Fysic FM-7500 zwart - Reviews

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 116 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ron 28-07-2016
  • Product paar weken in bezit

Prima mobiel

Algemene score

7,8
Voor mijn bejaarde moeder een mobiel gekocht om ook buiten huis bereikbaar te zijn en de FM-7500 gekozen. Duidelijk display, helder geluid (kan érg luid!), grote toetsen en een SOS-toets waar je 5 nummers + een SMS-bericht aan kunt koppelen. Nummers programmeren via SMS is mij helaas niet gelukt, maar via de 'normale' weg lukte dit prima. Aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

A.D. de Wit 13-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Vernieuwing altijd geen verbetering

Algemene score

7,8
Vorige week na twee jaar mijn tweede FM-7500 FYSIC telefoon gekocht, omdat de eerste steeds op noodsituatie stond, waardoor ik er niet meer mee kon bellen of gebeld worden.
Omdat het voor mij onbekend was of dit aan de telefoon lag, of aan de provider, heb ik drie maanden geleden een nieuwe SIM-kaart gekocht, doch het probleem was er niet door opgelost. Nu ik een nieuwe FYSIC FM-7500 heb gekocht, want ik was er heel tevreden mee, is het probleem opgelost, dus de oorzaak was toch de telefoon.
Echter bij de eerste zag ik bij het intoetsen van Namen, de naam en het telefoonnummer, en bij het nieuwe toestel alleen de naam, en dit ervaar ik als een achteruitgang.
Hoe vaak wordt niet gevraagd wat het telefoonnummer is van iemand, wat ik voorheen direct zag, en nu niet meer.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Rob Keijzer 03-03-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,4
Gemakkelijk in gebruik te nemen, overduidelijke gebruiksaanwijzing. Handige grote toetsen. Eenvoudig toestel maar er zitten toch extra's in zoals een radio en agenda.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Hennie 24-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

Senioren GSM Fysic FM-7500

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een nieuwe senioren gsm voor mijn moeder. Vond op de site van BCC een goed en betaalbaar product. Een mooie handzame telefoon met grote toetsen en 2 sneltoetsen om oa 2 telefoon nummers snel te kunnen bellen. Verder een goede gebruiksaanwijzing en makkelijk te bedienen vwb de beschikbare functies. Heb de telefoon uiteindelijk in de winkel van BCC gekocht omdat men daar nog enkele vragen kon beantwoorden.

Pluspunten

  • Prijs kwaliteits-verhouding is goed.
  • Grote toetsen.
  • Gemakkelijke bediening.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Janette Verkaik 20-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

Duidelijke toetsen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Toestel gekocht voor schoonmoeder die (89 jaar) is opgenomen in revalidatiecentrum. Of ze zelf gaat bellen, moeten we nog afwachten, maar nu kunnen wij haar bereiken. Toestel lijkt eenvoudig te bedienen; de toekomst zal het uitwijzen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Theo 11-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Simpel te bedienen ideaal voor senioren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
eenvoudig toestel voor bellen en sms-en. Makkelijk in te stellen en handige baal functies. Zeer tevreden met de aankoop voor mijn vader van 96 jaar !

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • gesproken nummerkeuze

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Trees 14-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Seniortelefoon

Algemene score

8,5
Voor een 93 jarige gekocht. Hij kan er moeiteloos mee bellen en beantwoorden. Geen onnodige toeters en bellen kortom een handig telefoontje.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B. Hendriksen 06-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Seniorentelefoon

Algemene score

7,2
De keuse voor deze telefoon was snel gemaakt omdat het een toestel moest zijn met duidelijk toetsen/letters. Helder kleurenscherm en handige snelkeuzentoetsen M1/M2

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jo Hoefnagel 23-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Senioren mobiel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goed toestel, grote duidelijke knoppen en niet te moeilijk in gebruik. Ligt lekker in de hand, niet te klein en/of te dun. SOS knop op de achterkant zit ook goed geplaatst.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

wil 15-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

ideale oplader.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Voor mijn moeder in het verzorgingshuis deze telefoon aangeschaft. Ze heeft hem nog te kort om te zeggen dat ze er goed mee om kan gaan. De telefoon is gekocht om alleen maar te bellen en om gebeld worden. Dus eigenlijk zit er al te veel op. We hebben ook alleen maar uitgelegd hoe er gebeld moet worden. We hadden genoeg geheugen om de namen in te voeren. Het is voor mij allemaal heel duidelijk en hopelijk voor mijn moeder ook snel. Ze is erg blij met de duidelijke beschrijving en het is heel fijn dat de telefoon zo in de oplader gezet kan worden. De knoppen zijn heel duidelijk en groot.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blik 03-12-2016
  • Product paar maanden in bezit

Goed overzicht, makkelijke menustructuur

Algemene score

7,0
Nu een aantal maanden in bezit en het doet precies waarvoor ik hem gekocht heb namelijk bellen (gebeld worden) en teksten verzenden/ontvangen. Meer had ik niet nodig want doe toch het meeste op de Desktop (PC).

Pluspunten

  • Overzichtelijke toetsen
  • Overzichtelijke menu structuur
  • Vrij lang opgeladen batterij

Minpunten

  • Te glad, laat hem daardoor regelmatig vallen
  • Meerdere functies onder 1 toets
  • Radio werkt alleen goed in de hand (Zelf antenne)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

peter 27-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Goed scherm,groteb knoppen

Algemene score

7,0
Goed product, echter, als je de telefoon oppakt druk je vaak ook de geluidknop of bewerk knop ongemerkt in, zitten op verkeerde plek, aan boven zijkant

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Reinder 07-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Eenvoudig en duidelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze telefoon sluit precies aan op de wensen van mijn moeder. Geen toeters en bellen en extra menu's met teveel mogelijkheden. Gewoon kunnen bellen en gebeld kunnen worden net als met de decttelefoon thuis. De handige oplaadstandaard is ook een plus. De telefoon is ook nog eens voordelig in aanschaf. De S.O.S. knop kan ook nog wel eens handig zijn.

Pluspunten

  • Eenvoudig en duidelijk
  • Goede prijs/kwaliteitverhouding
  • S.O.S. knop
  • Oplaadstandaard

Minpunten

  • Nut zaklamp twijfelachtig

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

marie-rose 05-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

zeer goed toestel voor senioren

Algemene score

9,0
eenvoudige bediening / groot scherm en grote toetsen. De aanwezigheid van een alarmtoets en een zaklamp.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annelies 27-10-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

Zeer goede telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor mijn man deze telefoon gekocht omdat vegen over een schermpje voor hem teveel problemen gaf. Hij kan nu zelf weer contact zoeken met familie en vrienden.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • geen moeilijkheden met bijv. vegen over schermpje

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc 20-10-2016
  • Product paar maanden in bezit

Toch niet zo goed

Algemene score

3,0
Batterij vlug leeg , max twee dagen
Geen aanduiding wanneer batterij bijna leeg is , toestel valt dan plots uit.
Volume veel te luid op minimun stand
Neen , produkt is teleurstelling

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Hesdo 21-10-2016

Beste Luc,
neem alsjeblieft even contact op met onze service afdeling ( 073-6411355 of service@fysic.nl) dan gaan we deze problemen verhelpen want dit is niet de bedoeling.

Reageer

E.D. 10-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

Handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk te installeren. Handig in gebruik. Ideaal voor de mensen die wel bereikbaar willen zijn of in nood iemand moet kunnen bereiken, maar niet houden van alle technische snufjes.

Pluspunten

  • Licht gewicht
  • Snel te installeren
  • Duidelijke knoppen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

freerk 05-10-2016
  • Product paar weken in bezit

mooi groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
mooie telefoon goet en handig mooi stander erbij voor het opladen van de telefoon.
een goede keus.veel plezier

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gert-Jan 04-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

SuperGSM; waarom heb ik zelf zo'n ding die veel te veel kan?

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn moeder (86+) is (hopelijk) tijdelijk wat minder "handig". Goede aanleiding een senioren GSM voor haar te kopen bij CoolBlue.
Zondag 21:30 besteld, maandag 14:45u in huis!!
Telefoon werkt super. Als je een nummer intoetst spreekt ie dat nummer cijfer voor cijfer voor! Snelkies toetsen M1 en M2 werken goed. Heeft zelfs ook een handsfree optie. En een zaklamp!!!! En niet alleen grote toetsen maar ook op de display grote letters/cijfers. En zelfs een FM-radio
En ............ dat alles voor de somma van € 39 !!!!!

Pluspunten

  • Mogelijkheden
  • Prijs
  • Supersnelle levering

Minpunten

  • Misschien accuduur (vlgs specs)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

L.Schol 03-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

eenvoudig handzaam apparaat

Algemene score

8,0
Zeer geschikt voor ouderen , eenvoudig te bedienen.
Goede geluidskwaliteit .
Klein handzaam formaat.

Pluspunten

  • grote toetsen
  • alarmknop

Minpunten

  • kleine display

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews