Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.
Mail mij als er prijzen beschikbaar zijn

Samsung Galaxy A12 32 GB / blauw

Vergelijkbare producten

Samsung Galaxy A12 128GB (Blauw) 128 GB / blauw / (dualsim)

Samsung Galaxy A12 128GB (Blauw) 128 GB / blauw / (dualsim)

Samsung Galaxy A71 128 GB / prism crush blue / (dualsim)

Samsung Galaxy A71 128 GB / prism crush blue / (dualsim)
7,8
Bekijk alle Smartphones

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 1 review die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy A12 32 GB / blauw op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

B v Herwaarde 27-08-2021

vraagstelling

Geschreven voor: Samsung Galaxy A12 32 GB / blauw

Algemene score

6,0
beste mensen ik hoop dat jullie mijn deze keer vraag NIET verwijderen net z\o als mijn smeekbedes en opmerking over agenda.
wie kan ons helpen zodat wij de EIGEN agenda van Samsung, gezamenlijk kunnen gebruiken ,invullen, afspraken zichtbaar zijn op twee gebruikers en dan op Samsung TAB A en Samsung gsm A12
IK SMEEK OM HULP dit pas sinds juni 2021
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Hagos 25-09-2021

Geweldig batterij levensduur

Geschreven voor: Samsung Galaxy A12 32 GB / blauw

Algemene score

10,0
Ik vind het batterij goed. Het hardware ook heel goed. Ik vind het een goede product van samsung kan zijn volgens mij.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Bert36 25-09-2021

Gemakkelijk in gebruik en zeer helder schermbeeld

Geschreven voor: Samsung Galaxy A12 32 GB / blauw

Algemene score

10,0
Ligt lekker makkelijk in de hand en heeft een lange batterijduur. Laadt snel op en geeft zeer scherpe foto's
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

R289 24-09-2021

Fijn toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy A12 32 GB / blauw

Algemene score

8,0
Het is een fijn en redelijk snel toestel met een sterke batterij. Ik moet nog wel erg wennen aan de menustructuur en toetsenbord.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

1234as 23-09-2021

Prettige, mooie smartphone.

Geschreven voor: Samsung Galaxy A12 32 GB / blauw

Algemene score

10,0
Prettige mooie smartphone. De eerste keuze van mij. Leuk om overal naar toe mee te nemen. Samsung is een goed merk en de smartphone is goedkkop. Toch alle functies, wensen en mogelijkheden die ik wil hebben
Stappenteller werkt goed. De batterij gaat heel lang mes en opladen gaat snel. Ik ben er heel blij mee.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Nannie58 22-09-2021

Fijne bediening alleen soms geen wifi

Geschreven voor: Samsung Galaxy A12 32 GB / blauw

Algemene score

6,0
Ik ben heel tevreden. Heb alleen een minpunt. Op vakantiepark roompot kon ik geen gebruik maken van hun WiFi omdat de telefoon de 5mgh niet aankon en de WiFi daardoor niet vond. Dat minpunt vond ik nergens terug in de documentatie. Dat verwacht je ook niet bij een net nieuw gekochte telefoon.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 21-09-2021

Geweldig

Geschreven voor: Samsung Galaxy A12 32 GB / blauw

Algemene score

10,0
Super goed apparaat werkt heel goed ligt lekker in de hand heeft een uitstekende batterij
En een goed scherm de camera’s zijn super alles is top
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 21-09-2021

geweldig

Geschreven voor: Samsung Galaxy A12 32 GB / blauw

Algemene score

10,0
Bevalt uitstekend ben er erg blij mee . kan zeker aanbevelen Bak up werkt heel plezierig en is makkelijk
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 21-09-2021

Goeie telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A12 32 GB / blauw

Algemene score

10,0
Mooie telefoon met helder scherm, snelle reacties en heeft veel ruimte! Laadt ook snel op en maakt nette scherpe foto's!!!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 20-09-2021

Super veel geheugen

Geschreven voor: Samsung Galaxy A12 32 GB / blauw

Algemene score

10,0
De Samsung is heel makelijk in gebruik. Heeft heel veel geheugen . 1 minpuntje is bij het inzoomen van de camera, krijg je niet echt scherpe foto's. Lekker groot beeld.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Richard307 20-09-2021

Snelle telefoon met een uitmuntende camera

Geschreven voor: Samsung Galaxy A12 32 GB / blauw

Algemene score

10,0
Ik vind het een superfijne telefoon die ook een goede camera heeft. Vroeger had ik ook altijd Samsung, maar ben op een gegeven moment naar andere merken overgestapt. Nu ik weer een Samsung heb voelt het toch weer vertrouwd
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Ayesha 19-09-2021

Geweldig voor gebruik

Geschreven voor: Samsung Galaxy A12 32 GB / blauw

Algemene score

10,0
Het is een hele fijne telefoon. Ik heb zelf een samsung en een huawei gehad en vindt samsung zelf beter.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Teja 19-09-2021

Echt super

Geschreven voor: Samsung Galaxy A12 32 GB / blauw

Algemene score

10,0
Ik ben er heel blij mee, goede kwaliteit voor weinig geld. Mooie scherpe foto's en video's.
Fijn formaat
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Lol12 19-09-2021

Geweldige kwaliteit

Geschreven voor: Samsung Galaxy A12 32 GB / blauw

Algemene score

10,0
Ik vind het een goede telefoon, de prijs-kwaliteitverhouding is fantastisch! Ik raad hem zeker aan..
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Cor51 19-09-2021

Iets te groot.

Geschreven voor: Samsung Galaxy A12 32 GB / blauw

Algemene score

6,0
Ik vind hem te groot wat onhandig is in je broekzak. Zijn fotokwaliteit is goed, en zijn video kwaliteit is uitstekend
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 19-09-2021

Heel fijn toestel !

Geschreven voor: Samsung Galaxy A12 32 GB / blauw

Algemene score

10,0
Heb niet speciaal naar de prijs gekeken, maar naar het uiterlijk, de grootte en handzaamheid. In de test kwam ik o.a. deze Samsung A12 tegen en heb die ook gekocht.
Later begreep ik dat dit één van de goedkopere modellen was, maar daar merk ik tot nu toe weinig van. Laadt snel op en batterij gaat dagen mee, wat ik een pluspunt vind, duidelijk scherm, gewoon een fijn toestel.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Inkiewinkie 16-09-2021

galaxy A12

Geschreven voor: Samsung Galaxy A12 32 GB / blauw

Algemene score

10,0
Ik ben heel tevreden over de galaxy A12
Gebruik is voor mij eenvoudig, maakt goede foto's.
Prima toestel met goede battery.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Ilass2 15-09-2021

Goeie telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A12 32 GB / blauw

Algemene score

2,0
De telefoon is heel erg goed. De batterij doet lang mee, de vingerafdruk aan de zijkant is handig en de gezichtsherkenning. Ik zou hem aanraden want het is gewoon een goede telefoon
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Mmhessels 15-09-2021

Super

Geschreven voor: Samsung Galaxy A12 32 GB / blauw

Algemene score

10,0
Een fijne telefoon. De batterij gaat lekker lang mee. Hij maakt goede foto's en de vingersensor werkt goed.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Margretvan7 15-08-2021

Superblij met de Samsung Galaxy A12

Geschreven voor: Samsung Galaxy A12 32 GB / blauw

Algemene score

10,0
De meest gebruikte apps staan nu vast op mijn startpagina. Ik kan ze daar nu makkelijk terug vinden. Een mooi groot helder scherm.De telefoon heeft mega veel geheugen en werkt lekker vlot. Al ben ik veel met mijn telefoon bezig, de batterij is niet binnen een dag leeg.
Deze telefoon heeft meer dan ik nodig heb. Meer dan genoeg! Blij mee!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Toon meer reviews