Fysic FM-7500 zwart - Reviews

8,3 Lees 114 reviews
Specificaties
Geheugenkaarten
Nee
Touchscreen
Nee
Opslag uitbreidbaar
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 114 reviews

8,3

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Blik 03-12-2016 Product paar maanden in bezit

Goed overzicht, makkelijke menustructuur

Algemene score

7,0
Nu een aantal maanden in bezit en het doet precies waarvoor ik hem gekocht heb namelijk bellen (gebeld worden) en teksten verzenden/ontvangen. Meer had ik niet nodig want doe toch het meeste op de Desktop (PC).

Pluspunten

  • Overzichtelijke toetsen
  • Overzichtelijke menu structuur
  • Vrij lang opgeladen batterij

Minpunten

  • Te glad, laat hem daardoor regelmatig vallen
  • Meerdere functies onder 1 toets
  • Radio werkt alleen goed in de hand (Zelf antenne)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Onvoldoende
Voldoende
peter 27-11-2016 Product paar weken in bezit

Goed scherm,groteb knoppen

Algemene score

7,0
Goed product, echter, als je de telefoon oppakt druk je vaak ook de geluidknop of bewerk knop ongemerkt in, zitten op verkeerde plek, aan boven zijkant

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Reinder 07-11-2016 Product paar dagen in bezit

Eenvoudig en duidelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze telefoon sluit precies aan op de wensen van mijn moeder. Geen toeters en bellen en extra menu's met teveel mogelijkheden. Gewoon kunnen bellen en gebeld kunnen worden net als met de decttelefoon thuis. De handige oplaadstandaard is ook een plus. De telefoon is ook nog eens voordelig in aanschaf. De S.O.S. knop kan ook nog wel eens handig zijn.

Pluspunten

  • Eenvoudig en duidelijk
  • Goede prijs/kwaliteitverhouding
  • S.O.S. knop
  • Oplaadstandaard

Minpunten

  • Nut zaklamp twijfelachtig

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed
marie-rose 05-11-2016 Product paar dagen in bezit

zeer goed toestel voor senioren

Algemene score

9,0
eenvoudige bediening / groot scherm en grote toetsen. De aanwezigheid van een alarmtoets en een zaklamp.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Annelies 27-10-2016 Product half jaar of langer in bezit

Zeer goede telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor mijn man deze telefoon gekocht omdat vegen over een schermpje voor hem teveel problemen gaf. Hij kan nu zelf weer contact zoeken met familie en vrienden.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • geen moeilijkheden met bijv. vegen over schermpje

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Hennie 24-10-2016 Product paar dagen in bezit

Senioren GSM Fysic FM-7500

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een nieuwe senioren gsm voor mijn moeder. Vond op de site van BCC een goed en betaalbaar product. Een mooie handzame telefoon met grote toetsen en 2 sneltoetsen om oa 2 telefoon nummers snel te kunnen bellen. Verder een goede gebruiksaanwijzing en makkelijk te bedienen vwb de beschikbare functies. Heb de telefoon uiteindelijk in de winkel van BCC gekocht omdat men daar nog enkele vragen kon beantwoorden.

Pluspunten

  • Prijs kwaliteits-verhouding is goed.
  • Grote toetsen.
  • Gemakkelijke bediening.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Janette Verkaik 20-10-2016 Product paar dagen in bezit

Duidelijke toetsen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Toestel gekocht voor schoonmoeder die (89 jaar) is opgenomen in revalidatiecentrum. Of ze zelf gaat bellen, moeten we nog afwachten, maar nu kunnen wij haar bereiken. Toestel lijkt eenvoudig te bedienen; de toekomst zal het uitwijzen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Luc 20-10-2016 Product paar maanden in bezit

Toch niet zo goed

Algemene score

3,0
Batterij vlug leeg , max twee dagen
Geen aanduiding wanneer batterij bijna leeg is , toestel valt dan plots uit.
Volume veel te luid op minimun stand
Neen , produkt is teleurstelling

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
E.D. 10-10-2016 Product paar dagen in bezit

Handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk te installeren. Handig in gebruik. Ideaal voor de mensen die wel bereikbaar willen zijn of in nood iemand moet kunnen bereiken, maar niet houden van alle technische snufjes.

Pluspunten

  • Licht gewicht
  • Snel te installeren
  • Duidelijke knoppen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed
freerk 05-10-2016 Product paar weken in bezit

mooi groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
mooie telefoon goet en handig mooi stander erbij voor het opladen van de telefoon.
een goede keus.veel plezier

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Goed
Gert-Jan 04-10-2016 Product paar dagen in bezit

SuperGSM; waarom heb ik zelf zo'n ding die veel te veel kan?

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn moeder (86+) is (hopelijk) tijdelijk wat minder "handig". Goede aanleiding een senioren GSM voor haar te kopen bij CoolBlue.
Zondag 21:30 besteld, maandag 14:45u in huis!!
Telefoon werkt super. Als je een nummer intoetst spreekt ie dat nummer cijfer voor cijfer voor! Snelkies toetsen M1 en M2 werken goed. Heeft zelfs ook een handsfree optie. En een zaklamp!!!! En niet alleen grote toetsen maar ook op de display grote letters/cijfers. En zelfs een FM-radio
En ............ dat alles voor de somma van € 39 !!!!!

Pluspunten

  • Mogelijkheden
  • Prijs
  • Supersnelle levering

Minpunten

  • Misschien accuduur (vlgs specs)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
L.Schol 03-10-2016 Product paar dagen in bezit

eenvoudig handzaam apparaat

Algemene score

8,0
Zeer geschikt voor ouderen , eenvoudig te bedienen.
Goede geluidskwaliteit .
Klein handzaam formaat.

Pluspunten

  • grote toetsen
  • alarmknop

Minpunten

  • kleine display

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
bj peek 03-10-2016 Product paar dagen in bezit

doet precies wat die doen moet !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
gebruik dit toestel alleen voor 'buitenshuis'.
heb daar geen behoefte aan toeters en bellen.
duidelijk scherm (kan ook zonder bril) en dito geluid.
precies wat ik zocht (na 7 jaar de simpele gsm van medion)

Pluspunten

  • duidelijk scherm
  • goed geluid
  • geen toeters en bellen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende
F.P. 25-09-2016 Product paar dagen in bezit

Prima telefoon voor slechthorenden & slechtzienden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Simlock vrij, geluid bij intoetsen telefoonhouder duus geen kabeltje inprikken prima accu en zeer makkelijke bediening

Pluspunten

  • Bedieningsgemak
  • Degelijkheid

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
A 18-09-2016 Product paar weken in bezit

Handig toestel , waar voor je geld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit toestel gekocht voor mijn schoonmoeder. Het in gebruik nemen van het toestel was eenvoudig. De belangrijkste nummers heb ik voor haar ingevoerd, zodat ze alleen nog maar de namen hoeft te zoeken via het menuknopje. Eenvoudiger kan het gewoon niet. De aanwezigheid van een SOS-knop is ook nog eens een geruststellende gedachte voor de kinderen.

Pluspunten

  • is goed hanteerbaar
  • helder toetsenbord
  • goed geluid
  • SOS-knop
  • handig laadstation

Minpunten

  • dubbele functie toetsen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
T 15-09-2016 Product paar dagen in bezit

Makkelijk bedienbare telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijke telefoon die simlock vrij geleverd wordt.
Duidelijke toetsen. Geen overbodige extra's, maar een basic telefoon die doet waar hij voor gekocht is.

Pluspunten

  • Grote toetsen
  • Duidelijk toetsenbord
  • Geen overbodige extra's
  • Simlock vrij

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed
Carla 08-09-2016 Product paar weken in bezit

groot leesbaar scherm, simpel in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een telefoon die uitermate geschikt is voor oudere mensen met wat minder zicht. De telefoon is simpel in gebruik. groot voordeel voor slechtzienden is de spreekfunctie die het toestel heeft wanneer je de cijfers intoetst.

Pluspunten

  • helder display
  • simpel in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
josien van kraanen 05-09-2016 Product paar weken in bezit

duidelijke telefoon

Algemene score

8,0
goed leesbaar, luide beltoon kan minder luid, en voor slechtziende mensen controle bij het indrukken van toets herhaalt stem het cijfer.dit kan uitgezet worden.ligt goed in de hand. zaklamp erin. en toetsenvergrendeling met knopje.
mijn moeder van 85 gebruikt toestel om zelf mee te kunnen bellen.

Pluspunten

  • bediening
  • leesbaarheid
  • goede senioren telefoon
  • radio met goed geluid
bokko1 01-09-2016 Product paar dagen in bezit

Goede senioren/gehandicapten telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze telefoon gekocht voor mijn zoon die het syndroom van Down heeft.
Zonder de gebruikshandleiding gelezen te hebben heb ik alles heel gemakkelijk voor hem in kunnen stellen (Zelf heb ik geen mobiele telefoon dus zeer weinig kennis v.w.b. het gebruik van zo'n mobiel)
Toestel heeft twee snelkiestoetsen wat zeer makkelijk is. De SOS knop heb ik uitgeschakeld want die heeft hij niet nodig. Geluid is zeer goed en vooral het laadstation is een uitkomst, hoef je niet iedere keer dat erg kleine plugje in die telefoon te frommelen.

Al met al een goed toestel voor senioren of gehandicapten

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • goed leesbare toetsen
  • goed geluid
  • handig laadstation
  • simlock vrij

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed
killie 28-08-2016 Product paar weken in bezit

zeer duidelijke gsm

Algemene score

9,0
ik heb deze gekocht voor mijn moeder na vele andere te hebben geprobeerd is ze hier zeer tevreden over hij is voor haar zeer handig in het gebruik erg tevreden

Pluspunten

  • groot scherm
  • duidelijk
  • handig in gebruik
  • niet te moeilijk

Minpunten

  • eerst ontgrendelen
  • voor je kunt opnemen
  • dat is niet echt handig
  • ( knopje aan de zijkant)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews