! Ik kan hem niet meer missen! Fantastische foto's, lichtgewicht om ergens mee te nemen, mogelijkheden genoeg om prima en aangepaste foto's te maken, duidelijke uitleg (je hebt het op het fototoestel zelf). Raad ik iedereen aan.
nathe23-08-2014
9.0
zeer degelijk toestel, voorzien van een goede zoom waarmee je gemakkelijk scherpe foto's kunt nemen vanop een afstand. goede prijs kwaliteit verhouding. Bij weinig licht worden er heel goede foto's genomen zonder flash. Handig in gebruik, lichtgewicht en niet te groot.
Lantsoght Jan22-08-2014
9.0
Ik was een nikon-fan in vroegere jaren , maar die sony cyber-shot is even praktisch , licht en heeft dezelfde mogelijkheden maar valt qua prijs goed in de smaak. Fijne zoom met veel mogelijkheden , een hebbeding. Heb nog niet alles kunnen uitproberen , maar zal dit wel doen volgende weken.
IngridWaege22-08-2014
8.0
Trekt fantastische foto's als de lens al ingezoomd is , afgelopen week naar een dierenpark geweest en de camera trekt echt fantastische foto's . maar als de lens niet ingezoomd is , en je wil achteraf op de foto inzoomen , is er ruis . Ook dit weekend naar een wielerwedstrijd geweest en de foto's waren fantastisch , stilstaande renners zonder ruis .
bart22222-08-2014
9.0
prachtig toestel zeer tevreden over. prijs kwaliteit dik in orde. heldere foto,s. vele mogelijkheden. grote zoom
Frank Py.21-08-2014
8.0
Zeer tevreden over de aankoop van onze Sony Cyber-shot DSC-HX300. We hebben het toestel onmiddellijk gebruikt voor onze vakantie in de Algarve (Portugal) en de kwaliteit van de foto's is heel goed: zuiver en scherp. Ook de foto's met flash zijn van uitstekende kwaliteit. Het toestel ligt goed in de hand en is makkelijk in gebruik (onze kinderen waren er in geen tijd mee vertrouwd).
Kristof Hofmans20-08-2014
9.0
Een mooie camera met tal van mogelijkheden! De zoom is geweldig! Een must have toestel tegen een degelijke prijs!
Kwinten7820-08-2014
9.0
Een bijzonder veelzijdige camera voor een straffe prijs. De camera beschikt bovendien over 50x optische zoom, die in combinatie met de ingebouwde beeldstabilisator zorgt voor indrukwekkend scherpe zoomfoto's. Ook al beschikt de camera over een ruim assortiment aan mogelijkheden (bv. manuele focus/sluitertijd/diafragma/ISO, panorama-modus, Full-HD video-opnames, ...), is de camera toch zeer gebruiksvriendelijk. Daarenboven ligt de HX-300 goed in de hand. Al bij al een zeer degelijke camera.
Sara Verbeeck20-08-2014
7.0
Aangenaam toestel voor op de vakantie, vooral de zoomlens is handig en biedt heel wat mogelijkheden.