Samsung Gear S2 - Reviews

8,4 Lees 14 reviews
Specificaties
Kleur behuizing
wit
Schermformaat
1 inch
Touchscreen
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 12 reviews

8,4

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

SdN 06-06-2016 Product half jaar in bezit

Ondeugdelijk polsbandje

Algemene score

6,3
Fijn horloge maar het polsbandje is inmiddels 3 keer afgebroken, gelukkig wordt het nu wel gratis vervangen. Voor sporten zou ingebouwde GPS fijn zijn want nu moet je ook nog een smartphone meenemen. Stopwatch toepassing vreet stroom: na 1 uur is volle batterij al half leeg. Communicatie met HTC werkt niet feilloos en verbinding is soms lastig te herstellen. Gemiddeld na 2 weken loopt het horloge vast en moet dan rebooten. Als je het scherm op "altijd aan" zet gaat het toch uit. Het scherm activeren en aflezen op de fiets is lastig. Handig dat je kunt instellen welke berichten van de telefoon worden weergegeven (om een stortvloed van FB berichten te voorkomen). Bediening met draairing werkt prettig.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende
SdN 17-02-2016 Product kwartaal in bezit

Algemene score

7,0
Fijn horloge maar ik mis GPS. Geen deugdelijk product want na 2 maanden is het bandje spontaan bij het scharnier afgescheurd. Zoeken op "strap broke" laat zien dat het vaak gebeurt en Samsung geen oplossing heeft.

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
MVronik 22-01-2016 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,3
Het horloge draagt fijn, is supersnel in de bediening. De fitness tracker weet automatisch wat je aan het doen bent, fietsen of crosstrainer etc, erg handig. Ik heb er een keramische band bij in dezelfde kleur als de gear s2 classic en dat ziet er gelukt uit, bandje was 19 euro bij AliExpress.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Ger Onink 21-01-2016 Product maand in bezit

Algemene score

7,3
In verband met tizen is slechts een beperkt aanbod van apps. Tevens is in de beschrijving vermeld dat gebruik van runkeeper mogelijk is. Dus niet. Dat was voor mij een reden tot aankoop

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Christa89 21-01-2016 Product half jaar in bezit

Algemene score

10,0
Erg prettige smartwatch. Werkt zeer snel. Mooi design. Is een toegevoegde waarde op gebied van functionaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
F 21-01-2016 Product maand in bezit

Algemene score

10,0
Kwaliteit erg goed. Design heel mooi en niet te grof. Het werkt altijd erg goed. De batterij gaat 2 dagen mee (pluspunt)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
NAW 20-01-2016 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,7
Dit is mijn 2e smartwatch, een 'normaal' horloge draag ik niet meer, maar wat een fijn horloge is dit zeg! Voelt prettig aan je pols (gewicht), rond ontwerp is verfijnd alhoewel ik de 'bezel' niet veel gebruik. Apps en functionaliteit zijn redelijk standaard maar wel met aandacht. Het enige wat ik mis is de gps en de e-sim!!
Love the rose-gold trouwens ... maar ja, ik had deze al gekocht toen hij net uit was.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Wiet 12-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,7
mooi horloge, makkelijk te bedienen genoeg apps. zeer stijlvol vooral de draairing is fantastisch goede prijs kwaliteitsverhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Chris 29-12-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,3
Goed uitziend en degelijk zoals men van Samsung gewend is.
Veel mogelijkheden en simpel te bedienen.
Werkt goed in combinatie met de S5.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Marco 25-12-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,3
Besturing met de draairing is heel handig en je went er snel aan, mooie UI en vooral snel. Wel een lichtelijk gebrek aan apps.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
plambo 29-11-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,0
Fijn horloge. Doet wat hij moet doen.
Bediening is gemakkelijk.
Wel vreemd dat er op tv een reclame is waar een app van nu.nl te zien is terwijl die nergens te downloaden is

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Ingelkes 17-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Zeer mooi horloge. De bediening is ongeëvenaard. Draagcomfort hoog. Eyecatcher voor iedereen.

Tip: heb 'm bij t mobile gekocht met 70 euro korting. Zij hebben de 20 % korting op assecoires als je drie assecoires koopt. Je koopt de gear s2 en 2 screenprotectors ( die je daarna voor mijn part weg gooit) en je hebt de korting !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend