Samsung Galaxy A40 64 GB / zwart / (dualsim)

Bekijk 3 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy A40 64 GB / zwart / (dualsim) op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marion Sprangers 12-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi functioneel toestel, goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Fijne functioneel mobiele telefoon. Makkelijk hanteerbaar. Snelle functie schakeling. Scherpe foto's en panoramafunctiemogelijkheid geeft net dat extra, om mooie foto's te kunnen maken. Goede kwaliteit/prijsverhouding. Ik ben er heel blij mee.

Pluspunten

  • Snelle functieschakeling
  • Goede camera/pixels. Resultaat: mooie foto's.

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Petra 16-05-2019

Weet je toevallig ook of de A40 goed synchroniseert met de Fitbit?

Reageer

Arie051 12-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima toestel voor bescheiden prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Prachtig groot en helder scherm in een relatief klein toestel. Doet alles wat de duurdere Samsungs ook kunnen. De bijgeleverde oordopjes wel snel vervangen door betere. Prima aankoop voor een bescheiden prijs.

Pluspunten

  • mooi scherm
  • klein formaat
  • goede accu en snelle oplader

Minpunten

  • niet waterdicht
  • oordopjes slecht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Siem2 12-05-2021

Prima telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Heeft 1 jaar en ca 9 maanden goed gewerkt. Toen kwam het gezeur. Eerst werd de accu niet opgeladen. Nieuw laadpunt. Toen geen geluid bij google maps, daarna gaat de ringtone de ene keer wel af en de andere keer niet. Hetzelfde geldt voor het trillen als er wordt gebeld. Nu is het een rampenfonds. Het lijkt in de speaker te zitten, maar die kan niet worden vervangen omdat die niet los te koop zijn. Help wat moet ik hiermee. Voorgaande toestellen hielden het ruim 3 jaar vol en behoefden nooit enige reparatie. Kortom Samsung wat kunnen jullie hiermee?
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Jiz 22-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

veel telefoon voor scherpe prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
+ mooi handzaam toestel, helder scherm, geen zwarte randen om scherm, erg goede camera's, laadt snel op
- volume van media en meldingen niet snel te regelen

Pluspunten

  • camera
  • prijs/kwaliteit

Minpunten

  • bediening volume

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem 22-09-2021

Niets te ingewikkeld, doet wat 'ie moet doen.

Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Ik heb deze telefoon voor zakelijk gebruik. Degelijk toestel en handzaam formaat. Fijne vingerafdruk functie, deze werkt niet bij elke telefoon goed, maar bij de Samsung A40 werkt deze zonder problemen.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Takkie 07-06-2021

Eenvoudig en makkelijk.

Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Deze werkt net zo makkelijk als de oude die ik had de Samsung A5, alleen wat sneller en heeft vingerscanner en gezichtsherkenning en een heel veel betere camera voor foto's te maken, zeer scherp. Ook zo is de telefoon heel logisch ingedeeld en makkelijk te bedienen, ideaal voor iemand, zoals ik die hem alleen nodig heeft voor te mailen, foto's, telefoneren, whatsappen en een paar app's heeft die je nodig hebt om te sparen of te gebruiken in de winkel. Is betaalbaar en heel stevig en niet te groot of te klein of te dik. Ook heel prettig geluid en beeld, niet te fel en er zitten handige oortjes al bij. Kan ook 3 dagen zonder op te laden aan staan, echt ideaal!! En heeft genoeg geheugen voor gewoon gebruik.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Hanneke vdO 16-05-2021

Gewoon fijn toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Zo dom maar ook ik liet mijn mobiel in toilet vallen, dus moest nieuwe aanschaffen. Geen twijfel, weer een A40
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Ruudsel 06-04-2021

Super snelle telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ondanks dat ik Apple gewend ben, en nu de overstap heb genomen naar Samsung.
Moet ik zeggen dat ik aangenaam verrast ben over de werking.
Hij reageert snel en direct
Apps zijn makkelijk te gebruiken
En hij maakt hele nette foto's
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 12-10-2021

SIM

Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

6,0
Twee jaar loop ik inmiddels met deze A40. En eerlijk, voor een middenklasser is het een geweldig ding. Ja, tenminste.. Tot de E-Simkaarten in het vooruitzicht kwamen
Pl
ots kregen we problemen met de fysieke Simkaart die zgn niet geplaatst zou zijn. Softwarematig probeerde Samsung wel met Updates het problem op te losses
Maar eerlijk gezegd, denk ik dat samsung dit bewust heeft gedaan om de komst van de e-sim kracht bij te zetten Wel triest dat het spelletje zo gespeeld wordt
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Ayoub_070 11-10-2021

Top telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Het is echt een top telefoon heb hem al 2 jaar en alles is nog goed geen krasje niks alles werkt goed lekker veel gigabite echt top en nog voor zon mooi prijsje soms is hij een beetje traag maar dat gaat al snel weg en gaat ie veel sneller maar voor de rest is het een supergoeie telefoon
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

AadL 04-10-2021

Eindelijk weer een handzaam toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Eindelijk een normaal toestel qua afmeting en functionaliteit. Snel en genoeg opslag en snel op te laden
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 02-10-2021

Geweldige telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Het is een geweldige telefoon niet te groot. Makkelijke bedienen goede camera.
Zeer snel met opstarten.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

minke13 02-10-2021

Super goeie telefoon!

Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Mooie, goeie telefoon! Goeie batterij gaat lang mee! Mooie camera! Snel opgeladen. Super telefoon!!!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 27-09-2021

Top telefoon de samsung a40

Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe samsung a40 het is een goede telefoon niet al te groot en makkelijk in gebruik ook voor mijn werk voor niet al te veel geld kortom top!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 21-09-2021

Super ster and handig voor werk

Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
De a 40 is een fijne mobiele telefoon het is sterk en werkt goed ik heb er 2 en mijn ouwe is kapot maar daar voor het ik hem 2 jaar niet hij is fijn en snel
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

jack555 20-09-2021

geluids melding

Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

6,0
Na de laatste systeem update, geeft de telefoon geen geluids meldingen meer. Dat is lastig, daar ik nu steeds moet kijken op de telefoon
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 19-09-2021

Beste Toestel ooit !!!

Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Dit product bied mogelijkheden aan. zoals vingerscan en gezichtsherkenning," dat niet alleen de camera functie is ook goed. Niks op aantemerken!!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Keeny 03-08-2021

Hoe bevalt mijn Samsung galaxy a40

Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Het is een leuke telefoon en begint meer super updates te krijgen en deze telefoon is zeker een aanrader
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Maarte2006 22-07-2021

Goeie snelle sterke telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Hij werkt snel maakt mooie foto's toen .mijn zus voor een nieuwe telefoon zocht rade ik haar deze telefoon aan omdat het gewoon een goeie telefoon is.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

MLoesJe 27-06-2021

veel geheugen en gebruiksvriendelijk.

Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik ben blij met mijn nieuwe samsung. Voldoende geheugen voor mijn apps en foto's. Met t formaat ben ik ook heel blij. Lekker fijn wat kleiner dan de meeste telefoons.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Toon meer reviews