Samsung Galaxy S7 zwart / 32 GB - Reviews

8,9 Lees 477 reviews
Best Reviewed sep 2016 Samsung Galaxy S7 zwart / 32 GB
Best Reviewed september 2016
Specificaties
Display
5.1 inch scherm
Os
Android OS
Opslag
32 GB opslag
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 476 reviews

8,9

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Henry 07-12-2016 Product paar dagen in bezit

zeer scherp beeld en accu gaat lang mee

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een snelheid, na mijn S4 nu een S7, de foto's zijn beter, het geheugen groter en het scherm is erg scherp.
De beste mobile die ik tot nu toe gehad heb

Pluspunten

  • batterij
  • scherm
  • snelheid

Minpunten

  • accu niet te wisselen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
BVR 05-12-2016 Product paar dagen in bezit

Nooit meer een ander merk

Algemene score

8,0
mooi model, goed en duidelijk scherm, accu duur langer dan verwacht, voor mij geen ander merk meer. accu duur langer dan verwacht

Pluspunten

  • accu
  • beeld

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Morena 28-11-2016 Product paar maanden in bezit

Mooie telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind het eem mooie telefoon. Ligt goed in mijn handen
Super camera. Maakt goeie foto's. En is heel snel. Ik ben heel blij met deze telefoon

Pluspunten

  • De camera
  • De scherm

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
EAB 23-11-2016 Product paar maanden in bezit

top accu en scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na altijd Nokia te hebben gehad moest ik toch een keer wat anders. Samsung gekozen door het mooie design en goede prestaties.

Pluspunten

  • accu
  • scherm
  • design
  • snelheid

Minpunten

  • home knop beschadigd snel
  • vrij glad

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Apawa 21-11-2016 Product paar weken in bezit

Fijn scherm, Goed formaat, Echte aanrader

Algemene score

9,0
Deze telefoon is een echte aanrader.
Goed formaat
Mooi helder scherm
Snelle reactie
Mooi geluid ook met oordoppen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Gerrie 19-11-2016 Product half jaar of langer in bezit

Geweldig toestel met super accu en snelheid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Dit is mijn vierde Galaxy en de eerste waar ik aan het eind van de dag meestal nog
40/50 % accu over heb.
Ook het scherm de camera (super mooie foto's ) en de snelheid van dit toestel zijn geweldig.

Pluspunten

  • Accu
  • Camera
  • Snelheid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Bert 19-11-2016 Product half jaar of langer in bezit

Goeie mobiele telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Werkt gewoon goed accu gaat lang mee maakt zeer moeie foto's makkelijk in de bediening.
Als er nieuwe updat's zijn geeft hij het aan.
Gewoon een prima toes4

Pluspunten

  • Werkt prima

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
RobinS 13-11-2016 Product paar maanden in bezit

super

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
werkt goed en is snel. camera is goed scherp en heeft vele opties waaronder weer handmatig instellen!
ik ben er zeer tevreden over!

Pluspunten

  • camera
  • gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • jack3,5 te dicht op usbpunt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
Willy 11-11-2016 Product paar dagen in bezit

Super product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mijn zoveelste Samsung telefoon super producten, gebruiksvriendelijk en nooit technische problemen gehad.

Pluspunten

  • Formaat
  • Display

Minpunten

  • Accu niet zelf verwisselbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Eef Janse 09-11-2016 Product paar weken in bezit

prettig in de hand, moet niet groter worden

Algemene score

7,0
Goed werkend met zeer helder scherm. Helaas werkt het overdragen van gegevens van de S-4 naar de S-7 niet foutloos en wijzigt Samsung stiekem een paar apps die daardoor slechter bruikbaar worden. Bij sommige apps worden de instellingen niet meegenomen...Ik probeer al 10 dagen mijn e-mail weer werkend te krijgen....

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Ikke 07-11-2016 Product paar dagen in bezit

hele goede accuduur en een top scherm

Algemene score

10,0
IK had een s5 en mocht een verlenging aangaan. Heb mij in de winkel goed laten infomeren en ben daardoor thuisgekomen met een super telefoon kan zo 2 a 3 dagen met de accu doen en als hij dan bijna leeg is, leg je hem aam de snellader, en je telefoon zegt ook nog eens hoe lang het laden duurt. helemaal super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Nico 07-11-2016 Product paar weken in bezit

Telefoon snel, goed beeld & camera. Snellader top, wel nodig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Al jarenlang Samsung telefoons. Deze is beter in geheel, maar met name de camera is top. Overige functies goed en in de nieuwe versie Android logischer gerangschikt.

Pluspunten

  • Snelheid
  • Helder beeld
  • Camera
  • Snellader

Minpunten

  • Accuduur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Lola 06-11-2016 Product paar dagen in bezit

Groot scherm, mooi beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super mooie en scherpe foto's. Toestel goed te bedienen. Mooi geluid en fijne oordopjes die je erbij krijgt. Mooi design.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
M 06-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi toestel en erg goed in gebruik!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb de S7 nu nog maar even, maar kan nu al zeggen dat hij goed bevalt. De camerakwaliteit is echt super en de snelheid is ook zo veel beter dan mijn vorige toestellen. De overstap naar de S7 was dan ook een goed idee.

Pluspunten

  • De S7 is erg snel
  • Camera presteert erg goed

Minpunten

  • Accessoires prijzig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Ina 04-11-2016 Product paar weken in bezit

heel blij met mijn nieuwe S7

Algemene score

8,0
De s7 is snel en heel gebruiksvriendelijk. geluidsknoppen (hard/zacht) zijn gesplitst, waardoor ze beter te bedienen zijn dan bij eerdere versie.

Pluspunten

  • snel
  • gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • nieuw hoesje aanschaffen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Kevin 03-11-2016 Product paar weken in bezit

Perfect voor Vloggers, Youtubers en Filmmakers

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gekozen als alternatief voor de Note 7 en alsnog perfect voor mijn doelen.

Ik wil een telefoon waarmee ik video's kan maken om deze vervolgend te monteren en te publiceren. Ik wil bewust niet elke dag met een dslr rondlopen, maar wel de mogelijkheid hebben goede beelden te schieten.

Deze telefoon geeft me deze kansen en kan daarnaast ook erg goed bellen, emailen, browsen, games draaien, whatsappen etc..

Ik blijf van van de Note serie, maar ook deze smartphone bezit zo goed als alle mogelijkheden die ik gewend ben en past daarom goed bij mij.

Pluspunten

  • Kwaliteit van foto's en video's
  • Accuduur
  • Snelheid
  • Fitness toepassingen
  • Gezondheid monitoren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
M. 03-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie upgrade

Algemene score

8,0
Had een 3 jaar oude S4, waarbij ik steeds vaker tegen limieten van 16 Gb basisgeheugen aanliep. Daarnaast werkte het allemaal niet meer zo lekker vloeiend, dus toch maar eens naar een opvolger gezocht.

Wilde sowieso een toestel met vingerafdruk scanner, zodat telefoon zonder hinder te beveiligen is - je doet er tegenwoordig van alles mee tot betalen aan toe.

Naast snelheid en veiligheid van telefoon vind ik de camera het belangrijkste, dat gebruik ik veel en had daar met S4 prima ervaringen mee. De S7 doet dit nog weer beter en heeft denk ik op dit moment beste camera aan boord.

Pluspunten

  • Vingerafdrukscanner
  • SD card slot
  • waterdicht
  • 32 Gb intern geheugen

Minpunten

  • standaard geen draadloze lader meegeleverd

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende
Petra C.M. 03-11-2016 Product paar weken in bezit

Robuust en elegant design met zeer helder beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Robuust en elegant design . Even wennen na mijn Galaxy S5 , die ook al heel goed is/was en nu naar mijn man gaat. Fantastisch dat de data zo gemakkelijk overgenomen konden worden. Geweldig helder beeld. Ga er fijn mee experimenteren. De foto's van mijn kleindochter zijn alvast super.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Toine926 03-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi toestel, werkt super snel

Algemene score

10,0
Toestel werkt super snel. Ik had een oude iphone. naar van tijd met alle updates start de films op youtube of telegraaf tv erg traag.
Met dit toestel is dat verleden tijd.
Mooi design, dun. Afgewerkte rand aan de achterzijd waardoor deze goed in de hand ligt.

Pluspunten

  • snelle processor
  • mooi design
  • mooie grafics

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Angelique 02-11-2016 Product paar dagen in bezit

geweldige camera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze camera is zo scherp, zo handig in gebruik en je kan heel makkelijk ook foto's bewerken. Programma wat Samsung erop heeft geplaatst werkt gewoon echt. Ben verliefd en meer dan tevreden over deze telefoon...oh en je kunt uiteraard ook alles makkelijk bedienen, want handzaam in een vrouwenhand,

Pluspunten

  • camera
  • beeldscherm

Minpunten

  • ringtonen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Toon meer reviews