LG NB3540 - Reviews

8,5 Lees 47 reviews
Laagste prijzen
Specificaties
Subwoofer plaatsing
los
Bluetooth
Ja
Totaal uitgangsvermogen
320 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 47 reviews

8,5

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

strand en zee 16-02-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,4
Eind vorig jaar kochten wij een LED TV, op advies van de verkoper kochten wij de Soundbar erbij.
Hier hebben wij geen spijt van, onze oudste dochter heeft er inmiddels ook een aangeschaft.
Duurzaamheid dat weten we nog niet, daar hebben we het nog te kort voor.
Maar wij hopen er nog lang plezier van te mogen hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
pruusse 11-11-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
het is een mooi vormgegeven apparaat met een super geluid,de blue tooth streaming is ook erg goed, had eerst geen hoge dunk van lg, dit is nu bijgesteld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
petertjo 09-11-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Prachtig apparaat, prima geluid.
Erg mooi design, zeer eenvoudig te installeren.
Bediening ook erg makkelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Rensche de Vries 05-11-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,4
Mooi, kan ook aan de muur onder de tv. Er zit materiaal bij. De box kan overal staan. Ideaal.
Duurzaamheid moeilijk te beoordelen. Heb hem maar kort.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
EricDenHaag2 04-11-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Kwaliteit: Dank zij mogelijkheid van persoonlijk instellen volume Woofer.

Gebruiksgemak: NL vertaling handleiding niet altijd duidelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
ingrid4968 04-11-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Leuk vormgegeven en prima geluidskwaliteit.
Is ook erg makkelijk in gebruik en een goede prijs/kwaliteitverhouding.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
marilou77 03-11-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,6
Ik heb de soundbar nog maar enkele dagen dus ik kan er momenteel nog niet veel over melden;
wel een mooie vorm en super makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Vanessa23 31-10-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Wij waren op zoek naar een soundbar met een mooi geluid en design voor een schappelijke prijs. Deze soundbar voldoet hier zeker aan!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
MarijkeRrrr 30-10-2014 Product maand in bezit

Algemene score

8,8
Superfijne soundbar met mooi (hard!!) geluid en handig dat de subwoofer draadloos is.
Ik heb de soundbar om mijn LG televisie aangesloten en daardoor altijd goed geluid. Het enige minpunt is dat ik niet beide apparaten met de afstandsbediening van de tv kan bedienen..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Jan Louwrens 29-10-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Mooie design past goed in mijn interieur
Goed geluid, erg helder en mooie bass.
Gemakkelijk te installeren.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Kyra01 29-10-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Stijlvol soundbar. Heel handig met een draadloze subwoofer mede hierdoor makkelijk te vreplaatsen Mooi geluid, mooie vormgeving. Zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
zutphen1981 29-10-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
geluidsklasse uit het hogere segment, voor de prijs van het lagere segment. Veel verschil te horen tussen de 3540 en de goedkopere van LG. Vooral als je ze naast elkaar hoort.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Rick251088 28-10-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
Vormgeving is zeer mooi ! Makkelijk te bedienen met de afstandbediening en een goede kwaliteit van het geluid

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
cba321 28-10-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
De soundbar heeft voor deze prijsklasse een prima kwaliteit. Hij is compact en heeft een mooie vormgeving.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
BasLeupen 28-10-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
IK hoop dat deze soundbar wel aan blijft na 25 minuten in bluetooth functie. de vorige soundbar deed dat niet. Ik heb hem toen moeten retouren via de dealer. LG service desk vertelde mij dat dit een spec van de soundbar is. wat heel erg ongeloofwaardig klinkt. want ik geloof niet dat LG geluidsapparatuur maakt dat zichzelf uitschakeld terwijl je aan het genieten bent van muziek.
Desondanks is het apparaat erg mooi! en het geluid heel goed.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende
Avonk 23-10-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,8
Mooi systeem. Compact. Geen draad naar de subwoofer is ook prettig. Verder ook fijn dat het systeem met een LG tv samenwerkt.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
pieter1949 23-10-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Gemakkelijk te installeren, dus snel luistergenot.
Fraai vormgeving.
Goede prijs/kwaliteitverhouding

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Rob9999999992 23-10-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Voldoet zeker aan de verwachting slank design en een mooi geluid. Draadloze subwoofer is ook heel makkelijk overal te plaatsen. Gewoon een goede aanschaf geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Roonv 23-10-2014 Product maand in bezit

Algemene score

9,2
Goed geluid voor een speakerbar en voor deze prijs!
Past door zijn compacte formaat bij vrijwel iedere tv.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
JasmijnH 22-10-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Geweldig product met een super goed geluid, mooi formaat en goede prijskwaliteit. Ik ben er ontzettend blij mee en hoop er nog lang plezier van te hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews