Huawei P8 Lite 16 GB / zwart / (dualsim)

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 2012 reviews die zijn achtergelaten voor de Huawei P8 Lite 16 GB / zwart / (dualsim) op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Johanna 22-04-2016
  • Product kwartaal in bezit

Ervaring met de P8 lite

Geschreven voor: Huawei P8 Lite 16 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,6
Na een half jaar het gebruik van de P8 lite te hebben ondervonden ,kan ik met een gerust hart zeggen : "Hij voldoet in alle opozichten wat een telefoon zou moeten doen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Frank Kwantes 22-04-2016
  • Product kwartaal in bezit

Huawei P8 lite

Geschreven voor: Huawei P8 Lite 16 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,8
fantastische telefoon ,met voldoende mogelijkheden. snelheid is prima. beeldscherm is zeer goed. zelfs tv kijken is een genot.
prijs is uitstekend voor de mogelijkheden en de kwaliteit.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Von 21-03-2016
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,6
Prettig en handig te hanteren intuïtief toestel met goede geluids- en beeldkwaliteit en redelijk lange batterijduur.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor 19-08-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

Mooie en handige telefoon voor een fijne prijs.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei P8 Lite 16 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Ik heb deze telefoon nu 8 maanden in gebruik, maar er is blijkbaar vocht in gekomen, waardoor hij defekt was. Nu precies hetzelfde toestel gekocht, omdat ik supertevreden erover ben. Mooi duidelijk, groot scherm, gebruiksvriendelijkheid qua menu's is super, zitten zeer veel functies op. Kortom, voor een mooie prijs een geweldige telefoon.

Pluspunten

  • Zeer gebruiksvriendelijk.
  • Mooi groot scherm.
  • Maakt perfecte foto's.
  • Makkelijjk navigeren.

Minpunten

  • Uitkijken met vocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Srecko 19-05-2016

mooi mobiel

Geschreven voor: Huawei P8 Lite 16 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,4
uitstekende mobiele telefoon die voldoet aan al mijn behoeften. .............................
Great telfoon can be compared with other brands lik iphone

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willemsmit 01-08-2016
  • Product maand in bezit

Zeer slecht WIFI bereik

Geschreven voor: Huawei P8 Lite 16 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

5,6
WIFI valt steeds weg na uit/aan zetten weer heel even wifi bereik , daarna weer hetzelfde, GEEN wifi Super slecht.
tekst letters veranderen spondaat en geen idee om ze terug te zetten.
Waardeloos apparaat, voor mij dan
Heet groot, veel te grote rand onder en boven het scherm , moet veel compacter kunnen.
en bedondert bij Vodafone, Bisonspoor Maarssen met dit toestel

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Karin 06-05-2016
  • Product kwartaal in bezit

Een aanrader

Geschreven voor: Huawei P8 Lite 16 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
fantastische telefoon ,met voldoende mogelijkheden. snelheid is prima. beeldscherm is zeer goed.Batterijduur ook prima.
prijs is uitstekend voor de mogelijkheden en de kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

harold 16-02-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,4
heb het toestel pas 19 dagen maar tot nu toe tevreden.
uitstekende camera. gebruiksvriendelijk. werkt beetje als iphone en als android-toestel. daardoor makkelijk in gebruik. octacore processor, 13mp-camera. veel waar voor je geld.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Christa Olde 15-02-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Leuk toestel, lekker snel, mooie kleuren. Apps doen het moeiteloos en het overstappen van Iphnone naar Huawei viel me mee, alleen de chatgeschiedenis van whatsapp is niet gelukt o dat over te zetten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Rianne 10-03-2016

Ik zit te twijfelen of ik een Iphone moet kopen, of een andere (zoals deze). Vind jij deze fijner dan de Iphone?

Reageer

Brkovi 02-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Een uitstekende smartphone!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei P8 Lite 16 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Heb een paar jaar een Iphone 4S en 5 gehad. Gewoon een goede smartphone! Maar laat 'm niet vallen. Wordt dan een zeer dure grap. Nadat dit mij nu twee keer is overkomen, ben ik op zoek gegaan naar een goede middenklasser die niet duur is en datgene kan wat ik er meestal mee doe.
Ik bleef steken bij deze Huawei P8 lite. Heb hem net en tot nu toe gewoon een superding! Werkt vlot met android 5. Maar nu, met marshmallow geïnstalleerd, lijkt hij nog soepeler te lopen.

Pluspunten

  • Vlotte werking
  • Uitstekende camera
  • Licht

Minpunten

  • Geluid met mijn eigen koptelefoon is minder goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marco 16-02-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Top toestel de huawei p8 lite.
Goed geluid , mooi design en handig in gebruik.
Ik heb nog geen nadeel gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ina Kettenes 12-02-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,0
Ik kan dit toestel nog niet goed beoordelen, daarvoor heb ik het te kort in mijn bezit. Daarom voor alles een gemiddelde 6. Later na ingebruikname zal ik het beter beoordelen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
anna k 12-04-2016

hoi Ina misschien kun je nu je review aanpassen? Ik was als potentiele koper benieuwd naar negatievere reviews, maar dit is een review die het totaalcijfer onnodig drukt en voor niemand echt nuttig.

Reageer

De vries 29-09-2016
  • Product paar maanden in bezit

Niet kopen

Geschreven voor: Huawei P8 Lite 16 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

1,0
Wifi ontvangst niet goed, kijk maar op internet,als je huawei benaderd hoor je helemaal niets. Dus niet kopen

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht
Voldoende
Slecht

Reageer

Sander 15-02-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Ik vind het gewoon op alle manieren een heel prettige telefoon. Snel, gebruikersvriendelijk, mooi vormgegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guus 17-02-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Ik ben tevreden, het product is opvallend gebruiksvriendelijk.
Het is een product met een prima prijs / kwaliteits verhouding.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

piet de pagter 16-02-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
uitstekend toestel voor een goede prijs.
mooie beelden met de camera. prettig groot scherm.
voelt solide aan en een goed geluid.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jo 16-02-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Hiervoor had ik een Samsung S2 die had het begeven.
Dit is een fijn toestel voor een leuke prijs. Maakt mooie foto's en is gemakkelijk te bedienen. Ik ben er heel erg tevreden mee.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik 15-02-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Mooi apparaat, makkelijk bedienbaar, functioneel, snel, niet te groot, goede garantie. Kortom, ben er blij mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

MARGREET 15-02-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Geweldige telefoon. Snelheid en camera is beter dan vorige Huawei. Meer opties en opslag. 4G optie. Perfect selfies. Goede kwaliteit/prijs verhouding

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rene 14-02-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Strak toestel, voor een goeie prijs. Legio mogelijkheden, heb er een 32gB kaartje in, dus moet voorlopig wel genoeg zijn. Alleen dat plastic had wat mij betreft beter metaal kunnen zijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews