Apple iPhone X 64 GB / zilver - Reviews

Specificaties
Display
5.8 inch scherm
Opslag
64 GB opslag
Besturingssysteem
iOS 11
Bekijk 3 andere uitvoeringen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Apple iPhone X 64 GB / zilver op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

DJA 18-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige IPhone

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Apple iPhone X 64 GB / zilver

Algemene score

10,0
Ok, ik heb lang getwijfeld of ik voor de nieuwe IPhone 8 Plus zou gaan of voor de IPhone X. De reden waarom ik voor de X ben gegaan is dat het nieuwe design me aanspreekt en ook de bediening voor een groot deel is veranderd. Daarbij, ik had een IPhone 6 Plus en wilde dan ook weer echt iets nieuws. Bijkomend voordeel is dat de afmeting van de telefoon iets kleiner is terwijl het scherm groter is.

Ik heb de X nu 1 dag gebruikt en ik ben er ontzettend blij mee. Ik was bang dat ik de Home button zou missen, maar eerlijk gezegd is de intuïtieve “veeg beweging” heel handig. Ik heb nog niet 1 keer misgegrepen.

Het scherm is fantastisch scherp, de telefoon is heel snel en het nieuwe ontwerp spreekt me erg aan. De telefoon is gewoon erg gelikt. Wel ff een screenprotector kopen morgen want het glas lijkt me toch erg kwetsbaar. Dat heb ik met met mijn 6 Plus ook gedaan en na 3 jaaar ziet die telefoon er nog uit als nieuw.

Ik ben voor de zilveren variant gegaan omdat dat voor mij mee Apple uitstraalt dan een zwarte. Maar goed, dat is natuurlijk heel persoonlijk. De camera geeft mooie scherpe foto’s.

Oh ja en dan face id. Ik was bang dat je de telefoon opzichtig voor je gezicht moest houden om de telefoon te ontgrendelen. Niets is minder waar. Ik kan de X gewoon op het bureau laten liggen en dan herkent de telefoon alsnog mijn gezicht. Kortom, het werkt feilloos, ook in het donker zo heb ik inmiddels ondervonden.

Ik vind deze X echt een aanrader voor Apple liefhebbers en voor mensen die gewoon een goed werkende smartphone willen hebben die alle snufjes heeft die je mag verwachten.

Pluspunten

  • Face ID
  • Uitstraling
  • Bedieningsgemak

Minpunten

  • Kwetsbaar vanwege vele glas

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Danique 10-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top telefoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Apple iPhone X 64 GB / zilver

Algemene score

10,0
Ontzettend blij met deze telefoon. Werkt heel goed en de telefoon is snel in zijn werking. Het beeldscherm is heel groot terwijl de telefoon nog steeds een fijn formaat heeft. De telefoon is iets zwaarder dan verwacht, maar zeker geen probleem.

Pluspunten

  • Werkt snel
  • Goede camera

Minpunten

  • Iets aan de zware kant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dirk 12-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Beste i phone die er is.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Apple iPhone X 64 GB / grijs

Algemene score

9,0
Prachtig design lange accuduur en veel mogelijkheden.
Een echte aanrader met afstand de beste iPhone die te koop is.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Lange accuduur
  • Veel mogelijkheden

Minpunten

  • Geen
  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maartje 11-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Helemaal top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Apple iPhone X 64 GB / zilver

Algemene score

10,0
Helemaal super telefoon! Werkt handig! Scherm is mooi groot! Ik beveel het product zeker aan! Ook de camera is fantastisch!!

Pluspunten

  • Camera
  • Groote
  • Werkt super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mj 16-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel in 2018

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Apple iPhone X 64 GB / zilver

Algemene score

10,0
De Iphone X is ondanks hij niet de nieuwste meer is nog steeds super snel in eind 2018. Met 64 gb opslag en de A11 bionic chip is dit een serieuse smartphone. De looks zijn super en een groot voordee voor mij is ook het draadloos opladen. Na een dag ben je gewent aan die nieuwe manier van geen home-button. Face ID werkt ook Erg goed in het donker!

Toen ik de Iphone nog geen half uur had viel er een glas water om zo over de Iphone X, dit was mij nog nooit gebeurd met een andere telefoon. Gelukkig kan deze tegen water haha!

Pluspunten

  • Waterdicht tot 1 meter
  • Groter scherm in een kleinere telefoon
  • Draadloos oplader
  • Accuduur
  • Rvs frame

Minpunten

  • Glad zonder hoesje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marloes1985 12-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed zicht door groot scherm, mooie kwaliteit foto’s

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Apple iPhone X 64 GB / grijs

Algemene score

10,0
Bij iedere aankondiging van de iPhone, denk ik er kan toch niets meer beter zijn dan dit? Maar het lukt Apple al jarenlang zichzelf wederom te overtreffen.
Stijlvol, zonder home button, kon het me niet voorstellen, en nog mooiere geluiden en beelden!
Zeer mooi product!

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Prachtige foto’s
  • Mooie geluiden

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ronald 04-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

natuurlijke kleurenscherm van de iphone x

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Apple iPhone X 256 GB / grijs

Algemene score

10,0
je gaat voor de beste en dan krijg je ook het beste wat er bieden valt op smartphone gebied.
het maakt je verwachtingen helemaal waar qua design beeldkwaliteit en snelheid van bediening.
het is een lust voor het oog en het werkt fantastisch.
mijn keuze is voor 100% geslaagd.

Pluspunten

  • beeld kwaliteit
  • snelheid
  • design
  • software
  • gebruikersgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jorg 13-08-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm, goede functies

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Apple iPhone X 64 GB / grijs

Algemene score

10,0
Na gebruik van een iPhone 6s Plus overgegaan naar dit toestel. Iedere dag heb ik temaken met de nieuwste innovaties, omdat ik dergelijke artikelen verkoop. Daarom kon ik het dus ook niet laten dit toestel te kopen. Reden voor mij was dat je optisch niet kunt zien of nu je toestel een iPhone 6, 7 of 8 is, en uiteraard gaat het ook een beetje om de "looks". Ik had een iPhone 6s Plus omdat ik meer scherm wilde hebben, dit heb ik nu ook op een kleiner toestel, gelukkig. Tevens is dit een klein toestel met een uitzonderlijk goede camera, de dubbele camera zit enkel op de plusmodellen & uiteraard de iPhone X.

Kortom: Wederom een goede keuze.

Pluspunten

  • Accuduur
  • Schermresolutie
  • Bedieningsgemak
  • Camera

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Apple enthousiast 10-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Mega

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Apple iPhone X 64 GB / grijs

Algemene score

10,0
Kom van de 6 waarna dit weer een mega stap voorwaarts blijkt
Face ID is een ware verademing. Word naarmate je hem meer gebruikt steeds innovatiever zelfs met cap en zonnebril op werkt het nu, was in het begin niet zo, nooit geen vingerscan voor mij meer
Batterij is op einde van de dag nog 50%
Origineel lederen Apple hoesje erbij met de beste glass protector hoop ik er weer 4 jaar tegen te kunnen
En ja de prijs, hmmm..... niet zeuren doen na 5 min. ben je dat vergeten

Pluspunten

  • Scherm
  • Bediening
  • Snelheid
  • Batterij

Minpunten

  • Geen idee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melissa 05-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fantastische batterij!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Apple iPhone X 64 GB / grijs

Algemene score

10,0
Ik had hiervoor een iPhone 6, die was behoorlijk traag geworden en de batterij ging supersnel leeg. Ik ben echt verbaasd over hoe lang de batterij van de iPhone X meegaat. Ik kan er een hele dag alles op doen wat ik wil, en dan heb ik nog steeds de helft van de batterij over. Ook ben ik aangenaam verrast over de camera, deze is echt absurd goed. De portretfunctie alleen al is genoeg reden om deze telefoon aan te schaffen. Face recognizition werkt ook goed, je bent al snel gewend aan dat je geen home button meer hebt.

Pluspunten

  • Goede accuduur
  • Mooi scherm
  • Leuke functie met animoji
  • Portretfunctie is echt top
  • Sowieso mooie camera

Minpunten

  • Groot (past niet in broekzak)
  • Duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer