Samsung Galaxy A40 64 GB / zwart / (dualsim)

Specificaties
Display
5.9 inch scherm
Opslag
64 GB opslag
Besturingssysteem
Android 9.0
Bekijk 5 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 5 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy A40 64 GB / zwart / (dualsim) op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

rbnwrdt 26-06-2019

Fijn in gebruik voor goede prijs.

Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
na de S7 was het even wennen geen homeknop, maar de A40 stelt mij niet teleur. De batterij gaat lang mee, de back camera is goed. In het donker zijn foto's wat blur, verder is het glasdesign mooi maar sneller kapot dan mijn S7.
Tevreden met mijn aankoop.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Marion Sprangers 12-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi functioneel toestel, goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Fijne functioneel mobiele telefoon. Makkelijk hanteerbaar. Snelle functie schakeling. Scherpe foto's en panoramafunctiemogelijkheid geeft net dat extra, om mooie foto's te kunnen maken. Goede kwaliteit/prijsverhouding. Ik ben er heel blij mee.

Pluspunten

  • Snelle functieschakeling
  • Goede camera/pixels. Resultaat: mooie foto's.

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Petra 16-05-2019

Weet je toevallig ook of de A40 goed synchroniseert met de Fitbit?

Reageer

Anoniem 06-05-2019

Zeer fijn toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over dit toestel ligt fijn in de hand en heeft veel mogelijkheden
Ook de camera werkt mooi en makkelijk
En voor dit geld krijg een zeer mooi toestel
Beveel hem zeker aan
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

M_Star 04-09-2019

Matig

Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

6,0
Er komen regelmatig Apps binnen en dan geeft de A40 geen hoorbare melding of ook soms maar de helft van mijn meldingsgeluid.
Hierdoor al een paar afspraken gemist
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Jiz 22-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

veel telefoon voor scherpe prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
+ mooi handzaam toestel, helder scherm, geen zwarte randen om scherm, erg goede camera's, laadt snel op
- volume van media en meldingen niet snel te regelen

Pluspunten

  • camera
  • prijs/kwaliteit

Minpunten

  • bediening volume

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Arie051 12-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima toestel voor bescheiden prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Prachtig groot en helder scherm in een relatief klein toestel. Doet alles wat de duurdere Samsungs ook kunnen. De bijgeleverde oordopjes wel snel vervangen door betere. Prima aankoop voor een bescheiden prijs.

Pluspunten

  • mooi scherm
  • klein formaat
  • goede accu en snelle oplader

Minpunten

  • niet waterdicht
  • oordopjes slecht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem 30-10-2019

Klein en snel

Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Klein en snel toestel met goeie beeld eigenschappen en zacht voor je portemonnee . Batterij gaat lang mee tot 2 dagen bij normaal gebruik. Vindt het vooral geweldig dat je 2 sims en ook nog een sd erbij kan stoppen, zie je niet veel terug bij andere merken.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Ilja_1986 13-10-2019

Geweldige B-telefoon, maar nooit meer iets anders!

Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb nu sinds een kleine maand mijn A40. Vanwege budget voor deze telefoon gekozen maar zelfs met een groter budget zou ik deze telefoon kiezen. Lange batterijduur, mooie foto's, snelle features....
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Manouk3010 13-10-2019

A40

Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Fijne telefoon. Niet te groot en past makkelijk in je broekzak of kleinere tasjes ! Snelle telefoon en je kunt er alles mee. Ik vind samsung persoonlijk fijner dan iPhone en vooral de a40 bevalt me prima .
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Ronald1965 10-10-2019

Geweldig beeldscherm en scherp en duidelijk apps .

Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Heb 3 maanden in bezit en het bevalt me erg goed en erg tevreden .. beeldscherm is zo scherp en als ik iemand spreek via camera dan is zo mooi en duidelijk beeld.. toetsenbord ook ..tot nu geen klacht of negatief te vinden
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Nellie1952 27-09-2019

Perfecte smartphone prijsgunstig

Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb nu mijn Samsung Galaxy A40 een paar maanden. Het is een geweldige smartphone voor een goede prijs. Ik ben er dik tevreden over en kan hem iedereen aan bevelen die een goede smartphone zoekt met acceptabele specificaties
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 25-09-2019

A40

Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb deze telefoon nu ongeveer 4 maanden.
Ik vind het scherm super mooi zeker met het prijs kaartje dat er aan vast zit de processor is snel en goed het enige nadeel wat ik heb kunnen vinden is dat de achterkant nog al snel krast maar dat is goed op te lossen met een hoesje
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

hoi2 27-07-2019

vingerscan en gezichtsherkenning doen het geweldig

Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
ik heb iets meer dan een maand deze telefoon en heb nog geen min punten het is een geweldige telefoon en ligt lekker in de hand
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Stephanie2003 16-07-2019

Goed toestel maar...

Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Ik heb deze vorige maand gekocht en ik ben er zeer tevreden over. Ik vind het alleen wel heel irritant dat er steeds reclames tussen door komen. Het toestel heeft een mooi formaat en werk zoals het moet werken.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Cindy x 29-06-2019

Echt mooie handzame telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb het toestel nu 2 maand in mijn bezit en ben er zeer tevreden mee. Hij heeft een mooi handzaam formaat. Best veel opslag capaciteit. De foto's zijn mooi scherp. En de prijs is gewoon erg aantrekkelijk. Batterij gaat minder lang mee dan ik verwachtte bij een nieuwe telefoon maar gebruik hem ook veel. Bij minder intensief gebruik gast de batterij wel lang genoeg mee.
Mijn vorige samsung was waterresistant. Dat mis ik wel bij dit toestel. Maar dat nadeeltje weegt niet op tegen alle voordelen. Kortom prima toestel voor een prima prijs
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Julian12345 24-06-2019

Hyper telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik ben zo tevreden met deze telefoon, je krijgt heel veel voor wat je betaald. Hij is al een paar keer gevallen maar nog niet kapot. #debestetelvanditjaar
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Marcus72 12-11-2019

Zeer gebruiksvriendelijk!

Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb deze telefoon vorige maand gekocht en het overzetten van de data was een geweldige snelle klus! Na het installeren is het werken met deze prachtige telefoon in een mooie zalmkleur een verademing.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Julianh 12-11-2019

Mooie telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Ik heb vorige maand deze telefoon gekocht. Het is een fijn werkende telefoon die mooie foto's maakt en heel snel oplaadt. De batterij gaat ook makkelijk een dag mee, en als hij dan toch leeg is, leg je hem heel even aan de lader en heb je weer meer dan genoeg batterij. Zeer goede en fijne telefoon, zeker aan te raden.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Diesel01 11-11-2019

Zo blij mee

Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Vorige maand door val genoodzaakt een nieuwe te kopen. Kwam financieel slecht uit maar zo blij met deze. Super beeld/kwaliteit.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Lieuwe58 10-11-2019

Zeer gebruiksvriendelijk!

Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Vanaf het eerste moment een apparaat dat goed is bevallen. Gebruiksvriendelijke interface, haarscherpe foto’s en goed functionerende apps. Ik geniet elke dag van dit handige apparaat.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews