Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Samsung Galaxy Note 4 32 GB / zwart

Vergelijkbare producten

Samsung Galaxy A3 (2017) 16 GB / black sky

Samsung Galaxy A3 (2017) 16 GB / black sky
8,5 (679)

Samsung Galaxy A5 (2017) 32 GB / peach cloud

Samsung Galaxy A5 (2017) 32 GB / peach cloud
8,7 (1072)

Samsung Galaxy S6 32 GB / black sapphire

Samsung Galaxy S6 32 GB / black sapphire
9,0 (1697)
Bekijk alle Smartphones

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy Note 4 32 GB / zwart op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Voldoende
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Joëlle 15-03-2016
  • Product jaar of meer in bezit

Het is gewoon een TE uitegreide telefoon.

Geschreven voor: Samsung Galaxy Note 4 32 GB / zwart

Algemene score

5,6
Na nu ruim een jaar een Note 4 gebruikster te zijn kan ik inmiddels erg veel vertellen over de bouwkwaliteit, de snelheid, camera en de algemene mogelijkheden van het toestel. Als eerste wil ik de pluspunten bespreken.
- Het scherm is mooi groot en de kwaliteit is goed.
- De S-pen is in sommige dingen wel een uitkomst.
- Het toestel beschikt over een vingerafdrukscanner.
- Selfiecamera (3,7 megapixel)
- Maakt mooie foto’s met de 16 megapixel achtercamera.
- Het toestel beschikt over een snel-lader die het toestel in 30 minuten van 0% tot 50% vol kan laden.
- Grote batterij (3220 mAh)
Nu wil ik toch de minpunten opsommen die ik ervaren heb met de Note 4 toestellen die ik tot op heden gehad heb. In 1 jaar heb ik maar liefst 2 van deze toestellen mogen verslijten. Wat volgens mij niet het idee van Samsung kan zijn. Deze minpunten zijn tevens mijn ervaring met het toestel, dit hoeft niet bij elke Note 4 te zijn.
- Het toestel word erg heet, waardoor bellen gewoon niet zo fijn is.
- Hij loopt regelmatig vast, zonder dat er applicaties open staan.
- Hij start vaak zomaar op, wanneer je mailtjes aan het kijken bent of een andere app aan het gebruiken bent.
- Er zitten veel toeters en bellen op die je eigenlijk helemaal niet gebruikt bijvoorbeeld;
De hartslagsensor die veel samenwerkt met een applicatie die vaak voor de dag komt (S-health), maar ook de S-pen word na 2 weken niet meer uit het toestel gehaald.
- De service van Samsung is niet echt geweldig, zo word je met de bovenstaande serieuze klachten (heet worden van toestel, vastlopen, en het zomaar uit gaan en weer opstarten) niet echt serieus genomen.

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Voldoende
Onvoldoende
Slecht
Marco 24-04-2017

Raar, ik heb zelf ook nu twee en half jaar de Note 4 gehad maar het warm worden komt mij niet bekend voor. Wel het soms uitvallen, en dan met name als het percentage onder 25% komt. Opstarten is dan ook niet meer mogelijk voordat het toestel opnieuw wordt opgeladen. En mijn allereerste Note 4 die ik in 2014 nieuw kreeg is teruggegaan omdat een van de microfoons niet goed waren. Bij het bellen kon men mij niet verstaan. Daar houden de klachten ook echt wel op, ik heb er een erg fijn toestel aan gehad en heb nu sinds een paar dagen een S8 plus.

Reageer

The Lady Guinevere 11-05-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

PC kapot ....ideaal Note 4 ...perfect....totdat... :-(

Geschreven voor: Samsung Galaxy Note 4 32 GB / zwart

Algemene score

5,0
Jaren geleden een Note 2 aangeschaft die bevalt perfect. Totdat de telefoon van mijn man er mee ophoudt voor mij de kans om een note 4 aan te schaffen.
Ideaal voor van alles en nog wat zowel zakelijk als prive zeker een goede vervanger van mijn laptop/pc. Ik maak ook veel gebruik van de pen. He-le-maal blij met mijn nieuwe phablet
Nooit geen problemen met welke telefoon dan ook die ik in mijn bezit heb gehad. Opeens uit het niets loopt hij vast tot vervelends aan toe . Gaat uitzichzelf opnieuw opstarten, gaat uitzichzelf updaten, apps die opstarten zonder dat ik eraan zit, reboot etc.... loopt hierdoor ook weer vast ..batterij eruit en erin . fabrieks instellingen niets helpt. SD kaart zit er niet in dus daar ligt het niet aan. Een week later gaat t scherm op zwart ......telefoon overleden !
Garantie en service en (lange) levensduur dat zijn allemaal "enge" woorden hoor die willen ze niet kennen ...kastje muur verhaal.
na 2 jaar en 2 maand kan ik dus weer een nieuwe telefoon aanschaffen.....dure telefoon die note 4
Mijn oude note 2 doet het nog steeds zonder rare storingen na ruim 5 jaar nog steeds ! (je kunt m zelfs laten vallen )
Met de aanschaf van deze Samsung Note 4 in deze prijsklasse verwacht je dat je er in ieder geval 5 jaar mee vooruit kan. nee dus .
Heb je een note 4 zorg dat je m voor dat de garantie afloopt weg doet.
Misschien maar weer een note 2 aanschaffen :-)

Pluspunten

  • camera
  • pen
  • een goede vervanger van mijn laptop
  • groot scherm

Minpunten

  • levensdsuur
  • apps die je niet kan verwijdern

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Slecht

Reageer

Suzan 28-09-2016
  • Product paar weken in bezit

In één woord: supertelefoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Note 4 32 GB / zwart

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een veelzijdige telefoon. Ik wilde eigenlijk een Note 7, maar omdat deze in het nieuws kwamen door ontploffings gevaar toch maar gekozen voor de veilige variant. De note 5 viel af, omdat uit andere reviews bleek dat de 4 toch wel net zo goed en misschien wel iets beter was. Ik heb hem nu een maand en nog geen moment spijt van gehad. Je kunt er heel veel mee. Zelf helemaal je eigen indeling maken qua apps en widgets en voldoende ruimte om foto's en filmpjes op te slaan. Ik heb er wel een externe sd-kaart bij gekocht, dus nu al helemaal ruimte genoeg. Verder heb ik de app 'Schets' geïnstalleerd, waarmee je, in combinatie met de S pen, kunt tekenen en ontwerpen. Ook een lekker groot scherm, dus dat werkt ook prettig. Het is een smartphone om met twee handen vast te houden en geen telefoon voor in je broekzak. In één woord: supertelefoon.

Pluspunten

  • Veelzijdig
  • Helemaal eigen te maken
  • S pen
  • Groot scherm
  • Externe sd-kaart

Minpunten

  • Niet voor in de broekzak
  • Met twee handen vasthouden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

bakker1977 20-12-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Erg fijn toestel. Mooi, scherp beeld en zeer snel.
Wel moet ik zeggen dat het beeldscherm van mijn vorige telefoon, de Note 2, beter reageerde.
Op het scherm van de Note 4 vind ik dat er redelijk wat plekken zijn waar het scherm niet goed reageert en waar je dus wat beter moet drukken.
Verder erg tevreden.
Echt heel veel verschil met de vorige Note merk ik trouwens niet qua specificaties.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sproet61 22-11-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,6
Wat een plaatje van een toestel zeg!Ben het meest tevreden over de snelheid en mogelijkheden van de Note 4.Heb tegelijk een View Cover erbij aangeschaft plus een extra sd-kaartje.Speelfilm of YouTube filmpjes zijn haarscherp.Camera en geluidskwaliteit vind ik absoluut ruim voldoende.Styluspen is weer mooi verborgen onderin het toestel.Alle functies hiervan heb ik nog niet uitgeprobeerd maar in de praktijk zal niet iedereen de pen gebruiken,denk ik.Het is wel een toestel voor 2 handen!Deze Note 4 is momenteel echt Samsungs vlaggenschip!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vickctor 31-10-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
Natuurlijk nog niet zo lang in mijn bezit, maar ter vergelijking met mijn vorige Note is dit een prima toestel. Mooi helder scherm, zeer snel en een goede stevigheid. De geluidskwaliteit is goed, evenals de fotokwaliteit.
Een minpuntje vind ik de instelling van contacten. De volgorde van voornaam/achternaam/tweede naam staat niet altijd juist. Ik weet niet of dit met TouchWiz te maken heeft of met Android. De tweede keer invoeren staat het wel goed. Dus niet echt een onoverkomelijk probleem omdat je dit maar éénmaal doet. Toch hoort het niet. Vedre geen klachten of tegenvallers.
Als je een snel toestel wilt die mooie foto's maakt én een helder en groot scherm heeft is dit een goede keuze!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ekalle 29-10-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,8
Te weinig telefoon voor teveel geld.

Positief:
- Gewicht valt me mee, grootte ook, is handelbaar.
- Lekker snel.
- Goede accu, lekker snel geladen.

Negatief:
- Scherm valt me tegen, kleuren zijn mooi, maar wit in niet wit, de hoge pixeldichtheid heb je niks aan, zie geen verschil met mijn iPhone 5S of Huawei P7. Het scherm van mijn Huawei is beter vind ik.
- Foto's overdag zijn prima, maar niet beter dan van mijn iPhone 5S, Bij minder licht zeer middelmatig.
- Ik kan maar niet wennen aan de Samsung laag over Android, HTC heeft dit toch echt beter voor elkaar.

Jammer, had er naar uitgekeken, maar valt tegen.
Zeker voor de prijs van 740 Euro.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer