Huawei P9 wit, zilver / 32 GB - Reviews

Specificaties
Display
5.2 inch scherm
Opslag
32 GB opslag
Besturingssysteem
Android
Bekijk 1 andere uitvoering

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 106 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Aad 16-08-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

mooi dising

Algemene score

10,0
Ik heb deze huawei P9 nu een jaar en ben nog net zo blij als in het begin. Makkelijke bediening, snel opladen, accu gaat lang mee en mooie foto's . ik beveel dit toestel aan en over een jaar een nieuwe P10.

Pluspunten

  • snelopladen
  • mooie foto's

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Quin 16-08-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Super telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Huawei is de beste prijs/kwaliteit keuze. Camera werkt top, alles volgens Android en je kosten liggen gewoon lager dan bij het kiezen van een ander merk zoals Samsung. Ik ben zo blij met deze telefoon en kan het iedereen aanraden.

Pluspunten

  • camera
  • design
  • prijs/kwaliteit

Minpunten

  • ander type oplader
  • niet overal hoesjes e.d. te verkrijgen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Martijn Nieuwenburg 13-08-2017
  • Product paar maanden in bezit

super ding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
top ding ik heb hem nu 3 maanden en werkt nog fantastisch. ben erg tevreden over het gebruik, het heeft een lekker groot beeld scherm kan er lekker youtube op kijken

conclusie: ik raad hem jullie echt aan

Pluspunten

  • super snelle processor
  • beeld scherm werkt goed

Minpunten

  • zijn er niet

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Mark 03-08-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Uitstekend bereik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Bij ons in het dorp is het bereik nogal een issue maar met de P9 hoef ik me hier geen zorgen over te maken.

Pluspunten

  • Camera
  • Snelheid
  • Kwaliteit
  • VIP Service

Minpunten

  • Batterij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Aad 18-07-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Een totaal goede smartphone.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb deze p9 nu een jaar in gebruik en er nog net zo blij mee. ook de accu gaat lang mee zonder opladenallles werkt super snel

Pluspunten

  • accu
  • gebruiksgemak

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tboss 03-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Snelle telefoon, goede camera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne telefoon met erg goede camera. Na de nieuwste update is de Android-skin ook stukken acceptabeler. Compatibiliteit met chromevast is wel onder de maat en de ontvangst van de gps is niet denderend.

Pluspunten

  • Snelle hardware
  • Camera
  • Vingerafdrukscanner

Minpunten

  • Android-skin
  • Gps-ontvanhst matig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marcheldam 24-06-2017
  • Product paar weken in bezit

P9 uitmuntend

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit.is een product.dat zijn weerga niet kent, optimaal scherm een goed bedienbaar herkenbaar.als een huawei

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edward Q 09-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

Huawei VIP Service , P9 display broke 72 hours back

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
My P9 is back better condition than the day I bought it .
VIP Service with Huawei for my P9 went above and beyond my highest expectations .
Read the next sentence Huawei said 72 hours and they made sure that the phone is back in my hands like new within 72 hours and not 73 .
I was hoping that they see the dent on the back and tell me it is fixable and call me with cost but they never did that instead they gave me a device that I believe was new , so shiny , the best part the dent disappeared but the issue was the broken display only which was changed as well but what about those small scratches I had on my P9 , I kept flipping the phone looking any imperfections but fortunately there was no issues but one I could swear this device looked new out the box .
This is 100% sevice and Huawei still understands it.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

max 02-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

snel en goed toestel

Algemene score

9,0
het toestel is goed en werkt fatsoenlijk. het toestel is snel en maakt zeer mooie foto's. batterij duur is minder, tevens de uitdraai van de nieuwe android duurt heel lang.

Pluspunten

  • snel
  • goede camera

Minpunten

  • uitdraai nieuwe android duurt lang
  • batterijduur

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bryan 31-05-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Scherm buigt, voor de rest een prima telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
De huawei P9 vind ik een zeer goede telefoon, maar het scherm buigt terwijl het in mijn broekzak zat. Helaas werkt mijn telefoon niet optimaal meer hierdoor.

Pluspunten

  • snelle telefoon
  • Goede accu

Minpunten

  • Scherm buigt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Oonk 31-05-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

top toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een erg fijn en snel toestel. Het heeft een uitstekende camera met veel mogelijkheden. De uitvoering is erg degelijk en voelt stevig aan. Zonder hoesje is het toestel vrij glad en waardoor het minder stevig in de hand ligt.

