Fysic FM-9250 zwart - Reviews

Specificaties
Dual SIM
Nee
Datanetwerk
GSM
Kleur(en)
zwart
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 42 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

S.J. van der Tonnekreek 26-09-2017
  • Product paar weken in bezit

prima toestel en duidelijk voor mij 75 jarige aower

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
het is een goed toestel ik heb de telefoon gekozen om dat mijn vorige toestel in het water is gevallen en ik wilde de zelfde weer. Blij dat hij nog in het assortiment zit. Alleen heb ik 80,00 euro moeten betalen. Maar hij is het waard!

Pluspunten

  • duideliijk
  • makkelijk
  • grote toetsen
  • goed

Minpunten

  • geen
  • geen
  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 24-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit is een prima toestel voor ouderen. Grote toetsen en grote letters. Voldoet helemaal. Aanrader om te kopen.

Pluspunten

  • Grote toetsen
  • Prima scherm

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

cees 30-10-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fysic 9250

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ik heb dit toestel gekozen om bedieningsgemak , goed leesbaar duidelijk scherm,degelijkheid en goede geluidskwaliteit.

Pluspunten

  • duidelijk groot goed leesbaar scherm
  • gemakkelijk te bedienen
  • goede geluidskwaliteit

Minpunten

  • instellen M toets in handleiding onduidelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

rico 28-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede telefoon en grootscherm echt super

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
super tevresen over de fysic het toestel supermakkelijke bediening. ik zou het iedereen aanbevelen .

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • toesten makkelijk
  • telefoon

Minpunten

  • accu

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

hans 21-10-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

makkelijk te bedienen groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
belangrijk grote toetsen makkelijke bediening simpel werkende telefoon handig voor oudere mensen die toch mobiel berijkbaar willen zijn

Pluspunten

  • groot scherm
  • makkelijk te bedienen
  • goede accu duur

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marita 13-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

goed leesbaar scherm en toetsen

Algemene score

8,0
Het bedieningsgemak, de duidelijke leesbaarheid en de eenvoudige bediening gaf de doorslag bij de aanschaf

Minpunten

  • Toevoegen van contactpersonen is wat omslachtig
  • Toetsen M1 en M3 doen wat anders dan verwacht

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

D.Verheul 11-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Groot scherm, duidelijk toetsenbord, prettig formaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb het toestel alleen nodig voor bereikbaarheid en noodgevallen. Daar is deze Fysic FM-9250
uitermate geschikt voor. Niet te veel poespas en makkelijk te bedienen.
Onlangs heb ik ook een vaste Fysic FX -5520 Dect telefoon in huis gekocht en ook dit is een
prima aankoop geweest. Ben ook hier zeer tevreden mee.

Pluspunten

  • Helder, duidelijk leesbaar
  • Behoorlijk geluid + ook handsfree

Minpunten

  • nog niet !

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Een inwoonster uit Lochem 09-10-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Gebruiksvriendelijke "senioren" telefoon.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik was opzoek naar een gebruiksvriendelijke mobiele telefoon, zonder allerlei "toeters en bellen". In de telefoonwinkel ben ik goed geadviseerd. Wel bleek dat via internet hetzelfde mobieltje/type
plm. € 25,- tot € 30,- goedkoper wordt aangeboden. Tot nu toe tevreden wat de uitleg betreft, eenvoudig taalgebruik, kortom een gebruiksvriendelijke benadering.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

A. Stoffelen 07-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Makkelijk te bedienen toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Was op zoek naar een makkelijk te bedienen seniorentelefoon. Deze heb ik gevonden bij Fysic. Grote toetsen en een goed geluid en een lange levensduur van de accu.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wim en Riet 28-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fysic FM-9250 Handig en gebruiksvriendelijk toestel

Algemene score

9,0
Goede seniorentelefoon.
Eenvoudig te bedienen, lange batterijduur, grote goed leesbare toetsen en ook goed leesbaar scherm. Geluid kan desgewenst vrij hard gezet worden. Handige led-indicaties op het scherm.
Erg netjes afgewerkt toestel.
De SOS werkt erg fijn door middel van schuiven.

Pluspunten

  • eenvoudig te bedienen
  • lange batterijduur
  • grote toetsen
  • goed leesbaar scherm
  • geluid kan hard

Minpunten

  • SOS knopje had rood gemogen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

T de V 26-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fysic FM 9250

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima makkelijk telefoontje,voor mijn ouders gekocht,
Nummers erin gezet en bellen maar
Duidelijk gebruiksaanwijzing in het Nederlands.
Grote toetsen en eenvoudig bediening

Pluspunten

  • Duidelijkheid
  • Grote toetsen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dhr. Ermans 17-09-2017

Handig en gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
In het gebruik zeer handig en makkelijk in het gebruik. Geen onnodige dingen.
Zeer zeker aan te bevelen.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Overzichtelijk
  • SOS knop zeer handig

Reageer

Seerden 14-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Handig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb gekozen voor een eenvoudig apparaat waarmee ik kan bellen en smssen. Voordeel ook is het grote beeldscherm en de duidelijke druktoetsen. Ideaal voor oudere mensen.

Pluspunten

  • grote druktoetsen
  • groot beeldscherm
  • eenvoudige bediening

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anton 11-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Duidelijk scherm, lange accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Goede seniorentelefoon. Duidelijk scherm en groet toetsen. Dit is mijn tweede toestel van Fysic en ben hier ook weer zéér tevreden over.

Pluspunten

  • duidelijk scherm
  • grote toetsen
  • lange accuduur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad 29-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Duidelijk en handig toestel en zeer handig in de bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie prijs en een klein maar bijzonder duidelijk toestel. Grote toetsen en helder display.
De batterij gaat heel lang mee voordat je deze weer op moet laden. En omdat het toestel klein past het in je tas, broekzak of shirt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hélène 25-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

goede seniorentelefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede seniorentelefoon, eenvoudig te bedienen, lange batterijduur, grote goed leesbare toetsen en ook goed leesbaar scherm. Geluid kan desgewenst vrij hard gezet worden. Handige led-indicaties op de buitenkant. Ten opzichte van het toestel is het scherm wel relatief klein. Een draagkoordje had wel meegeleverd mogen worden.

Pluspunten

  • eenvoudig te bedienen
  • lange batterijduur
  • grote toetsen
  • goed leesbaar scherm
  • geluid kan hard

Minpunten

  • scherm relatief klein
  • geen draagkoord meegeleverd

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Dekker 22-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

groot scherm

Algemene score

5,0
Het toestel voldoet redelijk. Je bent wel 2 uur bezig met het goed invoeren.
De handleiding is onvoldoende.
Het aanzetten van de voorkeuzenummers op de knoppen M1 + M2 + M3 staat er niet in beschreven. Dit is belangrijk.
SOS Functie knop. De helpdesk van Fysic raad af daar het nummer 112 bij in te voeren.
Waarom zou je dan anders een telefoon uitzoeken met SOS noodfunctieknop.?
Als je contacten van het toestelgeheugen naar de simkaart wilt kopiëren moet je dat 1 voor 1 doen.
Dit is niet handig als je dit met 30 contacten moet doen.

Pluspunten

  • groot scherm
  • grote knopppen
  • Bij dichtklappen verbreekt de verbinding.
  • (vervolg) Dus geen beltegoed verloren
  • bij vergeten ophangen.

Minpunten

  • slechte handdleiding
  • Duurt lang om op te starten en alles in
  • (vervolg) te voeren enkele uren mee zoet.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

Jan 16-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fysic Seniorentelefoon GSM FM-9250

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel gemakkelijk te installeren en te gebruiken. Zelfs door een 87-jarige.
De belgeluiden zijn uitstekend te horen. Gemakkelijk in te stellen met de M1-2-3 vaste nummers.

Pluspunten

  • installatie
  • goed geluid

Minpunten

  • nvt
  • nvt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Globetrotter 09-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Zeer geschikt voor senioren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer geschikt voor senioren, door de eenvoudige bediening, en het instellen van de diverse functies. De bijgeleverde gebruiksaanwijzing is erg begrijpelijk geschreven. En niet onbelangrijk, het gesloten deksel voorkomt dat de toetsen geactiveerd worden bij het in de jas of broekzak dragen van de telefoon. Wel nog een punt van kritiek, het aantal te kiezen beltonen had wat meer gekund.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Duidelijke en begrijpelijke gebruiksaanwijzing.
  • Dat de telefoon kan worden dichtgeklapt.

Minpunten

  • Het aantal beltonen zou wat meer kunnen zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tiny 31-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Tiny

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Compact toestel. Toch zijn de cijfers heel goed leesbaar. Ook het laadstation is erg handig. Bediening van het toestel is erg eenvoudig.

Pluspunten

  • grote cijfers
  • eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews