Samsung Galaxy A12 128 GB / wit / (dualsim)

Vergelijkbare producten

Samsung Galaxy A51 128 GB / prism black / (dualsim)

Samsung Galaxy A51 128 GB / prism black / (dualsim)
5,6

Samsung Galaxy A21s 64 GB / black / (dualsim)

Samsung Galaxy A21s 64 GB / black / (dualsim)
6,0

Samsung Galaxy A51 128 GB / prism blue / (dualsim)

Samsung Galaxy A51 128 GB / prism blue / (dualsim)
5,6
Bekijk alle Smartphones
Bekijk 8 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 8 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy A12 128 GB / wit / (dualsim) op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

7,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 23-05-2023

Prima telefoon voor een klein budget

8,0
De telefoon doet wat het moet doen. Ik heb hem nu een paar jaar en er zitten alleen maar een paar krasjes op door grof gebruik op de bouwplaats.

KianBuser 18-05-2023

geweldig budget telefoon voor dagelijks gebruik

8,0
ik gebruik de samsung a12 nu al een hele tijd, en ik ben er nogsteeds tevreden mee!
alles werkt zoals het moet doen en ongeacht er nu nieuwe modellen zijn blijf ik nog altijd bij de 12.
batterij werkt goed en gaat lang mee, scherm mooi groot en de vingerprint werkt goed aan de zijkant en is makkelijk te gebruiken
de enige minpunten zijn dat het nu al best outdated is en er waarschijnlijk geen opdates er meer voor komen,
maar dat maakt de a12 niet slechter. ben er zeer tevreden mee goede prijs en performance en zeker een aanrader voor iemand die niet veel geld heeft maar wel een beest van een telefoon wilt!

misschien wel wat aandachtspuntjes

betere chip voor iets meer snelheid [niet nodig wel handig]
betere camera voor meer lichtverwerking,
maar voor de rest is hij prima!

Jos1o 17-05-2023

Gewoon goed

10,0
Perfecte telefoon in gebruik en ook snel iets op zoeken
Dus gewoon perfect en ook de prijs is gewoon goed

Rob Dolfijn 11-05-2023

Prima telefoon

8,0
Het is even wennen want hij is wat groter en zwaarder dan mijn vorige Samsung.
Maar hij werkt top, en veel intern geheugen.

Heitje 04-05-2023

Super fijne telefoon.

10,0
Ik ben super blij met mijn Samsung A12. Behalve het gewicht geen nadelen kunnen ontdekken. Grote opslagcapaciteit is zo fijn.

Sanneabb 28-04-2023

Super mooie uitvoering

10,0
Ik vind niet alleen het design van de telefoon heel mooi maarvoor de spot goedkope prijs die je betaald krijg je een top telefoon en gaat heel lang mee de camera kan misschien wat verbeterd worden maar voor de prijs is hij helemaal top

Anoniem 25-04-2023

Bevredigend.

8,0
Wat de prijs betreft is het een goed toestel´
De kleuren van het scherm zijn okay maar ook weer niet geweldig.
Snelheid van de telefoon is bevredigend.
Voor spelletjes minder.
Batterijduur is okay al duurt laden tamelijk lang.
Camera maakt redelijke foto,s.
Voor het geld dat hij koste presteert hij prima.
Al zou ik de volgende keer mij toch iets meer orienteren.

Peter Stuut 16-04-2023

Super fine toestel

10,0
Fijn toestel,hoop er veel plezier mee te hebben en ook de Samsung smartwarch zou er super bij matchen. Dus stuur er maar eentje op voor mij

Williboywi2o29w 08-04-2023

Super telefoon goed voor iedereen

10,0
Echt een super telefoon heb hem gekocht als eerste telefoon en heb hem nu nog steeds na 4 jaar
Is Echt een super model en dat voor maar ongeveer 200 euro. Goede camera heb zelf een opslag van 128 GB en ik kan alles downloaden wat ik wil zonder dat er een eind aan komt. Echt een aanrader

Anoniem 06-04-2023

8,0
het is een goede telefoon soms wat traag en loopt soms vast en de sensoren functie gaat soms automatisch

Eeltsje 06-04-2023

Prima telefoon en camera, voldoet uitstekend.

10,0
Ik heb deze telefoon al jaren, en al die tijd heeft hij
Prima gewerkt. Fotocamera werkt uitstekend.
Geen problemen ondervonden.

Sam van der Mark 05-04-2023

Goede telefoon.

8,0
Ik vind deze telefoon heel fijn want hij werkt best snel en de updates en download snelheid zijn ook heel goed!

Anoniem 03-04-2023

Veine telefoon

10,0
het is een fijne telefoon, niet langzaam want elke keer als ik een telefooon heb dan gaat die kapot en is heel sloom alleen er zit nu een barst in maar dat komt omdat ik het perongeluk heb laten vallen

Anoniem 01-04-2023

Fantastisch

Fijn apparaat
Doet wat hij moet doen, maakt goede foto's
Apparaat is vrij zwaar, maar daar wen je snel aan

Francisco20166 31-03-2023

Samsung galaxy a12

10,0
De Samsung Galaxy A12 is een betaalbare smartphone met een groot scherm en een indrukwekkende batterijduur. Het apparaat heeft een 6,5 inch TFT-scherm met een resolutie van 720 x 1600 pixels, wat resulteert in heldere en levendige kleuren. De telefoon heeft een eenvoudig en minimalistisch ontwerp met een plastic behuizing en een vingerafdruksensor aan de zijkant.

De Galaxy A12 wordt aangedreven door een Octa-core processor en heeft 3 GB of 4 GB RAM-geheugen, afhankelijk van het model. De prestaties zijn redelijk goed, en het apparaat kan meerdere apps en taken tegelijkertijd aan zonder vast te lopen. Het apparaat heeft een opslagcapaciteit van 32 GB of 64 GB, afhankelijk van het model, en kan worden uitgebreid met een microSD-kaart tot 1 TB.

De camera van de Samsung Galaxy A12 is niet bijzonder indrukwekkend, maar voldoet wel aan de basisvereisten. Het apparaat heeft een viervoudige camera aan de achterzijde, inclusief een 48 MP hoofdcamera, een 5 MP ultragroothoekcamera, een 2 MP macrocamera en een 2 MP dieptesensor. De camera produceert fatsoenlijke foto's bij goed licht, maar bij weinig licht worden de foto's minder gedetailleerd.

Een van de beste kenmerken van de Samsung Galaxy A12 is de batterijduur. Het apparaat heeft een indrukwekkende 5000 mAh-batterij die gemakkelijk de hele dag meegaat, zelfs bij intensief gebruik. Het apparaat wordt geleverd met een 15W snellader waarmee u het apparaat snel kunt opladen.

Concluderend is de Samsung Galaxy A12 een betaalbare smartphone die over het algemeen goede prestaties levert en een lange batterijduur heeft. Het apparaat heeft een fatsoenlijk scherm en voldoende opslagruimte. De camera is niet bijzonder indrukwekkend, maar doet zijn werk goed genoeg voor dagelijks gebruik. Als je op zoek bent naar een eenvoudige en betaalbare smartphone, dan is de Samsung Galaxy A12 zeker het overwegen waard.

jvk2006 31-03-2023

prima telefoon!

10,0
het is een prima telefoon, de camera is goed te doen alleen is hij zo nu en dan een beetje traag maar functioneerd verder erg goed voor de prijs.

Tiesvdz 30-03-2023

Erg goede telefoon

10,0
De telefoon is erg snel, de updates duren niet lang en de wifi verbinding is goed. De camera kwaliteit kan iets beter.

Anoniem 30-03-2023

Geweldige telefoon

10,0
Ik ben blij dat ik voor deze telefoon heb gekozen want hij is niet traag en reageert goed en je kan alles doen met je telefoon en ik ga nog lang door met deze telefoon want hii wordt nog niet trager met typen en Loaden en de batterij gaat niet snel leeg

Jolien12 30-03-2023

Goede gevoeligheid

8,0
Ik vind het een hele fijne telefoon met als heel fijn kenmerk dat hij vrij gevoelig is voor aanraking waardoor je niet zo hard hoeft te drukken!
Ik heb hem ook aan mijn oma aanbevolen en die heeft er nu ook een die haar heel goed bevalt.

SL06 29-03-2023

Uitstekend Samsung

8,0
Samsung Galaxy A12 is goed telefoon ik heb al deze Samsung voor 2 jaar lang en hoe doet het nog prima want de vorige Samsung die ik had die zijn kapot gegaan. Alleen wat nog een min punt is dat camera kwaliteit wel slecht is en soms wel heel traag is dus daarom geef ik 4 sterren en ik gebruik me telefoon gewoon voor school en werk en voor normalen dagen. Jammer genoeg heb geen Foto's die ik kan delen.

Toon meer reviews