Pluspunten

  • zeer goede camera
  • groot helderscherm

Minpunten

  • Toestel is zonder hoesje vrij glad

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans1955 22-05-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Mooi scherp groot scherm.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het eerste Huawei toestel was de P7. Veel problemen met internetten gehad en het lag gewoon aan het instellen. Gezegt... Noooit meer een Huawei en wat denk je... Ja weer een Huawei en wel de P9 en voor mijn vriendin gelijk de Huawei P9 Lite. We zijn er wel blij mee. En wat het instellen betreft, erg makkelijk menu. Ik raad ook een ander wel een Huawei aan. Neem hem met een abbonnement, scheeld in de kosten. Vaak gratis toestel. Ik denk aan volgend jaar weer aan de Huawei P-.. Gr. Hans uit Assen.

Pluspunten

  • +++++++++++++
  • +++++++++++++

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Francesca 21-05-2017
  • Product paar maanden in bezit

Na drie maanden, nog steeds heel blij mee

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Batterij gaat lang mee. Makkelijk in gebruik. Mooie foto's. Het is een goede keuze geweest na veel jaren Samsung, over te stappen naar Huawei.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Benito Tielak 20-05-2017
  • Product paar maanden in bezit

aardig groot scherm en prima gewicht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
fantastisch toestel, ik vind hem beter dan de IPhone6 die ik ervoor had, geweldige foto's, heel erg gebruikersvriedelijk en een prima service van Huawei. een goed voorbeeld voor andere fabrikanten om en top kwaliteitstoestel te maken

Pluspunten

  • scherpte camera en beeld
  • veel mogelijkheden

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jurjen Mertens 02-05-2017
  • Product paar maanden in bezit

Prima toestel alleen nog geen updates

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Mooi en kwalitatief goed toestel. Helder scherm en goeie camera. Eind vorig jaar gekocht met de weet dat er een nieuwe update naar een nieuwe Android versie aan zou komen. Helaas nog altijd geen updates. Erg jammer.

Pluspunten

  • Camera
  • Kwaliteit
  • Helder scherm

Minpunten

  • Updates

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephen 16-04-2017
  • Product paar weken in bezit

prima camera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De camera levert niet alleen spectaculaire foto's maar is ook eenvoudig te gebruiken. De bediening van de speciale opties is heel intuïtief, je raakt het overzicht niet kwijt.

Pluspunten

  • Camera
  • Scherm
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Aan/uitknop is onhandige plek

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

H.J.L. Willems 14-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Prachtige foto's!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit toestel maakt bijzonder goede HD foto's en het scherm geeft ze bijzonder mooi weer. Het toestel is gebruiksvriendelijk, het opladen gaat snel en de gebruiksduur van de batterij is prima.
Het verdient aanbeveling om het toestel te voorzien van en beschermvenster.

Pluspunten

  • fantastische fotografische mogelijkheden
  • helder en mooi beeldscherm
  • mooie platte constructie

Minpunten

  • scherm is van kunststof en behoeft beschermvenster

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

EdwinKort 10-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fijne toestel met duidelijk scherm en goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Toestel oogt zeer degelijk en stevig. Mooi groot scherm en goede resolutie. Kan makkelijk een dag doen met een volle lading, en dan nog hou ik over. Heel wat anders dan mijn vorige toestellen, waarvoor ik altijd een extra accu meenam.

Nadelen:
- Accu kan niet verwisseld worden
- Lijkt heel erg op een iPhone, zou meer eigen identiteit mogen hebben
- Scherm kwetsbaar

Voordelen:
- Android
- Scherm
- Standbij-tijd
- dual Leica camera's back
- Goede 'selfie' camera

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Android
  • Standby-tijd
  • Dual Leica-camra

Minpunten

  • Vaste accu
  • Lijkt uiterlijk te veel op een iPhone
  • Scherm kwetsbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Michael Strating 10-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Fantastische telefoon met perfect scherm en accu

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik ben van de Iphone, naar de huawei p9 overgestapt na een tip van een vriend van mij. Dit was echt een goeie keuze. De accu gaat minimaal 1 - 1,5e dag mee, dit was voor mij echt een verrijking in vergelijking met de iphone. Over het gebruiksgemak ben ik ook heel tevreden, erg handig besturingssysteem waar ik snel aan gewend was. Wat voor mij ook een pluspunt is van deze telefoon is het uitbreidbaar geheugen. Ik hoef nu niet constant ruimte te maken om apps te installeren, door de geheugenkaart die ik erin heb gedaan. Als laatste over het uiterlijk en de camera van de P9. Ik vind het een mooi toestel om te zien en hij ligt lekker in je hand. De camera maakt haarscherpe foto's waar andere telefoons nog wat van kunnen leren! Al met al zeker een aanrader voor iemand die een nieuwe telefoon zoekt!!

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Accu
  • Camera
  • Geheugen
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Geen minpunten te noemen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Damian 09-04-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Top toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zo snel en handig, alleen de baterij is een minpuntje dat heel klein is, gaat lang mee maar mocht langer voor de rest niks op aan te merken

Pluspunten

  • Snelheid
  • Camera
  • Scherm
  • Functie
  • Vingerafdruk

Minpunten

  • Baterij

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews