Samsung Galaxy J5 (2016) goud / 16 GB - Reviews

8,6 Lees 16 reviews
Specificaties
Display
5.2 inch scherm
OS
Android OS
Opslag
16 GB opslag
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 16 reviews

8,6

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Silvia 11-08-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie uitvoering

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Erg mooi toestel makkelijk te bedienen lekker groot scherm dus alles goed te zien de installatie van dit toestel is erg goed er is al veel voorbereid zo stelt hij zelf de datum en tijd in licht ook goed in de hand dus ik ben zeer tevreden en zal dit toestel zeker aanbevelen aan mijn vrienden.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Goed geluid
  • Mooie uitvoering
  • Makkelijk te bediennen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ad 22-11-2016 Product paar dagen in bezit

mooi helder scherm,snel, en goede accu

Algemene score

8,0
mobiel samsung j5 s gekocht 21 november , het overzetten van oude samsung galaxy s 2 ging niet gemakkelijk daar er geen software is voor overzetten.
voor de rest puzzelen aan de praat gekregen , snel, goede accu, foto en gemakkelijk te bedienen.

Pluspunten

  • snel
  • goede accu,vervangbaar
  • genoeg geheugen

Minpunten

  • overzetten oude gegevens moeilijk
  • vraag of samsung veiligheid updatt maakt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ron 28-09-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi groot plat toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi betaalbaar toestel van alle gemakken voorzien en qua vormgeving erg mooi.
Uitgebreid toestel voor deze prijs.

Pluspunten

  • Mooi plat toestel met groot scherm
  • Metalen behuizing
  • Ruim intern geheugen
  • Goede camera aan voor en achterzijde
  • Veel telefoon voor aankoopbedrag

Minpunten

  • Nog niet kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Albertine 19-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi degelijk toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie telefoon welke erg goed werkt. Goede camera en super fijn in gebruik. Goede batterijduur en laadt ook super snel op.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

g 25-09-2016 Product paar weken in bezit

Mooie telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede telefoon voor deze prijs. Blij met de accuduur en het heldere scherm. Handzaam toestel en makkelijk te bedienen.

Pluspunten

  • goede accu
  • helder scherm

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Rob 20-09-2016 Product paar weken in bezit

Helder en waar voor je geld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Helder en groot scherm, makkelijk in gebruik , jammer dat ik het niet eerder heb gedaan.
Voor deze prijs een volwaardige Samsung

Pluspunten

  • Helder en groot scherm
  • Waar voor je geld

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

WM van Woerden 15-09-2016 Product paar weken in bezit

Fijne gebruiksvriendelijke en snelle telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Duidelijk scherm. Grote batterij. Groot geheugen. Van alle gemakken voorzien. Ook bij wat meer grotere apps gebruiksvriendelijk en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans uit Spakenburg 10-10-2016 Product paar dagen in bezit

Alleskunner

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zocht toestel dat voor mij alles kan doen wat van een goede smartphone verwacht wordt, dus naast bellen ook gemakkelijk apps downloaden en dat in een groot scherm want ik wordt al wat ouder. Voordeel van de Samsung is dat je alle data van een andere Samsung met één handeling kunt overzetten.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • vergeleken met de S serie redelijk goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lia 22-12-2016 Product paar weken in bezit

Mooie, makkelijke, snelle telefoon voor een prima prijs!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Maakt mooie foto's, heeft genoeg opslagruimte, makkelijk in gebruik, mooie vormgeving.
Voor mij een perfecte, mooie en makkelijke telefoon voor een prima prijs!

Pluspunten

  • genoeg opslagruimte
  • maakt mooie foto's
  • lange accuduur
  • makkeijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J 16-10-2016 Product half jaar of langer in bezit

Praktische telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zakelijk en privé scheiden was de taak. Gezocht naar een dual sim en uiteindelijk deze aangeschaft op basis van de specificaties. Nu een half jaar in mijn bezit. Fijn groot scherm 2 simkaarten en een sdcard. Gebruik met dual sim is er praktisch. voldoet aan al mijn wensen.

Pluspunten

  • matalen behuizing
  • groot scherm
  • goede mogelijkheden voor dual sim

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Peter 20-12-2016

Klopt het wel, dual sim, ik vind dat nergens anders terug op de J5

Roelf Oving 03-01-2017

@Peter: ik heb hem ook, en het is dus echt geen dual sim, verkeerde smartphone besproken lijkt mij.

Reageer

tweakradje 11-01-2017 Product paar weken in bezit

Standaard goed toestel

Algemene score

8,0
Kom van een Samsung Core (2013) uit toen dezelfde prijsklasse. Uiteraard net als deze ook gelijk geroot. Vreemd dat qualcomm de snapdragon 410 cpu op minimaal 800 Mhz fixed, terwijl dat naar 200 Mhz kan. Ook core uitschakeling is niet geactiveerd. Zie mijn xda item: https://forum.xda-developers.com/galaxy-j5/themes/root-corectl-j510fn-cpu-control-t3528373

Pluspunten

  • beeldscherm
  • snel genoeg
  • gps perfect!
  • verwisselbare, grote accu
  • voelt stevig

Minpunten

  • geen notificatie led, backlight toetsen
  • geen kompas, lichtsensor
  • Stock Camera matig, gebruik OpenCamera
  • Qualcomm cpu regeling slecht
  • matige achter speaker

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wiel Reijnen 10-01-2017 Product paar maanden in bezit

Samsung J5 2016

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik had voor deze Samsung,een Iphone 6 Plus.Alleen al het scherm vernieuwen kost € 300,00.
Een smartphone reparateur gaf mij,naar later bleek een heel goede raad.Ga naar de J serie van Samsung,dat zou een heel goede smartphone zijn.Ik heb mij dus de J5 2016 gekocht.Geen moment spijt van gehad.Het enigste minpuntje vond ik het achter scherm,dat was dun plastiek.Maar het gebruiks gemak,de accu ( 3100 mAh),de 13 mp camera en de vele mogelijkheden,compenseren ruimschoots het min puntje.Wat ik ook belangrijk vindt t.o.v. de Iphone is,je kunt er een SD kaartje bij gebruiken,en de accu verwisselen.Dit kan allemaal niet bij die dure Iphone.Uiteindelijk ben ik een gelukkig mens met deze keuze. Een echte aanrader.

Pluspunten

  • Het energie verbruik ( accu 3100 mAh)
  • 13 mp camera
  • Vele mogelijkheden

Minpunten

  • Achterscherm

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Peter V 08-01-2017 Product paar weken in bezit

Groot scherm, snel en een lange accuduur.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Luxe uitziende telefoon. Ondanks de grootte zeer licht en dun. Snelheid is goed en onder normaal gebruik kan de accu twee dagen meegaan. Prijs kwaliteit verhouding is zeer goed.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Prijs/kwaliteit
  • Lange accuduur
  • Alkes wat je van een mobiel verwacht

Minpunten

  • Nig geen gevonden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bandoneon 24-12-2016 Product paar dagen in bezit

Licht goed in de hand

Algemene score

8,0
Goede technische specificatie. Besturingssysteem heel recent. Veel kwaliteit voor een zeer redelijke (lage)prijs. Goede camera's. Snel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 24-12-2016 Product paar dagen in bezit

samsung J5 2016

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie telefoon voor een goede prijs kwaliteit, lange accuduur en iets groter scherm dan het oude model.

Pluspunten

  • accuduur
  • prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Jannie 08-12-2016 Product paar weken in bezit

Helder scherm, goede accu

Algemene score

9,0
Nu 14 dagen in bezit, Bevalt prima. Had alleen iets kleiner mogen zijn. Verder super snel, helder scherm, mooie foto's, gemakkelijk te bedienen.

Pluspunten

  • scherm
  • accu
  • bedieningsgemak

Minpunten

  • iets te groot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer