Samsung Galaxy S10+ 1000 GB / ceramic black

Beste deals -4% prijsdaling
Specificaties
Display
6.4 inch scherm
Opslag
1000 GB opslag
Besturingssysteem
Android 9.0
Bekijk 8 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 150 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy S10+ 1000 GB / ceramic black op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 13-11-2019

Super telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 1000 GB / ceramic black

Algemene score

10,0
Ik heb de telefoon nu een aantal dagen en bevalt super, camere is vooral een grote vooruitgang en de battrij gaat makkelijk heel de dag mee. Voor mij een super aankoop
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 13-11-2019

De Beste presentatie

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 1000 GB / ceramic black

Algemene score

8,0
mooi product, altijd samsung producten gebruikt, na mij reschersh kwam hij de beste uit voor mij doeleinden
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Frank Verschuur 19-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel nieuwe snufjes en een te gekke camera

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

5,0
Voor hetgeen ik er mee moet doen is tie te gek. Hij is lichter en de foto's zijn scherper dan ode foto's zijn scherper en beter. Dankzij deze s10 ben ik van mening dat ik nooit meer een ander wil

Pluspunten

  • Camera
  • Gewicht

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeffrey 17-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strak design, Premium bouw kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekozen omdat ik toe was aan een nieuwe/grotere telefoon. Ik heb vele Samsung telefoons in mijn bezit gehad, maar dit is toch wel echt de beste tot nu toe. De in-screen fingerprint scanner is verbazingwekkend snel, ik heb dezelfde duim een aantal keer erin ge-mapped. Zodat hij mijn vinger sneller zou herkennen.

De Galaxy S10+ is dan ook zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • In-screen fingerprint scanner
  • Meerdere camera's
  • Stevige bouwkwaliteit
  • Mooi design

Minpunten

  • Bixby
  • Veel pre-installed apps

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rene 15-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Ik ben helen maal tevreden met de s10+ mooi groot scherm en super helder scherm en nog steeds vind ik samsung de beste mobiel die der is
Kwa menu ook makkelijk en alles goed te vinden

Pluspunten

  • Mooi
  • Groot scherm
  • Makkelijk menu
  • Licht goed in de hand

Minpunten

  • Zit wel een prijskaartje aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Glenn31 02-12-2019

Geweldige eerste indruk

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 1000 GB / ceramic black

Algemene score

10,0
Ik heb vandaag mijn s10+ binnengekregen en ik vind de vormgeving nog mooier in het echt dan dat ik ze op de foto's vond. Daarnaast werkt de telefoon razendsnel en zijn de foto's geweldig. Nu al blij met deze aankoop!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 01-12-2019

Machtige gsm

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 1000 GB / ceramic black

Algemene score

10,0
Supergroot geheugen + uitbreidbaar met macro sd-kaart. Ook de camera is van heel goede kwaliteit, zowel front als back. Kortom : superblij met mijn aankoop!!!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Cinn 01-12-2019

Geweldig toestel!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 1000 GB / ceramic black

Algemene score

10,0
Ik ben altijd iPhone gebruiker geweest en nog geen moment spijt van me nieuwe s10+ héérlijk toestel super in gebruik. Heldere camera, en ook nog eens een super uitstraling ik zeg helemaal super!!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Bertje812 01-12-2019

Fantastisch toestel!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 1000 GB / ceramic black

Algemene score

10,0
Nu een paar dagen in huis. Verademing om weer een android toestel te hebben na 3 jaar iPhone 7. Lekker groot scherm en snel. Erg blij mee!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Karo43 01-12-2019

Gewedig!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 1000 GB / ceramic black

Algemene score

10,0
Goede camera en lange accuduur. Uitstekende kwaliteit, zelfs standaard geleverd met screenprotector.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 01-12-2019

Wat een apparaat!!!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 1000 GB / ceramic black

Algemene score

10,0
Echt een geweldige telefoon. Ongekende prestaties. Schitterende vormgeving.
Alleen nog een klokje erbij.....
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

DylanUFP 01-12-2019

Super snel!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 1000 GB / ceramic black

Algemene score

10,0
In vergelijking met de Galaxy 8 is deze wel zo snel dat het me aangenaam verrast. En de accu gaat lekker lang mee. De Power Share is ook geweldig om te gebruiken met vrienden. Lekker handig! Draadloze opladen 2.0 lijkt me ook geweldig: moet eerst nieuwe oplader.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Eefje10 01-12-2019

Wat mooi toestel!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 1000 GB / ceramic black

Algemene score

10,0
Super tevreden met mijn S10+. Mooi design, mooie kleuren, goede camera en blij met de vertrouwde Samsung services.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 01-12-2019

In 1 woord "Fantastisch"

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 1000 GB / ceramic black

Algemene score

10,0
Heb dit toestel aangeschaft om zijn goede revies en daar blijkt niets van gelogen. Wat een geweldig toestel is dit.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Paul 1182019 30-11-2019

Modern en elegant

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 1000 GB / ceramic black

Algemene score

10,0
Prachtig toestel in de kleur parelmoer wit. Voorzien van alle nieuwste opties zoals drie lenzen voor en twee achter voor de beste selfies.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Kiara63 30-11-2019

Geweldig toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 1000 GB / ceramic black

Algemene score

10,0
Perfect toestel met een onwaarschijnlijk mooie camera. De mogelijkheden zijn ontelbaar. Ligt fijn in de hand en is zeer gemakkelijk te bedienen. Ook de gezichtsherkenning werkt feilloos. Ik ben erg blij met mijn Samsung Galaxy S10+
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

André van 30-11-2019

Wat een fijne telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 1000 GB / ceramic black

Algemene score

10,0
Wat een heerlijke telefoon. Ik heb voor de plus versie gekozen omdat deze iets groter is en een zwaardere batterij heeft.
De telefoon ligt lekker in de hand en is goed bedienbaar, de vingerafdruk op het scherm was even wennen maar werkt goed. Ook de foto's zijn kwalitatief zeer goed te noemen. Gewoon een goede en snelle telefoon die voldoet aan al mijn voorwaarden.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Mummie 30-11-2019

Maakt mij erg gelukkig

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 1000 GB / ceramic black

Algemene score

10,0
Geweldig toestel de S10+ , na een jaar uit nood een iOS toestel te hebben gebruikt toch erg gelukkig om weer Samsung in handen te hebben. Gebruiksvriendelijk, scherpe weergave en super kleuren!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

AnthonyVI 30-11-2019

Meer dan een geweldig merk!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 1000 GB / ceramic black

Algemene score

10,0
Groot scherm en ligt toch goed in de hand. Lekker snel. Handige camera functies en geeft prachtige beelden.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Jona303 29-11-2019

Super mooie en snelle telefoon! :)

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 1000 GB / ceramic black

Algemene score

10,0
Heb de telefoon net pas 2 dagen in gebruik en wat een mooi apparaat! :D
Scherm is erg mooi helder en kleurrijk, de nieuwe functies zijn erg handig en de telefoon is super snel! Hij is misschien iets prijziger dan de Chinese concurrenten maar je krijgt er ook veel meer extra functionaliteit voor terug. :)
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews