Sony Xperia L3 32 GB / zwart / (dualsim)

Specificaties
Display
5.7 inch scherm
Opslag
32 GB opslag
Besturingssysteem
Android 8.1
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 18 reviews die zijn achtergelaten voor de Sony Xperia L3 32 GB / zwart / (dualsim) op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Didier 07-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm, goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia L3 32 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Ik heb voor dit product gekozen omdat ik al jaren lang Sony toestellen gebruik, en die zijn me altijd erg goed bevallen. Zo ook dit toestel weer. Top toestel voor deze prijs

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Accu gaat lang mee

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

dennis 31-08-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk bedienbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia L3 32 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Goede prijs-kwaliteitverhouding. Makkelijk bedienbaar, eenvoudig in gebruik. Scherm is scherp qua zichtbaarheid en de kleuren zijn helder.

Pluspunten

  • prijs
  • makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gerard 11-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Dual sim en accuduur goed, wel traag toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia L3 32 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

7,0
Ik was op zoek naar een betaalbaar toestel met prestaties en heb hiervoor 3 Sony Xperias gehad. Allen naar tevredenheid, en zo ook deze, al lijkt het niet de meest krachtige van allemaal. Accuduur prima in orde, dual sim helemaal top. Schermgrootte en scherpte ook goed, al is de helderheid buiten zeer minimaal. Al met al een aanrader als budgettoestel en ik zou 'm weer kopen!

Pluspunten

  • Dual sim
  • Accuduur

Minpunten

  • Helderheid scherm
  • Trager dan anderen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hoppes 10-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot, mooi, ligt lekker in de hand.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia L3 32 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

7,0
Hele mooie prijs voor een prima werkend toestel. Hedendaags niks wat ik er niet mee kan doen, al ben ik zelf geen mobile gamer.

Pluspunten

  • Heeft jackplug
  • Goede batterij

Minpunten

  • Groter dan ik dacht

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wim 08-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk toestel tegen schappelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia L3 32 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
200 euro voor een top toestel van een gerenommeerd bedrijf Sony. Gemakkelijk in gebruik, sterk Gorilla 5 scherm, snel en een goede prijs - kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Schappelijke prijs
  • lange accuduur
  • Sony Gorilla 5 scherm

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Prinsen 06-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Startscherm

Geschreven voor: Sony Xperia L3 32 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
De Sony Xperia L3 start op met een helder startscherm,
waarop ik overzichtelijk en eenvoudig de voor mij relevante functies en apps kan rangschikken

Pluspunten

  • overzichtelijk

Minpunten

  • Zaklampfunctie werkt niet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

peter 03-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

sony experia L 3 Mooi helder scherm met fijne bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia L3 32 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Na ruim drie jaar begon het geheugen van mijn sony aqua vol te zitten en werdt het tijd voor een nieuwe mobiel in budget tot midden segment, die vondt ik in de uitvoering van de L3 wederom van sony , gewoon betrouwbaar en degelijk en android 8 ook prima met 32gb en ruim 3gb werkgeheugen voldoende voor de meest lopende processen, voor mijn een stap voorruit in gebruik met deze sterke processor octa core.

Pluspunten

  • beeldscherm 5.7
  • bediening
  • geheugen
  • accuduur
  • kwaliteit

Minpunten

  • niet waterdicht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jelle inia 30-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ligt lekker in de hand en gebruik vriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia L3 32 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Omdat ik altijd Sony had het is een gebruiksvriendelijke telefoon en heeft slimme functies.
Ik zou de Sony aanbevelen als een kwalitatief goed product en dat je waar voor je geld krijgt i

Pluspunten

  • Goeie prijs kwaliteit verhouding
  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Alyssha 30-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Voelt luxe aan voor een topprijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia L3 32 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Nadat mijn Sony Xperia XA na bijna 3 jaar (waar ik ook ontzettend tevreden over was) zijn laatste loodjes heeft gelegd de L3 aangeschaft de camera is, zoals we gewend zijn van Sony top. Het design voelt luxe aan en je hebt een flink beeld zonder een koelkast in je handen te hebben. Hij is niet zo spectaculair als de Xperia 1, helemaal prima als je de prijzen vergelijkt. Kortom je hebt een fijn toestel voor een scherpe prijs.

Pluspunten

  • Scherpe camera met veel functies
  • Uitbreidbaar en dual sim
  • Mooi design
  • Groot beeldscherm
  • Ligt prettig in je hand

Minpunten

  • 3 GB RAM kan te weinig zijn voor intensief gebruik
  • 32 GB opslag ipv 64 GB

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

deborah 30-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijn toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia L3 32 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
fijn dat de batterij zo lang mee gaat. geluid is fijn aan het toestel. alleen het toetsenbord is niet zo fijn.

Pluspunten

  • batterij gaat lang mee
  • groot helder schern

Minpunten

  • toetsenbord is fucked up

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Christian 29-07-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goed toestel voor een scherpe prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia L3 32 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Goede mobiel voor een mooie prijs, zeker in vergelijking met wat je ervoor terugkrijgt: lange levensduur batterij, niet te grote telefoon (goed te hanteren) en verder alle gemakken van de moderne telefoon.

Pluspunten

  • Lange levensduur batterij
  • Goede camera

Minpunten

  • Minder opslag

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sander 29-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Sony Xperia L3

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia L3 32 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Een goede telefoon, snel, soepel.
Prijs/kwaliteit is goed.
Alleen de verbinding met wifi gaat niet altijd goed, internet valt soms weg en kan soms niet laden.

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit
  • snelheid

Minpunten

  • wifi verbinding

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ronny 28-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top kwaliteit smartphone met lange batterij duur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia L3 32 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb deze Sony Xperia L3 gekocht vanwege zijn betaalbare prijs en kwaliteits verhouding. Batterij gaat zeer lang mee en het groot scherm is ideaal om videos mee te bekijken. Kortom een topper !

Pluspunten

  • kwaliteit
  • batterij
  • groot kwaliteit scherm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Gerrits 28-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede telefoon voor een nette prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia L3 32 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Toestel nu een maand in gebruik en voldoet volledig aan de verwachtingen.
Mooi helder scherm, vlotte internet .
Een toestel die zeker in het middelklasse thuis hoort.
Ook het openen met vingerafdruk scanner werkt uitstekend

Pluspunten

  • helder scherm
  • goed vingerafruk scanner
  • vlot internet
  • mooie foto's ook bij weinig licht
  • goedkoop

Minpunten

  • nog geen kunnen ontdekken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Felicia 18-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia L3 32 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Fijn in gebruik, batterij gaat lekker lang mee, goed camera, lekker groot beeld, zeker aan te raden aan anderen!!!!!!!!!

Pluspunten

  • Goede kwaliteit beeld
  • Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jim 17-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een goede telefoon voor een goeie prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia L3 32 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Het is een erg goeie telefoon, die ik eerst haalde voor de lage prijs. Maar waarvan ik me besefte dat die bijna even goed is als de duurdere de telefoon die ik eerst had.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Lang batterijleven
  • Goeie prijs

Minpunten

  • Laad niet zo snel op

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

tinneke 15-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super elegant toestel met alle snufjes

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia L3 32 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Voordelige prijs voor een super elegant toestel met alle snufjes. Ligt goed in de hand, werkt zonder problemen en heel allerlei leuke extra's.

Pluspunten

  • voordelig
  • elegant toestel
  • leuke extra toepassingen
  • vingerafdruk herkenning
  • niet storen toepassing is erg handig

Minpunten

  • geen hoesjes momenteel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Storm 14-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker toestelletje:-)

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia L3 32 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Fijn te hanteren en in gebruik. Ligt lekker in de hand en heeft een sterke accu:-) Zeer prettig en een aanrader voor een ieder die een sim only optie heeft en enkel een toestel nodig heeft!!!

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Sterke accu

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer