Sony HT-CT381 - Reviews

8,6 Lees 212 reviews

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 212 reviews

8,6

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

goed 08-06-2016 Product half jaar in bezit

mooi geluid en strak van vorm

Algemene score

7,5
Het is even puzzelen maar dan. Het geluid is wat je kunt verwachten van een soundbar van deze prijs. Wij hebben het nooit heel hard aan dus kunnen dat niet goed beoordelen. Vooral het afspelen van muziek via je tablet, geweldig!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
A Fokker 02-06-2016 Product paar dagen in bezit

Sony Soundbar HTCT 381

Algemene score

8,8
Een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Komt heel mooi zuiver geluid uit, dik tevreden. Tevens is nijn vriuw erg te spreken over het uiterlijk, wat een voordeel is als de inrichting ook belangrijk gevonden word.
Draadloze subwoofer zeer handig, slechts kwestie van stekker in t stopcontact.
En ook de bluetooth verbinding werkt heel goed als je wil verbinden met tablet of mob voor bv muziek.

Kortom top product in zn prijsklasse.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Medina 22-03-2016 Product maand in bezit

SONY HT-CT381

Algemene score

8,8
Super mooi design en geluid!
Jammer dat het 50euro duurder was voor enkel de witte uitvoering + installeren koste me toch wel een uurtje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Tineke 22-03-2016 Product kwartaal in bezit

muziek en tv

Algemene score

7,4
Mijn Sony home cinema set 5.1 deed het niet meer na jaren trouwe dienst dus ik zocht een vervanger tot nu toe zeer tevreden over geluid en uitvoering geen draden meer door de kamer is een groot voordeel.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
Tomas 11-03-2016 Product paar dagen in bezit

prima soudbar!

Algemene score

10,0
geweldig geluid bar, zeer goed geluid van muziek en films!Sterk aanbevolen.Het was moeilijk om te verbinden, maar nu is alles in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jes 10-03-2016 Product maand in bezit

Goed geluid, fijn in gebruik!

Algemene score

8,4
Ik heb de soundbar nu een dikke maand. Hij bevalt me uitstekend. Erg goed geluid in vergelijking tot andere soundbars, makkelijk te bedienen en hij ziet er erg mooi uit!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Bas 10-03-2016 Product paar weken in bezit

Prima Soundbar

Algemene score

7,2
Prima Soundbar voor een prima prijs. Doet wat ie moet doen, makkelijk aan te sluiten en handig dat de woofer draadloos is.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
Bianca 07-03-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Mooie, goed uitziende soundbar. Geluid is perfect, helder en mooi. Ik ben fan van Sony en deze set is, buiten het feit dat deze niet veel plaats inneemt, draadloos is, echt een absolute aanrader.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende
Kadir 07-03-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
eer goede kwaliteit soundbar voor een betaalbare prijs. Makkelijk aan te sluiten en een handige bediening.Je kunt ook een tablet of smartphone via bluetooth koppelen. Model is top, en het integreert met onze TV (ook van Sony). De soundbar geeft een mooie heldere geluid.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Matt 04-03-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Deze sony soundbar ziet er erg mooi uit. Zeker als je al een grijze of rvs tv bezit. Het aansluiten is eenvoudig. Het aansluiten op tablet was zo voor elkaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Monique Walraven 01-03-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Zeer mooi vormgegeven boxen. Prima geluid en makkelijk in gebruik. Box overal in kamer draadloos te plaatsen en vooral met speelfilms alsof je het zelf meemaakt ook via bluetote en telefoon . Tablet .laptop. pc. alles af te spelen .echt een aanrader !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Y 01-03-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,5
Geweldige combinatie met mijn Sony bravia (silver). Ik heb de zilveren soundbar gekocht. Geluid is super.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Jordi 01-03-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Qua prijs kwaliteit is dit echt een zeer mooi systeem. Goed en makkelijk aan te sluiten, mooi en goed geluid, ziet er goed uit, zeer gebruiksvriendelijk...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Bullerslug 01-03-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Ik bezit de Sony HT CT381 enkele weken, over de duurzaamheid kan ik nog weinig mededelen.

De geluidskwaliteit is zéér goed van deze soundbar. Ik was in het begin sceptisch, maar nadat ik hem aangesloten had (wat enorm simpel is), was ik overtuigd dat ik een goede aankoop had gedaan. Je hebt ook een functie dat de bas niet zo hard is, fijn voor in de avond als je de buren niet wilt lastigvallen met een film ;).

De soundbar heeft veel mogelijkheden, iets wat een must voor mij was. Het heeft 3 HDMI ingangen, waardoor je moeiteloos meerdere producten kan aansluiten. Er zit een afstandsbediening erbij, die naar mijn mening iets groter had mogen zijn.

Het ziet er erg gelikt uit! De mooie chromen zei kanten (die matchen met mijn lamp), de draadloze subwoofer die je overal kan plaatsen. Het beeldschermpje die minimalistisch, simpel is weggewerkt achter het 'stof'. overall gezien is deze Sony is een top aankoop en adviseer ik mensen zeker deze soundbar aan te schaffen. De prijs/kwaliteit is goed in verhouding.

Enige nadeel wat ik ondervind is dat de optie om de subwoofer in te stellen, verminderd kan worden naar 4 opties ipv 12. Vanaf 'volume'9 heeft het pas nut.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Rolf 29-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Goede Soundbar, makkelijk te installeren, duidelijke afstandsbediening,
super handig met de draadloze subwoofer,veel mogelijkheden met de equalizer,
mooie vormgeving.

Zijn geld zeker waard.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Leo 29-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Makkelijk te bedienen, compleet met toebehoren en daardoor zo geïnstalleerd. Het geluid is door de actieve subwoofer erg goed te noemen. Het enige minpunt zijn de korte snoeren. Dit is wat lastig qua plaatsing mogelijkheden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Appie 29-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Kwalitatief product, goed geluid, mooie design en werkt goed met een Sony TV
Een minpunt is dat er geen equalizer functionaliteit is.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Svenkras 29-02-2016 Product maand in bezit

Algemene score

8,5
Prachtige soundbar die makkelijk te installeren is en doet wat ik wil. Door ACR en meerdere HDMI aansluiting kan ik alles af spelen met deze soundbar.

Ben zeer tervreden.
Instellingen zijn via de app Songpal in te stellen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Kadir 27-02-2016 Product maand in bezit

Algemene score

9,4
Zeer goede kwaliteit soundbar voor een betaalbare prijs. Makkelijk aan te sluiten en een handige bediening.Je kunt ook een tablet of smartphone via bluetooth koppelen. Model is top, en het integreert met onze TV (ook van Sony). De soundbar geeft een mooie heldere geluid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jasmin 25-02-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
Heb de soundbar nu ruim twee weken in bezit en ben er zeer over te spreken. Vooral het witte design vind ik mooi en de zilveren afwerkingen passen goed bij de KDL-W756C LCD televisies van Sony.

De speaker produceert een zuiver geluid en heeft diepe klanken. Vooral bij games en actiefilms is het geluid geweldig, veel beter dan elk ander 2.1 systeem dat ik heb gebruikt. De subwoofer is apart in te stellen, wat fijn is bij geluidsbronnen die teveel bass produceren. Verder is de subwoofer draadloos en kan je hem overal in de kamer plaatsen.

De soundbar beschikt over ruime aansluitmogelijkheden en werkt d.m.v HDMI ARC goed samen met TV's en receivers. Verder werkt bluetooth koppeling prima en schakelt de soundbar automatisch aan als de TV aangaat. Kortom, zeer tevreden over mijn aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews