Virtufit Premium Trampoline met Veiligheidsnet - Zwart - 366 cm

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de Virtufit Premium Trampoline met Veiligheidsnet - Zwart - 366 cm op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Belinda 08-04-2021
  • Product gekocht

Zeer fijne trampoline

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Premium Trampoline met Veiligheidsnet - Zwart - 366 cm

Algemene score

9,0
Zeer fijne en mooie trampoline. Je merkt dat ze van een betere kwaliteit is.
Het in elkaar zetten ging vrij vlot.
Mijn kinderen zijn al wat ouder, maar ze hebben er al veel plezier aan gehad. Zodra het droog is zijn ze buiten aan het springen.

Pluspunten

  • Gemakkelijk in elkaar te zetten
  • Mooi afgewerkt

Minpunten

  • Nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Randy 29-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groote mooie trampoline

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Premium Trampoline met Veiligheidsnet - Zwart - 366 cm

Algemene score

9,0
De trampoline is vrij groot. Ik had die van 3 meter gekocht. Het installeren ging vlot dankzij de uitleg op de handleiding. Alle meegeleverde stukjes waren er in zelfs een draaisleutel.

Pluspunten

  • Vlot in elkaar te zetten
  • Stevig

Minpunten

  • nog geen

Reageer

Jojo1984hh 29-03-2021
  • Product gekocht

Perfecte keuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Premium Trampoline met Veiligheidsnet - Zwart - 366 cm

Algemene score

10,0
Wij hebben dit trampoline gekocht om voor ons kindjes nog meer mogelijkheiden om buiten te spelen te bieden.
Onze kindjes zijn er niet meer van weg te krijgen.
Opbouw heb ik allen gedaan (vrouw). Was binnen twee uuren al klaar. Veel makkelijker dan ik dacht. Materiaal is stevig. Poten zijn ook heel stevig. Volwassenen kunnen er ook op wat het voor de kindjes nog leuker maakt.
Mooi design en makkelijk proper te maken.

Puur plezier voor klein en oud

Pluspunten

  • Snel te monteren
  • Stevig
  • Mooi design
  • Ook voor volwassene

Reageer

Esmeralda 29-03-2021
  • Product gekocht

Stevige en mooie trampoline

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Premium Trampoline met Veiligheidsnet - Zwart - 366 cm

Algemene score

9,0
Mooie stevige trampoline voor een niet al te duur bedrag.
Mooie zwarte afwerking.
Springt ook erg goed. En fijn dat het tot 150 kilo kan.

Pluspunten

  • Mooi zwart
  • Niet duur
  • Stevig

Reageer

Malou 29-03-2021
  • Product gekocht

Virtufit trampoline

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Premium Trampoline met Veiligheidsnet - Zwart - 366 cm

Algemene score

10,0
Wil jij ook dat je kinderen lekker slapen in de avond, omdat ze non stop willen springen op de Trampoline, dan moet je deze zeker aanschaffen, top ding, wij kunnen er zelf ook nog op springen, maar het leukste is dat me kids savonds lekker slapen, de ouders in de buurt zijn er ook blij mee, omdat hun mormols ook bij ons springen, al met al iedereen blij en kinderen die uitgeput naar bed gaan.

Pluspunten

  • Kinderen slapen heerlijk na het springen
  • Blije ouders

Reageer

s 29-03-2021
  • Product gekocht

Leuke trampoline

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Premium Trampoline met Veiligheidsnet - Zwart - 366 cm

Algemene score

8,0
Goede prijs kwaliteit verhouding
Behulpzame klantenservice toen ik enkele vragen over het product had

Reageer

Sofie 29-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super Trampoline

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Premium Trampoline met Veiligheidsnet - Zwart - 366 cm

Algemene score

9,0
Heel gemakkelijk in elkaar te steken, duidelijke handleiding en degelijke kwaliteit.
Kinderen zijn er gek van en hebben al uren springplezier beleefd.

Pluspunten

  • Goede handleiding
  • Degelijk materiaal
  • Goede veerkracht

Minpunten

  • Veiligheidsnet niet helemaal rondom bevestigd

Reageer

Jan 29-03-2021
  • Product gekocht

Trampoline

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Premium Trampoline met Veiligheidsnet - Zwart - 366 cm

Algemene score

9,0
Prima product. Kinderen zijn er heel blij mee. Koste ca 1 uurtje met 2 personen om de trampoline in elkaar te zetten. Zeer degelijk materiaal.

Pluspunten

  • Degelijk materiaal

Minpunten

  • Geen

Reageer

Velthuis 01-03-2021
  • Product gekocht

Super tevreden!

Geschreven voor: Virtufit Premium Trampoline met Veiligheidsnet - Zwart - 366 cm

Algemene score

8,0
Ik kreeg deze trampoline afgelopen maandag binnen. Super makkelijk op te zetten met de bijgeleverde handleiding. Het materiaal voelt stevig aan en de kids zijn er super blij mee. Al met al zeer tevreden.

Reageer

Seyma 23-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Premium Trampoline met Veiligheidsnet - Zwart - 366 cm

Algemene score

8,0
De kids zijn er zeer blij mee. Kwalitatief een goede trampoline en zeer eenvoudig op te zetten. Het meeste werk is het spannen van de veren, hier wordt een handig gereedschap voor meegeleverd en in de handleiding staan goede tips om dit op de makkelijkste manier te doen!

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Makkelijk op te zetten

Reageer

Simon68 19-02-2021
  • Product gekocht

Trampoline

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Premium Trampoline met Veiligheidsnet - Zwart - 366 cm

Algemene score

10,0
Mooie, goed afgewerkte en ruime trampoline. Eenvoudig in elkaar te steken mbv de duidelijke handleiding. Het veiligheidsnet is erg mooi gespannen en is erg stevig. Het net valt op het midden van de veiligheidrand waardoor de kinderen er niet snel tussendoor glippen. Erg handig met de meegeleverde trap. Aanrader!

Pluspunten

  • Mooie afwerking
  • Goed
  • Stevig

Reageer